e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Επικίνδυνα τρόφιμα στα ράφια των σούπερ μάρκετ! Έκθεση σοκ του Πανεπιστημίου Αθηνών που βρήκε καρκινογόνα οπωροκηπευτικά από τον Ασωπό! Εδώ και ένα χρόνο γνωρίζει ο ΕΦΕΤ, αλλά δεν κάνει τίποτα!


-Ντήζελ στην Αθήνα από το 2011! Την τελευταία επιστημονική γνωμάτευση περιμένει η Τίνα Μπιρμπίλη για να ανάψει το πράσινο φως στα πετρελαιοκίνητα.

Με προβλήματα ανοίγουν τα σχολεία

Για «Κασσάνδρες» στην πολιτική και τον συνδικαλιστικό χώρο των εκπαιδευτικών, σχετικά με τα κενά στα σχολεία, έκανε λόγο η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου, που έδωσε μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο της Δια Βίου Μάθησης.

Ο Νέος Νόμος Παμπούκη στα σκαριά... Η λύση για την έξοδο από την κρίση!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgiHK49z4U618NMEGYVawooJtGEFNDMVl_OguAFcjofO7sL7j8exsxluLVDxCB0cfAwTxZPQwzfPQSlu18ZwSZ-pynvnPlcSUk54ELoDtfFE6fsfxo92sBy9VHs2R24ix-My5E7noZoIgY/s320/%CE%A0%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9A%CE%97%CE%A3
Μετά από πολλές διαβουλεύσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Χάρης Παμπούκης  αναλαμβάνει τελικά την σύνταξη του νόμου που θα εξασφαλίσει νέες επενδύσεις στην Ελλάδα! Σύμφωνα με πληροφορίες. ο Πρωθυπουργός και ο κ. Παμπούκης, ξεκινούν...

Πρώην... καπνιστές, νυν συνδρομητές Nova

Από την 1η Σεπτεμβρίου ο κάπνισμα απαγορεύεται... παντού και δια ροπάλου. Μια από τις συνέπειες του μέτρου είναι και η αύξηση των συνδρομών της συνδρομητικής τηλεόρασης. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Επιστήμονες μετρούν την ωριμότητα του μυαλού μας

Ανοίγει ο δρόμος για τον έγκαιρο εντοπισμό ασθενειών

Την ωριμότητα του ανθρώπινου μυαλού θα μπορούν να μετρούν οι επιστήμονες, ελπίζοντας ότι έτσι θα μπορέσουν να εντοπίζουν έγκαιρα διαταραχές όπως η σχιζοφρένεια ή ο αυτισμός.

Φλόριντα: «αναβάλλεται» η καύση του Κορανίου

Την αναβολή και όχι την ακύρωση της καύσης του Κορανίου ανακοίνωσε ο πάστορας Τέρι Τζόουνς στη Φλόριντα, καθώς οι μουσουλμάνοι της Νέας Υόρκης διέψευσαν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους για την ανέγερση τεμένους μακριά από το Σημείο Μηδέν.

Τα ξυλάκια μιας χρήσης «τρώνε» χιλιάδες δέντρα στην Κίνα

Φρένο στην παραγωγή των chopsticks προσπαθεί να θέσει η κυβέρνηση της Κίνας, μιας και τα ξυλάκια με τα οποία τρέφονται καθημερινά 1,4 δισεκατομμύρια Κινέζοι αποδεκατίζουν κάθε χρόνο χιλιάδες στρέμματα δάσους.

Ρομπότ θα ξεχωρίζει κάλτσες και θα διπλώνει πετσέτες

Η νεοσύστατη καλιφορνέζικη εταιρεία Willow Garage ξεκίνησε τις πωλήσεις ενός ρομπότ γενικής χρήσης, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αρχικά από προγραμματιστές ως πλατφόρμα δοκιμών, και θα μπορούσε αργότερα να φτάσει στα σπίτια.

Αναλύθηκαν με DNA τα "γιατροσόφια" των Αρχαίων Ελλήνων

Μείγμα από τουλάχιστον 10 διαφορετικά εκχυλίσματα φυτών, ανακάλυψαν Αμερικανοί αρχαιοβοτανολόγοι, που ανέλυσαν το περιεχόμενο των χαπιών, που έφτιαχναν οι Αρχαίοι Έλληνες γιατροί και ανακαλύφθηκαν προ 20ετίας σε ναυάγιο 2.000 ετών.

«Μαύρισαν» τον Παπανδρέου στο Bloomberg!

«Ο Παπανδρέου επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, στο ελληνικό «μαύρο σημείο» της ανεργίας που του έδωσε κάποτε την εξουσία» , είναι ο τίτλος εκτενούς ρεπορτάζ στο Bloomberg στο οποίο… και τι δεν λέει!

Μπέκαμ - Βικτόρια: Πουλάνε το... παλάτι τους

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι, πλέον, είναι... αναγκασμένοι να κάνουν οικονομία, ακόμη και οι ζάπλουτοι! Ο λόγος, φυσικά, για τους Μπέκαμ, οι οποίοι αποφάσισαν να πουλήσουν το... «παλάτι» που διατηρούν, εδώ και αρκετά χρόνια, στην Αγγλία!

Ανασύρθηκε το ένα απ' τα δύο «μαύρα» κουτιά των F16 στην Κρήτη

Εντοπίστηκε σε βάθος 920 μέτρων στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ιεράπετρας το «μαύρο» κουτί του διθέσιου F16 που είχε συγκρουστεί με άλλο μονοθέσιο στις 26 Αυγούστου και που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο από τους τρεις πιλότους.

"Μέτρα επιπέδου Συνόδου Κορυφής" παίρνει η αστυνομία για την ΔΕΘ

Η οικονομική κρίση, οι δυσαρεστημένες κοινωνικές ομάδες και η Σέχτα οδηγούν την ηγεσία της αστυνομίας σε επιπλέον μέτρα ασφαλείας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Χωρίζουν πιο εύκολα οι επιτυχημένες

Οσες κερδίζουν πιο πολλά χρήματα από τον σύζυγό τους έχουν 38% περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο


Η επαγγελματική επιτυχία, η οικονομική ανεξαρτησία και η κοινωνική καταξίωση φαίνεται ότι κάνουν κακό στη σχέση πολλών γυναικών με τον σύντροφό τους αν εκείνος δεν κερδίζει τόσα χρήματα.

Ζωγράφοι μεταμορφώνουν γκρίζες πολυκατοικίες της Αθήνας

Χρώμα και ζωή αποκτούν με τις εικόνες που θα ζωγραφιστούν σε τοίχους άχρωμους και εγκαταλελειμμένους πέντε κτίρια πυκνοδομημένων ή υποβαθμισμένων περιοχών της Αθήνας.

Α. Αλαβάνος: «Δεν έχουμε διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ»

Την εκτίμησή του ότι δεν διασπάται ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του Σκάι. Παράλληλα υποστήριξε ότι το συμμαχικό σχήμα απλά διέρχεται κρίση και εξέφρασε τη διαφωνία του με την επιλογή του Αλέξη Μητρόπουλου ως υποψηφίου στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου.

«Παράλογο το σενάριο αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη»

Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα σήμαινε πτώχευση, καθώς ακόμα και μια «ελεγχόμενη» αναδιάρθρωση χρέους θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την οικονομία», δήλωσε σήμερα ο Λορέντζο Μπίνι Σμάγκι, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Μεγαλώνει η «μαύρη τρύπα» στα έσοδα

Χαμηλότερη του στόχου η αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού

Χαμηλότερη από τον στόχο που είχε τεθεί είναι η αύξηση των εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού στο διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου 2010, την ίδια στιγμή που η μείωση του ελλείμματος επιβραδύνεται και η «μαύρη τρύπα» στα έσοδα αυξάνει.

Δραματική αύξηση της ανεργίας

Στο 11,6% αυξήθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Ιούνιο του 2010, ποσοστό κατά 3 εκατοστιαίες μονάδες υψηλότερο από τον Ιούνιο του 2009 (8,6%) και κατά 4,3 μονάδες υψηλότερο από τον αντίστοιχο μήνα του 2008 (7,3%).

Την 1η Οκτωβρίου ξεκινά η δίκη για την απαγωγή του εφοπλιστή Π.Παναγόπουλου

Στο εδώλιο 20 άτομα

Για την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου ορίστηκε η δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση του λεγόμενου «συνδικάτου του εγκλήματος», στο οποίο αποδίδεται και η απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Δείτε τον καιρό του Σαββατοκύριακου

Έκτακτο δελτίο ακραίων καιρικών φαίνομένων εξέδωσε η ΕΜΥ. Βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά που από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές και το βράδυ θα επεκταθούν ανατολικότερα. Βροχές και καταιγίδες και το Σαββατοκύριακο.