e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

- Ομερτά! Θέλουν να «κρύψουν» τους καταθέτες της Ελβετίας. Το θρίλερ με το «χρυσό» cd και οι γκάφες. Αισιοδοξία ότι σε ένα μήνα θα βγουν στο φως όλοι οι λογαριασμοί αλλά… ήδη τα λεφτά κάνουν «φτερά» για Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ και Λίβανο.

Η μαφία των τραπεζιτών


Διαβάστε στην Press Time




Ανάλυση-σοκ του διεθνούς οικονομολόγου Deen Baker. Πώς «πνίγουν» σε κρίση χρέους τους λαούς. Το θέατρο του παραλόγου στην Ευρωζώνη για να μην χαθούν τρισεκατομμύρια από τους «τοκογλύφους» των CDS. Δεν βοηθούν την Ελλάδα με ένα τίμιο δανεισμό αλλά τη «χρησιμοποιούν» για να σώσουν την JP Morgan.

«Πάγκαλε ζήτα εδώ και τώρα συγνώμη»


Διαβάστε στην Press Time




Εξώδικο στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης από τον πρόεδρο των φαρμακοποιών, Κωνσταντίνο Λουράντο.

Τα 9 «χτυπήματα» της εφορίας για το 2012



Διαβάστε στην Press Time 





Μαχαιριά με νέους φόρους 10,6 δισεκατομμύρια. Πόσα χάνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι

Οι δανειολήπτες μπλοκάρουν τα ειρηνοδικεία


Διαβάστε στην Press Time




«Δεν αντέχουμε άλλο». Ζητούν «κούρεμα» ή διαγραφή των χρεών τους

«Τα μάζεψε» το Guardian για την Ελλάδα

Μετά τα δεκάδες δημοσιεύματα κατά της Ελλάδας, ήρθε η ώρα το βρετανικό Guardian να ζητήσει συγγνώμη και μάλιστα γραπτώς. Έτσι τον «μύθο» που ακούγεται συχνά τους τελευταίους αρκετούς μήνες στην Ευρώπη ότι οι Έλληνες εργάζονται λιγότερο από οποιονδήποτε άλλον λαό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προσπαθεί να ανατρέψει με δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα.

Φερστάπεν: "Παράνομος πρωταθλητής ο Σουμάχερ"


Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που ο Μίχαελ Σουμάχερ κατέκτησε το πρωτάθλημα του 1994 στη Formula 1, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να το χωνέψουν.

Τρίτη αναβολή της συζήτησης για καταθέσεις στην Ελβετία

Την έντονη διαμαρτυρία του για την αναβολή, για τρίτη φορά, της συζήτησης επίκαιρης ερώτησής του σχετικά με τις καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία εξέφρασε ο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. «Είναι η τρίτη φορά που αναβάλλεται με κυβερνητική απόφαση η ερώτηση μου, σχετική με την καθυστέρηση της κύρωσης από την ελληνική πλευρά, συμφωνίας που αφορά ανταλλαγή πληροφοριών για καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία», σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.

Κολλημένοι με τα mail και τα Χριστούγεννα


Εθισμένοι με την τεχνολογία δηλώνουν οι Βρετανοί εργαζόμενοι, που δεν θα παραλείψουν ούτε ανήμερα τα Χριστούγεννα, να ρίξουν μία ματιά στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Σημαντική αύξηση στις εξαγωγές Οκτωβρίου


Αύξηση της τάξης του 10,6% κατέγραψε η συνολική αξία των εξαγωγών - αποστολών τον Οκτώβριο του 2011 και ανήλθε στο ποσό των 1.775,8 εκατ. ευρώ, έναντι 1.605,3 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2010, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Economist: Ο Πάπας Μάριο στο ευρω-μπουρδ...

Με ένα ιδιαίτερα σκληρό άρθρο κατά της Ευρώπης το περιοδικό Economist σχολιάζει τα τεκταινόμενα στη Σύνοδο Κορυφής αλλά και τις προσπάθειες των ηγετών να πείσουν τον νέο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, να βοηθήσει στην διάσωση του ευρώ.

Ελεύθερος ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον Ρέιγκαν;


Ομοσπονδιακός δικαστής εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στο ενδεχόμενο να αφήσει τους γιατρούς να αποφασίσουν εάν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, μετά από 30 χρόνια παραμονής του σε ψυχιατρική κλινική, ο Τζον Χίνκλεϊ, ο άνθρωπος που είχε πυροβολήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν.

Η Αθήνα υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά με φωτισμένα τα δέντρα της πλατείας Συντάγματος - τα οποία θα στολίσουν μαθητές - με εκδηλώσεις και θεματικά φεστιβάλ, θα γιορτάσει φέτος τα Χριστούγεννα η Αθήνα. Με σύνθημα "Η Αθήνα ΓιορτάΖΕΙ", ο Δήμος Αθηναίων επιδιώκει να επικρατήσει εορταστικό κλίμα, παρά την κρίση.

Μειωμένο κατά 5% το ΑΕΠ στο γ' τρίμηνο


Συρρίκνωση της τάξης του 5% κατέγραψε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ), σε σταθερές τιμές 2005, κατά το 3ο τρίμηνο του 2011 σε σχέση με το 3ο τρίμηνο του 2010, με βάση τα διαθέσιμα προσωρινά μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Μέρκελ: Καταλήξαμε σε καλό αποτέλεσμα

 «Η Σύνοδος Κορυφής κατέληξε σε καλό αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στο ευρώ να ανακτήσει την αξιοπιστία του, σύμφωνα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

Με 200 δισ. ευρώ θα στηρίξει η Ευρώπη το ΔΝΤ

Οι χώρες της ευρωζώνης εξετάζουν το ενδεχόμενο να στηρίξουν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με το ποσό των 200 δισεκατομμυρίων ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί. Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια για να στηριχθούν οι χώρες της νομισματικής ένωσης που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Τι συμφώνησαν οι "17+6" στη Σύνοδο των Βρυξελλών


Οι ηγέτες της ευρωζώνης αποφάσισαν κατά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες να αντιμετωπίσουν την κρίση χρέους υιοθετώντας μια νέα "δημοσιονομική συνθήκη" στην οποία, εκτός από τις 17 χώρες της ζώνης θα μετάσχουν και άλλες έξι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κάμερον: Καλή τύχη στην Ευρωζώνη

Την άρνησή του να συμμετάσχει στις αλλαγές της Συνθήκης της Ευρωζώνης, δικαιολόγησε σήμερα με συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός της Γερμανίας, Ντέβιντ Κάμερον. Ο κ. Κάμερον έκανε λόγο για μια «δύσκολη αλλά καλή απόφαση» καθώς οι προτεινόμενες τροποποιήσεις δεν διαφυλάσσονταν τα συμφέροντα της χώρας του.

Σε εφεδρεία και ο τομέας της Υγείας

 Συνεχίζεται η επέλαση της εργασιακής εφεδρείας, στο στόχαστρο της οποίας μπαίνουν πλέον και οι εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας. Μετά τη σχετική απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, δέκα υπάλληλοι της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας, 600 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και 300 στον τομέα της πρόνοιας, θα αποχωρήσουν άμεσα από την εργασία τους.

Στα 30 δισ. οι κεφαλαιακές ανάγκες των ελληνικών τραπεζών

Στο ποσό των 30 δισ. ευρώ εκτιμά τις ανάγκες των ελληνικών τραπεζών σε νέα κεφάλαια η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (ΕΒΑ). Η ΕΒΑ, η οποία παρουσίασε χθες τα στοιχεία της, δίνει διορία στις τράπεζες της ΕΕ έως τις 20 Ιανουαρίου για να παρουσιάσουν σχέδια ανακεφαλαιοποίησης και έως τα τέλη Ιουνίου για να καλύψουν τα κενά στο μετοχικό τους κεφάλαιο.

Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη οι Έλληνες

Αποδεικνύεται πλέον και μέσω στατιστικών πως οι Έλληνες εργαζόμενοι δεν είναι οι «τεμπέληδες» της Ευρώπης όπως έγραφε για μεγάλο χρονικό διάστημα σχεδόν σύσσωμος ο ξένος Τύπος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και το στερεότυπο ότι οι Έλληνες δεν εργάζονται.

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν σήμερα στο Χ.Α., με την προσοχή να είναι στραμμένη στις αποφάσεις που θα λάβουν οι ευρωπαίοι ηγέτες στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.