e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Άκαρπη η συνάντηση για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Συνάντηση σχετικά με το ζήτημα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού και της διπλής ανάπλασης στις περιοχές της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του Βοτανικού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλου.

Τραπεζικό ράλι στο Χ.Α.

Σημαντική άνοδο κατά 3,85% σημείωσε σήμερα ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης τερματίζοντας στις 1.746,72 μονάδες. Ενδοσυνεδριακά ανήλθε μέχρι τις 1.751,56.


Αύξηση στα επιτόκια των τραπεζικών χορηγήσεων τον Ιούνιο

Ακριβότερος ο δανεισμός

Αύξηση σημείωσαν τα μέσα επιτόκια των σημαντικότερων κατηγοριών νέων καταθέσεων και δανείων τον Ιούνιο, με εξαίρεση το επιτόκιο των καταθέσεων μιας ημέρας από μη χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις και τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων που ακολούθησαν πτωτική πορεία.

Το μαύρο κουτί του μοιραίου Απάτσι ταξιδεύει στις ΗΠΑ


Πάντως όλες οι πληροφορίες θέλουν τους εμπειρογνώμονες να έχουν επικεντρώσει τις έρευνες τους στα στροφία του ελικοπτέρου.

Η Αθηνά πουλάει τον παράδεισό της στον Αρμάνι!

Στα χέρια του Giorgio Armani ο ιδιωτικός παράδεισος του Ωνάση. Η Αθηνά πουλάει την ελληνική της περιουσία.. H Αθηνά Ωνάση έχει ξεκινήσει να πουλάει όλα όσα της κληροδότησε ο παππούς της στην Ελλάδα και τίποτα δεν την σταματάει...

Νέα πρόσωπα στην εθνική

Αρκετά νέα πρόσωπα συμπεριέλαβε ο Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της εθνικής ενόψει του φιλικού με τη Σερβία, στο Βελιγράδι, στις 11 Αυγούστου.

Τα πρώτα βήματά τους προς τη ζωή έκαναν οι νεογέννητες θαλάσσιες χελώνες στη Ζάκυνθο

Άρχισε το μακρύ ταξίδι

Ξεκίνησαν και φέτος το μακρύ ταξίδι τους οι θαλάσσιες χελώνες στην παραλία Καλαμακίου της Ζακύνθου.

Συμμόρφωση στη νομοθεσία για τα ιατρικά απόβλητα ζητά το ΥΠΕΚΑ

Έγγραφο στις διευθύνσεις Υγείας

Έγγραφο, με το οποίο ζητά τη συμμόρφωση στην περιβαλλοντική νομοθεσία και τη διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, διαβίβασε η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε όλες τις διευθύνσεις Υγείας και Πρόνοιας των Περιφερειών της χώρας. Η ενέργεια αυτή...

Κατρακυλούν οι τιμές των ακινήτων σε 15 περιοχές

Τουλάχιστον 10 περιοχές της Αττικής, αλλά και νομοί όπως η Καβάλα, η Ροδόπη ή ο Έβρος μετά από ενάμιση χρόνο οικονομικής κρίσης δέχονται ισχυρές πιέσεις και οι τιμές παίρνουν την...

Ανεστάλη από την 1η Αυγούστου η εφαρμογή της ρήτρας καυσίμων στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Έπειτα από γνωμοδότηση της ΡΑΕ

Ανεστάλη, από την 1η Αυγούστου, η εφαρμογή του μηχανισμού διαχείρισης μεταβολών διεθνών τιμών καυσίμων, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Ενέργειας, Γ.Μανιάτης, καθώς κρίθηκε αναγκαία η λήψη κοινωνικών μέτρων προστασίας των καταναλωτών έναντι του αυξημένου κόστους διαβίωσης, μέρος του οποίου αποτελεί και το κόστος προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο "μπλόγκερ" Καλαβρύτων Αμβρόσιος κατά του Αρχιεπισκόπου

Δεν είναι πρώτη φορά που ο μπλόγκερ μητροπολίτης μέσα από τα γραφόμενά του προκαλεί αντιδράσεις.



Αυτα τα οποία γράφει στρέφονται ευθέως κατά του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου και οι χαρακτηρισμοί ξεπερνούν κατά πολύ μια απλή αντιπαράθεση.

Εντολή Γ.Παπακωνσταντίνου για διαχειριστικό έλεγχο σε νοσοκομεία, ΤΕΙ και δήμους

Ελέγχουν και τα περιουσιακά στοιχεία

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αποκατάσταση της διαφάνειας στην οικονομική διαχείριση του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, διέταξε, τη Δευτέρα, τη διένεργεια 10 διαχειριστικών ελέγχων σε ΤΕΙ, νοσοκομεία, δημοτικές και άλλες επιχειρήσεις, μεταξύ αυτών και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Άρθρο του Περικλή Σταυριανάκη στην PRESS TIME

               ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΕΡΕΤΑ

Η πνευματική ιδιοκτησία της φράσης είναι αλήθεια ότι δεν ανήκει σ’ εμάς.
Άλλοι την έχουν πει κατά καιρούς προκειμένου για κυβερνήσεις που οι επιλογές τους είναι χωρίς σωστό σχεδιασμό, χωρίς σοβαρότητα και φαντάζουν αστείες.
Την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου είναι αλήθεια ότι στο ξεκίνημα της την χαιρετήσαμε και

Στο υψηλότερο επίπεδο του τριμήνου, κοντά στα 80 δολάρια, ενισχύεται το πετρέλαιο


Αισιοδοξία για την ανάκαμψη

Στο υψηλότερο επίπεδο των τριών τελευταίων μηνών, κοντά στα 80 δολάρια το βαρέλι, ενισχύθηκε...

Άρθρο του Περικλη Σταυριανάκη στην Deal News

          ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

Έγινε το αναμενόμενο «stress test» και στις Ελληνικές Τράπεζες και όπως ανακοινώθηκε, όλες εκτός της Αγροτικής Τράπεζας, το πέρασαν επιτυχώς!

Το γεγονός αυτό έδωσε πνοή ζωής στο δοκιμαζόμενο Τραπεζικό σύστημα, που ήδη περνά μάλλον την δυσκολότερη του περίοδο, διότι επανάφερε στον κόσμο ένα μεγάλο μέρος της

Έφτιαξαν εφαρμογή για «live» σεξ στο iPhone


Έως 4,6 ευρώ το λεπτό χρεώνεται η «ροζ» βιντεοκλήση

Μια νέα εφαρμογή που επιτρέπει την πραγματοποίηση «ροζ» βιντεοκλήσεων είναι εδώ και λίγες ημέρες διαθέσιμη στους χρήστες τoυ iPhone.

Αύξηση 5% σε ένα έτος στο οικογενειακό «καλάθι» των νοικοκυριών

Ανατιμήσεις λόγω φόρων
 
Ακριβότερα κατά 105 ευρώ στοιχίζει πλέον το οικογενειακό «καλάθι» ενός μέσου, καθώς...

Πρόταση για την αγορά της Λίβερπουλ έκανε Κίνέζος επιχειρηματίας!

Σε κινέζικά χέρια είναι πιθανό να περάσει η Λίβερπουλ μετά την πρόταση που έκανε ο Κένι Χουάνγκ για να καλύψει το χρέος των 237 εκατ. λιρών της ομάδας.

Προαστιακός: Σε λειτουργία δύο νέοι σταθμοί


Παραδίδονται την Κυριακή 8 Αυγούστου στο κοινό οι νέοι σταθμοί του Προαστιακού στη...

Στεγανοποίηση της πετρελαιοπηγής σχεδιάζει η BP

Οριστική λύση στη διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού είναι αποφασισμένη να δώσει η BP, θέτοντας τέλος στη χειρότερη διαρροή πετρελαίου στην ιστορία των ΗΠΑ.

F1: Ποινή δέκα θέσεων στον Σουμάχερ

Ποινή δέκα θέσεων επιβλήθηκε στον Μίκαελ Σουμάχερ για την ενέργειά του να εμποδίσει την προσπέραση του Ρούμπεν Μπαρικέλο στον 62ο γύρο του Γκραν Πριν της Ουγγαρίας.

Φεύγουν λιγότεροι σε σχέση με πέρυσι

Φεύγουν για τις διακοπές τους οι αδειούχοι του Αυγούστου, αλλά η κίνηση εμφανίζεται μειωμένη σε σύγκριση με πέρυσι. Εκτός από την οικονομική κρίση και την ακριβή βενζίνη, σημαντικό ρόλο έπαιξε αυτό το Σαββατοκύριακο η αβεβαιότητα για την ανεύρεση καυσίμων, λόγω της απεργίας των μεταφορέων.

Κοινός φορτιστής για όλα τα κινητά από το 2011!


Από τις αρχές του νέου έτους τα κινητά τηλέφωνα θα έχουν κοινό φορτιστή σε όλες της χώρες της ΕΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ).

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας μέσα στην εβδομάδα

Σταδιακή άνοδο θα σημειώσει από αύριο, Δευτέρα, η θερμοκρασία με αποτέλεσμα στα μέσα της εβδομάδας ο υδράργυρος να αγγίξει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Intralot για επέκταση συμφωνίας με ΟΠΑΠ

Δυνατότητα επέκτασης για ένα επιπλέον έτος περιλαμβάνει η επέκταση της συμφωνίας της Intralot με την ΟΠΑΠ με αφετηρία την 31η Ιουλίου 2010, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Intralot.


Πτώση στις πωλήσεις των καταστημάτων ηλεκτρολογικού υλικού

Σημαντική μείωση παρουσίασαν οι πωλήσεις των καταστημάτων εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού για το 2009, όπως προκύπτει από την κλαδική μελέτη της Icap Group. Η εν λόγω μελέτη εξετάζει τον κλάδο των καταστημάτων εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού εξοπλισμού, την πορεία και τις προοπτικές εξέλιξής του.

Τα ρούχα είναι το καλύτερο αντηλιακό

Τα ρούχα είναι η καλύτερη προστασία απέναντι στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, επισημαίνουν γερμανοί ογκολόγοιαπό δύο μεγάλες αντικαρκινικές οργανώσεις.


Μια μπύρα που η βότκα μπροστά της μοιάζει με νερό...

Ολλανδική ζυθοποιϊα θέλοντας να μπει στον σκληρό ανταγωνισμό που ξεκίνησαν οι Σκωτσέζοι ανακοίνωσε πωςπαρασκεύασε την πιο δυνατή μπύρα του κόσμου, η οποία περιέχει 60% αλκοόλ!

Φτωχαίνει σε είδη η Μεσόγειος

Η πανίδα και η χλωρίδα της Μεσογείου, από τις πλουσιότερες στον κόσμο, είναι επίσης οι περισσότερο απειλούμενες,σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που δημοσιεύονται σήμερα και επισημαίνουν την επιδείνωση του φυσικού περιβάλλοντος, την υπεραλιεία και την αύξηση των ειδών που διεισδύουν στο οικοσύστημα της Μεσογείου προερχόμενα από άλλα οικοσυστήματα εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής.

Συλλέκτης πλήρωσε... χρυσή τη μασέλα του Τσόρτσιλ


Περίεργη δημοπρασία

Το ποσό των 15.200 λιρών πλήρωσε Βρετανός θαυμαστής του Ουίνστον Τσόρτσιλ, προκειμένου να αποκτήσει τμήμα της τεχνητής οδοντοστοιχίας του μεγάλου πολιτικού, η οποία δημοπρατήθηκε στο Λονδίνο.

Ενισχύονται οι φήμες στην αγορά για εξαγορές και συγχωνεύσεις στις τράπεζες


Προσδοκίες για συμφωνίες

Ενισχύονται οι φήμες στην αγορά για σημαντικές εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο, φημολογία η οποία τροφοδοτεί και τη μεγάλη άνοδο των τραπεζικών μετοχών στο Χρηματιστήριο.

Ισχνή βελτίωση των συνθηκών στην ελληνική μεταποίηση

Αυξάνεται ο ανταγωνισμός

Οριακή βελτίωση των συνθηκών στον ελληνικό μεταποιητικό κλάδο κατέγραψε τον Ιούλιο έρευνα της εταιρείας Markit.

Νέες μελέτες για τα υπέρ και τα κατά του πολύωρου ύπνου

Oι επιπτώσεις στην υγεία μας

Διίστανται οι επιστημονικές απόψεις για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό ο πολύωρος ύπνος. Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι άνθρωποι που κοιμούνται λιγότερο ή περισσότερο από επτά ώρες τη μέρα (συμπεριλαμβανομένου του μεσημεριανού υπνάκου) έχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, ενώ μια άλλη μελέτη διαπίστωσε όσοι στερούνται ύπνο μέσα στην εβδομάδα, καλά θα κάνουν να κοιμούνται δέκα ώρες μέσα στο Σαββατοκύριακο...

Λουκέτο σε 70 επιχειρήσεις βάζει το ΣΔΟΕ


Συνεχιζόμενες φορολογικές παραβάσεις

Λουκέτο σε 70 επιχειρήσεις -το επόμενο διάστημα- λόγω των συνεχιζόμενων φορολογικών παραβάσεων, προανήγγειλε στο ΒΗΜΑ 99,5 ο γραμματέας του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρης.

Χωρίς προβλήματα ο εφοδιασμός των πρατηρίων

Ομαλά και χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται πλέον ο ανεφοδιασμός των πρατηρίων υγρών καυσίμων, μετά τη λήξη της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης.

Μείωση των αποδοχών στο Δημόσιο φέρνει το ενιαίο μισθολόγιο

Προς κατάργηση δεκάδες ειδικά επιδόματα

Η ολοκλήρωση της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων και η θέσπιση Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, δίνει την δυνατότητα στην Κυβέρνηση να θέσει τις βάσεις για το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο.

Ανακαλύφθηκε ο πρώτος υποθαλάσσιος ποταμός

Ο όγκος νερού που μεταφέρει, είναι 350 φορές μεγαλύτερος από του Τάμεση στο Λονδίνο

Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν έναν υποθαλάσσιο ποταμό μεγάλων διαστάσεων, το μόνο ενεργό υποθαλάσσιο ποταμό που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα και ο οποίος κυλάει στο βυθό της Μαύρης Θάλασσας.


Επίσπευση των μεταρρυθμίσεων ζητεί από την κυβέρνηση η τρόικα


Ικανοποίηση από τη δημοσιονομική πρόοδο

Θετικά αποτιμούν οι ελεγκτές της Κομισιόν, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ την πρόοδο εφαρμογής του προγράμματος οικονομικής πολιτικής στο διάστημα Μαΐου – Αυγούστου, ωστόσο ζητούν την επίσπευση των μεταρρυθμίσεων από τα τέλη φθινοπώρου, ώστε να δρομολογηθούν όλες οι αλλαγές που προβλέπονται στο Μνημόνιο.

Χωρίς προβλήματα ο ανεφοδιασμός των πρατηρίων υγρών καυσίμων

Ομαλοποιείται η κατάσταση


Ομαλά πραγματοποιείται από το πρωί της Δευτέρας ο ανεφοδιασμός των πρατηρίων υγρών καυσίμων, μετά τη λήξη της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης.

Κέρδη καταγράφει το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα

Ανοδικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές

Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, με τους επενδυτές να τοποθετούνται σε μετοχές του κλάδου των Τραπεζών, αλλά και σε τίτλους της Περιφέρειας.