e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Απώλειες 3,74% στο Χ.Α.

«Βουτιά» σημείωσε σήμερα το Χ.Α., με τον γενικό δείκτη τιμών να κλείνει κάτω από τις 700 μονάδες εν μέσω ιδιαίτερα αρνητικού κλίματος στις διεθνείς χρηματαγορές.

Οδηγούνται σε κλείσιμο οι επιχειρήσεις λόγω φόρων

Όχι άλλους φόρους, όχι άλλα βαρίδια φωνάζουν οι εκπρόσωποι των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω της επιστολής προς τον υπουργό Οικονομικών. Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν το Ειδικό Τέλος Βιοτεχνικών και Βιομηχανικών Ακινήτων.

Καλύτερα τα συχνά και μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα

Αμερικανική έρευνα συμπέρανε ότι οι άνθρωποι που τρώνε πιο συχνά μέσα στην ημέρα, αλλά μικρότερα γεύματα, καταφέρνουν ευκολότερα να διατηρήσουν το φυσιολογικό βάρος τους ή, όταν χάνουν κιλά, δεν τα ξαναπαίρνουν.

Μεγάλη εκστρατεία προώθησης ελληνικών προϊόντων

Εκστρατεία προώθησης των ελληνικών προϊόντων στην Αυστραλία -και κυρίως τροφίμων και ποτών- διεξάγει ο ομογενής πρώην υπουργός, νυν βουλευτής του Εργατικού Κόμματος και πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, Γιάννης Πανταζόπουλος.

Παπουτσής: "Ανεύθυνη η συζήτηση περί διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ"

«Κάθε συζήτηση για θέματα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει σοβαρά επιχειρήματα και επομένως είναι ανεύθυνη», απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής σε σχετικές ερωτήσεις που δέχθηκε σήμερα και για το αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος, σημειώνοντας πως «διαφορετικές θα είναι οι εξελίξεις και στο ΠΑΣΟΚ και στην Ελλάδα αν η χώρα διασωθεί και διαφορετικές θα είναι αν η χώρα έχει πτωχεύσει».

Μεγάλη πτώση μετά την προειδοποίηση του Moody’s για τη Γαλλία

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων έξι εβδομάδων υποχωρούν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά την προειδοποίηση του οίκου Moody's για τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει η αύξηση του κόστους δανεισμού της Γαλλίας στην προοπτική του αξιόχρεου της.

Λουκέτα φέρνει η οικονομική κρίση στα ξενοδοχεία

Την πόρτα των ξενοδοχείων χτύπησε για τα καλά η οικονομική κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Ψηφιακή προβολή των Μετεώρων στα Τρίκαλα

Τη δημιουργία ψηφιακής προβολής της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μετεώρων, προωθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέσω του προγράμματος ψηφιακής σύγκλισης ύψους 2 εκ ευρώ, με στόχο την περαιτέρω προσέλκυση τουριστών.

Ένοχα για σεξουαλικά προβλήματα τα φάρμακα


Οι άνδρες που λαμβάνουν πολλά φάρμακα, κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν σεξουαλικά προβλήματα, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, που διαπίστωσε ότι όσο αυξάνεται η λήψη των φαρμάκων, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος στυτικής δυσλειτουργίας. Οι ερευνητές, με επικεφαλής την ουρολόγο δρα Νταϊάνα Λοντόνιο του Ιατρικού Κέντρου Κάϊζερ Περμανέντε του Λος Άντζελες, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο βρετανικό περιοδικό ουρολογίας "British Journal of Urology International", συμπέραναν ότι όσοι παίρνουν μέσα στη μέρα πάνω από δέκα φάρμακα, είναι 1,6 φορές πιο πιθανό να έχουν προβλήματα στύσης σε σχέση με όσους παίρνουν καθημερινά λιγότερα από δύο φάρμακα.

Έτοιμος για νέες διαγραφές ο Σαμαράς


Παρέμβαση για να σταματήσουν οι εσωκομματικές κόντρες μέσα στη ΝΔ έκανε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα ανεχτεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Αποχωρεί η τρόικα


Σε χρόνο ρεκόρ σε σύγκριση με τις προηγούμενες διαπραγματεύσεις, ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα η οποία αποχώρησε σήμερα από την Αθήνα.

Στο "μικροσκόπιο" του ΣΔΟΕ 230 offshore

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η μάχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, κατά της φοροδιαφυγής.

Αρχιεπίσκοπος: Πρέπει να δώσεις αίμα για να πάρεις πνεύμα

Για την οικονομική κρίση αλλά και τους δανειστές μας μίλησε σε κήρυγμά του λέγοντας πως «οι δανειστές μας έχουν γίνει και δυνάστες μας».

Οικονομία Επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας βλέπει το ΔΝΤ

Την επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας επεσήμανε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, Min Zhu, λέγοντας ότι τα ρίσκα για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας είναι ξεκάθαρα πτωτικά.

Δρόμος στρωμένος με εμπόδια για Παπαδήμο

Τον πρώτο ευρωπαϊκό του μαραθώνιο ως πρωθυπουργός της Ελλάδας ξεκινά σήμερα ο κ. Λουκάς Παπαδήμος. Ωστόσο, το περιβάλλον, μέσα στο οποίο καλείται να κινηθεί, θεωρείται και είναι εξαιρετικά ρευστό και αβέβαιο.

Αυστηρή προειδοποίηση Σαμαρά προς τα στελέχη της ΝΔ

Σε ιδιαιτέρως αυστηρούς τόνους απευθύνθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς προς τα στελέχη του κόμματος, προειδοποιώντας ακόμη και για διαγραφές σε περίπτωση που κάποιος «ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία».

Χρυσοχοΐδης: Θα διεκδικήσω την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Έτοιμος να θέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι ο υπουργός ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αν τεθούν διαδικασίες στο κόμμα και εφόσον τηρηθεί το καταστατικό του κόμματος και η εκλογή διενεργηθεί από την βάση του κόμματος.«Είμαι ένας πολιτικός, ένα στέλεχος της παράταξής μας που έχω μια μακρά θητεία. Νομίζω είμαι χρήσιμος για την πολιτική και τον τόπο σήμερα. Δικαιούμαι κάποια στιγμή να θέσω και εγώ με την σειρά μου την υποψηφιότητά μου, αν τυχόν τεθούν διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμόσουν όλοι με σεβασμό τις διαδικασίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο ρ/σ Real FM.

Γερουλάνος: Δεν μπορούμε να πάμε στις εκλογές με τις ιδέες του 1980

Τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας της νέας κυβέρνησης επεσήμανε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος. Σχετικά με τις συζητήσεις για «την επόμενη ημέρα» ο κ. Γερουλάνος είπε ότι έχει άγνοια για τις κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, τονίζοντας ότι οι συζητήσεις με στελέχη του κόμματος θα βοηθήσουν τις αποφάσεις που πρέπει να λάβει ο τέως πρωθυπουργός. Αυτό που προέχει είναι να καθοριστεί η πλατφόρμα με την οποία θα μετάσχει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, υπογράμμισε ο κ. Γερουλάνος.

Τί προτείνει η Κομισιόν για τα ευρωομόλογα


Τείχος προστασίας ενάντια στην κρίση χρέους επιχειρεί να υψώσει η Κομισιόν, η οποία την Τετάρτη αναμένεται να καταθέσει τις προτάσεις για την έκδοση του πολυσυζητημένου ευρωομολόγου. Σε επίσημο έγγραφο της Κομισιόν που βρίσκεται στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου, εξετάζονται τρεις επιλογές για την έκδοση του ευρωομολόγου, η οποία σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μπορεί να οδηγήσει «γρήγορα στην ελάφρυνση της τρέχουσας κρίσης χρέους» στην Ευρωζώνη, ενώ μπορεί επίσης να «ενισχύσει την αντίσταση» απέναντι σε μελλοντικές κρίσεις.

Καταρρέει το ΧΑΑ - Κάτω από τις 700 μονάδες ο ΓΔ


Με ισχυρές απώλειες ξεκίνησαν οι σημερινές συναλλαγές του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με το Γενικό Δείκτη Τιμών να βυθίζεται κάτω από τις 700 μονάδες, εν μέσω των εντεινόμενων ανησυχιών για την εκταμίευση ή μη της έκτης δόσης, αλλά και των εξελίξεων αναφορικά με το πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων.