e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Απόψε ο τρίτος τελικος του μπάσκετ


Η σειρά των μεγάλων τελικών της Α1 Μπάσκετ επιστρέφει απόψε στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 21:45 (ΣΚΑΪ).

Το επιμέρους σκορ βρήκε ισόπαλους τους δυο «αιώνιους» με μια νίκη έκαστος, καθώς το «τριφύλλι» είχε επιβληθεί στο πρώτο ματς, πάλι στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 1-1, επικρατώντας στο ΣΕΦ την περασμένη Κυριακή.



Το τρίτο παιχνίδι, λοιπόν, ίσως αποδειχθεί το καθοριστικότερο της σειράς, έτσι όπως αυτή έχει εξελιχθεί, αφού αυτός που θα φύγει με το ροζ φύλο αγώνα αποκτά τεράστιο πλεονέκτημα για τη συνέχεια.
Ο Παναθηναϊκός κάνει το 2-1 και ξέρει πως στη χειρότερη περίπτωση θα επιστρέψει για πέμπτο τελικό στην έδρα του, ενώ ο Ολυμπιακός, αν βγει νικητής, θα έχει την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής, κερδίζοντας στο τέταρτο παιχνίδι στο δικό του σπίτι.


Μοιρασμένες, επομένως, τυπικά οι πιθανότητες μεταξύ των δυο πλευρών, αν και ο Παναθηναϊκός λόγω του πλεονεκτήματος έδρας διατηρεί ένα ισχυρό προβάδισμα και μια παράδοση που θέλει τους Πειραιώτες να μην φεύγουν νικητές από το ΟΑΚΑ από το 2006.


Χωρίς μικροπροβλήματα τραυματισμών οι δυο ομάδες, καθώς και ο Βασίλης Σπανούλης, που είχε υποστεί θλάση στο ισχίο, κατάφερε και προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.






Λίγα τα εισιτήρια που παραμένουν στα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» και θα διατίθενται από τις 10π.μ. ως τις 7μ.μ. από τη Θύρα 10. Όσα απομείνουν θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ πριν την αναμέτρηση.