e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Διαψεύδει περικοπές στην Υγεία ο Λοβέρδος


Την ώρα που οι εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας «νοσούν» εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας του ταμείου τους και στους δρόμους διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, επεσήμανε ότι «δεν κάναμε καμία συζήτηση με αναφορά στα δημοσιονομικά μεγέθη».

Μιχελάκης: Που είναι η Κυβέρνηση την πιο κρίσιμη ώρα;

 Για απούσα κυβέρνηση κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι λείπει στην πιο κρίσιμη καμπή στο δρόμο του μνημονίου, εκεί δηλαδή όπου παίρνονται οι οριστικές αποφάσεις για το τι μέλι γενέσται.

Λοβέρδος: Η λίστα της ντροπής για τους εξαρτημένους ανήκει πια στο παρελθόν

Η λίστα της ντροπής, στην οποία χρειάστηκε να περιμένουν για περισσότερα από επτά χρόνια οι εξαρτημένοι χρήστες, ανήκει πια στο παρελθόν.

"Αν η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική, ρίξτε την"


"Αν νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική και δεν έχει ηθικό υπόβαθρο για αυτά που κάνει τότε ρίξτε την", ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευ. Βενιζέλος κατά τη συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας Εσωτερικών και Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, εν όψει της επεξεργασίας του νομοσχεδίου για το ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Κόμμα για άθεους στην Ελβετία


Όταν η Ελβετοί κληθούν να ψηφίσουν για το νέο κοινοβούλιο αργότερα αυτό το μήνα οι ψηφοφόροι της Ζυρίχης θα έχουν για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας την ευκαιρία να ψηφίσουν το κόμμα των Freethinkers (Ελεύθερων Στοχαστών), στο οποίο περιλαμβάνονται άθεοι, αγνωστικιστές, σκεπτικιστές, ορθολογιστές και γενικά επικριτές της θρησκείας.

Κλείνουν μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι

Αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία και υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη, 12 και 13 Οκτωβρίου 2011, λόγω της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ).

Κομισιόν: Η ευρωζώνη πρέπει να σφίξει τη ζώνη για καιρό

Η ευρωζώνη μπορεί να χρειαστεί να επιβάλει μακροπρόθεσμα μια πολιτική λιτότητας, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με την αύξηση του δημοσίου χρέους της και τη γήρανση του πληθυσμού της, προειδοποιεί η Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια τριμηνιαία έκθεση για τις 17 χώρες της νομισματικής ένωσης.

Πενθήμερη αποχή δικηγόρων σε όλη τη χώρα

Πενθήμερη πανελλαδική αποχή αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου έως και τις 19 του μήνα.

Επιβεβαιώνει "κούρεμα" άνω του 21% ο Γιούνκερ


Τις φήμες που θέλουν το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους να ξεπερνά το 21% , επιβεβαίωσε ο πρόεδρος τους Eurogroup και Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.