e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ρεκόρ ταχύτητας με καύσιμο... καφέ!


Το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας για οχήματα που κινούνται με οργανικά απόβλητα έσπασαν Βρετανοί μηχανικοί έσπασαν το παγκόσμιο με την κατασκευή ενός αυτοκινήτου που κινείται αποκλειστικά με… κόκκους καφέ.

Έκκληση στον πατριωτισμό των ελλήνων επιχειρηματιών

Έκκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας να μην εγκαταλείψει τη χώρα, αλλά να πρωτοστατήσει σε μία επενδυτική επίθεση για την ανόρθωση της οικονομίας έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανικής Βιομηχανίας Χανς Πέτερ Κάιτελ.

Διχάζει την Ευρωζώνη το β΄ πακέτο στήριξης της Ελλάδας


Αυξάνονται οι φωνές εντός Ευρωζώνης που τάσσονται υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης του β' πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, ύψους 109 δισ. ευρώ που συμφωνήθηκε στις 21 Ιουλίου, και συγκεκριμένα υπέρ ενός μεγαλύτερου "κουρέματος" των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι ιδιώτες πιστωτές.

"Αν δεν πετύχει η εφεδρεία, προχωράμε σε απολύσεις"


Αποφασισμένη να πετύχει το στόχο της μείωσης του δημόσιου τομέα εμφανίζεται η κυβέρνηση, η οποία διαμηνύει ότι εάν δεν πετύχει το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, τότε δεν αποκλείεται η άμεση απόλυση εργαζομένων.

Αφαίρεσαν τον τίτλο του επίτιμου δικηγόρου από τον Θ.Πάγκαλο


Ομόφωνα δέχτηκε και αποφάσισε την πρόταση του Γιάννη Αδαμόπουλου ο Δικηγορικός Σύλλογος, περί αφαίρεσης του τίτλου του επίτιμου δικηγόρου από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.

Υποχωρεί το μπρεντ


Απώλειες καταγράφουν στις σημερινές συναλλαγές οι τιμές του πετρελαίου, υπό την πίεση της ανόδου του δολαρίου αλλά και των εντεινόμενων ανησυχιών για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη.

Η. Πλασκοβίτης: Οι αποδείξεις δεν θα φτάνουν το 50% του εισοδήματος

 Μεγαλύτερης αξίας από το 25% του εισοδήματός τους σε αποδείξεις θα υποχρεωθούν να συλλέγουν οι πολίτες προκειμένου να αποφύγουν το πέναλτι του 10% επί της διαφοράς, σύμφωνα με το νέο μέτρο που ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Όμως, όπως επισημαίνει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Ηλίας Πλασκοβίτης, το ποσοστό αυτό δεν θα ανέρχεται στο 50% του εισοδήματός τους και ότι δεν έχει ορισθεί ακόμα.

Επιστρέφουν τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα


Συνεχίζεται ο έλεγχος των δημοσιονομικών της χώρα μας, καθώς σήμερα επιστρέφουν στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα, ενώ εντός της εβδομάδας θα καταφθάσουν και οι επικεφαλής, σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Ηλία Πλασκοβίτη, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Ζ. Μπαρόζο: Η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη


Την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη επανέλαβε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αλαλούμ στους δρόμους - Καταλήψεις σε δημαρχεία

Το υπουργείο Περιβάλλοντος έχουν αποκλείσει από το πρωί εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για το θεσμό της εργασιακής εφεδρείας.