e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Νέα δικάσιμη –έκτη συγκεκριμένα- για την Αντωνία Ηλία

Σε σήριαλ έχει καταντήσει πλέον η συζήτηση για τη φυγόδικη, πρώην ανακρίτρια, Αντωνία Ηλία η οποία εμφανίστηκε, για πέμπτη φορά, σήμερα σε τοπικό δικαστήριο του Λονδίνου για να συζητηθεί το αίτημα των ελληνικών αρχών για την έκδοσή της στην Ελλάδα.

Αστρονομικά ποσά για αποζημιώσεις από Interamerican.

188,46 εκατομμύρια μόνο το α' εξάμηνο του 2011

Το παλιό σλόγκαν της Interamerican μεγάλη και σίγουρη μόνο τυχαίο φαίνεται πως δεν είναι, αρκεί κάποιος να δει τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως έχει δαπανήσει για χάρη των ασφαλισμένων της το ποσό των 188,46 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2011 η Interamerican.

Χωρίς απολύσεις και «εφεδρεία» η κατάργηση/συγχώνευση

Χωρίς να ανοίξει... μύτη, θα προχωρήσει στην κατάργηση και συγχώνευση 27 δημόσιων οργανισμών, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σύμφωνα με ρύθμιση που προωθεί σε συνεργασία με το υπ. Οικονομικών, το προσωπικό των 27 οργανισμών θα μετακινηθεί, εντός 15 ημερών από την ψήφιση του νόμου, στα υπουργεία που εποπτεύουν τα νομικά πρόσωπα ή στους νέους φορείς που θα δημιουργηθούν, με το ίδιο μισθολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς.

Ανανέωσαν το ραντεβού τους οι ιδιοκτήτες ταξί

Κανονικά διεξάγεται αυτή την ώρα η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, καθώς οι ιδιοκτήτες ταξί αποχώρησαν, ανανεώνοντας ωστόσο το ραντεβού τους για την Τρίτη στις 10 το πρωί, οπότε και προγραμματίζουν μηχανοκίνητη πορεία προς της Βουλή. Για μία ώρα η περιοχή της Πλατείας Συντάγματος ήταν αποκλεισμένη και στη γύρω περιοχή είχε σημειωθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση. Τα ταξί, παραταγμένα από τον Άγιο Σώστη έως τη λεωφόρο Αμαλίας και από την Αμερικανική Πρεσβεία έως το ξενοδοχείο "Χίλτον", είχαν μπλοκάρει την κυκλοφορία. Η "κάθοδός" τους στην πλατεία απετράπη από τα μπλόκα της αστυνομίας.

Σε διαθεσιμότητα λιμενάρχης που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση των «νονών»

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο λιμενάρχης γιατί φέρεται ότι εμπλέκετε στην υπόθεση των «νονών» στη Ζάκυνθο.
Πιο συγκεκριμένα ο λιμενάρχης Ζακύνθου τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, Κωνσταντίνου Σούλη.

Κατά της συμμετοχής ιδιωτών η ΝΔ

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε δήλωση που έκανε μετά την συνάντησή του με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Καλοκαιρινή «απόβαση» στην Ελλάδα από Βουλγαρία

Χαλκιδική, Ζάκυνθο, Ρόδο και Κρήτη φαίνεται πως ψηφίζουν οι περισσότεροι Βούλγαροι για τις διακοπές τους και φέτος.

Μειωμένη η κατανάλωση ρεύματος τον Ιούνιο

Πτώση άνω του 8% κατέγραψε η κατανάλωση ρεύματος τον Ιούνιο σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, γεγονός που αποδίδεται κατά κύριο λόγο στην πολυήμερη απεργία της ΓΕΝΟΠ.

Οι υπάλληλοι της Αγροφυλακής μετατάσσονται στις Δασικές Υπηρεσίες

Με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Εσωτερικών, Χάρη Καστανίδη, και Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, οι υπάλληλοι της Ελληνικής Αγροφυλακής μετατάσσονται στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, για τη στελέχωση των Δασικών Υπηρεσιών τους.

Το μάτι "μαρτυρά" το Αλτσχάιμερ


Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα ενός νέου τεστ για την έγκαιρη διάγνωση της νόσου Αλτσχάιμερ που ανακάλυψαν επιστήμονες στην Αυστραλία και που είναι στην πραγματικότητα μια απλή φωτογράφηση των αγγείων στον αμφιβληστροειδή χιτώνα, στο μάτι.

Ανεκμετάλλευτα τα οφέλη από την δασοπονία

Η Ελλάδα, καλύπτεται κατά 50% από δάση. Διαθέτει μαζί με την Ισπανία μία μοναδική ποικιλία δασικών οικοσυστημάτων, όπου συναντά κανείς όλες τις ζώνες βλάστησης της Ευρώπης. Από τη χλωρίδα αμμωδών εκτάσεων, μέχρι μεσογειακά δάση και υποαλπικές και αλπικές περιοχές.Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των δασών είναι δημόσια. Τα οφέλη που θα μπορούσε να αποκομίσει η ελληνική οικονομία από τη δασοπονία παραμένουν τεράστια και ανεκμετάλλευτα.

Συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής "βλέπει" το Βερολίνο




Την αισιοδοξία της ότι κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Πέμπτης οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα καταλήξουν σε ένα καλό αποτέλεσμα για την Ελλάδα, εξέφρασε η γερμανική κυβέρνηση, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Στήριξη ΕΣΠΑ ζητούν οι έμποροι

Διεκδικεί μια θέση στα αναπτυξιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου με επιστολή προς τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοίδη.

"Κούρεμα" έως 30% προτείνει η Allianz

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η γερμανική ασφαλιστική εταιρία Allianz, που είναι ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ταμείου στον κόσμο επενδύσεων σε ομόλογα Pimco, τάσσεται υπέρ της διαγραφής του ελληνικού χρέους που έχουν ιδιώτες επενδυτές κατά 25% έως 30%.Επίσης, τραπεζικές πηγές δήλωναν στο Reuters την περασμένη εβδομάδα ότι έχει συζητηθεί "κούρεμα" κατά 30% έως 50% της αξίας του ελληνικού χρέους που έχουν στην κατοχή τους.

Στην αγορά της Τσεχίας η Intralot

Την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην Τσεχία γνωστοποίησε ο όμιλος Intralot, υλοποιώντας συμφωνία συνεργασίας με τη "Fortuna Sazkova Kancelar a.s.", θυγατρική του ομίλου Fortuna Entertainment N.V., (Fortuna), μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης, η οποία διαθέτει σημεία πώλησης στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη Κεντέρη-Θάνου


Την Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη σε δεύτερο βαθμό, για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου των Ολυμπιονικών, Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου, στις 12 Αυγούστου του 2004, παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Συγκατηγορούμενοι των δύο αθλητών στην υπόθεση είναι ο προπονητής τους, Χρήστος Τζέκος, επτά γιατροί του ΚΑΤ και δύο πολίτες, που είχαν δηλώσει αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου.

Απαράδεκτες οι κινητοποιήσεις - Κανονικά η απελευθέρωση

Την απάντησή του έδωσε το υπουργείο Μεταφορών & Δικτύων στις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί, λέγοντας ότι οι μορφές κινητοποιήσεων που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες των ταξί είναι απαράδεκτες.

Οι Σέρβοι επιλέγουν Ελλάδα

Αγαπημένος προορισμών των Σέρβων είναι η Ελλάδα, καθώς όπως αναφέρει έρευνα του πρακτορείου "Robinson "Ένας στους δύο Σέρβους ταξιδεύει στην Ελλάδα". Τα στοιχεία της έρευνας περιλαμβάνονται σε σχετικό δημοσίευμα στο διαδικτυακό τόπο του ραδιοφωνικού σταθμού 'Radio 21'.

Πειρατεία σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο


Πειρατεία στο ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο Aegean star, στο οποίο επιβαίνουν 20 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων 3 'Ελληνες-ο Καπετάνιος, ο πρώτος και δεύτερος μηχανικός- σημειώθηκε 30 ναυτικά μίλια της Νιγηρίας.

"Θέλουν το ταξί είδος πολυτελείας"

Με την εξόντωση των μικρών ιδιοκτητών ταξί ο στόχος της κυβέρνησης είναι να βάλει πόδι το μεγάλο κεφάλαιο στο φιλέτο της συγκεκριμένης αγοράς, αναφέρει σε ανακοίνωση του πριν λίγο το ΚΚΕ. Και η ανακοίνωση συνεχίζει:"Το αποτέλεσμα θα είναι να μετατραπεί σταδιακά το ταξί σε είδος πολυτελείας για το λαό, ενώ οι μισθωτοί οδηγοί που θα εργάζονται σε αυτές τις συνθήκες θα οδηγηθούν σε καθεστώς γαλέρας.

Μείωση στο κόστος διεκπεραίωσης αιτήσεων φορητότητας αριθμών

Κατά 44% μειώνεται από την 1η Σεπτεμβρίου το κόστος της διεκπεραίωσης των αιτήσεων φορητότητας αριθμών και έτσι από 3,55 ευρώ που είναι σήμερα διαμορφώνεται στο 1,95 ευρώ.

Γυρίζει την "πλάτη" στα stress tests

Αμφισβητεί την αυστηρότητα των stress tests ο διεθνής Οίκος αξιολόγησης Moody's εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά του για την έλλειψη επιβολής προστίμου στις τράπεζες που απέτυχαν να περάσουν τα τεστ αντοχής.

Kαλπάζει ο χρυσός

Άνω των 1.600 δολ. αναρριχήθηκε η τιμή της ουγγιάς του χρυσού τη Δευτέρα, εν μέσω των ανησυχιών που δημιουργεί στην επενδυτική κοινότητα η συνεχιζόμενη κρίση κρατικού χρέους, παγκοσμίως.

Επανεξετάζονται φόροι, τέλη κυκλοφορίας


Στην επανεξέταση της φορολογίας των ακινήτων σε αναπτυξιακή κατεύθυνση καθώς και άλλων κατηγοριών φόρων όπως τα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων, προκειμένου να γίνουν δικαιότερα αναμένεται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο των μεγάλων αλλαγών που θα γίνουν στη φορολογία το Φθινόπωρο.

Διαβουλεύσεις στην Ευρώπη για το χρέος

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Ζαν Κλοντ Τρισέ, κλιμάκωσε την αντιπαράθεση για το δεύτερο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας μεταθέτοντας την ευθύνη αποκλειστικά στις κυβερνήσεις των χωρών της Ευρωζώνης.

Κρουαζιέρα στο Ιόνιο για William - Catherine!

Μετά το ταξίδι του μέλιτος στις Σεϋχέλλες, σειρά έχει το... Ιόνιο! Το πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας, William και Catherine, κάνει κρουαζιέρα αυτές τις μέρες στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα για ακόμα μία χρονιά στην χώρα μας...

Η κρίση έπληξε και τα διαζύγια!


Η κρίση έχει χτυπήσει και την «αγορά» των διαζυγίων, τα οποία σημειώνουν μεγάλη πτώση λόγω του οικονομικού κόστους που συνοδεύει έναν χωρισμό.

Ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος

Τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Το θερμόμετρο σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας θα δείξει 38 και 39 βαθμούς Κελσίου, αλλά θα είναι "ανάσα δροσιάς" σε σχέση με τους 40 και 41 βαθμούς που θα δείξει αύριο και μεθαύριο.

Η Ελλάδα ενημερώνει τους φίλους στον κόσμο

Οι αιτίες που οδήγησαν τη χώρα μας στην οικονομική κρίση, τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της, η συμβολή του ελληνικού λαού στην έξοδο απ' αυτήν, καθώς και οι προοπτικές που υπάρχουν για την Ελλάδα, παραπείθονται σε ένα καλαίσθητο ενημερωτικό φυλλάδιο που κυκλοφόρησε ο Τομέας Απόδημου Ελληνισμού του ΠΑΣΟΚ.

Αναδιάρθρωση "βλέπουν" οι περισσότεροι αναλυτές

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση χρέους εκφράζουν σε δημοσκόπηση της Wall Street Journal, οι περισσότεροι αναλυτές.

Άνοδο 0,64% σημείωσε ο γενικός δείκτης

Ανοδική αντίδραση καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, μετά από δέκα συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις στη διάρκεια των οποίων έχουν καταγραφεί απώλειες 10,06%.

Χειρόφρενο στα ταξί - Προβλήματα στην κυκλοφορία

Ακινητοποιημένα είναι τα ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις 5.30 το πρωί καθώς πραγματοποιούν 48ωρη απεργία, αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος.