e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Πόλεμος για τον Λάτση! Τράπεζες, ενέργεια, αποκρατικοποιήσεις. Όλα στα χέρια του.


-Οι σχέσεις του με τον Παπανδρέου. Οι προειδοποιήσεις και οι γκρίνιες για τη σκανδαλώδη ευνοϊκή μεταχείριση. Οι «υπόγειες συμφωνίες» και οι επιλογές προσώπων από το περιβάλλον του καίριες θέσεις


-Έκρηξη των άλλων επιχειρηματιών


-Τα παράπονα κορυφαίου στον Βενιζέλο. Η προειδοποίηση του τραπεζίτη για το ΤΤ
Ο Γιώργος κλείνει ραντεβού «απολογίας». Η συνάντηση που «έκλεισε» το deal Εθνική-Eurobank.

Τα «κοράκια» δαγκώνουν την Ελλάδα

 

Διαβάστε στην Press Time



 Διεθνείς οίκοι, καρτέλ των τραπεζών, ΔΝΤ και ΕΕ στήνουν ένα σκηνικό καταστροφής που θέτει σε κίνδυνο ακόμα και το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης.

-Τα «φρουτάκια» ξανά στους ιδιώτες.

 

Διαβάστε στην Press Time



 Απελευθερώνεται και το ιντερνετικό στοίχημα. Πέρα από τον ΟΠΑΠ και τον ΟΔΙΕ 20.000 VLTS σε διαγωνισμό. Οι ισχυροί παίρνουν θέση.

680 τόνοι εκρηκτικών απειλούν την Αθήνα!

 

Διαβάστε στην Press Time




 Το επικίνδυνο φορτίο του Baltic Sky και οι 120 πύραυλοι.
Τα 6 «εγκλήματα» της τραγωδίας στην Κύπρο.

Τα ελληνικά πορτοκάλια δείχουν το δρόμο...


Mε εξαγωγές-ρεκόρ εκτιμάται ότι θα κλείσει η τρέχουσα σεζόν (1/10/2010-30/09/2011) για τα ελληνικά πορτοκάλια και μανταρίνια, καθώς, παρά την όποια ανασχετική επίδραση της διεθνούς υπόθεσης με το βακτήριο e-coli, οι πωλήσεις τους στο εξωτερικό έχουν ήδη ξεπεράσει ή πλησιάζουν τις επιδόσεις συνολικά της προηγούμενης περιόδου (2009/2010).

Δημιουργία δοντιών από βλαστοκύτταρα

Μια τράπεζα βλαστοκυττάρων «κρύβεται» στο στόμα του κάθε ανθρώπου. Ο πολφός καθενός από τα 32 δόντια που έχει ο άνθρωπος στο στόμα του αποτελεί μια πηγή βλαστοκυττάρων, τα οποία αφού διαφοροποιηθούν με κατάλληλη επεξεργασία μπορούν να χρησιμεύσουν μελλοντικά για θεραπεία ασθενειών αλλά και για την αποκατάσταση ή ακόμη και για τη δημιουργία νέων δοντιών.

Δίωξη σε βάρος Ψωμιάδη

Σε άσκηση δίωξης σε βάρος του Μάκη Ψωμιάδη προχώρησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ Εμμανουήλ Αντωνακάκης, για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια. Ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας παραπέμπεται στο πειθαρχικό όργανο της ελληνικής ομοσπονδίας για πράξεις δωροδοκίας και στοιχηματίσου και για το πειθαρχικό αδίκημα της φαρμακοδιέγερσης, με την εκδίκαση της υπόθεσης να ορίζεται για την επόμενη Πέμπτη.

Τα αγοροκόριτσα πιθανόν να γίνουν λεσβίες

Τα κορίτσια που συμπεριφέρονται σαν αγοροκόριτσα, μόνο η μία στις τρεις θα γίνει λεσβία. Αυτός είναι και ο λόγος που επιστήμονες τείνουν να καταλήξουν στο συμπέρασμα «πως η ομοφυλοφιλία στα κορίτσια έχει περισσότερο γενετικό υπόβαθρο».

Συνεχίζονται οι συζητήσεις των πιστωτριών τραπεζών της Ελλάδας

Συνεχίζονται οι συζητήσεις των εκπροσώπων των πιστωτριών τραπεζών της Ελλάδας στη Ρώμη, οι οποίες διοργανώθηκαν από το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), δήλωσε πηγή του ιταλικού υπουργείου Οικονομικών, μεταδίδει το Ρόιτερ.

Βερολίνο: "Σύνοδος μόνο εάν έχει νόημα και είναι αναγκαία"

Η Γερμανία είναι αντίθετη με μία πάση θυσία σύγκληση μίας ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής τις επόμενες ημέρες, καθώς το Βερολίνο θεωρεί ότι μία τέτοια σύνοδος θα ήταν δικαιολογημένη μόνο εάν επρόκειτο να εγκριθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Στέφεν Ζάιμπερτ.

Το σοκολατούχο γάλα "δένει" τους μυς

Για όσους επιθυμούν να κάψουν λίπος και να αναπτύξουν μυϊκή μάζα, δεν υπάρχει καλύτερο τρόφιμο από ένα ελαφρύ σοκολατούχο γάλα, το οποίο θα πρέπει να καταναλώνεται περίπου 30 λεπτά από την ολοκλήρωση της προπόνησης, σύμφωνα με νέα μελέτη.

PIMCO:Εκπαιδευτική άδεια εξόδου από το ευρώ για την Ελλάδα

Την χορήγηση «εκπαιδευτικής άδειας» εξόδου από το ευρώ προτείνει για την Ελλάδα ο επικεφαλής της μεγαλύτερης εταιρείας επενδύσεων σε ομόλογα, PIMCO, Μοχάμεντ Ελ Εριάν σε άρθρο του στους Financial Times.

Στον «χορό» των σκληρών μέτρων και η Ιταλία

Πράσινο φως στο πρόγραμμα λιτότητας-μαμούθ, ύψους 47 δισ., έδωσε η Γερουσία στη Ιταλία.

Καταργούν δημόσιους φορείς με τροπολογία

Με διαδικασία «fast track» θα ξεκινήσει η κατάργηση δημόσιων φορέων αφού η κυβέρνηση εξετάζει τροπολογία την οποία θα στείλει άμεσα στη Βουλή.Με κοινή τους πρόταση οι αντιπρόεδροι της κυβερνήσεως –όπως ανακοίνωσε το πρωί από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος- οι κατάλογοι με τους φορείς που στέλνονται στον «κάδο των αχρήστων», θα εισαχθούν ως τροπολογία στο νομοσχέδιο για τη δημοσιονομική εξυγίανση η συζήτηση του οποίου ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Αυξήθηκαν οι πειρατές


Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν οι επιθέσεις πειρατών στη θάλασσα, καθώς σύμφωνα με έρευνα του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC) και του International Maritime Bureau's (IMB) που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα οι πειρατικές επιθέσεις ανά τον κόσμο έφτασαν τις 266 τους πρώτους έξι μήνες του 2011, έναντι 196 που είχαν σημειωθεί την ίδια πάροδο πέρυσι.

"Σφίγγει" ο κλοιός για τις καταθέσεις στο εξωτερικό

Μηχανισμό που θα επιτρέπει στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να διασταυρώσουν τα στοιχεία για τις καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό θα ενεργοποιήσει η κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου για τις καταθέσεις στο εξωτερικό και τον έλεγχο του «πόθεν έσχες», είναι σε θέση, με την άρση του τραπεζικού απορρήτου, να πληροφορηθεί ποια είναι τα εμβάσματα που έχουν σταλεί το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό και θα καλέσει όλους αυτούς τους καταθέτες να δηλώσουν τα στοιχεία.

Κορυφώνεται η πίεση στη Γερμανία για την Ελλάδα


Κορυφώνεται η πίεση στην καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ να αποφασίσει γρήγορα για τον τρόπο που θα συμβάλλουν οι ιδιώτες πιστωτές στο νέο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, καθώς το ΔΝΤ και Ιταλοί αξιωματούχοι προειδοποιούν ότι η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα υπονομεύει την Ευρωζώνη, αναφέρει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα Financial Times.

Θερινές εκπτώσεις με μεγάλες ευκαιρίες

Τις "μεγαλύτερες θερινές εκπτώσεις των τελευταίων ετών", υπόσχονται οι έμποροι και καλούν τους καταναλωτές να τις εκμεταλλευθούν για να καλύψουν τις οικιακές και οικογενειακές τους ανάγκες.

Tι αλλάζει στις συντάξεις του Δημοσίου

Αλλαγές στο συνταξιοδοτικό του δημοσίου, το οποιο προσαρμόζεται πλέον στο ασφαλιστικό καθεστώς του ιδιωτικού τομέα, προβλεπουν οι νέες ρυθμισεις του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου οικονομικών.

Στο "στόχαστρο" η Credit Suisse

Διαδικασία έρευνας κατά της ελβετικής τράπεζας Credit Suisse κίνησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Στις αρχές Μαρτίου, το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά ένας φορολογούμενος των ΗΠΑ είχε ομολογήσει ότι απέκρυψε κεφάλαια από τις φορολογικές Αρχές με την τοποθέτηση τους σε έναν λογαριασμό που κατέχει στην τράπεζα Credit Suisse.

Μελέτη του ΔΝΤ για τη "στάση πληρωμών"

Η στάση πληρωμών oδηγεί σε βαθιά ύφεση, συμπεραίνουν δύο οικονομικοί αναλυτές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε μελέτη τους που δημοσιεύεται σήμερα.

Δημόσιο: Ψαλίδι σε τρία επιδόματα

Η διάταξη για τη μείωση επιδομάτων στο δημόσιο μπορεί να συμπεριελήφθη κατά...λάθος στην αιτιολογική έκθεση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, αλλά η ουσία δεν αλλάζει σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του οικονομικού επιτελείου, το οποίο θα καταθέσει ξεχωριστό νομοσχέδιο.

74 πυρκαγιές σε ένα 24ωρο


Εβδομήντα τέσσερις δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, απο τις 6 το πρωί της Πέμπτης μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, σε όλη την Ελλάδα. Όλες, εκτός απο μία, τέθηκαν υπό έλεγχο.

Δελτίο καύσωνα

Υψηλές θερμοκρασίες έως την Τρίτη και μικρή υποχώρηση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από την Τετάρτη προβλέπει έκτατο δελτίο της ΕΜΥ.

Πρόσκληση Παπανδρέου στον Πούτιν

Τηλεφωνική επικοινωνία με το Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν είχε χθες το βράδυ ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού, Ντμίτρι Πεσκόφ.

"Δεν υπάρχει ελαστική ερμηνεία της επιλεκτικής χρεοκοπίας"

 Δεν αφήνει περιθώρια περί παρερμηνείας του όρου «επιλεκτική χρεοκοπία», ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's.

Διευθυντές "μαϊμού" σε σχολεία

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας, κατά τη διαδικασία κρίσης των υποψήφιων διευθυντών και σχολικών συμβούλων που έχει ξεκινήσει, ανακάλυψαν πολλούς διευθυντές κατόχους πλαστών πτυχίων, πλαστών πιστοποιητικών γνώσεων αλλά και βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από ανύπαρκτα σχολεία.

Ήπια άνοδος στο ΧΑΑ

Με μικρές ανοδικές τάσεις ξεκίνησαν οι συναλλαγές στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, με το δείκτη να καταβάλλει προσπάθειες για τις 1.200 μονάδες. Στην Ευρώπη, οι αγορές υποχωρούν εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τραπεζικών τεστ αντοχής, που ανακοινώνονται το απόγευμα.