e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Σχέδιο νόμου για τις ποινές ανηλίκων


Πολύ σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που θα προβλέπει βελτιώσεις στην ποινική δικονομία για ανήλικους, ενώ θα δίνεται παράλληλα ιδιαίτερη μέριμνα στη κοινωνική πρόληψη.

Αρση του καμποτάζ υπο όρους

Η υπουργός κ. Λούκα Κατσέλη, μετά τη διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με θέμα το καμποτάζ, στο Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε πως στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στη Βουλή σχετικό σχέδιο νόμου. Πιο συγκεκριμένα, η κ. Κατσέλη δήλωσε:

«Όπως γνωρίζετε, η κατεύθυνση που έχει δοθεί από τον πρωθυπουργό, καθώς και η δίκη του εξαγγελία είναι πως πρέπει να προχωρήσουμε τάχιστα στην άρση του καμποτάζ και για τη θαλάσσια κρουαζιέρα. Συζητήσαμε

Πλήρης επιβεβαίωση για τον Ακη.Ανέστειλε ο ίδιος την κομματική του ιδιότητα πριν τον...αποπέμψουν


Πρώτοι γράψαμε για τις εξελίξεις και την απολογία του Ακη Τσοχατζόπουλου. Αποκαλύψαμε την παραπομπή του αλλα και την προθεση του να  αναστείλει ο ίδιος την κομματική του ιδιότητα. Επιβεβαιωθήκαμε σε απόλυτο βαθμό. Με μία λιτή ανακοίνωση  ο πρωην υπουργός γνωστοποίησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας.
«Θεωρώ λανθασμένη την απόφαση της Επιτροπής Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική και η προσωπική μου

"Έκαναν φτερά" 1.200 έγγραφα για τη Siemens

Στην απώλεια 1.200 εγγράφων της «καταληστευθείσης δικογραφίας» για τη SIEMENS αναφέρθηκε ο πρόεδρος της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, Σήφης Βαλυράκης, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών συντακτών. Ο κ. Βαλυράκης ανέφερε επίσης πως έφθασαν στο Κοινοβούλιο έξι νέοι φάκελοι που αφορούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μάριου Κάτσικα, ιδιοκτήτη της εταιρείας «FARAN», αλλά και πληθώρας άλλων εταιρειών Real Estate.  

Και γιατροί συμμετείχαν σε πειράματα των κρατουμένων



Γιατροί που συνεργάστηκαν με τη Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) των Ηνωμένων Πολιτειών για τις ανακρίσεις των υπόπτων για τρομοκρατική δράση, συμμετείχαν σε προγράμματα έρευνας και πειραμάτων, παραβιάζοντας την αμερικανική και τη διεθνή νομοθεσία καθώς και τους κανόνες ιατρικής ηθικής.
Σύμφωνα με την οργάνωση Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Physicians for Human Rights-PHR), οι γιατροί, οι ψυχολόγοι καθώς και άλλοι ειδικοί που συνεργάστηκαν με την CIA και

Το νέο iPhone.Βελτιωμένο ,πιο ελαφρύ και πιο ...έξυπνο!


Μικρότερο, λεπτότερο και... εξυπνότερο, το νέο iPhone που παρουσιάστηκε σήμερα ενσωματώνει μια σειρά από λειτουργίες που έλειπαν από τις προηγούμενες εκδόσεις του.
Ξεκινώντας από τα… βασικά, το iPhone 4, όπως ονομάζεται, διαθέτει και δεύτερη κάμερα, στο μπροστινό

Η πετρελαιοκηλίδα θα περιοριστεί διαβεβαιώνει ο Μπαράκ Ομπάμα





Προειδοποιεί ότι θα χρειαστεί χρόνο
Ενώ η προσπάθεια για τον περιορισμό της τεράστιας πετρελαιοκηλίδας συνεχίζεται χωρίς να έχει αποδώσει τα μέγιστα, αν και υπάρχει πλέον κάποια πρόοδος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα διαβεβαιώνει τους συμπολίτες του ότι η πετρελαιοκηλίδα θα τιθασευτεί.

Βατοπέδιο: Καταθέτει ο Σ. Ξυνίδης


Ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου καταθέτει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης.
Αν και η σημερινή είναι η τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής η Νέα Δημοκρατία ζητά νέα παράταση των εργασιών της εξεταστικής, προκειμένου να κληθεί για κατάθεση και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Την εξέταση του Μιχ. Χριστοφοράκου θα ζητήσει η Εξεταστική Επιτροπή

Την εξέταση -με δικαστική συνδρομή- του Μιχάλη Χριστοφοράκου θα ζητήσει η Eξεταστική Eπιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα κληθούν επίσης να καταθέσουν οι βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης Δ. Δενδρινός και Π. Μαυρίδης.

Οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ» χτύπησαν στο Αιγάλεω


Στο Αιγάλεω χτύπησαν το μεσημέρι οι αποκαλούμενοι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ».
Συγκεκριμένα, περίπου 40 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κατάστημα στη διασταύρωση των οδών Αγίου Γεωργίου και Εδέσσης, γέμισαν καρότσια με διάφορα εμπορεύματα και αμέσως μετά τα μοίρασαν στον κόσμο που βρίσκονταν σε λαϊκή αγορά.
Οι δράστες αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.
Λίγο αργότερα αναρτήθηκε ανακοίνωση της ομάδας των δραστών στην ιστοσελίδα indymedia.org, στο
πράξης.

Μείωση περίπου 5% στη φαρμακευτική δαπάνη των ταμείων

Μείωση στη φαρμακευτική δαπάνη των ταμείων, από τις αρχές του έτους, περίπου 5% προέκυψε από την εντατικοποίηση και την αποτελεσματικότητα των ελέγχων του υπουργείου σε φαρμακεία, με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδων για υπερβολική, εικονική και κατευθυνόμενη συνταγογράφηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

Βουτιά 5,45% στο γενικό δείκτη τιμών

Ο γενικός δείκτης τιμών του Χ.Α κατέρρευσε σήμερα στα χαμηλότερα επίπεδα από το Μάρτιο του 1998, στις 1.403,92 μονάδες, καταγράφοντας μεγάλη πτώση κατά 5,45%...



Η Μέρκελ ανακοίνωσε σχέδια για μείωση των κρατικών δαπανών κατά 80 δισεκατομμύρια ευρώ τα επόμενα χρόνια

Η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε σήμερα σχέδια για τη μείωση των κρατικών δαπανών κατά περίπου 80 δισεκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων και "σημαντικών" αλλαγών στις ένοπλες δυνάμεις.


Ο υπουργός Εξωτερικών Γκουίντο Βεστερβέλε,που ηγείται του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP) στον ...

Παραπέμπεται ο Ακης

Πρίν απο 10 λεπτά ο  γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Σ. Ξενίδης πήρε στο τηλέφωνο τον Ακη Τσοχατζόπουλο και του ανακοίνωσε την απόφαση της Επιτροπής Διαφάνειας.
Σύμφωνα  με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο πρώην υπουργός ενημερώθηκε ότι παραπέμπεται στην Επιτροπή Κατασταικού Και Πιστοποίησης με το ερώτημα της αναστολής της κομματικής του ιδιότητας.

Υπεγράφη το Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ρωσσίας

ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ



Σήμερα υπεγράφη το Πρωτόκολλο της 7ης Συνόδου της Μικτής Επιτροπής Οικονομικής, Βιομηχανικής, Τεχνολογικής και Επιστημονικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, το οποίο σε συγκεκριμένο κεφάλαιο αναφέρεται σε ενεργειακά ζητήματα.

Δύο ώρες έδινε εξηγήσεις ο Άκης

Για περισσότερες από δύο ώρες κατέθετε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Ο κ. Τσοχατζόπουλος μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που έχουν βρει το φως της δημοσιότητας μιλά για συντονισμένη επίθεση με αποκλειστικό σκοπό την «πολιτική, ηθική και φυσική του εξόντωση» και τονίζει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να βρει το δίκιο του. Την ίδια άποψη μάλιστα εξέφρασε και στην Επιτροπή Διαφάνειας του κόμματος, στην οποία ήταν παρόντες ο γραμματέας του κόμματος, Σωκράτης Ξενίδης, ο βουλευτής, Γιώργος Ανωμερίτης και η βουλευτίνα, Μαρία Αρσένη.

Ολι Ρεν: Ανησυχητικός ο ρυθμός υποχώρησης του ευρώ

Την ανησυχία του για τον ρυθμό υποτίμησης του ευρώ, και όχι τόσο για τα πραγματικά επίπεδα στα οποία βρίσκεται το νόμισμα, εξέφρασε σήμερα ο επίτροπος της Ε.Ε. για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Όλι Ρεν.

Γ.Πεταλωτής: Δεν θα κάνουμε τη χάρη στη ΝΔ για συμψηφισμό

«Δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε χάρη στη ΝΔ και σε οποιονδήποτε άλλον για συμψηφισμό και μάλιστα στο θέμα του Βατοπεδίου, όπου η ΝΔ έδωσε εξετάσεις ξεπουλήματος και χαρίσματος της δημόσιας περιουσίας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κληθείς να σχολιάσει τα περί εμπλοκής του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη, στο θέμα των ανταλλαγών με τη Μονή Βατοπεδίου.

Απογραφή δημοσίων υπαλλήλων και ενιαία Αρχή πληρωμής

Στην απογραφή του προσωπικού του Δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ και στη σύσταση Ενιαίας Αρχής Πληρωμής προχωρά η κυβέρνηση.

Αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγκούση και του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.


Μέτρα για το παρεμπόριο ζητά το ΕΒΕΑ

Την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας για το παρεμπόριο και την εντατικοποίηση των ελέγχων ζητάει ο επιχειρηματικός κόσμος, ενώ με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, το ΕΒΕΑ ζητάει την προσωπική παρέμβασή του για τη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν σήμερα, «ειδικά στην καρδιά της πρωτεύουσας, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης δραστηριότητας των παράνομων πλανόδιων μικροπωλητών και της έξαρσης του παραεμπορίου».



O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 1.438,15 μονάδες με μεγάλη πτώση σε ποσοστό 3,15 %

Σε κλοιό πιέσεων συνεχίζει να βρίσκεται η χρηματιστηριακή αγορά. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 14:30, διαμορφώνεται στις 1.438,15 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 3,15 %...

Νέα επίθεση Ντ. Μπακογιάννη στον Αντ. Σαμαρά

Νέα επίθεση σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην Πολυθεματική Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη του κόμματος


«Ο κ.Σαμαράς με τη χθεσινή του ομιλία έκανε ένα ακόμη βήμα στην πορεία συρρίκνωσης της Νέας Δημοκρατίας από μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη σε απόκομμα τύπου Πολιτικής Άνοιξης», παρατήρησε χαρακτηριστικά η ανεξάρτητη βουλευτής και προσθέτει στο ίδιο ύφος:

Α. Τσοχατζόπουλος: Ζητούν την πολιτική και ηθική μου εξόντωση

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη επανέλαβε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, μετά την κατάθεσή του στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε ότι δέχεται πρωτοφανή συντονισμένη επίθεση με αποκλειστικό σκοπό την «πολιτική, ηθική και φυσική του εξόντωση».



Στο ναδίρ η δημοτικότητα του Σαρκοζί


Η δημοτικότητα του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί έπεσε τον Ιούνιο στο χαμηλότερο επίπεδο από την εκλογή του, το Μάιο του 2007, καθώς θετική άποψη γι' αυτόν δήλωσε πως έχει μόνο το 34% των ερωτηθέντων, ποσοστό που σημαίνει πτώση τεσσάρων μονάδων, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου Viavoice που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Λιμπερασιόν.



Διυπουργική επιτροπή για το «καμποτάζ»


Υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου η διυπουργική επιτροπή που θα εξετάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για την άρση του καμποτάζ στο χώρο της...



Κόρη κατήγγειλε τον Πατέρα της!

Προ ολίγου μια 15χρονη μαθήτρια μετέβη στο Α.Τ. Σαλαμίνας συνοδευόμενη από τα δύο ανήλικα αδέλφια της, όπου κατήγγειλε ότι απο διετίας την βίαζε ο σήμερα 46χρονος πατέρας της. Η αστυνομία έχει επιληφθεί και αναμένεται η διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μια πολύ καλή σελίδα για τη μόδα...

http://2.bp.blogspot.com/_gY5ZTDH07-o/S6yfOgv9ZYI/AAAAAAAAWzk/-TZ4qcJfMVM/s320/7.jpg

Με πλήρως ανανεωμένη εικόνα, το FashionFirstRow μας ξεναγεί στα μυστικά της μόδας! Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα του FFR. www.fashionfirstrow.com

Αποτελέσματα ΑΣΕΠ για την Εθνική Τράπεζα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 230 υπαλλήλων στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος.

Δεν θα παίρνουν εφ' άπαξ οι Δημόσιοι Υπάλληλοι...

Όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Πρόεδρος του Ταμείου Δημοσίων Υπαλλήλων κ. Ν.Καλάκος, μετά από 3ή 4 χρόνια δεν θα μπορούν να παίρνουν εφ' άπαξ όσοι θα φεύγουν από το Δημόσιο. Ήδη φεύγουν απο το Δημόσιο παίρνουν το εφ' άπαξ μετά από δύο χρόνια περίπου.

Τα πολλά χάρμπουργκερ συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο άσθματος στα παιδιά


Τα παιδιά που τρώνε τρία ή περισσότερα χάμπουργκερ την εβδομάδα, με τις συνηθισμένες συνοδευτικές σάλτσες και τα "απαραίτητα" αναψυκτικά, εμφανίζουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης άσθματος. Αντίθετα, μια δίαιτα πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και ψάρια, και με χαμηλά λιπαρά, όπως η μεσογειακή, φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο άσθματος, σύμφωνα με μια νέα ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα.





O Orlando Bloom είναι δυσλεκτικός!


Ο βρετανός γόης Orlando Bloom αποκάλυψε πως είναι δυσλεκτικός και πως δίνει καθημερινή μάχη προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. Μιλώντας σε μια εκδήλωση του Ινστιτούτου για το παιδί, στη Νέα Υόρκη, ο Bloom μοιράστηκε το πρόβλημά του και τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζει.



Κάτω από το 1,19 δολάριο υποχώρησε το ευρώ


Κάτω από τα 1,19 δολάριο υποχώρησε σήμερα το ευρώ, για πρώτη φορά την τελευταία 4ετία, εξαιτίας της ανησυχίας που έχει προκαλέσει η αμφιβολία για την οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη, που πυροδότησαν οι δηλώσεις σχετικά με την Ουγγαρία.




Τι νούμερα έκανε στον ημιτελικό το “Dancing with the stars”;

Τι νούμερα έκανε στον ημιτελικό το “Dancing with the stars”;

Χθες ήταν ο ημιτελικός του “Dancing with the stars” και έφυγε ο Σταμάτης Γαρδέλης. Τι νούμερα όμως έκανε το talent show; Στο γενικό σύνολο έκανε...

Ανοίγουν τις πύλες τους τα Ποσειδώνια 2010


Στην αξιοποίηση των πολυάριθμων ευκαιριών για την προβολή της ελληνικής ναυτιλίας που προσφέρει η διεθνής έκθεση Ποσειδώνια, η οποία ανοίγει σήμερα το απόγευμα τις πύλες της στο κοινό, στοχεύει ο ελληνικός εφοπλισμός

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε η σύσταση μίας νέας επιτροπής που αποτελείται από ηγετικά μέλη της

Αρνητικό κλίμα στο Χρηματιστήριο


Εντονα πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χ.Α. εν μέσω αρνητικού κλίματος στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές.



Αυτή την ώρα (10:34) ο γενικός δείκτης τιμών υποχωρεί κατά 1,2%, στις 1.467,08 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 3,35 εκατομμύρια ευρώ


Ποιοί οι ηθικοί αυτουργοί στο ΣΕΦ



 



Νύχτα ντροπής ήταν η χθεσινή για τον ελληνικό αθλητισμό που παραδόθηκε στον φανατισμό .Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πάνω απο τρείς φορές διέκοψαν τον αγώνα -τινανομαχία που έδινε η ομάδα τους με τον Παναθηναικό ο οποίος μόλις ένα λεπτό πριν τη λήξη,είχε εξασφαλίσει ουσιαστικά τη νίκη-πρωτάθλημα.

Στην φρουρά της Μελίνας σήμερα!

Αστυνομικός και μάλιστα από την Άρτα, φέρεται ακόμα και σήμερα σαν φρουρός στην Μελίνα Μερκούρη....έστω και αν έχουν περάσει 16 χρόνια από τον θάνατο της.

Ανήλικοι σκότωσαν 80χρονο!

Στην Κερκίνη Σερρών δύο ανήλικες ηλικίας 15 και 16 ετών ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν  ένα 80χρονο, στην προσπάθεια τους να τον ληστέψουν. Επειδή δεν πέτυχαν τον σκοπό τους άλλως, τον σκότωσαν καταφέροντας του 15 μαχαιριές, προκειμένου να του πάρουν τα χρήματα του.
Οι ανήλικες ομολόγησαν ήδη και το γεγονός έχει σοκάρει την εκεί κλειστή κοινωνία.

Πτώμα αγνώστου στην Πάρνηθα

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα βρέθηκε στην Πάρνηθα πτώμα άγνωστου ατόμου κοντά στο Τελεφερίκ. Η Αστυνομία ερευνά την ταυτότητα του ατόμου και τις συνθήκες θανάτου

Ο χάρτης των ανατροπών στο Ασφαλιστικό

Σε 29 (εκτός από τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων) ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα - με αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, αλλά και μειώσεις στις συντάξεις- οδηγεί το υπό κατάθεση στη Βουλή (τέλη Ιουνίου) ασφαλιστικό νομοσχέδιο...

Υποβολή αιτήσεων για πρόσληψη ωρομίσθιων στον Ο.Α.Ε.Δ.

Ξεκινά από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. για το σχολικό έτος 2010-2011.

«Βυθίστηκε» το ευρώ στην Ασία

Κάτω από το 1,19 δολάριο υποχώρησε το ευρώ, για πρώτη φορά την τελευταία 4ετία.

Λούκα Κατσέλη: Σκάνδαλο. Διόρισε υπόδικο ως Γενικό επίτροπο της χώρας

Λούκα Κατσέλη: Σκάνδαλο. Διόρισε υπόδικο ως Γενικό επίτροπο  της  
χώρας

Αυτό κι αν είναι απίστευτο. Αυτό κι αν είναι προκλητικό. Την ώρα που η πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών αγωνιά για το αύριο των παιδιών του, η υπουργός εθνικής οικονομίας Λούκα Κατσέλη βολεύει τα δικά της παιδιά. Πρόκειται για τον...