e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Συνέντευξη: Ο Γιώργος Καμίνης ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για το δήμο της Αθήνας



Διαβάστε στην Press Time


«Κατεβαίνω μόνο ως υπερκομματικός», λέει και αποκαλύπτει: «Δέχθηκα τηλεφώνημα από κυβερνητικό στέλεχος για την υποψηφιότητά μου».

«Κουκουλώνουν» το σκάνδαλο στην Πάρνηθα



Διαβάστε στην Press Time


Χωρίς ζωή η αναδάσωση στα καμένα. Η θέση του καζίνο και το έγκλημα με τα 62,5 στρέμματα. Τι γίνεται με το ΣτΕ.

«Βούτυρο στο ψωμί» των καρτέλ η αύξηση του ΦΠΑ



Διαβάστε στην Press Time


Δε χάνουν την ευκαιρία οι κερδοσκόποι και βάζουν «φωτιά» στα ράφια. Ανεξέλεγκτη η αισχροκέρδεια, έξαλλες οι καταναλωτικές ενώσεις.

Τα 13 «καυτά» μέτρα που έρχονται



Διαβάστε στην Press Time



Αλώνει τη ζωή των μικρομεσαίων η Τρόικα. Ο μαύρος χειμώνας που έρχεται και πώς θα χάσουμε το 25% των εισοδημάτων μας.

Δημόσιες αποδοκιμασίες για τον Καραμανλή



Διαβάστε στην Press Time


Δημόσιες αποδοκιμασίες για τον πρώην πρωθυπουργό που δέχθηκε φραστικές επιθέσεις από πολίτες σε Αθήνα και Λεωνίδιο. Τα δύο περιστατικά εναντίον και πώς αντέδρασε. Μειώνει ακόμα περισσότερο τις εμφανίσεις του ανάμεσα στον κόσμο.

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑ: Η ΑΤΕ πετάει τα λεφτά της...

http://www.banksnews.gr/portal/images/stories/atebanklogo.jpg
http://www.seteconferences.gr/uploads/pics/Pantalakis120x160.jpgΚαι μάλιστα σε καιρούς δύσκολους!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αγροτικής, το Δ.Σ. και ο Διοικητής κ. Πανταλάκης Θεόδωρος αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μιας χρεωκοπημένης εταιρίας έναντι 16.500.000 ευρώ! Ναι, καλά το ακούσατε, τόσα έδωσαν για να αγοράσουν την...

Ναρκωμένο τιγράκι μέσα σε βαλίτσα στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ

Χωρίς οξυγόνο για πολλές ώρες..


Ένα ταλαιπωρημένο τιγράκι, μόλις δυο μηνών, ανακάλυψαν τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ μέσα σε μια βαλίτσα η οποία προοριζόταν για διεθνή πτήση, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Στα καταστήματα σήμερα το iPhone 4

Αρχίζει σήμερα Παρασκευή η εμπορική διάθεση του iPhone 4 και στην Ελλάδα. Τη συσκευή πωλούν η Cosmote και η Vodafone.

Αγόρασε αμάξι με τα «ψιλά» που μάζευε χρόνια

Ο κύριος Zhao από την πόλη Jining της επαρχίας Shandong στη Βόρεια Κίνα πλήρωσε περίπου 100.000 yuan (14.700 δολάρια) σε μετρητά, προκειμένου να αγοράσει ένα βαν. Μέχρι εδώ όλα καλά.

"Μέτρα επιπέδου Συνόδου Κορυφής" παίρνει η αστυνομία για την ΔΕΘ

Η οικονομική κρίση, οι δυσαρεστημένες κοινωνικές ομάδες και η Σέχτα οδηγούν την ηγεσία της αστυνομίας σε επιπλέον μέτρα ασφαλείας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Μαύρο» το μέλλον της οικονομίας, βλέπουν οι Έλληνες

Ένα «μαύρο κι άραχλο» μέλλον θεωρούν πως έχουν εξασφαλισμένο οι Έλληνες μετά την υπογραφή του Μνημονίου με την τρόικα και τα σκληρά μέτρα λιτότητας που υιοθετήθηκαν:

Ζωές στη λάσπη


ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΕΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ


Οι μουσώνες δεν ολοκλήρωσαν ακόμα το φονικό πέρασμά τους από το Πακιστάν -νέες πλημμύρες ξεχείλισαν κι άλλο το Δέλτα του Ινδού ποταμού και προστίθενται εκατοντάδες χιλιάδες ξεσπιτωμένοι στα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων, λιμοκτονούντων και άρρωστων από επιδημίες εσωτερικών προσφύγων της ασύλληπτης καταστροφής που βιώνει η χώρα.

Σαρώνει ο καρκίνος

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η θνησιμότητα από καρκίνο του ήπατος, των νεφρών και της ουροδόχου κύστεως για τις γυναίκες, αλλά και από καρκίνο του πνεύμονα στους κατοίκους των Οινοφύτων, σύμφωνα με το πρώτο μέρος έρευνας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μάχη για τη ζωή δίνει ο σμηναγός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 35χρονος σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης, που τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση των δύο μαχητικών αεροσκαφών στο αέρα, νοτίως της Κρήτης.

Οριακή άνοδος για το ευρώ

Οριακή άνοδο σημειώνει σήμερα το ευρώ στην αγορά συναλλάγματος, σε ποσοστό 0,04%, έναντι του δολαρίου και διαμορφώνεται στο 1,2717 δολάριο.

Ασυμβίβαστο για πρώτη φορά στους νέους δημάρχους

Μέχρι τώρα οι δήμαρχοι μπορούσαν να κρατήσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητας. Πλέον αυτό δεν θα ισχύει. Ποιες άλλες αλλαγές θα ισχύσουν από τις εκλογές του Νοεμβρίου.