e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Νέες πιέσεις από την Κομισιόν

 Νέα αυστηρή προειδοποίηση προς τη χώρα μας απευθύνει η Κομισιόν, κλιμακώνοντας τις πιέσεις ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Η ίριδα αλλάζει και μπερδεύει τα συστήματα ασφαλείας

Αντίθετα με ό,τι πιστεύουν πολλοί άνθρωποι, η ίριδα του ματιού δεν παραμένει η ίδια, αλλά αλλάζει όσο μεγαλώνει κανείς, πράγμα που δημιουργεί σημαντικό ζήτημα αξιοπιστίας για τα σχετικά βιομετρικά συστήματα ασφαλείας, τα οποία βασίζονται στην ανάλυση της ίριδας.

Πρόσληψη 11.000 συμβασιούχων στους ΟΤΑ

Την άρση της αναστολής προσλήψεων στους ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού, μετά από αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών προς την αρμόδια επιτροπή που συγκροτείται στο Συμβούλιο της Επικρατείας, γνωστοποιεί, με εγκύκλιό του, ο υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης, δεδομένων των αυξημένων αναγκών που έχουν οι δήμοι και οι περιφέρειες αυτή την εποχή.

"Μετανάστες παίρνουν θέσεις εργασίας από Έλληνες"


"Κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες", δήλωσε στο ρ/σ "ΒΗΜΑ 99,5" ο πρόεδρος της "Δημιουργίας, Ξανά!", Θάνος Τζήμερος.

Η Κομισιόν εξετάζει σχέδιο χαλάρωσης για την Ισπανία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να προτείνει στα κράτη της Ευρωπαϊκής Ενωσης να επιμηκύνει κατά ένα έτος, δηλαδή μέχρι το 2014, την προθεσμία για τη μείωση του δημοσίου ελλείμματος της Ισπανίας στο 3% του ΑΕΠ, έγινε γνωστό από ευρωπαϊκές πηγές.

Συνεργασία Οικολόγων με Δημιουργία Ξανά - Δράση-ΦιΣ


Την ανάγκη για ενότητα, συνεργασία, μεταρρύθμιση και διατήρηση της ευρωπαϊκής προοπτικής επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι Πράσινοι, τονίζοντας πως πρέπει να αποτραπούν η περιβαλλοντική καταστροφή και η κλιματική αλλαγή.

Μετεκλογική συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ – Κοινωνική Συμφωνία



Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της προέδρου της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκας Κατσέλη με τον Αλέξη Τσίπρα, με τους δυο να εντοπίζουν κοινά σημεία.

Ανοχύρωτες οι καταθέσεις


Τα κενά της νομισματικής ένωσης παρουσιάζει το Bloomberg

Μόνη ασπίδα προστασίας των καταθέσεων αποτελεί η ευρωζώνη η οποία απειλείται με διάσπαση σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το Bloomberg.

Σωτήρια για την Ελλάδα η κατάρρευση της Ισπανίας


Μια βάσιμη πιθανότητα έχει πλέον η Ελλάδα να αποφύγει τα χειρότερα.

Σύμφωνα με όσους είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η σωτηρία της βρίσκεται στην ...κατάρρευση της ισπανικής και της ιταλικής οικονομίας.

«Χέρι» στο ΕΣΡ βάζει το ΚΚΕ



Αμφισβητεί το ΕΣΡ το ΚΚΕ σχετικά με τα στοιχεία για την προβολή των κομμάτων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Γαλλία: Δεν εξετάζουμε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ


Δεν μελετά σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ η γαλλική κυβέρνηση επεσήμανε σήμερα η κυβερνητικός εκπρόσωπος Najat Vallaud-Belkacem.

Διαψεύδει ο Παπαδήμος ότι ζήτησε δήλωση από Μπαρόζο

Διαψεύδει ο Λ. Παπαδήμος δημοσίευμα του Reuters, στο οποίο αναφέρεται ότι ο Ζ. Μ. Μπαρόζο προχώρησε σε αυστηρή δήλωση για την Ελλάδα, κατόπιν αιτήματος του πρώην πρωθυπουργού.

Επετράπη τρομοκρατικό χτύπημα στη Eurovision!


Οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσαν την Τετάρτη, 30 Μαΐου, ότι απέτρεψαν μια τρομοκρατική επίθεση στη διάρκεια του φετινού 57ου διαγωνισμού της Eurovision και συνέλαβαν 40 πρόσωπα, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Ασφαλείας.

Οι "αριστεροί" ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το εύρημα της δημοσκόπησης της GPO, σύμφωνα με το οποίο ένα σημαντικό μέρος των πολιτών που επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή στις 6 Μαΐου τοποθετούν τον εαυτό τους στα "αριστερά, κεντροαριστερά" του ιδεολογικού άξονα.

Πείτε "όχι" στα υπομεγέθη ψάρια



Λίγο πριν από την «επίσημη» έλευση του καλοκαιριού, ποιος δεν ονειρεύεται ένα πιάτο μαρίδες δίπλα στη θάλασσα; Λίγα όστρακα με ένα ουζάκι; Ακριβώς εκεί συστήνουν προσοχή οι επιστήμονες του Αρχιπελάγους, Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας, τονίζοντας ότι στα ψάρια, το μέγεθος μετράει!

Τα γυναικεία δάκρυα ρίχνουν την αντρική λίμπιντο



Παλιότερες μελέτες έδειξαν ότι το κλάμα στα ζώα έχει χημικές ουσίες που λειτουργούν ως σήμα για τα υπόλοιπα. Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες πίστευαν ότι το κλάμα αποτελούσε οπτικό σήμα,αλλά νέα έρευνα Ισραηλινών επιστημόνων αποδεικνύει και τη χημική τους διάσταση.

Κουβέλης: Η Ελλάδα δεν θα μείνει ακυβέρνητη


Τη δέσμευσή του ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα κάνει το παν για τη συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης έδωσε, από το Ναύπλιο όπου περιοδεύει, ο Φώτης Κουβέλης τονίζοντας ότι οι καιροί επιβάλλουν σε όλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα.  

Στο Πειθαρχικό ο Άκης για χρήση κινητού


Στο Πειθαρχικό των φυλακών Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε κινητό τηλέφωνο.

Der Spiegel: Δώστε χρόνο στην Ελλάδα


Έκκληση προς τους ευρωπαίους ηγέτες απευθύνουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Der Spiegel», 50 εξέχουσες προσωπικότητες να δοθεί χρόνος στην Ελλάδα.

Ταράζει τα νερά του ΠΑΣΟΚ ο Πάγκαλος

 Σκληρή κριτική προς το ΠΑΣΟΚ άσκησε ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος τονίζοντας μάλιστα πως όπως και τα υπόλοιπα κόμματα έτσι και το ΠΑΣΟΚ λέει ψέματα.


ΣτΕ: Δεν χορηγείται νέα άδεια σε ακίνητο με αυθαίρετο ημιυπαίθριο


Εφόσον υπάρχει σε ακίνητο υπέρβαση, δηλαδή αυθαίρετο κτίσμα, όπως είναι το «κλείσιμο» ημιυπαίθριων χώρων, δεν μπορεί από τους ιδιοκτήτες να ζητηθεί, αλλά ούτε και να εκδοθεί από την αρμόδια πολεοδομία, νέα οικοδομική άδεια για την κατασκευή επιπλέον τετραγωνικών μέτρων στο ίδιο ακίνητο.

ΕΟΠΥΥ: Καταβολή 120 εκατ. ευρώ στους φαρμακοποιούς


Συνεχίζει την καταβολή οφειλών του ο ΕΟΠΥΥ, με τη διοίκηση να επιδιώκει την τμηματική τακτοποίηση προς τους φαρμακοποιούς.

Επτακομματική Βουλή και νίκη ΝΔ

Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 23,4% στην πρόθεση ψήφου και επτακομματική Βουλή δίνει δημοσκόπηση της GPO, την οποία παρουσίασε η εκπομπή «Ανατροπή» στο Mega.

Σε επίπεδα ρεκόρ οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ


Στα ύψη διαμορφώνονται οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί ρεύματος νοικοκυριών και μικρών επιχειρήσεων το 2012, όπως προκύπτει από την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του α' τριμήνου της ΔΕΗ στους χρηματιστηριακούς αναλυτές.

Μεγάλη πτώση στο Χ.Α.

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται σήμερα στο Χ.Α., μετά τα κέρδη των δύο προηγούμενων ημερών, με την αγορά να κινείται στους ρυθμούς της προεκλογικής περιόδου.