e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

"Ναύαγιο" μεταξύ Πικραμμένου - φαρμακοποιών

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο και τον υπουργό Υγείας, Χρήστο Κίττα, οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών.

ΥΠΕΚΑ: Οι διαγωνισμοί για τις έρευνες υδρογονανθράκων θα συνεχιστούν

Το μήνυμα ότι οι διαδικασίες των διαγωνισμών για τις έρευνες υδρογονανθράκων θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της θητείας της υπηρεσιακής κυβέρνησης, έδωσε την Τετάρτη υψηλά ιστάμενος παράγοντας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

16,000 λίρες για μια φωτογραφία των Beatles


Η περιβόητη πλέον «ανάποδη» φωτογραφία των Beatles, που δείχνει τη μπάντα να περπατά προς τα πίσω την Abbey Road πουλήθηκε προς 16,000 βρετανικές λίρες.

Κατηγορηματικό "όχι" Σόιμπλε στα ευρωομόλογα


Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επανέλαβε την αντίθεσή του προς την έκδοση ευρωομολόγων σε συνέντευξή στο τοπικό γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο NDR , η οποία μεταδόθηκε λίγες ώρες πριν από την έναρξη των εργασιών της άτυπης ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Τα 4 σενάρια για την Ελλάδα

 Την ώρα που η χώρα έχει μπει σε μια νέα προεκλογική περίοδο, σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, η HSBC έρχεται με τέσσερα κρίσιμα σενάρια που μπορεί να εκτυλιχθούν τους επόμενους μήνες και περιγράφει τις επιπτώσεις τόσο για στη χώρα μας και την Ευρώπη, όσο και στις αγορές.


Πανελλαδικές: Βατά τα θέματα των σημερινών εξετάσεων


Oμαλά κύλησαν και την Τετάρτη οι πανελλαδικές εξετάσεις για χιλιάδες υποψηφίους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε τέσσερα μαθήματα γενικής παιδείας (Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία, Φυσική και Βιολογία).

Γαλλική πρόταση για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να συζητήσουν τη χρησιμοποίηση των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών πόρων για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας κατά τη διάρκεια της άτυπης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν-Μαρκ Ερό.

Πουλήθηκε το βασιλικό εσώρουχο!

Το μεταξωτό εσώρουχο που βγήκε στο σφυρί στο eBay πριν λίγες ημέρες και που σύμφωνα με τους ειδικούς ανήκε στη βασίλισσα Ελισάβετ II, βρήκε τελικά νέο ιδιοκτήτη. Το “πολύτιμο” αντικείμενο πουλήθηκε έναντι 18 χιλιάδων δολαρίων!

Σε ελεύθερη πτώση ο τουρισμός

Απόγνωση και κατήφεια επικρατεί στις τάξεις των ξενοδόχων της περιφέρειας και όχι μόνο, για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής χρονιάς.

Τρεις νέες παγίδες στην φετινή φορολογική δήλωση


Τι πρέπει να προσέξουν οι υπόχρεοι σε υποβολή φορολογικής δήλωσης
  
Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αποδεικνύεται για μια ακόμη χρονιά η συμπλήρωση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος και των συνοδευτικών εντύπων, καθώς πέρα από τις αλλαγές στους κωδικούς στους οποίους θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή οι φορολογούμενοι προκειμένου να αποφύγουν τυχόν πρόσθετη ταλαιπωρία, η οποία μπορεί να τους «στοιχίσει» σε χρόνο και κυρίως σε χρήμα, θα μπλέξουν και στο «λαβύρινθο» πληθώρας δικαιολογητικών.

Επί τάπητος η μετενέργεια


Με τον υπουργό Εργασίας Αντώνη Ρουπακιώτη συναντάται το μεσημέρι της Τετάρτης ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η υπερβολική σκέψη οδηγεί στην κατάθλιψη!


Όσοι σκέφτονται υπερβολικά προκαλούν «φθορά» στον εγκέφαλό τους, με αποτέλεσμα να έχουν μειωμένη μνήμη και να κινδυνεύουν να εμφανίσουν κατάθλιψη.

Η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision 2012!


Ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision πραγματοποιήθηκε και η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε με το τραγούδι "Aphrodisiac" να εξασφαλίσει το χρυσό εισιτήριο για το μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 26 Μαΐου!

Αποδείξεις ακόμα και για εισόδημα κάτω των 5.000 ευρώ


Ακόμη και οι φορολογούμενοι που έχουν ετήσιο (τεκμαρτό ή πραγματικό) εισόδημα κάτω από το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ, θα πρέπει να δηλώνουν τις αποδείξεις δαπανών για να κερδίσουν το αφορολόγητο όριο.

Ανάπτυξη ή λιτότητα;


Τρόπους "ανάστασης" των οικονομικών τους θα αναζητήσουν οι ευρωπαίοι ηγέτες στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την Τετάρτη, με το θέμα των ευρωομολόγων και της ικανότητάς τους να ανακουφίσουν από τα πλήγματα της κρίσης των δύο τελευταίων ετών να κυριαρχεί στις συζητήσεις και υπό τη σκιά των προβλέψεων του ΟΟΣΑ ότι ολόκληρο το φετινό δωδεκάμηνο η οικονομία της ευρωζώνης θα βρεθεί σε φάση ύφεσης.

Νευρικότητα στο Χ.Α.


Νευρικότητα επικρατεί σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με την πολιτική αβεβαιότητα να εντείνεται και την προσοχή να είναι στραμμένη στον τραπεζικό κλάδο.
Το ενδιαφέρον θα στραφεί και στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου αναμένεται να συζητηθεί η κρίση στην Ελλάδα.

Δράσεις για αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων

Τέσσερις κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων παρουσιάζει η μελέτη «Ζητούνται: Νέοι με Ενέργεια και Θέληση για Καριέρα» την οποία εκπόνησε η ManpowerGroup. Η μελέτη θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Φόρουμ για την Απασχόληση των Νέων το οποίο διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εργασίας (ILO) από τις 23 ως τις 25 Μαΐου στη Γενεύη.

Διάθεση εισιτηρίων ΟΑΣΑ και στα σούπερ μάρκετ


Με στόχο την πώληση εισιτηρίων σε δεσμίδες από σούπερ μάρκετ, ο ΟΑΣΑ απέκτησε τη δυνατότητα χρήσης barcodes στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.

Πανελλαδικές: Συνέχεια με Βιολογία, Φυσική, Ιστορία και Μαθηματικά

Σε Βιολογία, Φυσική, Ιστορία και Μαθηματικά - Στοιχεία Στατιστικής, Γενικής Παιδείας, εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

SOS Παπαδήμου για έξοδό μας από την ευρωζώνη

 Για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, έκρουσε τον κώδωνα, με συνέντευξή του στη Wall Street Journal ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.