e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα ΤΕΜΠΜΕ

Σε εφαρμογή τίθεται το πρόγραμμα του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων για την παροχή εγγυήσεων δανεισμού σε Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις (ΜΕ/ΠΜΕ), ώστε να καλύψουν φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις.

Αναβλήθηκαν οι πρυτανικές εκλογές


Η αναβολή των προγραμματισμένων για την Τετάρτη πρυτανικών εκλογών αποφασίστηκε μετά από πολύωρη συνεδρίαση του πρυτανικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το θέμα των υποκλοπών θα ερευνήσει η Επιτροπή Θεσμών

Εκλήθησαν ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ και οι δύο εμπειρογνώμονες που είχαν οριστεί, προκειμένου να δώσουν διευκρινίσεις σχετικά με την αξιολόγηση των στοιχείων των δύο φακέλων της ΕΥΠ και της Δικαιοσύνης, για τις υποκλοπές που δεν είχαν λάβει γνώση οι βουλευτές, δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Αποκλειστικά στο MTV "Take 20" η συνέντευξη της Sarah Jessica Parker στον Γιώργο Σατσίδη

Η παραγωγός και πρωταγωνίστρια του Sex and the City 2 απαίτησε από τον Γιώργο Σατσίδη που την συνάντησε στο Μανχάταν για τετ α τετ συνέντευξη για την εκπομπή του στο ΜΤV να την φέρει σε επαφή με τους (αν)αρμόδιους Τουρισμού στην Ελλάδα προκειμένου να αποδεχθούν (πάντα οι αρμόδιοι-αναρμόδιοι) την πρόταση -πρόκληση της fashion icon (...και Ιcon γενικώς) να γυριστεί η τρίτη συνέχεια του κινηματογραφικού Sex and the City στη Μύκονο!

Προειδοποίηση ΓΣΕΕ σε Α. Λοβέρδο

Επιστολή -απάντηση απέστειλε σήμερα στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, σχετικά με τη διαβούλευση για το Ασφαλιστικό. Η επιστολή έχει ως εξής:

Μοιράζει χρήμα ο ΟΠΑΠ

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο παίκτες του ΚΙΝΟ, που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι από τις 24 Μαΐου έως και τις 13 Ιουνίου, θα κερδίσουν από 5 έως 500 ευρώ. Τα ποσά αυτά θα διανέμονται με το σύστημα της "Άμεσης Νίκης", δηλαδή...

Στις 1.539,90 μονάδες το Χ.Α

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 3,46%

Στην σκιά της ανησυχίας για την χρεοκοπία τραπεζών στη Νότια Ευρώπη μετά τα προβλήματα που παρουσιάζουν ισπανικές τράπεζες και οι αρνητικές εκθέσεις διεθνών οίκων (JP Morgan- Citigroup) για τις ελληνικές τράπεζες, ο Γενικός Δείκτης Τιμών υποχώρησε σε νέα χαμηλά έτους και...

Στο νοσοκομείο ο David Hasselhoff

Για πέμπτη φορά αυτόν τον χρόνο, ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά «Baywatch», David Hasselhoff, νοσηλεύτηκε σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

...Τα 44 πράγματα που μου έμαθε η ζωή!

http://www.casaclautana.it/percorsi/sezioni/CDE/nonnaRacc.jpgΤο παρακάτω κείμενο γράφτηκε από μια κυρία 90 ετών σήμερα, τη Regina Brett, πρώην δημοσιογράφο στο Κλίβελαντ του Οχάιο. "Για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου, έγραψα κάποτε στη στήλη μου στην εφημερίδα, τα 44 πράγματα που μου έμαθε η ζωή. Ήταν το πιο πετυχημένο άρθρο που έγραψα ποτέ":

Νέα διαδήλωση από το ΠΑΜΕ την 1η Ιουνίου

http://www.magnesianews.gr/userfiles/6365db80-0b5e-4565-9646-8c4430e4d87b/pame_11.jpg
Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ προαναγγέλλει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και καλεί τα «συνδικάτα, τις ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα σε νέα συλλαλητήρια καταγγελίας, αντίστασης και καταδίκης των βάρβαρων κυβερνητικών μέτρων» για την ερχόμενη Τρίτη 1 Ιουνίου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ολοκληρώνεται φέτος το αναστηλωτικό έργο της Ακρόπολης

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ

Το μεγάλο αναστηλωτικό έργο της Ακρόπολης των Αθηνών ολοκληρώνεται φέτος, μετά από εννιά χρόνια απ' όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα και που το 2000 έμοιαζε σχεδόν αδύνατον να φτάσει με τόσο μεγάλη επιτυχία στην ολοκλήρωση του.

Στον χορό των περικοπών και η Ιταλία

Έκτακτα οικονομικά μέτρα για την ερχόμενη διετία πρόκειται να εγκρίνει σήμερα η κύβερνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συνολικού ύψους είκοσι τεσσάρων δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η πρόταση για τη μείωση της τιμής του ψωμιού αφορά μόνο την Αθήνα

Η πρόταση για τη μείωση της τιμής του ψωμιού δεν προέρχεται από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, όπως σημειώνει η ίδια σε ανακοίνωσή της αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η τιμή των αρτοπαρασκευασμάτων είναι...

Νέο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στις 5 Ιουνίου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyA11Qtb-fKWwDyff-6nxFJRQc4AMmAMml7dQ2sC3_YPXNL1uXlQX07QYHVUv4IO3UGvEQ0DhQzw-0t_yCAxls8Mr2fP1nPP1yYVzthJCuLvzvMSW9akyFBQsAidJkA3AUuaXQcrbspEVV/s1600/gsee-adedy.jpg
Την πραγματοποίηση πανεργατικού συλλαλητηρίου για το Σάββατο 5 Ιουνίου αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί.

Τα πάνω κάτω για 850.000 δημόσιους υπαλλήλους

Αρχίζει η απογραφή των δημόσιων υπαλλήλων από τις 15 Ιουλίου, ενώ οι μετατάξεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες

Έως 15 Ιουλίου θα πρέπει όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι να...
συμπληρώσουν μια ηλεκτρονική φόρμα όλα τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την υπηρεσιακή τους κατάσταση, δηλαδή τις τυχόν προαγωγές τους, μεταθέσεις, την προϋπηρεσία.

Στον Παπακωνσταντίνου οι εκπρόσωποι των καναλιών!

Το δίδυμο του ΟΤΕ Βουρλούμης-Τσαμάζ ξαναχτυπά!
Αύριο οι εκπρόσωποι όλων των καναλιών θα πάνε στον Παπακωνσταντίνου για να εκφράσουν την έντονη αντίδρασή τους για την επιπλέον 25% έκπτωση που ζητάνε οι ΟΤΕ – COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τη διαφήμισή τους. Οι καναλάρχες υποστηρίζουν ότι αυτό είναι άλλη μια πίεση εκ μέρους του κράτους που χρησιμοποιώντας το δίδυμο Βουρλούμη-Τσαμάζ θα οδηγήσει εκατοντάδες δημοσιογράφους στην ανεργία.

«Ξήλωμα» εφοριακών και μετακινήσεις προσωπικού προωθεί το υπουργείο Οικονομικών

http://paketo.files.wordpress.com/2009/06/upourgeio_oikonomias.jpg
Στην αντικατάσταση εφοριακών και αυστηρό έλεγχο «πόθεν έσχες» υπαλλήλων ΔΟΥ προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την απόδοση των υπηρεσιών και να αυξηθούν τα έσοδα.

Συνεχίζεται η αποξήλωση παράνομων κεραιών


Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση αποξήλωσης παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες είχαν εγκατασταθεί αυθαίρετα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Με εισαγγελέα, κάμερες και… δίχτυ το αυριανό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για μέτρα ασφαλείας του αυριανού πρώτου αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ (21:45)...

Έτοιμη η Ελληνική συμμετοχή για τον αποψινό ημιτελικό!

Έτοιμη η Ελληνική συμμετοχή για τον αποψινό ημιτελικό!

Απόψε είναι η βραδιά του πρώτου ημιτελικού του 55ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και η Ελληνική συμμετοχή παίρνει θέση! Πανέτοιμοι δηλώνουν οι Γιώργος Αλκαίος & Friends, που μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει ν’ αποκτήσουν φανατικό κοινό που τους φέρνει στη δεύτερη θέση της σημερινής κατάταξης.

Περικοπές και στη Δανία

Μία μία οι χώρες της ΕΕ προχωρούν στη λήψη σκληρών δημοσιονομικών μέτρων, με στόχο τον περιορισμό των ελλειμμάτων και του δημόσιου χρέους τους στα όρια που θέτει η Κομισιόν.

Διώχνουν 20 εφόρους

Ξηλώνουν είκοσι προισταμένους Εφοριών διότι δεν κατάφεραν να πιάσουν τους στόχους που έθεσε το Υπουργείο Οικονομικών.
Η ενέργεια αυτή έρχεται μετά την παλαιότερη προειδοποίηση - απειλή του αρμόδιου Υπουργού ότι όποιος δεν καταφέρνει να πιάσει τον στόχο θα αντικαθίσταται.
Το πιθανότερο ενδεχόμενο όμως είναι οι επόμενοι που θα έλθουν μήπως θα πέσουν ακόμα χαμηλότερα απ' όσο αυτοί που απομακρύνθηκαν σήμερα.

Ο Αντριάνο περιμένει τους...μετόχους του ΠΑΟ

Ο κόσμος του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού "καίγεται" για μεγάλες μεταγραφές και όταν ακούει ότι άσοι του βεληνεκούς ενός Αντριάνο περιμένουν στο...ακουστικό τους τις αποφάσεις των μετόχων του, "τρελαίνεται".  

Διαβάστε τι δήλωσε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου παιχταρά της Φλαμέγκο, Ζιλμάρ Ρινάλντι:«Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στην Ευρώπη, ακόμη και στην Ιταλία. Αυτή τη στιγμή παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα του και δεν θέλει να πάρει καμία απόφαση. Θα δούμε τι θα γίνει…. Αρκετές ομάδες έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Μπορώ να σας πω ότι είχα επαφή με τον Παναθηναϊκό και άλλες τρεις ομάδες από την Bundesliga».

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

http://4.bp.blogspot.com/_3MpDn_9fVVw/SrjVgr5TpPI/AAAAAAAABLo/wcycptWdsYs/s400/resbanis3.jpg
Νέο πλήγμα για τη Δημοτική Αρχή Φασούλα αποτελεί η παραίτηση, του μέχρι σήμερα εκλεκτού του κ. Φασούλα, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Ρεσβάνη, ο οποίος αιφνιδίασε τους πάντες με την κίνησή του.

Τι πρόβλημα υγείας έχει η Καραβάτου;

Για ακόμη μία εβδομάδα μένει εκτός η Κατερίνα Καραβάτου μετά το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε και που την ταλαιπωρεί ακόμα. Μπορεί η κατάστασή της να βελτιώνεται σταθερά, όμως οι γιατροί που την κουράρουν της έχουν συστήσει απόλυτη ξεκούραση και ηρεμία ώστε να επιστρέψει υγιής και...

Ένα νέο ναρκωτικό θερίζει στα κλαμπ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές πολλών χωρών μετά τους θανάτους που έχει προκαλέσει στη Βρετανία η μεφεδρόνη, ένα νέο φτηνό συνθετικό ναρκωτικό που πωλείται μέσω Διαδικτύου και κάνει θραύση στα κλαμπ της Ευρώπης. Περισσότεροι από 25 νεαροί έχουν...

Παναθηναικός. Ενα σήριαλ χωρίς τελειωμό

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Μετά την δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη που επι της ουσίας έριξε το γάντι στους άλλους πράσινους μετόχους  λέγοντας ότι όποιος μπορεί να υποκαταστήσει  την οικογένεια και την προσφορά της να καταθέσει επίσημη πρόταση εξαγοράς του Παναθηναικού, ο Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε με την εξής δήλωση. 

«Η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση» εκτιμά ο Χ. Β. Ρομπέι

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση με την υπευθυνότητα που επιδεικνύει η ελληνική κυβέρνηση αλλά και την αλληλεγγύη την οποία εκφράζουν οι Ευρωπαίοι εταίροι, εξέφρασε σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου...

15χρονη τρομοκράτης


Στην γειτονική Τουρκία καταδίκασαν ένα ανήλικο κοριτσάκι ηλικίας μόνο 15 ετών, σε κάθειρξη οκτώ ετών για τρομοκρατία. Η τρομοκρατική της δράση συνίστατο στην παρουσία της σε εκδήλωση διαμαρτυρίας του PKK! Σημειώνεται ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι σχεδόν καθημερινές στην γειτονική χώρα.

Μικρότερη η έξοδος, λιγότεροι και οι νεκροί

Μείωση παρουσίασαν τόσο ο αριθμός των νεκρών όσο και ο αριθμός των ατυχημάτων που καταγράφηκαν το φετινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σε σχέση με το αντίστοιχο του 2009.

Συνεχίζονται οι αγορές καλυμμένων ομολόγων από ΕΚΤ

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες των 16 χωρών-μελών συνεχίζουν τις αγορές καλυμμένων ομολόγων αυξάνοντας το συνολικό όγκο τους σε 53, 75 δισ ευρώ μέχρι σήμερα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΚΤ...

Πολωνία: Ο αρχηγός της Αεροπορίας στο πιλοτήριο του μοιραίου αεροσκάφους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη συντριβή, στις 10 Απριλίου, του προεδρικού πολωνικού αεροσκάφους, που μετέφερε τον πρόεδρο Λεχ Κατσίνσκι στη Ρωσία. Σύμφωνα με την επιτροπή που ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος, στο πιλοτήριο βρισκόταν ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας της Πολωνίας.

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών

Στο Τμήμα Δημοσίευσης Πολιτικών Αποφάσεων τηλεφώνησε άγνωστος, στις 10:25, λέγοντας ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο κτίριο του Εφετείου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λουκάρεως και Δέγλερη.

Διάσταση απόψεων

Διάσταση απόψεωνΠολύ δύσκολα θα υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη έπειτα από όσα συνέβησαν στις περυσινές διαπραγματεύσεις, αλλά και μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Πειραιώτη εφοπλιστή.

Υποβάθμιση ελληνικών τραπεζών


Στη μείωση της πιστοληπτικής ικανότητας για επτά τράπεζες προχώρησε η JP Morgan. Ταυτόχρονα, για ορισμένες από αυτές, ο συγκεκριμένος οίκος αξιολόγησης μείωσε και την τιμή στόχου.

ΔΝΤ: Αλλάξτε πάλι το ασφαλιστικό – εργασιακό αλλιώς δεν παίρνετε δεύτερη δόση

http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4011/2346.jpg

- Επιστολή-εντολή για αλλαγές από το 2015 αντί του 2018
- Θα δουλεύουμε όλοι 40 χρόνια
- Κατάργηση των συντάξεων χηρείας και ψαλίδι στις συντάξεις των άγαμων θυγατέρων
- Ζητούν νέα αύξηση απολύσεων και μείωση αποζημιώσεων - Στον αέρα οι συλλογικές συμβάσεις
- Ενοποίηση Ταμείων σε τρία χωρίς εξαιρέσεις

Μπορεί η κυβέρνηση να διαψεύδει ότι θα χρειαστούν νέα μέτρα για να πάρουμε δεύτερη δόση του δανείου από Ε.Ε και ΔΝΤ αλλά ήδη η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει.

Ο Μπαρόζο κάνει επίθεση στους Γερμανούς..

Επίθεση κατά των γερμανών πολιτικών εξαπολύει ο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, κατηγορώντας τους ότι έκαναν πολύ λίγα για να προασπίσουν το ευρώ, το οποίο ταλανίζεται αφότου ξέσπασε η ελληνική κρίση.

Στο «κόκκινο» τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Με πτώση άνοιξαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια εν μέσω ανησυχιών ότι η κρίση χρέους στην ευρωζώνη θα πλήξει την παγκόσμια ανάπτυξη. Το κλίμα επηρεάζουν αρνητικά και οι γεωπολιτικές εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο...

Διαμαρτυρία των Σωματείων Μετάλλου Ελευσίνας και Πειραιά

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής καλεί, τους εργαζόμενους, τους νέους και όλους τους κατοίκους της περιοχής να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στις 26 Μαΐου στις 18:30 στην Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας που διοργανώνουν τα Σωματεία Μετάλλου Ελευσίνας και Πειραιά.

Στην Αθήνα για τον «Καλλικράτη»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqn5eDh6aIVHLMXfHJZI41IbOSAJs7aPF81WpA55xHSgdQ-BiKwT4LJZtKtUtz1Wf5TshZxJG3fNHHCIt86JES6Ntf4UPAjFRA6YxaMwZkoA5JszquqOsQUbxjD6NpxqSTcOJHUUBkXeM/s400/%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%82.jpg

Την ώρα που εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο «Καλλικράτης», κάτοικοι και φορείς από δήμους όλης της Ελλάδας κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στην πρωτεύουσα.

Οι αγορές θα παραμείνουν επιφυλακτικές για την Ελλάδα, λέει το ΔΝΤ

Οι αγορές θα παραμείνουν επιφυλακτικές για την Ελλάδα, έως ότου αρθούν οι αμφιβολίες για το κατά πόσον η ΕΕ θα τηρήσει την υπόσχεση βοήθειας και ότι η χώρα μπορεί να αποπληρώσει...

Νέο χτύπημα τυφώνα!

Νέο χτύπημα τυφώνα! Ο τυφώνας Θανάσης Γιαννακόπουλος ξαναχτύπησε για τρίτη φορά τις τελευταίες ημέρες και σε αυτή την τοποθέτησή του ήταν ακόμα πιο επιθετικός βάζοντάς τα με όλους και με όλα!

Φωτογράφιση της Kate Moss στο Vogue

Φωτογράφηση της Kate Moss στο Vogue

Εν μέσω των διαφόρων ατυχιών που της έχουν προκύψει το τελευταίο δεκαήμερο η Kate Moss αποδεικνύει για ακόμη μία φορά γιατί είναι περιζήτητη. Το διάσημο μοντέλο φωτογραφίζεται για το γαλλικό Vogue και όπως πάντα προκαλεί...


«Καλλικράτης - Βουλή» Εν μέσω αντιδράσεων εισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια- Πορείες και διαμαρτυρίες

http://s.enet.gr/resources/2009-09/ragousis_giannis2-thumb-large.jpg

Εισάγεται σήμερα, Τρίτη, στην Ολομέλεια της Βουλής και ολοκληρώνεται σε πέντε συνεδριάσεις το νομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη».

Υπάλληλοι Βουλής... οι πιο καλοπληρωμένοι!

Φίλιππος Πετσάλνικος. Ο πρόεδρος της Βουλής  διαβεβαιώνει ότι δεν θα μπαίνει πλέον κανείς μόνιμος  στη Βουλή χωρίς ΑΣΕΠ

Πρώτος μισθός στη Βουλή... 1.900 ευρώ καθαρά!

Από τους πιο καλοπληρωμένους υπαλλήλους του Δημοσίου είναι οι υπάλληλοι της Βουλής των Ελλήνων, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων είχε το προνόμιο να περάσει με τον ευκολότερο τρόπο την επιβλητική είσοδο του Κοινοβουλίου.

Το ευρώ φθίνει καθώς η ευρωπαϊκή κρίση χρεών εξαπλώνεται

Δεύτερη ημέρα απωλειών για το ευρώ έναντι γιεν και δολαρίου, καθώς οι ενδείξεις εξάπλωσης της κρίσης χρεών στην Ευρώπη αυξάνουν τις ανησυχίες για τη βραδεία ανάκαμψη της περιοχής.
Το ευρώ έπεσε για πρώτη φορά την τελευταία 8ετία κάτω από τα 110 γιεν, ένδειξη ότι βρίσκεται σε νέο καθοδικό μονοπάτι, καθώς το ΔΝΤ κάλεσε επειγόντως την Ισπανία να διευθετήσει τα προβλήματα του τραπεζικού της τομέα προσθέτοντας έτσι στις φημολογίες πως ο χρηματοπιστωτικός κλάδος στην Ευρώπη αντιμετωπίζει περισσότερες ζημίες προσεχώς.

Πτήση τρόμου προς τη Σμύρνη!

Πτήση τρόμου είχαν οι επιβάτες αεροπλάνου -μεταξύ αυτών αρκετοί επώνυμοι- που απογειώθηκε από την Αθήνα με προορισμό τη Σμύρνη. Το αεροσκάφος, που μετέφερε τον γνωστό p.r. man Γιώργο Ντάβλα και πολλούς διάσημους φίλους του, πετούσε πάνω από τα παράλια της Χίου όταν χτυπήθηκε από ...

Οι κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου


Οι αεροπορικές εταιρείες της Ασίας, της Ωκεανίας και της Μέσης Ανατολής μονοπωλούν την πρώτη δεκάδα των κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών του πλανήτη.

Τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια Πειραιά


Εκκενώθηκαν πριν λίγο τα Δικαστήρια του Πειραιά, μετά το τηλεφώνημα αγνώστου, στις 8:47 το πρωί, στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», ο οποίος προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας.

Εγκρίθηκε το πρώτο θεραπευτικό εμβόλιο για τον καρκίνο του προστάτη

Εγκρίθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, το πρώτο θεραπευτικό εμβόλιο κατά του καρκίνο του προστάτη. Πρόκειται για ένα φάρμακο που «εκπαιδεύει» τον οργανισμό να μάχεται κατά της ασθένειας.