e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

- Κυβέρνηση μαμούθ 49+1 μέσα στη κρίση! Πλήρες ΠΑΣΟΚ με ολίγη ΝΔ και άφθονο Καρατζαφέρη. Ο Αβραμόπουλος, οι «επιστροφές» Σημίτη, τα «πολυσυλλεκτικά» υπουργεία και οι συμβιβασμοί. Έμειναν οι «ταλιμπάν» του Μνημονίου. Όλο το άγριο παρασκήνιο που παίχτηκε μέχρι το παραπέντε.

Τραγωδία στα νοσοκομεία



Διαβάστε στην Press Time



Σοκ στην Υγεία. Τα νοσοκομεία δεν έχουν καν γύψο, χαρτί υγείας, φαγητό για τους ασθενείς. Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.

Αποκλειστικό: Στο «σφυρί» το σπίτι του Μικρούτσικου


Διαβάστε στην Press Time



Το βγάζει η τράπεζα για οφειλή, 1,99 εκατ. τιμή προσφοράς 328,28160 ευρώ.

Αποκάλυψη. Στημένο «παιχνίδι» στο Προεδρικό Μέγαρο;


Διαβάστε στην Press Time


Ο Γιώργος έπρεπε να μείνει στο Μαξίμου μέχρι χθες… Η παράταση της θητείας του Παπανδρέου για 6 μήνες ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και το «μυστικό» της πρωτοφανούς καθυστέρησης. Δεν ήξεραν ή συνήργησαν Παπούλιας και Σαμαράς;

Κυβέρνηση μαμούθ 49+1 μέσα στη κρίση!



Διαβάστε στην Press Time



Πλήρες ΠΑΣΟΚ με ολίγη ΝΔ και άφθονο Καρατζαφέρη. Ο Αβραμόπουλος, οι «επιστροφές» Σημίτη, τα «πολυσυλλεκτικά» υπουργεία και οι συμβιβασμοί. Έμειναν οι «ταλιμπάν» του Μνημονίου. Όλο το άγριο παρασκήνιο που παίχτηκε μέχρι το παραπέντε.

Ολοκληρώθηκε η σύνθεση της μεταβατικής Κυβέρνησης


Αυτή τη στιγμή στο Προεδρικό Μέγαρο, τελείται η ορκομωσία της μεταβατικής Κυβέρνησης. Ένας σχηματισμός που κρύβει πολύ παρασκήνιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και την τελευταία στιγμή υπήρξαν αλλαγές επί αλλαγών. Έπειτα από διαβουλεύσεις ωρών μεταξύ των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου ανακοινώθηκε το νέο πολυπληθές κυβερνητικό σχήμα. Σε αυτό μετέχουν έξι στελέχη από τη Νέα Δημοκρατία και τέσσερα από το ΛΑΟΣ. Παραμένουν σχεδόν όλα τα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Η τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα για νέες διαπραγματεύσεις

Τώρα που το πολιτικό τοπίο αρχίζει και ξεκαθαρίζει και αποκαθίσταται η ισορροπία, η τρόικα ετοιμάζει βαλίτσες και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη των επιτηρητών έχει ήδη κλειδώσει η έλευση της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ και ολοκληρώνονται οι λεπτομέρειες για την ευρωπαϊκή αποστολή.

Κουνούν το δάχτυλο από... πανάκριβες σουίτες

Κουνούν απειλητικά το δάχτυλο στις χώρες με δημοσιονομικά προβλήματα και ζητούν μέτρα λιτότητας, οι ίδιοι ωστόσο καταλύουν σε πανάκριβα ξενοδοχεία... Ο λόγος για τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος χρέωσε το γαλλικό δημόσιο περισσότερο από 115.000 ευρώ για τη διαμονή του στις Κάννες, κατά την πρόσφατη διάσκεψη της G-20.

Στη φάκα της εφορίας 772 μεγαλοϊδιοκτήτες βορείων και νοτίων προαστίων

Ανοιχτούς λογαριασμούς με την εφορία φαίνεται πως έχουν 772 μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων Φιλοθέη, Παλαιό Ψυχικό, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Βούλα, Βουλιαγμένη, Πανόραμα και Καλαμαριά αλλά και 235 φαρμακοποιοί με ληξιπρόθεσμες οφειλές 15,735 εκατ. ευρώ, καθώς απειλούνται με κατασχέσεις των περιουσιακών τους στοιχείων αν δεν εξοφλήσουν άμεσα τις οφειλές τους.

Κρίσιμη ψηφοφορία εν αναμονή παραίτησης Μπερλουσκόνι

Στην Ιταλία στρέφεται σήμερα το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, καθώς, την ώρα που η συγκρότηση κυβέρνησης ευρείας συμμετοχής, υπό τον Μάριο Μόντι, βρίσκεται προ των πυλών, ξεκινά η συζήτηση για την έγκριση του πακέτου οικονομικής σταθερότητας, που περιλαμβάνει τα μέτρα που απαιτούν οι Βρυξέλλες.

11/11/11: Μια μέρα σαν όλες τις άλλες ή μήπως όχι;

Εδώ και ένα αιώνα έχει να εμφανιστεί μια ημερομηνία με έξι «άσσους» ή τρία «11» στη σειρά. Αυτό θα συμβεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 (11/11/11), κάτι που ξυπνά εσχατολογικές προβλέψεις.Για τους περισσότερους δεν είναι παρά ένα «παιγνίδι» των αριθμών, αλλά για άλλους δεν είναι καθόλου έτσι: μερικοί θεωρούν την ημερομηνία άκρως ευνοϊκή από κοσμικής απόψεως και άλλοι το ακριβώς αντίθετο, καθώς τη θεωρούν γρουσούζικη, χωρίς να λείπουν και οι απαραίτητοι εσχατολόγοι και καταστροφολόγοι που δεν αποκλείουν τη συντέλεια του κόσμου (προλαμβάνοντας όσους υποστηρίζουν ότι, σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια, αυτό θα συμβεί στις 21/12/2012!).

Ντοκιμαντέρ για τον γιατρό του Τζάκσον

Ντοκιμαντέρ για το χρονικό του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον έδωσε ο γιατρός Conrad Murray, που λίγες μέρες πριν καταδικάστηκε για δολοφονία. Στη δίκη ο γιατρός απέφυγε να καταθέσει στη δίκη, έδωσε όμως τη συγκατάθεσή του για ένα ντοκιμαντέρ.

Έρχονται κακοκαιρία και ιώσεις


Προ των πυλών φαίνεται να είναι ο χειμώνας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς ο καιρός σ’ ολόκληρη την Ελλάδα επιδεινώνεται τις επόμενες ημέρες με απότομη πτώση της θερμοκρασίας. Από το Σάββατο και τουλάχιστον έως και τη Δευτέρα η εικόνα θα είναι χειμωνιάτικη, κυρίως στην ανατολική Ελλάδα. Η σύντομη αυτή αλλαγή του καιρού θέτει τις ευπαθείς ομάδες σε αυξημένο κίνδυνο για την υγεία τους, οπότε καλό θα ήταν τα άτομα, που ανήκουν σ’ αυτές να λάβουν τα μέτρα τους.

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών ... επιστρέφει!

Ποτέ στο παρελθόν ένα παιχνίδι της σειράς Lord of the Rings δεν έδειχνε τόσο ωραίο. Κινήσεις, γραφικά και μάχη που κόβουν την ανάσα!

Κατασκεύαζε κάλπικες λίρες Αγγλίας


Κάλπικες λίρες Αγγλίας κατασκεύαζε και πουλούσε 46χρονος αργυροχρυσοχόος που συνελήφθη στην περιοχή των 40 Εκκλησιών Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε έρευνες στο σπίτι και στο εργαστήριό του βρέθηκε εξοπλισμός κατασκευής πλαστών λιρών.

Οι τρεις προτεραιότητες του νέου Πρωθυπουργού


Είναι κάτι παραπάνω από βαρύ το φορτίο το οποίο αναλαμβάνει σε λίγη ώρα από τώρα ο κ. Λούκας Παπαδήμος και η κυβέρνηση του, που ορκίζονται ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η αποστολή τους μοιάζει περίπου ακατόρθωτη: να σώσουν την ελληνική οικονομία. Τα δεδομένα είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, εναντίον τους. Τα έσοδα πάνε από το κακό στο χειρότερο, οι βασικοί δείκτες της οικονομίας παραπαίουν, τα διαθέσιμα αποθεματικά έχουν πέσει κάτω κι από τα 600 εκατ. ευρώ και αν δεν έρθουν γρήγορα τα λεφτά της 6ης δόσης από την ΕΕ και την ΕΚΤ (από το ΔΝΤ σχεδόν αποκλείεται), τότε το πολύ – πολύ να πληρωθούν μέχρι και οι μισθοί και οι συντάξεις του Ιανουαρίου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνεχάρη τον νέο Πρωθυπουργό

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνεχάρη το νέο πρωθυπουργό, αποστέλλοντάς του τηλεγράφημα, ενώ ευχήθηκε η νέα κυβέρνηση να βγάλει την Ελλάδα από «τη δύσκολη καμπή της ιστορίας της» και να ξαναβρεί το δρόμο της, ισότιμα με τις άλλες χώρες - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.