e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.




Οι καυτές μετοχές του θερινού ράλι.
Ποιες παίρνουν τη σκυτάλη μετά τις Τράπεζες.
Οι τρεις λόγοι για τη μεγάλη άνοδο στο Χρηματιστήριο.

Κακοδιοίκηση και σπατάλη στην ΕΡΤ διαπίστωσαν οι επιθεωρητές

Αναζητούνται ευθύνες

Έντονα φαινόμενα κακοδιοίκησης, αδιαφάνειας, παράνομων αναθέσεων και αλόγιστης σπατάλης δημοσίου χρήματος την περασμένη πενταετία αποκάλυψε τα πορίσματα δύο επιθεωρήσεων του σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης στην ΕΡΤ.

O Μπόμπολας και το ναυάγιο του real estate



Διαβάστε στη Deal news


Τα απανωτά πλήγματα στη Reds, τη θυγατρική ακινήτων της Ελλάκτωρ. Πώς τα Fanc που… έστριψαν αλά γαλλικά άφησαν κενά στο εμπορικό πάρκο της Γυαλού Σπάτων. – Τι ζητάει τώρα ο Μπόμπολας από τον Μαρινόπουλο – Το ναυάγιο της Ακαδημίας Πλάτωνος και η παύση εργασιών στη Ρουμανία.

Υπ. Εργασίας: Κανένα πρόβλημα με τις επικουρικές συντάξεις

Υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται η πορεία υλοποίησης του προγράμματος σταθερότητας σε ό,τι αφορά τους τομείς του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όπως προέκυψε από τις συναντήσεις μεταξύ των ελεγκτών της τρόικας και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Η μάχη των ισχυρών για τον τζόγο.




Διαβάστε στη Deal news


Οι ισχυροί του χρήματος «τζογάρουν» για 3 άδειες βιντεολότο, το online στοίχημα και δύο άδειες για Ξυστό. – Πού ποντάρουν Μπόμπολας, Κόκκαλης, Μελισσανίδης, Κοπελούζος, Κοντομηνάς, Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος. – Τα φρουτάκια και ο πόλεμος των καζίνο – Ποιοι και γιατί κατηγορούν τους «ναούς του τζόγου».

Οι καυτές μετοχές του θερινού ράλι Ποιες παίρνουν τη σκυτάλη μετά τις Τράπεζες


Διαβάστε στην Deal news


Οι τρείς λόγοι για τη μεγάλη άνοδο στο χρηματιστήριο.
Η επόμενη μέρα των stress-test
Ο «γάμος» Εθνικής – Τ.Τ. Θα απορροφήσουν και την Πειραιώς;
Eurobank EFG- ALPHA Bank. Το αντίπαλο δέος.
Τι κρύβει ο ελιγμός Σάλλα – ο φόβος της κυβέρνησης.

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Π. Γιαννακόπουλου - Ν. Κωνσταντόπουλου


Συνάντηση είχαν σήμερα οι πρόεδροι των ΚΑΕ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός Παύλος Γιαννακόπουλος και Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Βόμβα Λοβέρδου! Θα κλείσουν οι ΔΕΚΟ που χρωστούν στα ταμεία

Όσες ΔΕΚΟ δεν κάνουν ρύθμιση μέχρι τον Οκτώβρη για τις οφειλές τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία τότε κι αυτές θα βάλουν λουκέτο.

"Όσοι εργοδότες...

Νέα δομή διοίκησης στις Ένοπλες Δυνάμεις

Το σχέδιο Βενιζέλου,προβλέπει έναν Α/ΓΕΕΘΑ ,απόλυτο άρχοντα όλων των κλάδων."κάθετη δομή" διοίκησης των ελληνικών ΕΔ,που παρουσίασε...

Σημαντική άνοδος του ευρώ έναντι του δολαρίου

Η ενδεικτική ισοτιμία ευρώ/δολαρίου που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διαμορφώθηκε στα 1,3069 δολάρια.

Σημαντική άνοδο σημείωσε σήμερα η ισοτιμία ευρώ/δολαρίου. Το απόγευμα το ευρώ διαπραγματευόταν στα 1,3091 δολάρια από 1,2986 δολάρια στο χθεσινό κλείσιμο στην αγορά της Νέας Υόρκης.

Ψηφίστηκε το ν/σ για τη δημοσιονομική διαχείριση και ευθύνη

Ψηφίστηκε και επί των άρθρων στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τη δημοσιονομική διαχείριση και ευθύνη, με το οποίο αναμορφώνεται το πλαίσιο κατάρτισης, ελέγχου και υλοποίησης του προϋπολογισμού, με αναβαθμισμένο το ρόλο της Βουλής και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.Τα περισσότερα άρθρα του νομοσχεδίου υπερψηφίστηκαν και από την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία επανέλαβε, ωστόσο, τη θέση της πως ο υπουργός Οικονομικών εξοπλίζεται με υπερεξουσίες και πως υπάρχει παράκαμψη της ιεραρχίας των υπουργείων από τους οικονομικούς μάνατζερς που θα τοποθετήσει ο υπουργός Οικονομικών στα υπουργεία, για την παρακολούθηση της πορείας εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε επτά γιατρούς του Μάικλ Τζάκσον

Μετά από έρευνα για τα φάρμακα

Επτά γιατροί που παρακολούθησαν τον Μάικλ Τζάκσον τα χρόνια πριν από το θάνατό του, δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες, σύμφωνα με έρευνα των αμερικανικών Αρχών.

Οι καυτές μετοχές του καλοκαιρινού ράλι


Διαβάστε στην Deal news


Καύσωνας στην αγορά. Τώρα όλα βλέπουν «θερμό» καλοκαίρι, όπως πρώτη η Deal έγραψε. Νέος στόχος η ζώνη των 1.800-2.000 μονάδες με πιθανές ενδιάμεσες διορθώσεις. Οι τρείς λόγοι για τη μεγαλύτερη άνοδο. Τι εκτιμούν οι ειδικοί και πως διαμορφώνεται το κλίμα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Ποιες μετοχές παίρνουν την σκυτάλη από την Εθνική, την Αγροτική και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Με κέρδη 1,21% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη

Θετικό κλίμα στην αγορά

Θετικό κλίμα επικράτησε και την Πέμπτη στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς.

Μαρινόπουλος Carrefour Οι κινήσεις μετά το πρόστιμο



Διαβάστε στην Deal news


Οι κινήσεις του Μαρινόπουλου και των Carrefour για το πρόστιμο των 12,5 εκ. ευρώ.
Γιατί το θεωρούν εξοντωτικό και τι συνέβη με τα προηγούμενα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στην εταιρία. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, η πολιτική των super market και τα... παράθυρα.
Ακόμα πως ο Έλληνας επιχειρηματίας εν μέσω κρίσης αλλάζει τα πλάνα του στις συμμαχίες με τους ξένους κολοσσούς.

Το ευρώ ξεπέρασε το κατώφλι του 1,31 δολαρίων

Το ευρώ ξεπέρασε σήμερα το κατώφλι του 1,31 δολαρίου για πρώτη φορά από τις 10 Μαΐου, υποστηριζόμενο από τους καθησυχαστικούς ευρωπαϊκούς δείκτες εμπιστοσύνης στην επιχειρηματικότητα, την ώρα...

Ο Αλαφούζος και οι συχνότητες Τι συμβαίνει στο Κολωνάκι με τους επιτελείς αρχηγού κόμματος και υποψήφιου εκδότη;



Διαβάστε στην Deal news


Ο Αλαφούζος τρόμαξε την κυβέρνηση.
Πως ο ισχυρός άντρας του ΣΚΑΙ σήκωσε μόνος του τη σημαία κατά του «νέου χάρτη των ραδιοφωνικών συχνοτήτων» που επί της ουσίας έβλαπτε στο ακέραιο τους ιδιωτικούς σταθμούς.
Διαβάστε στην Deal όλα τα καυτά παρασκήνια στα media. Τι έγινε στην ΕΡΤ με την παραίτηση του προέδρου και οι συζητήσεις που γίνονται στο Κολωνάκι με τους επιτελείς αρχηγού κόμματος για την έκδοση εφημερίδας που θα τον βοηθήσει να ανέβει στην εξουσία.

Συνάντηση Δ. Δασκαλόπουλου με την τρόικα

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος.



Μεταξύ άλλων, ο κ. Δασκαλόπουλος υπογράμμισε...

Ο Θωμάς Λιακουνάκος, η Euromedica και ο γιος του Καντάφι



Διαβάστε στην Deal news


Η προσπάθεια του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τη Euromedica. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η αναχρηματοδότηση δανεισμού και η προσέγγιση του γιου του Μοναμαρ Καντάφι.
Πως ο Λιακουνάκος ήθελε κατ΄αρχήν να επεκταθεί με ιατρικές μονάδες στη Λιβύη και οι αιτίες που τον οδήγησαν στο αδιέξοδο.

Λιακάδα και βοριαδάκι και την Παρασκευή

Δεν θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς η θερμοκρασία από το βοριαδάκι που θα φυσάει αύριο σε όλη την χώρα.


Πιο αναλυτικά:

Παίζουν «άμυνα» και επίθεση Οι κινήσεις των ισχυρών μέσα στην κρίση







Διαβάστε στην Deal news


Πως θα βγούμε από την κρίση. Οι ισχυροί του επειχειρείν κάνουν κινήσεις στη σκακιέρα με όπλο την ελπίδα αλλά και τη γνώση.
Ποιοι ακολουθούν επιθετική επενδυτική πολιτική και ποιοι «παίζουν» άμυνα.
Άλλοι υποχωρούν και άλλοι βλέπουν τα Βαλκάνια ως τη χρυσή λύση.
Ο Λάτσης με τα εμπορικά, ο Γερμανός με το gaming, ο Κορρές με τη χρυσή συμφωνία, ο Βακάκης, ο Κανελλόπουλος και άλλοι.
Ακόμα πως ο Στέγγος, Δαβίδ, αδελφοί Φιλίππου, Γιάννης Στρούτσης, Σφακιανάκης και Καρδασιλάρης της Cardico θέτουν ως κύριο στόχο την επιβίωση.

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος νέος διοικητής του ΙΚΑ

Εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής με την ομόφωνη απόφαση που εκφράστηκε με την θετική ψήφο των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ως νέος Διοικητής του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ενώ υπήρξε μία λευκή ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ και μια αρνητική ψήφος του ΚΚΕ.

Κατά την ακρόασή του ο κ. Σπυρόπουλος έθεσε τους παρακάτω άξονες ως τις βασικές προτεραιότητες της νέας διοίκησης του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ.

Να μην υπάρξει παρέμβαση στον ιδιωτικό τομέα ζήτησε ο Γ.Παπαναγόπουλος από την Τρόικα


«Σκληρά και άδικα τα μέτρα»

Την πάγια πλέον θέση της Συνομοσπονδίας ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι σκληρά και κοινωνικά άδικα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις μειώσεις των συντάξεων για τους χαμηλοσυνταξιούχους, επανέλαβε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος σε συνάντησή του με εκπροσώπους της τρόικας, μετά από πρόσκληση της τελευταίας.

Όσον αφορά στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στον Ιδιωτικό Τομέα η θέση που εκφράστηκε από τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, ήταν «σαφής και κατηγορηματική».

Η αναστολή προσλήψεων επεκτείνεται στους δήμους και στις κοινότητες

Με επείγουσα εγκύκλιο

Με επείγουσα εγκύκλιο του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου, γίνεται γνωστό ότι η αναστολή προσλήψεων επεκτάθηκε και στους ΟΤΑ α' βαθμού, δηλαδή σε δήμους και κοινότητες.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, «για το διορισμό των επιτυχόντων που τα οριστικά αποτελέσματα εκδόθηκαν μέχρι 31-12-2009, αλλά και για αυτούς που τα οριστικά αποτελέσματα εκδόθηκαν ή θα εκδοθούν μετά την 1-1-2010 ισχύουν ομοίως οι ρυθμίσεις του άρθρου 10 του ν.3833/2010 για σταδιακή πρόσληψή τους».

Συμφωνία με την Κομισιόν για τις κρατικές ενισχύσεις στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Αποδέχθηκε τη λύση

Η Κομισιόν αποδέχθηκε λύση για το θέμα των κρατικών ενισχύσεων προς τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η οποία περιλαμβάνει την εκποίηση ορισμένων περιουσιακών στοιχείων των Ναυπηγείων, που δεν αφορούν σε στρατιωτικές δραστηριότητες και τα Ναυπηγεία να αναπτύξουν μόνο στρατιωτικές δραστηριότητες για 15 χρόνια.


Πιο γρήγορα τα δρομολόγια του ΟΣΕ στην Πελοπόννησο

Μειώνεται ο χρόνος εκτέλεσης των δρομολογίων του ΟΣΕ στο δίκτυό Πελοποννήσου, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να φτάνουν πιο γρήγορα στον προορισμό τους.

Βενιζέλος: Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να κάνει διακοπές!


Ο Υπουργός Άμυνας κάλεσε τους απεργούς να επιδείξουν αίσθημα κοινωνικής ευθύνης

Βελτιώθηκε το οικονομικό κλίμα στην Ευρωζώνη

Σημαντική βελτίωση παρουσίασε το οικονομικό κλίμα στην Ευρωζώνη, με τον σχετικό δείκτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ανέρχεται τον Ιούλιο στα υψηλότερα επίπεδα τουλάχιστον των τελευταίων δύο ετών.

Η Continental Airlines αυτοματοποιεί το Check In

Αλλαγές στον τρόπο επιβίβασης των πελατών στα αεροσκάφη της ετοιμάζεται να προσφέρει η Continental Airlines θεσπίζοντας θύρες αυτόματου check-in που θα απελευθερώσουν...

ΟΠΑΠ: Ανανέωση της σύμβασης με Intralot

Σε συμφωνία για την επέκταση της υφιστάμενης σύμβασης τεχνολογικής συνεργασίας, που λήγει στις 31 Ιουλίου, κατέληξαν αργά χθες το βράδυ οι διοικήσεις του ΟΠΑΠ και της Intralot [INLr.AT] .

Αυξήθηκε 6,5% ο γενικός δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανια

Αύξηση 6,5% σημείωσε ο γενικός δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Ιούνιο εφέτος, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2009, έναντι μείωσης 9,2% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του 2009 προς το 2008.

Kλείνουν προξενεία λόγω...οικονομικής κρίσης

Στο πλαίσιο της εξοικονόμησης πόρων και εξορθολογισμού του υπουργείου Εξωτερικών αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας των γενικών προξενείων Ανοβέρου, Κολωνίας, Λειψίας, Νάπολης και των προξενείων Νις και Ντέρμπαν.

Έκθεση-κόλαφος γιά τη διαφθορά στην Ελλάδα



Καμία πρόοδο δεν έχει σημειώσει η χώρα μας στην...

Προσφυγή κατά του μνημονίου

Αίτηση ακύρωσης του μνημονίου που έχει υπογράψει η χώρα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατέθεσαν σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, η ΑΔΕΔΥ και άλλοι φορείς.

Πόλος έλξης για επενδυτές και αστέρες του Χόλιγουντ τα ελληνικά νησιά

Τα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα οι πολυτελείς κατοικίες τους αρχίζουν να αναδεικνύονται, εν μέσω κρίσης, σε πόλο έλξης για εκατομμυριούχους επενδυτές και αστέρες του Χόλιγουντ.

Εφικτή η διασύνδεση των νησιών με το δίκτυο ηλεκτροδότησης

Οικονομικά και τεχνικά εφικτή είναι η διασύνδεση των νησιών (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη, νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου) με το ηπειρωτικό δίκτυο ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα της μελέτης για τις διασυνδέσεις, που παρουσιάστηκαν σήμερα σε ενεργειακούς φορείς, εταιρείες, εκπροσώπους Υπουργείων και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Λιμοκτονούν τα ψάρια σε όλο τον πλανήτη - Μειώνεται το φυτοπλανγκτόν

Το θαλάσσιο φυτοπλαγκτόν, το σύνολο των απειράριθμων μικροσκοπικών οργανισμών που «καταβροχθίζουν» αέριατου θερμοκηπίου και τρέφουν -άμεσα ή έμμεσα- κάθε ζωντανό πλάσμα των ωκεανών, μειώνεται εδώ και ένα αιώνα με μέσο ετήσιο ρυθμό περίπου 1%.

Περιττό το “φιλί της ζωής” στην ανάνηψη!


Αρκεί η συμπίεση του στήθους με τα χέρια, λένε αμερικανοί επιστήμονες

Αναγέννησαν κατεστραμμένες αρθρώσεις !


Μία νέα, πολλά υποσχόμενη τεχνική για την αποκατάσταση των...

'Αρχισε η διαδικασία της επίδοσης των φύλλων πορείας - 'Ενταση στο υπ. Υποδομών

- Εφτασαν σε όλες τις Νομαρχίες τα φύλλα πορείας - Σε λίγο αρχίζει η επίδοση από τις αρχές



- Ανυποχώρητοι οι οδηγοί - Αυτόφωρο και άμεση σύλληψη για όσους δεν συμμορφωθούν με την επίταξη


- Σε επιφυλακή η εισαγγελεία της Αθήνας


- ΩΡΑ 11.20: Βγήκε το πρώτο ιδιωτικό βυτιοφόρο από τα διυλιστήρια

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Ανοδικές τάσεις καταγράφονται στο Χ.Α. στην αρχή της συνεδρίασης, με την προσοχή να είναι στραμμένη σε μια σειρά εταιρικών αποτελεσμάτων.

Οι απεργίες πάγωσαν τις κρατήσεις από το εξωτερικό


100.000 νέες κρατήσεις γιά την Ελλάδα προγραμματίζονταν κάθε μέρα προ της απεργίας των φορτηγατζήδων...