e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-Φέρνουμε στο φως το μεγάλο σκάνδαλο με τα εμβόλια του Η1Ν1. Τα πληρώσαμε 30 εκατομμύρια ευρώ και τώρα τα μαζεύουν απ’ όλη την Ελλάδα για να τα καταστρέψουν. Ήδη, έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης από 400.000 δόσεις.


-«Κοριοί» στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης. Μυστήριο με καταγγελίες- «φωτιά». Ποιος παρακολουθεί ποιον. Το χρέος Ψωμιάδη.


-Καταγγελία της Greenpeace: Μεταλλαγμένο το Pharmaton Vitamigen που πωλείται ελεύθερα στα φαρμακεία.

Η κυρία Πάγκαλου και το «φιλέτο» της παραλιακής.


Διαβάστε στην Press Time





Οι κατηγορίες εναντίον της Χριστίνας Χριστοφάκη που πήρε το «πράσινο» χρίσμα, το παρασκήνιο και οι φίλοι της.

Ανασχηματισμό αποφασίζει ο Γιώργος


Διαβάστε στην Press Time


Στην Πάρο παίρνει τις αποφάσεις. Ποιες οι αλλαγές που πιθανολογούνται στο κυβερνητικό σχήμα και ποιες είναι οι σκέψεις του πρωθυπουργού.

«Κοριοί» στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.


Διαβάστε στην Press Time


Μυστήριο με καταγγελίες- «φωτιά». Ποιος παρακολουθεί ποιον. Το χρέος Ψωμιάδη.

Μεγάλο σκάνδαλο με τα εμβόλια του Η1Ν1



Διαβάστε στην Press Time





Αποκάλυψη: Τα πληρώσαμε 30 εκατομμύρια ευρώ και τώρα τα μαζεύουν απ’ όλη την Ελλάδα για να τα καταστρέψουν. Ήδη, έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης από 400.000 δόσεις.

Τα καλύτερα και τα χειρότερα ταξί στον κόσμο

Τα ταξί του Λονδίνου με τους φιλικούς οδηγούς που πάντα ξέρουν τις διαδρομές και τους προορισμούς θεωρούνται τα καλύτερα στον κόσμο, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που έγινε για το hotels.com σε 1.900 ταξιδιώτες από τις 11 ως τις 28 Μαΐου.

Πτώση 1,85% στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή

Ρευστοποιήσεις στις τράπεζες

Πτωτικές τάσεις επικράτησαν την Παρασκευή στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες.

Αποσύρονται ακατάλληλα παγωτά

Ακατάλληλα παγωτά εντόπισαν οι ελεγκτές της Νομαρχίας Αθηνών ιδιαίτερα για όσους παρουσιάζουν αλλεργία στην καζεΐνη γάλακτος. Πρόκειται για τα:

Μαρινάκης: «Σύντομα ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ καλό προπονητή»

Τη δέσμευσή του πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποιον πολύ καλό προπονητή, εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Μπερλουσκόνι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης τον Σεπτέμβριο, λέει συνεργάτης του

"Θα παραιτηθεί αν χάσει"
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η κυβέρνηση συνασπισμού του οποίου κλονίζεται από τη ρήξη που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής Τζανφράνκο Φίνι, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης τον Σεπτέμβριο και θα παραιτηθεί αν χάσει, δήλωσε την Παρασκευή ανώτερο στέλεχος του κόμματός του.

Συνελήφθη τελωνειακός για εκβίαση και δωροδοκία

Συνελήφθη από τους "αδιάφθορους" της ΕΛΑΣ 62χρονος τελωνειακός υπάλληλος, Προϊστάμενος του Δικαστικού Τμήματος, Υπηρεσίας Τελωνείου του νομού Αττικής, ο οποίος κατηγορείται για εκβίαση, κατάχρηση εξουσίας και παθητική δωροδοκία, κατ’ εξακολούθηση.

Yπ. Εργασίας: Διαψεύδονται οι κινδυνολόγοι

"Όσοι μιλούσαν, ακόμη και μετά την ψήφιση του νέου Ασφαλιστικού νόμου για δήθεν πιέσεις από την πλευρά της τρόικα και για το ενδεχόμενο νέων επώδυνων αλλαγών, διαψεύδονται κατηγορηματικά", αναφέρεται σεανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με αφορμή τη συνέντευξη της τρόικας.

Έρχεται το πρώτο 3D κινητό!

Το πρώτο κινητό με 3D οθόνη σκοπεύει να κυκλοφορήσει η Sharp στην διεθνή αγορά, σύντομα!



Η εταιρία Sharp παρουσίασε για πρώτη φορά φέτος τον Απρίλιο μία νέα τρισδιάστατη τεχνολογία αποκλειστικά για μικρές οθόνες, όπως αυτές των κινητών τηλεφώνων αλλά και των φορητών παιχνιδομηχανών.

Το χταπόδι του Μουντιάλ σώζει τις ελληνικές καρέτα καρέτα

Ο διάσημος Πολ θα πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση και όπως είπε ο ατζέντης του, τα έσοδα θα διατεθούν για τη διάσωση της καρέτα καρέτα.

Υπό πίεση το δολάριο

Πτώση σημειώνει το αμερικανικό νόμισμα έναντι του ευρώ και του γιεν [JPY=X] ύστερα από την ανακοίνωση αποθαρρυντικών στοιχείων για την αμερικανική αγορά εργασίας.

«Πράσινο» για το μεταβατικό σύστημα πολιτικού ασύλου


Προεδρικό Διάταγμα για τη μεταβατική διαδικασία Ασύλου υπέγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.


Ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων

Η κατασκευή βιοκλιματικών σχολείων σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο ενός πρότυπου προγράμματος, αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στη συνάντηση που είχαν οι υπουργοί Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη και Παιδείας, Δία Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου για την υλοποίηση μιας συνολικής πολιτικής για «Σχολείο και Ενέργεια».

Υπόδειγμα ξανά η Ελλάδα, σύμφωνα με το γερμανικό Τύπο


Σε πλήθος δημοσιευμάτων του γερμανικού Τύπου φιγουράρει και πάλι η Ελλάδα, αυτή τη φορά με θριαμβευτικούς τίτλους και ισορροπημένες αναλύσεις.

Μυστηριώδης ασθένεια σκοτώνει τις νυχτερίδες


Υπό εξαφάνιση οι πληθυσμοί νυχτερίδων στις ΗΠΑ

Με αφανισμό απειλούνται οι πληθυσμοί των νυχτερίδων στην Αμερική. Το «σύνδρομο της λευκής μύτης» (white-nose syndrome), μια άγνωστη ακόμη ασθένεια, ευθύνεται για το θάνατο περίπου ενός εκατομμυρίου νυχτερίδων.

Ευθύνες στη ΝΔ για τις καθυστερήσεις στο Μετρό Θεσσαλονίκης επέρριψε ο Γ.Μαγκριώτης

«Προκύπτουν προβλήματα»

Το Μετρό της Θεσσαλονίκης παρελήφθη με πολλά προβλήματα από την προηγούμενη κυβέρνηση και με καθυστέρηση περίπου 2,5 χρόνων εκτός χρονοδιαγραμμάτων δήλωσε ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, ο οποίος επισκέφθηκε τα έργα.

Κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο ΔΕΗ για το 2011

Σε εφαρμογή τίθεται από το ΥΠΕΚΑ για το 2011 το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) της ΔΕΗ [DEHr.AT] που αφορά τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.


Η ένταξη στο ΚΟΤ γίνεται κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφερομένων, για ένα ημερολογιακό έτος και απευθύνεται σε:

TτΕ: Πρόστιμα 902.000  σε τράπεζες

Η Επιτροπή Τραπεζικών και Πιστωτικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος κατά τη συνεδρίασή της 300/28.7.2010 αποφάσισε την επιβολή κυρώσεων, με τη μορφή προστίμου υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου συνολικού ύψους ευρώ εννιακοσίων δύο χιλιάδων (902.000 ), σε πιστωτικά ιδρύματα και σε εποπτευόμενα από την Τράπεζα της Ελλάδος χρηματοδοτικά ιδρύματα για διαπιστωθείσες παραβάσεις του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία τους.

Μείωση 52% στα καθαρά κέρδη της Alapis το πρώτο εξάμηνο του 2010


Αύξηση τζίρου, πτώση κερδοφορίας

Ενισχυμένος κατά 11,4% στα 422,7 εκατ. ευρώ ήταν ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών από συνεχιζόμενες δραστηριότητες του ομίλου Alapis, στο πρώτο εξάμηνο του 2010, ενώ τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας από συνεχιζόμενες δραστηριότητες υποχώρησαν κατά 52,2% σε 25,1 εκατ. ευρώ.

Ηλιόλουστο θα είναι το Σαββατοκύριακο

Στην Αθήνα η θερμοκρασία θα φτάσει την Κυριακή τους 35 βαθμούς
 
Διατηρείται σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο καλός καιρός το Σαββατοκύριακο.

Κ. Χατζηδάκης: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ακρίβεια η Ελλάδα

«Η εκτόξευση του τιμαρίθμου σχεδόν στο 6% καθιστά την Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ακρίβεια, όταν πέρυσι τέτοια εποχή ο τιμάριθμος κινείτο κάτω απʼ το 1%», δήλωσε ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βʼ Αθηνών, κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Ύποπτες καταθέσεις 23 εκατ. ευρώ σε ελληνική τράπεζα δέσμευσε το ΣΔΟΕ


Έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Στα ίχνη κυκλώματος που διακινούσε τεράστια ποσά μέσω τραπεζικών λογαριασμών, οι οποίοι είχαν ανοιχτεί σε ελληνικές τράπεζες -και ερευνάται αν πρόκειται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ή τυχόν άλλη παράνομη δραστηριότητα όπως απάτη εις βάρος επενδυτών- βρίσκεται το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) σε συνεργασία με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Κοπάνες τέλος σε γυμνάσια και λύκεια, διαμηνύει το υπουργείο Παιδείας

Μειώνεται ο αριθμός απουσιών

Στη δραστική μείωση του αριθμού των απουσιών των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου πρόκειται να προχωρήσει από τη φετινή σχολική χρονιά το υπουργείο Παιδείας, όπως προανήγγειλε η Αννα Διαμαντοπούλου.

Αύξηση 5,5% κατέγραψε ο πληθωρισμός τον Ιούλιο


Μικρότερη του αναμενόμενου η επιβάρυνση από τον ΦΠΑ

Αύξηση 5,5% κατέγραψε ο πληθωρισμός τον Ιούλιο σε ετήσια βάση. Σε σχέση με τον Ιούνιο 2010, παρουσίασε μείωση 0,5%. Σύμφωνα με αναλυτές η αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ είχε μικρότερη του αναμενόμενου επίπτωση στον τιμάριθμο.

Γυναίκες που απέβαλαν, δεν χρειάζεται να καθυστερήσουν την επόμενη εγκυμοσύνη


Καλά νέα για τις εν δυνάμει μαμάδες

Οι γυναίκες που συλλαμβάνουν ξανά μέσα στο πρώτο εξάμηνο μετά από μια αποβολή, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να κρατήσουν το παιδί και να έχουν μια υγιή εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές, σε σχέση με τις γυναίκες που περιμένουν περισσότερο χρόνο πριν...

Με διπλωματική παρουσία των ΗΠΑ η 65η επέτειος της Χιροσίμα


Ο απολογισμός εκείνης της βόμβας στα τέλη του 1945 ήταν 140.000 νεκροί

Για πρώτη φορά πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών παραβρέθηκε σε επέτειο βομβαρδισμού της Χιροσίμα. Η Ιαπωνία τίμησε για 65η τη θλιβερή επέτειο.

Έξοδο της Ελλάδας από την κρίση στα τέλη του 2012 «βλέπει» ο κ. Τόμσεν

Την εκτίμηση ότι η έξοδος της ελληνικής οικονομίας από την οικονομική κρίση πρέπει να τοποθετείται στα τέλη του 2012 διατύπωσε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ Πόουλ Τόμσεν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Βήμα». Παράλληλα, χαρακτηρίζει το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και την άρση του καμποτάζ ως τις πλέον σημαντικές μεταρρυθμίσεις.

Την αναδημιουργία κυττάρων της καρδιάς επιχειρούν οι επιστήμονες


Χωρίς τη χρήση βλαστοκυττάρων

Μια νέα επιστημονική έρευνα σε πειραματόζωα, που εντάσσεται στο πολλά υποσχόμενο πεδίο της αναγεννητικής ιατρικής, ανοίγει το δρόμο για την αναδημιουργία κυττάρων της καρδιάς σε ανθρώπους.

Κατάξερο το εσωτερικό της Σελήνης, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις


Ξηρασία στο... φεγγάρι


Μπορεί τελευταία να υπήρξαν διαδοχικές παρατηρήσεις και εκτιμήσεις για ύπαρξη στο φεγγάρι σημαντικών ποσοτήτων νερού σε μορφή πάγου, όμως μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη έρχεται να βάλει «πάγο» σε αυτή την υπερβολική αισιοδοξία, εκτιμώντας ότι τελικά το βραχώδες εσωτερικό της Σελήνης είναι πολύ ξερό για να έχει διακρατήσει νερό (ή ζωή σε αυτό).

Κορυφώνεται το νέο κύμα εξόδου

Περισσότερες απο 30 αναχωρήσεις επιβατηγών πλοίων έχουν προγραμματιστεί απο το λιμάνι του Πειραιά

Αυξημένη αναμένεται από σήμερα και ως την Κυριακή η κίνηση σε λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και εθνικές οδούς, καθώς οι αδειούχοι του Αυγούστου αναμένεται να εγκαταλείψουν με κάθε μέσο τα αστικά κέντρα.

Δεδομένου του γεγονότος ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο τα περισσότερα οχήματα παρέμειναν σταθμευμένα, λόγω της αβεβαιότητας των οδηγών για την προμήθεια καυσίμων, αυτές τις ημέρες εκτιμάται ότι η κίνηση στις εθνικές οδούς θα είναι σαφώς περισσότερη.

Ανοιχτοί όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι για την πανσέληνο


Θα πραγματοποιηθούν και μουσικές εκδηλώσεις σε πολλούς απο αυτούς

Ανοιχτοί θα είναι τελικά, το βράδυ της 24ης Αυγούστου, δηλαδή στην τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, οι αρχαιολογικοί χώροι (Ακρόπολη, Σούνιο κ.ά) της Αττικής αλλά και όλης της χώρας.

Ικανοποιημένη από τις διαβεβαιώσεις Μπιρμπίλη για τις μονάδες η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ



«Όχι σε αεριτζήδες επενδυτές»


Την ικανοποίησή της για τις διαβεβαιώσεις της υπουργού Περιβάλλοντος, Τίνας Μπιρμπίλη, ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης μονάδων της ΔΕΗ και ότι θα συζητηθούν τα πάντα εκτός από αυτό, εκφράζει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Μειωμένες οι πωλήσεις των εμπορικών επιχειρήσεων στις εκπτώσεις



Πτώση 10%-12% καταγράφει ο τζίρος


Μείωση 10%-12% καταγράφει ο τζίρος των εμπορικών επιχειρήσεων τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες των εκπτώσεων.

Απώλειες σημειώνει στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή

Κέρδη στις ευρωπαϊκές αγορές

Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ήπιες ρευστοποιήσεις.


Στις 10:35 ο Γενικός Δείκτης σημείωνε πτώση 0,58% % στις 1.735,22 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στο 1 εκατ. ευρώ.