e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα 
Η Press Time αποκαλύπτει

-Αποκλειστικό: Τα ονόματα φωτιά: Η καυτή λίστα της φοροδιαφυγής. Επιχειρήσεις, γιατροί, δικηγόροι και αγρότες στη φάκα του ΣΔΟΕ. Απίστευτος χορός παρανομιών με πλαστά τιμολόγια. «Επιστημονικές’ μέθοδοι απόκρυψης των εσόδων τους. Στον εισαγγελέα όλα τα ονόματα.

-Τα τεφτέρια του έγκλειστου υπουργού βγάζουν λαυράκια. Ποιος είναι ο «Νίκος» που θα τον «ξελάσπωνε», τα πρόσωπα που συμπαρασύρει.

Κόλαση Τσίπρα με τους επιχειρηματίες.


Διαβάστε στην Press Time



 Ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε μέτωπα με τράπεζες, καναλάρχες, εφοπλιστές. Το παρασκήνιο του πολέμου που ξέσπασε.

Η μήνυση στην ΑΤΕ για τα δάνεια στα κόμματα.


Διαβάστε στην Press Time



 Η Δικαιοσύνη έχει τώρα το λόγο.

Χορός αποκαλύψεων και για τη Marfin.


Διαβάστε στην Press Time


Στο στόχαστρο ο Βγενόπουλος για χορηγήσεις σε μέλη του ΔΣ.

Αποκλειστικό: Η καυτή λίστα της φοροδιαφυγής.


Διαβάστε στην Press Time


 Τα ονόματα φωτιά: Επιχειρήσεις, γιατροί, δικηγόροι και αγρότες στη φάκα του ΣΔΟΕ. Απίστευτος χορός παρανομιών με πλαστά τιμολόγια. «Επιστημονικές’ μέθοδοι απόκρυψης των εσόδων τους. Στον εισαγγελέα όλα τα ονόματα.

Πανελλαδικές: Καβάφης στη Λογοτεχνία, για καλά διαβασμένους τα θέματα στη Φυσική


Καβάφη, επέλεξε η εξεταστική επιτροπή για τους υποψήφιους που διαγωνίζονταν στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Θεωρητικής Κατεύθυνσης.

Ευνοϊκή πρόβλεψη για αποφυγή του τέλους επιτηδεύματος


Προθεσμία μέχρι τις 5-6 Ιουνίου

Περίπου 240.000 επιτηδευματίες υπέβαλαν πέρυσι μηδενικές φορολογικές δηλώσεις ή δεν υπέβαλλαν καθόλου δήλωση και με επιστολές που θα αποστείλει τις επόμενες ημέρες η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων θα τους ενημερώνει ότι μπορούν προχωρήσουν σε εκπρόθεσμη διακοπή εργασιών για αποφύγουν το τέλος επιτηδεύματος.

Ευνοϊκή πρόβλεψη για αποφυγή του τέλους επιτηδεύματος


Προθεσμία μέχρι τις 5-6 Ιουνίου

Περίπου 240.000 επιτηδευματίες υπέβαλαν πέρυσι μηδενικές φορολογικές δηλώσεις ή δεν υπέβαλλαν καθόλου δήλωση και με επιστολές που θα αποστείλει τις επόμενες ημέρες η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων θα τους ενημερώνει ότι μπορούν προχωρήσουν σε εκπρόθεσμη διακοπή εργασιών για αποφύγουν το τέλος επιτηδεύματος.

Θολώνουν τα νερά οι νέες δημοσκοπήσεις


Σε προεκλογικό πυρετό βρίσκεται η χώρα σε μικρό, μάλιστα χρονικό διάστημα, και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τινάζουν στον αέρα τα κομματικά επιτελεία.

"Η Ελλάδα είναι ταπεινωμένη αλλά μπορεί να σωθεί"

«Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά πιστεύω ότι πιθανότερο είναι η εξέλιξη να είναι θετική για την Ελλάδα και κατά συνέπεια για όλους μας», τόνισε ο ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι, μιλώντας στην πολιτική εκπομπή "Piazza Pulita" του ιταλικού τηλεοπτικού καναλιού La7.

"Εκβιάζετε δημοκρατίες" στην υπόθεση της Ελλάδας

Για «εκβιασμό των δημοκρατιών», κατηγόρησε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Γερμανών Πρασίνων Γιούργκεν Τριτίν τους Χριστιανοκοινωνιστές (CSU) - που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό με τους Χριστιανοδημοκράτες της Άνγκελα Μέρκελ - εξαιτίας της δήλωσης του γενικού γραμματέα τους, Αλεξάντερ Ντόμπριντ, περί διακοπής της χρηματοδότησης της Ελλάδας, εάν τις εκλογές κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δέκα χώρες του β’ ημιτελικού της Eurovision

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός ανάδειξης τραγουδιού του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποιείται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ξεκαθαρίζοντας έτσι το τοπίο για τον τελικό του Σαββάτου.

Μία όπερα ζητά πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα!

Την αφύπνιση της κοινής γνώμης για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, επιδιώκει να πετύχει ο δημιουργός της όπερας «Opus Elgin: Η καταστροφή του Παρθενώνα», Θεόδωρος Στάθης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στη Βρετανία.

Οι Γερμανοί (και οι Αυστριακοί) ξανάρχονται!

Ανοικτό δίαυλο με την γερμανική Σοσιαλδημοκρατία κρατά η Ιπποκράτους


Μετά την προ ημερών επίσκεψη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μ. Σουλτς (η οποία εξελίχθηκε σε θρίλερ, εξαιτίας του τηλεφωνήματος της Μέρκελ στον Κ. Παπούλια και του αλαλούμ για το δημοψήφισμα), στην Ιπποκράτους ετοιμάζονται να υποδεχθούν σήμερα την αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του SPD, Ε. Φέρνερ, η οποία, σημειωτέον, έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ότι η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας πρέπει να γίνει με ευρωπαϊκές επενδύσεις, καθώς η Ελλάδα μόνη της δεν θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της.

Με μαθήματα κατεύθυνσης συνεχίζονται οι Πανελλαδικές

Σε μαθήματα κατεύθυνσης θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πρόβα διαλόγου για τις συλλογικές συμβάσεις

 Χωρίς να αναμένονται ουσιαστικά αποτελέσματα, γίνεται σήμερα η συνάντηση του υπουργού Εργασίας κ. Ρουπακιώτη με κοινωνικούς φορείς, στο υπουργείο Εργασίας. Στην πρόσκληση του υπουργού Α. Ρουπακιώτη ανταποκρίνονται εργοδοτικές οργανώσεις (ΓΣΕΒΕΕ και η ΕΣΕΕ) και η ΓΣΕΕ, ενώ ο ΣΕΒ άφηνε χθες να εννοηθεί πως δεν θα παραστεί.


Αδυναμία επικρατεί και σήμερα στο Χ.Α., μετά το μπαράζ δηλώσεων αξιωματούχων της ΕΕ για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Η ψυχολογία της αγοράς παραμένει στο ναδίρ με την πλειοψηφία των επενδυτών να μην τοποθετούνται και όσους ξένους έχουν απομείνει να πρoχωρούν σε ρευστοποιήσεις των θέσεών τους.