e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο πιο ενοχλητικός θόρυβος... το κλάμα ενός μωρού!


Υπάρχουν διάφορες ενοχλητικές καταστάσεις για κάποιον που ταξιδεύει στο αεροπλάνο, στο τρένο ή στο λεωφορείο, που ρεμβάζει σε ένα παγκάκι πάρκου ή δίπλα στην ακρογιαλιά, όμως λίγες μπορούν να συγκριθούν με τον εκνευρισμό που είναι σε θέση να του προκαλέσει ο ήχος ενός μωρού, το οποίο κλαίει κάπου κοντά, όπως επιβεβαίωσε μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Βάζει τέλος στο σενάριο προσωρινού δανείου η Μέρκελ

Επισφράγισμα της άποψης των εταίρων –ότι πρώτα το PSI και μετά η νέα δανειακή σύμβαση- ήταν η δήλωση της γερμανίδας Καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, η οποία εμφανίστηκε κατηγορηματική στο ενδεχόμενο χορήγησης προσωρινού δανείου (bridging loan) στη χώρα μας σε περίπτωση που καθυστερήσει και άλλο το PSI.

Τράπεζες: Τρέχουν και δεν φτάνουν για τα σχέδια αναδιάρθρωσης


Σε ένα σφιχτό και φιλόδοξο σχέδιο για την αναδιάρθρωσή τους, έχουν επιδοθεί οι τράπεζες, σύμφωνα με το οποίο μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχουν δώσει στην Τράπεζα της Ελλάδας ένα ολοκληρωμένο business plan και συγχρόνως ένα capital plan το οποίο να υποστηρίζει την υλοποίηση του πρώτου.

Τρώμε ακατάλληλα τρόφιμα εμείς και τα παιδιά μας;

Τρώμε ακατάλληλα τρόφιμα εμείς και τα παιδιά μας και αυτό φαίνεται πως πιστοποιείται από την βροχή προστίμων που επέβαλλε ο ΕΦΕΤ.

Η Χάφιγκτον φτιάχνει site στην Ελλάδα


Η Αριάννα Χάφιγκτον, ιδρύτρια του φερώνυμου αμερικανικού ιστότοπου, ο οποίος έθεσε σήμερα σε λειτουργία και τη γαλλική εκδοχή του, ανακοίνωσε ότι έχει επίσης την πρόθεση να δημιουργήσει "μέσα στους τρεις επόμενους μήνες" έναν ιστότοπο στη γενέτειρά της, την Ελλάδα.

Το μπαλάκι στους κοινωνικούς εταίρους για τον ιδιωτικό τομέα

Το μπαλάκι στους κυβερνητικούς εταίρους ρίχνει ο Παντελής Καψής σε ότι αφορά το θέμα των μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ευελιξία ενώ υπογράμμισε ότι το θέμα της ανταγωνιστικότητας είναι μείζον, σημειώνοντας ότι «δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι τομείς της οικονομίας το ίδιο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας».

"Οι οίκοι αξιολόγησης δουλεύουν για το δολάριο"


Ο επίτροπος Βιομηχανίας της ΕΕ Αντόνιο Ταγιάνι επέκρινε τους οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης λέγοντας ότι "δουλεύουν για το δολάριο" επειδή υποβαθμίζουν διαρκώς το αξιόχρεο ευρωπαϊκών χωρών."Δεν μου αρέσει η δουλειά των οίκων αξιολόγησης επειδή δεν την κάνουν με διαφάνεια και έχουν κάνει πολλά λάθη", τονίζει ο Ταγιάνι σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα "Ελ Παΐς".

Στην Αθήνα, την Τετάρτη, για συνάντηση με τον Πάγκαλο, η αντιπρόεδρος της ΠΓΔΜ

Η εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, αρμόδια για ζητήματα ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης της χώρας, Τεούτα Αρίφι, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αθήνα, όπου την Τετάρτη θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, μεταδίδουν τα ΜΜΕ των Σκοπίων.Στη συνάντηση, που θα γίνει κατόπιν αιτήματος της κ. Αρίφι, η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ αναμένεται να ζητήσει υποστήριξη από την Ελλάδα σχετικά με την ενταξιακή πορεία της χώρας της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Βενιζέλος: Έτοιμοι να ολοκληρώσουμε εγκαίρως το PSI

Μήνυμα αισιοδοξίας για το φλέγον ζήτημα της ανταλλαγής ομολόγων απέστειλε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος προσερχόμενος στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup.

Δρέττα: Δεν υπάρχει 'plan B' για τις επικουρικές

Στενεύουν τα περιθώρια για τη λήψη αποφάσεων στο καυτό ζήτημα των επικουρικών, τη μείωση των οποίων, σύμφωνα με τη γενική γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης Αθηνά Δρέττα, η Τρόικα θεωρεί ως προαπαιτούμενο.

Σε 23 περιπτώσεις μη καταβολής δώρου κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία

Σε 341, ανέρχονται οι καταγγελίες στις αστυνομικές υπηρεσίες, που υποβλήθηκαν από εργαζόμενους για μη καταβολή του επιδόματος των Χριστουγέννων, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Νέα αυστηρή προειδοποίηση Σόιμπλε


Με νέο αυστηρό μήνυμα προς την Ελλάδα επανήλθε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, λίγες μόνο ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup.

Στους δρόμους οι αγρότες

Στους δρόμους βγαίνουν και πάλι οι αγρότες, αρχής γενομένης από σήμερα, με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ σε όλη τη χώρα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν ληφθεί αποφάσεις για αποκλεισμούς δρόμων.Οι αγρότες διαμαρτύρονται για την αύξηση των ασφαλίστρων που καταβάλλουν στον ΕΛΓΑ, για τον οποίο ζητούν να αποτελέσει έναν κρατικό φορέα με επαρκή χρηματοδότηση που θα αποζημιώνει κατά 100% τις ζημιές των καλλιεργειών τους από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους.

Οι δύο εναλλακτικές για τη χρηματοδότηση του PSI

Για δύο εναλλακτικές λύσεις, αναφορικά με τον τρόπο που τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης θα συμβάλλουν στη δέσμη του PSI ποσό ύψους 30 δισ. ευρώ, κάνει λόγο ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Όλι Ρεν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή.

Στο "πράσινο" εν αναμονή του Eurogroup


Σε ανοδική τροχιά κινείται αυτή την ώρα η ελληνική Χρηματιστηριακή αγορά, με τα βλέμματα των επενδυτών να παραμένουν στραμμένα στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθεί το ζήτημα του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους.

ΥΠΕΚΑ: Δεν προβλέπεται παράταση για τα αυθαίρετα

Την επισήμανση πως δεν υπάρχει πρόβλεψη για παράταση της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την τακτοποίηση αυθαιρέτων, ούτε και για την περαιτέρω επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των προστίμων κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Νίκος Σηφουνάκης, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, σημειώνοντας ότι το θέμα αυτό συνδέεται με δημοσιονομικούς στόχους.

Η τρόικα θεωρεί προαπαιτούμενο τη μείωση των επικουρικών συντάξεων

Προαπαιτούμενο θεωρεί η τρόικα τη μείωση των επικουρικών συντάξεων, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η γγ Κοινωνικής Ασφάλισης, Α. Δρέττα.

Αύξηση 10,4% σημείωσε ο αριθμός των ξένων τουριστών

Αύξηση 10,4% σημείωσε ο αριθμός των ξένων τουριστών που επισκέφτηκαν την Ελλάδα το 9μηνο πέρυσι σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010, καταδεικνύοντας τη θετική πορεία που ακολούθησε ο τουρισμός το 2011.

Το d’Amour του Cartier


Θέλετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων ή ένα ιδιαίτερο κόσμημα για να πείτε σ΄αγαπώ στην αγαπημένη σας;

Ιός ειδικά σχεδιασμένος για χρήστες Facebook


Μια νέα παραλλαγή ενός Trojan έχει θέσει ως στόχο τους χρήστες του Facebook, αποκτώντας πρόσβαση στους υπολογιστές τους για την κλοπή χρημάτων.

Στον Χριστιανόπουλο το Μεγάλο Βραβείο Γραμμάτων

Στους Ντίνο Χριστιανόπουλο, Θωμά Κοροβίνη, Γιώργο Μαρκόπουλο, Χρήστο Οικονόμου απονέμονται τα μεγάλα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για το 2011, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Κρατικών Βραβείων του υπουργείου Πολιτισμού, που ανακοινώθηκε σήμερα.

Πώς θα αξιολογηθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι;

Με γραπτές εξετάσεις και συνέντευξη μέσω ΑΣΕΠ σχεδιάζει να αξιολογήσει τους 750.000 δημόσιους υπάλληλους το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Έρχονται βροχές και χιόνια


Απότομη αλλαγή του σκηνικού του καιρού από τα μέσα της εβδομάδας που ξεκίνησε, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και τις ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

Τα ονόματα των... τσαμπατζήδων του Δημοσίου


Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι ονόματα γνωστά σε όλους, από τα σκάνδαλα στα οποία αυτοί φέρονται ως συμμετέχοντες ή τις καταδίκες τους κατά το παρελθόν, περιλαμβάνονται στην λίστα των μεγαλοοφειλετών που δόθηκε χθες στην δημοσιότητα. Ονόματα που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ αλλά και τις δικαστικές Αρχές.

Εμπάργκο στη μόνη χώρα που τροφοδοτεί την Ελλάδα με πετρέλαιο

Στη «μαύρη λίστα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπήκε το Ιράν αφού οι πρέσβεις της «Γηραιάς» Ηπείρου, αποφάσισαν σήμερα το πρωί την επιβολή σταδιακού πετρελαϊκού εμπάργκο στο Ιράν.

"Μπλόκο" στις διακοπές ρεύματος ετοιμάζει η ΓΕΝΟΠ

Την πρόθεσή τους να μην επιτρέψουν τη διακοπή ρεύματος σε νοικοκυριά που δεν έχουν πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με το ειδικό τέλος ακινήτων, γνωστοποιούν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, οι οποίοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία της Επιχείρησης, στην οδό Χαλκοκονδύλη, στο κέντρο της Αθήνας.

Λουκέτο απειλεί τα περισσότερα ΚΕΠ

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν πλέον τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, η πλειονότητα των κέντρων βρίσκεται στον αέρα και υπολειτουργεί, κινδυνεύοντας να οδηγηθεί ακόμα και σε κλείσιμο το προσεχές διάστημα.

Στο "χορό" του PSI η ΕΚΤ


Στο "χορό" του PSI κινείται θέλοντας και μη η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, καθώς οι πιέσεις που της ασκούνται προκειμένου να συμμετάσχει στο σχέδιο για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, γίνονται ολοένα και πιο ασφυκτικές.

Εξεταστική για την Οικονομία θα προτείνει η Ιπποκράτους


Μετά τη μεταβίβαση του φακέλου της υπόθεσης ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή, η Ιπποκράτους, όπως άλλωστε συνηθίζει, σκοπεύει να απαντήσει στο κατηγορητήριο εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και μελών της κυβέρνησής του με πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Οικονομία, από το 1990 μέχρι σήμερα.

Το μισθολογικό στη συνάντηση Σαμαρά - ΓΣΕΕ

Κρίσιμη συνάντηση το προεδρείο της ΓΣΕΕ με αντικείμενο τις απαιτήσεις της τρόικα για τη μείωση του μισθολογικού κόστους έχει στις 13:30ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.