e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews

Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Αλλαγή δεδομένων στον τραπεζικό χάρτη. Η συμφωνία Τουρκολιά με Σαμαρά για τη δημιουργία υπερτράπεζας υπό την Εθνική.
Κρατικός τραπεζικός βραχίονας με Εθνική – Τ.Τ – ΑΤΕ και Ταμείο Παρακαταθηκών.
Ακόμα τι κρύβει εν όψει της ανακεφαλαιοποίησης  το «φλέρτ» των τραπεζιτών με την Credit Agricole και την Εμπορική.
Γιατί η Τράπεζα της Ελλάδας έδωσε εντολή, μετά την Black Rock για νέο έλεγχο στα τραπεζικά ιδρύματα από Ernst &Young και Deloitte

Το παζάρι με την Τρόικα. Ο φάκελος του Μαξίμου. Τι δεν δέχονται οι δανειστές. Οι ελιγμοί της τελευταίας στιγμής και όλο το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για την συνολική επαναδιαπραγμάτευση. Η συνταγή – αλά Μόντι και οι 6 βασικοί άξονες των κινήσεων στην ευρωπαϊκή σκακιέρα μέχρι το τέλος του 2012.

Οι γυναίκες Facebook - Twitter, οι άνδρες LinkedIn

Όταν πρόκειται για τη "μάχη των φύλων" στην αρένα της κοινωνικής δικτύωσης, μάλλον τα αποτελέσματα δεν προκαλούν και τόσο έκπληξη, αφού για παράδειγμα οι άνδρες "προέρχονται" από το Google+ και οι γυναίκες από το Pinterest.

Αμετακίνητοι οι τροϊκανοί

Εκτός χαρτοφυλακίου τους η αναδιαπραγμάτευση


Μπορεί προς τα «έξω» να καλλιεργείται η εντύπωση ότι υπό προϋποθέσεις οι τροϊκανοί θα μπορούσαν να συζητήσουν το ενδεχόμενο κάποιων αλλαγών, έστω δευτερεύουσας σημασίας, στους όρους του υφιστάμενου Μνημονίου με την Ελλάδα, ωστόσο, όσοι είχαν την ευκαιρία να τους δουν και να συζητήσουν μαζί τους, μπορούν να διαβεβαιώσουν για το αντίθετο.

Επιστρέφουν οι καταθέσεις στις τράπεζες

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η εισροή καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες, στον απόηχο της εκλογικής αναμέτρησης, το αποτέλεσμα της οποίας φαίνεται πως λειτούργησε καθησυχαστικά για τους καταθέτες.

Στροφή των Carrefour Μαρινόπουλος στα ελληνικά προϊόντα

Να βγάλει μπροστά τα ελληνικά προϊόντα, αναδεικνύοντας και στηρίζοντας τον Έλληνα παραγωγό, επιχειρεί η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, Carrefour Μαρινόπουλος.

Cyta: Εκτιμήσεις για έσοδα 87 - 90 εκατ. ευρώ

Ψηλά ανεβάζουν τον πήχη στη Cyta Ελλάδος καθώς με τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση για το 2012 να είναι φιλόδοξοι καθώς εκτιμά πως τα έσοδα για τη φετινή χρονιά θα κινηθούν μεταξύ 87 και 90 εκατ. ευρώ.

Συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

 Υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Ανακαλύφθηκαν σαρκοφάγα φυτά που τρέφονται υπογείως

Τρία είδη σαρκοφάγων φυτών, που τρέφονται με σκουλήκια και όχι μόνο κάτω από την επιφάνεια της γης, ανακαλύφθηκαν στη Βραζιλία.

Cranberry, ο καρπός της υγείας

Cranberry, ο καρπός της υγείας

Ο καρπός Cranberry (κράνμπερι ή Οξύκοκκο) έχει τις ρίζες του στη Β.Αμερική. Ήδη από το 1550, o James White Norwood αναφέρθηκε στους Ινδιάνους που χρησιμοποιούσαν το κράνμπερι στη διατροφή τους. Επίσης, έχει καταγραφεί ότι το cranberry προσφέρθηκε και ως υγιεινό έδεσμα στην τελετή αποφοίτησης του Harvard το 1703. 

Στα «χέρια» της Volkswagen η Porsche

Υπό τον πλήρη έλεγχο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen περνά ο όμιλος Porsche, έναντι 5,6 δισ. δολαρίων.

Κρητικός πήρε βραβείο σχεδίασης αυτοκινήτου

Ο Γιώργος Χρονάκης κατέκτησε την 1η θέση σε διαγωνισμό σχεδίασης αυτοκινήτου, που πραγματοποίησε ένα από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια της Αγγλίας, το Coventry Art and Design.

Μεθαδόνη: Το πιο επικίνδυνο αναλγητικό

Το συνθετικό οπιοειδές μεθαδόνη συνδέεται με το 30% των θανάτων από υπερβολική δόση αναλγητικών στις ΗΠΑ, σύμφωνα με μελέτη των Ομοσπονδιακών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών (CDC).

Το "νάνο" είναι ελληνικό, όχι όμως και η έρευνα

Αντίστροφα κινείται η χρηματοδότηση της έρευνας στην Ελλάδα, καθώς ενώ το 2003 είχε φτάσει στο 0,72% του ΑΕΠ, έπεσε στο 0,5% στα χρόνια που ακολούθησαν, όταν η Σουηδία ή η Ολλανδία διαθέτουν το 5% του ΑΕΠ τους για την οικονομική στήριξη της ερευνητικής δραστηριότητας.

"Υπερβολές η ευρω-εξόδος της Ελλάδας και ευρω-διάλυση"

«Υπερβολικό» χαρακτήρισε το σενάριο περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη - όπως το περιέγραψε σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ που δήλωσε ότι «η Ελλάδα δεν θέλει και δεν μπορεί να τα καταφέρει» - ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας την Τετάρτη στην Ραδιοφωνία Νοτιοδυτικής Γερμανίας (SWR).

Ράιχενμπαχ: Ένα βήμα πιο κοντά στην ανάκτηση της ελληνικής ανταγωνιστικότητας

«Η δυνατότητα αύξησης των εξαγωγών είναι πολύ μεγάλη. Η χώρα είναι σε γόνιμη γεωγραφική θέση, με πολλά υποσχόμενους νέους επιχειρηματίες και στελεχιακό δυναμικό με πολλά προσόντα. Αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι δομικές και διαρθρωτικές αλλαγές. Ήδη έχει γίνει το πρώτο βήμα όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και μία σημαντική συνεισφορά είναι η διαχείριση του εργασιακού κόστους η οποία πρέπει θα συνεχιστεί για να γίνουν οι όροι ανταγωνιστικότητας ακόμη καλύτεροι τα προσεχή χρόνια».

Αποπληρωμή φόρων ακόμη και σε 9 δόσεις

Σχέδιο - ανάσα για τους φορολογούμενους επεξεργάζεται το υπουργείο οικονομικών, σε μία προσπάθεια να διευκολύνει τους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους που προκύπτουν από τα εκκαθαριστικά.

Λήγει η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών

 Λήγει σήμερα η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψήφιους για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Επιστρέφει 754 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα η Γαλλία

Το ποσό των 754 εκατ. ευρώ θα επιστρέψει στην Ελλάδα το Παρίσι, από πληρωμές τόκων ελληνικών ομολόγων που διακρατούσε η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας.

Υποβάθμισε το outlook της Barclays η Moody's

Σειρά εξελίξεων προκάλεσε στη Barclays το σκάνδαλο με τη χειραγώγηση του Libor.

Επικαλούμενη τον κίνδυνο ευρύτερων πιέσεων στη βρετανική τράπεζα μετά το σκάνδαλο, η Moody's υποβάθμισε το outlook για την αξιολόγηση C-/baa2 της Barclays σε «αρνητικό» από «σταθερό».

Προς ιστορική μείωση του επιτοκίου της η ΕΚΤ

Στο νέο ιστορικό χαμηλό του 0,75% από 1% αναμένεται να μειώσει το βασικό της επιτόκιο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, κατά τη σημερινή κρίσιμη συνεδρίασή της.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν.

Ορκίστηκαν Στουρνάρας, Κεδίκογλου, Τσιάρας

 Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ορκίστηκαν πριν από λίγη ώρα ο Γιάννης Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών, ο Σίμος Κεδίκογλου ως υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και ο Κωνσταντίνος Τσιάρας, ως υφυπουργός Εξωτερικών.

Σε θετική τροχιά το Χ.Α.

Σε θετικό έδαφος κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών, με την προσοχή να είναι στραμμένη στις σημερινές συναντήσεις της κυβέρνησης με τους επικεφαλής της τρόικας και στις προγραμματικές δηλώσεις που ξεκινούν την Παρασκευή.