e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Αποχωρεί από την Τράπεζα Κύπρου ο Ανδρέας Ηλιάδης

Την αποχώρησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και τη θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου γνωστοποίησε με επιστολή του ο Ανδρέας Ηλιάδης.

Ξοδεύουν πολλά, δεν ικανοποιούνται ποτέ

Νέα έρευνα επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζαμε: Πράγματι. οι γυναίκες ξοδεύουν μία περιουσία σε ρούχα, τσάντες και παπούτσια και πάλι λένε πως δεν έχουν τίποτα να φορέσουν!

Αρνητική η αποκλειστική ενασχόληση με τα παιδιά


Μπορεί η μητρότητα, να είναι μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες για κάθε  γυναίκα, όσες όμως γυναίκες αφιερώνουν τη ζωή τους αποκλειστικά στην ανατροφή των παιδιών τους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάθουν κατάθλιψη, αναφέρει νέα μελέτη αμερικανών επιστημόνων.

Οι Ευρωπαίοι "φοβούνται" το Ίντερνετ

Μια νέα έρευνα του ευρωβαρομέτρου δείχνει ότι οι χρήστες του Διαδικτύου στην Ευρώπη ανησυχούν πολύ για την ασφάλεια σε αυτό. Το 89% αποφεύγει να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο και το 74% συμφωνεί ότι ο κίνδυνος να πέσει κανείς θύμα του ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει αυξηθεί από τον προηγούμενο χρόνο.

Ένα δολοφονικό όπλο που λέγεται "πολώνιο"


Τι ακριβώς είναι το χημικό στοιχείο πολώνιο; Γιατί θεωρείται τόσο επικίνδυνο; Με αφορμή τα σενάρια δολοφονίας του Γιάσερ Αραφάτ, ο γερμανός καθηγητής ραδιοχημείας Τόμας Φανγκχένελ απαντά.

"Παθητικά" σπίτια με μηδενικές δαπάνες για ψύξη-θέρμανση!

Μηδενικές, σχεδόν, δαπάνες ψύξης και θέρμανσης για όλον τον χρόνο και μηνιαίες δαπάνες κοινόχρηστων ...0,07-0,11 ευρώ/τετραγωνικό για θέρμανση-ψύξη και ζεστό νερό υπόσχονται τα παθητικά σπίτια.

Σε ξεχωριστό λογαριασμό και 5 δόσεις το χαράτσι ακινήτων

Σε ξεχωριστό εκκαθαριστικό - και χωρίς την απειλή διακοπής της ηλεκτροδότησης - θα αποσταλεί το 2012 από τη ΔΕΗ το χαράτσι για τα ακίνητα, αποσυνδέοντας έτσι την πληρωμή του ειδικού τέλους από την εξόφληση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Επίδομα παραμεθορίου για τους δημοσίους υπαλλήλους


Τη χορήγηση του επιδόματος στους δημοσίους υπαλλήλους παραμεθόριων περιοχών καλούνται να υπογράψουν άμεσα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντ. Μανιτάκης και ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας.

Κάθειρξη 70 ετών στους εφοριακούς με τις βίλες


Σε κάθειρξη 70 ετών καταδικάστηκαν τη Δευτέρα από το Ε' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επτά νυν και πρώην εφοριακοί με βίλες και offshore - τέσσερις από τους οποίους είναι διευθυντές εφοριών -, που κρίθηκαν ένοχοι για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, καθώς φέρονται ότι προκάλεσαν στο Δημόσιο ζημιά που άγγιζε τα 28 εκατ. ευρώ.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Ανοδικά κινείται ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών με αιχμή τον κλάδο των τραπεζών.
Η ΕΤΕ και η Τράπεζα Κύπρου σημειώνουν άνοδο κατά 1,46% και 2,68% αντιστοίχως.

Παραμένει στο «τιμόνι» του Eurogroup ο Γιούνκερ

Παραμένει στο «τιμόνι» του Eurogroup ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καθώς οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αποφάσισαν την ανανέωση της θητείας του για δυόμισι επιπλέον χρόνια.

Τετ α τετ Παπούλια - Προβόπουλου

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα συναντηθεί στις 13.00 ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος. 

Ανοίγει ο διάλογος για τα εργασιακά

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του διαλόγου μεταξύ του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ιωάννη Βρούτση και των κοινωνικών εταίρων για τα εργασιακά.

Σε αναζήτηση 1,25 δισ. ευρώ το Δημόσιο

 Σε νέα δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του ελληνικού δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 1.250 εκατ. ευρώ, λήξεως 11 Ιανουαρίου 2013, προχωρά σήμερα ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Στους 40 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος

Στα ύψη θα σκαρφαλώσει και σήμερα ο υδράργυρος σε ολόκληρη τη χώρα με τη θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά να αγγίζει κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου.