e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τίμησαν τον Θόδωρο Αγγελόπουλο στις Κάννες

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, η Φοίβη Οικονομοπούλου, σύζυγος του Θόδωρου Αγγελόπουλου, χειροκροτήθηκε από σπουδαίους σκηνοθέτες, όπως οι Νάνι Μορέτι, Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, Αμπάς Κιαροστάμι.

«O Τσίπρας προκαλεί τη Μέρκελ»


Τα δημοσιεύματα του γερμανόφωνου Τύπου σχετικά με τα θέματα άμεσου ελληνικού ενδιαφέροντος επικεντρώνονται στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στην υψηλή ανεργία και τους χαμηλούς μισθούς στην Ελλάδα.

Το ροχαλητό αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

Την ανάπτυξη κακοηθών όγκων ευνοεί η έλλειψη οξυγόνου που χαρακτηρίζει όσους ροχαλίζουν δυνατά αλλά συμβάλλει και αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Λαγκάρντ: Οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να γίνουν όποιος κι αν κερδίσει

Με τον νικητή των εκλογών θα έρθει σε επαφή για την εφαρμογή του προγράμματος, η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Ένεση ρευστότητας 18 δισ. σε τέσσερις τράπεζες

Το ποσό των 18 δισ. ευρώ θα λάβουν μέχρι την Παρασκευή οι τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες για την ανακεφαλαιοποίησή τους, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δηλώσεις υψηλόβαθμου τραπεζίτη.

Υπόγειο μεθάνιο ανεβάζει τη θερμοκρασία


Οι επιστήμονες εντόπισαν χιλιάδες τοποθεσίες στην παγωμένη Αρκτική, από όπου το μεθάνιο, το οποίο είχε αποθηκευτεί κάτω από τους πάγους επί χιλιάδες χρόνια, βρίσκει πλέον διεξόδους για να διαρρεύσει στην ατμόσφαιρα.

Τα φύκια βοηθούν το κλίμα αλλά... εξαφανίζονται


Τα θαλάσσια οικοσυστήματα των φυκιών είναι πολύτιμα στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής, επειδή διακρατούν ανά στρέμμα τόσο διοξείδιο του άνθρακα όσο και τα δάση της ξηράς.

Τρέχει να κλείσει... τη μαύρη τρύπα ο Ζανιάς


Το μήνυμα του υπηρεσιακού υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Ζαννιά ήταν όσο πιο κατηγορηματικό γίνονταν: στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ταχυδρομηθούν προς τους υπόχρεους όλα τα ειδοποιητήρια που αφορούν σε φόρους που πρέπει να πληρώσουν.

Reuters: Μυθεύματα των σύγχρονων Ελλήνων για το ευρώ

Αιχμές κατά των Ελλήνων που θεωρούν ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης και δεν θα τους "πετάξει" ποτέ έξω αφήνει το πρακτορείο Reuters, χαρακτηρίζοντας μυθεύματα των σύγχρονων Ελλήνων την αντίληψη αυτή.

Μέρκελ: Καλή η συνεργασία Γαλλίας-Γερμανίας


Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ έκανε λόγο για την "καλή συνεργασία" του Βερολίνου με τη Γαλλία, σημειώνοντας ότι υπολογίζει σε αυτήν προκειμένου να βρεθούν "λογικές" λύσεις στις συνομιλίες που θα διεξαχθούν στις Βρυξέλλες για την κρίση στην ευρωζώνη.

Mick Jagger, ένας αμετανόητος τσιγκούνης!

Μια ανεπίσημη βιογραφία που ανήκει στην Debra Sharon Davis με τίτλο "Βackstage Pass: VIP" σκαλίζει μια όχι και τόσο κολακευτική αλήθεια για τον Mick Jagger...

Συρρίκνωση της οικονομίας μέχρι το 2013 «βλέπει» ο ΟΟΣΑ

Σε ύφεση θα παραμείνει η ελληνική οικονομία μέχρι τα μέσα του 2013, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ.

Όπως επισημαίνει στην εξαμηνιαία έκθεσή του, «η οικονομία αναμένεται να συρρικνώνεται μέχρι τα μέσα του 2013 κυρίως λόγο της απαιτούμενης δημοσιονομικής προσαρμογής. Ο ρυθμός ανάπτυξης θα αποκτήσει ξανά θετικό πρόσημο το δεύτερο εξάμηνο του 2013» . Για το 2013 συνολικά, προβλέπεται συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 1,3%.

Επίθεση Σαμαρά κατά Τσίπρα

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα για το νέο πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, χαρακτηρίζοντάς τον αφελή και επικίνδυνο.

Πιο βρώμικα τα ασανσέρ από τις δημόσιες τουαλέτες!


Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι τα μπουτόν κλήσεως των ορόφων στα ασανσέρ περιέχουν 40 φορές περισσότερα μικρόβια από τις… δημόσιες τουαλέτες!

Ανασφάλεια στη σχέση, κίνδυνος για την υγεία


Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις για όσους αισθάνονται ανασφάλεια στην σχέση τους.

Μία νέα καναδική μελέτη δείχνει πως η ανασφάλεια αυτή τους καθιστά επιρρεπείς στην ανάπτυξη καρδιαγγειακών νοσημάτων και άλλων προβλημάτων υγείας – κάτι που συμβαίνει και σε όσους νιώθουν πως το ταίρι τους δεν τους προσφέρει όσα χρειάζονται και ότι εξαρτάται υπερβολικά πολύ από αυτούς.

Bloomberg κατά Τσίπρα

Επικίνδυνο χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα το πρακτορείο Bloomberg, καθώς όπως αναφέρει σε editorial του «λίγο προτού ο Francois Hollande εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας, πήγε στο Λονδίνο για να διαβεβαιώσει τη χρηματοπιστωτική κοινότητα ότι δεν είναι επικίνδυνος. Ο Αλέξης Τσίπρας, το φαινόμενο των πρόσφατων εκλογών στην Ελλάδα, είναι σε παρόμοια ευρωπαϊκή περιοδεία- είναι πραγματικά επικίνδυνος».

Βεστερβέλε: Η Γερμανία επιθυμεί να σταθεί δίπλα στην Ελλάδα

 Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε με τον έλληνα ομόλογό του, Πέτρο Μολυβιάτη, στο Σικάγο, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Συνάντηση Πικραμμένου - Παπούλια

Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια θα συναντηθε/ι στις 14.00 ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.


Σταθεροποιητικά κινείται ο γενικός δείκτης τιμών στο Χ.Α., με φόντο την αβεβαιότητα για την έκβαση των εκλογών και τις δηλώσεις των ηγετών του G8 περί παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ.

«Λουκέτο» αύριο στα φαρμακεία


Ρολά κατεβάζουν αύριο Τετάρτη τα φαρμακεία διαμαρτυρόμενοι για τις πληρωμές, ενώ οι πολίτες έχουν έως σήμερα περιθώριο να προμηθευτούν τα φάρμακά τους.