e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Πτώση 3,25% στο Χ.Α.

Σημαντικές απώλειες της τάξης του 3,25% κατέγραψε ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κλείνοντας στις 1.144,29 μονάδες. 

Συνελήφθη η κόρη του Al Pacino

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού Al Pacino, η 21χρονη Julie Pacino, συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Η Julie συνελήφθη όταν απέτυχε να περάσει από έλεγχο αλκοτέστ, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει χρήση μαριχουάνας. 

Ανακαλούνται δημητριακά με απόφαση του ΕΦΕΤ

Ανακαλείται προϊόν δημητριακών πρωινού (corn flakes), στο οποίο ανιχνεύτηκε φουντούκι, αλλεργιογόνο συστατικό, που δεν αναγραφόταν, ως όφειλε, στην επισήμανση. 

Χανιά: "Πότισαν" με αλκοόλ ένα πελεκάνο

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στο κέντρο περίθαλψης αγρίων πτηνών της Πάρου ένας πελεκάνος τον οποίο άγνωστοι "πότισαν" με αλκοόλ στην περιοχή της Γεωργιούπολης Χανίων.

Συγχώνευση ελληνικών τραπεζών με ξένες (;)

Η άποψη ότι οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να συγχωνευτούν με ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για να μην εξαρτώνται σε τόσο μεγάλο βαθμό από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα επικρατεί στους κόλπους του Οργανισμού Συνεργασίας και Ανάπτυξης σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. 

Νέα τεχνολογία μετατρέπει βόλτες με ποδήλατο σε μετρητά

Ένα επαναστατικό λογισμικό είναι έτοιμο να βοηθήσει τα προγράμματα κοινής χρήσης ποδηλάτων να γίνουν πιο βιώσιμα οικονομικά σε μια εποχή που πολλοί δήμοι δεν διαθέτουν τους πόρους για τη διατήρησή τους.  

Πρωτιά Eurobank στα «πράσινα» δάνεια κατοικίας

Την πρώτη θέση στις χρηματοδοτήσεις οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων έχει κατακτήσει η Τράπεζα Eurobank EFG, δανειοδοτώντας το 50% περίπου των ελληνικών νοικοκυριών τα οποία μέσω τραπεζικής χρηματοδότησης εγκατέστησαν οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα. 

Βρετανία: Σύλληψη στελέχους της θυγατρικής Μέρντοχ

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα που φέρεται να είναι "βασικό στέλεχος" της εταιρείας News International, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών από την ταμπλόιντ εφημερίδα News of the World. 

Ζητά να τον εξετάσει ιάπωνας ψυχίατρος...!

Ο 32χρονος Μπρέιβικ που κατηγορείται για την χειρότερη σφαγή στην ιστορία της Νορβηγίας εν καιρώ ειρήνης ζήτησε να εξεταστεί από ιάπωνα ψυχίατρο, γιατί θεωρεί ότι θα τον καταλάβει καλύτερα... 

"Καλπάζει" η νευρική ανορεξία στα παιδιά

Περίπου εκατό παιδιά ηλικίας 5 με 7 ετών έχουν νοσηλευθεί για νευρική ανορεξία στη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών στη Βρετανία, σύμφωνα με επίσημο απολογισμό που δημοσιοποιήθηκε. 

"Μικροκλοπές με μεγάλες επιπτώσεις στον τουρισμό"

Για συνεχιζόμενη και καθημερινή αύξηση των μικροκλοπών σε τουρίστες, κάνει λόγο με επιστολή του προς τους υπουργούς Πολιτισμού & Τουρισμού και Προστασίας του Πολίτη Παύλο Γερουλάνο και Χρήστο Παπουτσή αντίστοιχα, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, ο οποίος παράλληλα ζητεί τη λήψη μέτρων. 

Συντάξεις - μαΐμου έπαιρναν 20.000 άτομα

Είκοσι χιλιάδες συντάξεις "μαϊμού" με κόστος 120 εκατ. ευρώ για τα Ταμεία εντοπίστηκαν μετά τους ελέγχους, δήλωσε στο MEGA ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, προσθέτοντας, πως «πολλοί, μετά τους ελέγχους, έχουν συμμορφωθεί και δηλώνουν τους θανάτους».Ο κ. Κουτρουμάνης αποκάλυψε επίσης ότι το ΙΚΑ έως τα τέλη του έτους θα χρειαστεί επιπλέον 800 εκατ. ευρώ χρηματοδότηση, από τα οποία τα 600 έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό ενώ τα υπόλοιπα 200 εκατ. ευρώ θα εξασφαλιστούν από την μείωση της σπατάλης.

Σε καλή πορεία οι συνομιλίες για ανταλλαγή χρέους


Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συνομιλίες της ελληνικής κυβέρνησης με τους διεθνείς τραπεζίτες για την ανταλλαγή ομολόγων ενώ όπως υποστηρίζει Έλληνας αξιωματούχος, στο πρακτορείο Dow Jones Newswires, οι συνομιλίες διεξάγονται σε καλό κλίμα και είναι σε καλό δρόμο. 

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο απορρόφησε τη Τ Bank

Κίνηση ΜΑΤ στην Τραπεζική σκακιέρα έκανε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αφού «απορρόφησε» την Τ Bank.

Εντείνονται οι πιέσεις στο ΧΑΑ


Διευρύνονται οι απώλειες στη χρηματιστηριακή αγορά, εν μέσω του γενικότερου κλίματος αβεβαιότητας που επικρατεί στις ευρωπαϊκές αγορές.  

Δίνει "ψήφο εμπιστοσύνης" στην Ελλάδα

Επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη το 2012 εφόσον συνεχιστεί με αποφασιστικότητα η μεταρρυθμιστική πολιτική προβλέπει η έκθεση του ΟΟΣΑ η οποία παρουσιάστηκε την Τρίτη σε εκδήλωση στο Μέγαρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας παρουσία του οικονομικού επιτελείου και του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ Ανχελ Γκουρία. 

ΕΕ: Δε συζητάμε για δάνεια σε Ισπανία-Ιταλία-Κύπρο

Δεν τίθεται θέμα παροχής δανείων διάσωσης στην Ισπανία, την Ιταλία και την Κύπρο σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Προετοιμάζονται οι "ράμπο" του Μπαρόζο

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα η ειδική ομάδα κρούσης, που έχει συγκροτήσει η Κομισιόν, προκειμένου να παρακολουθεί τη πορεία εφαρμογής των συμφωνηθέντων για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας.Επικεφαλής της - σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες - θα αναλάβει ένας πρώην στενός συνεργάτης του προέδρου της Ευρωπαικής Επιτροπής κ.Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, γεγονός ενδεικτικό του πόσο προσωπικά έχει αναλάβει το όλο θέμα ο ίδιος.

Η Ελλάδα κόστισε 560 εκατ. στην BNP Paribas

Στο ποσό των 560 εκατομμυρίων ευρώ ανέρχεται το κόστος της κρίσης χρέους της Ελλάδας για την BNP Paribas.  

Συνεισφορά όλων των χωρών στο νέο πακέτο

Με τη συμμετοχή όλων των κρατών μελών της ζώνης του ευρώ θα γίνει η επόμενη δόση των δανείων της Ελλάδας που πρόκειται να εκταμιευθεί το Σεπτέμβριο. 

Στον αέρα η νέα σχολική χρονιά;

Στην αντεπίθεση περνούν οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς προειδοποιούν για κινητοποιήσεις από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, καταγγέλλοντας τις «νέες απαράδεκτες περικοπές» στους μισθούς, μεταξύ των οποίων η μείωση κατά 50% του κινήτρου απόδοσης.

Ο ελληνικός φραπέ πάει... Ρωσία!

Έπιναν φραπέ όλοι μαζί - και οι 15- στην περιστρεφόμενη καφετερία στον Πύργο του ΟΤΕ, στη Θεσσαλονίκη. Συζητούσαν αυτό που λίγο πολύ απασχολεί όλους, την οικονομική κατάσταση και τις παρενέργειές της στην καθημερινότητά τους.

Η Vanessa Mae στο Ηρώδειο

Η Βασίλισσα του βιολιού Vanessa Mae έρχεται ξανά στην Ελλάδα για να δώσει ένα μοναδικό show... κάτω από την Ακρόπολη! Η ταλαντούχα καλλιτέχνις έχει έρθει αρκετές φορές στην χώρα μας και οι συναυλίες της είναι πάντα sold out. Μετά από απουσία 5 χρόνων επιστρέφει, με ένα εξαιρετικό show εφ’ όλης της ύλης.  

«Δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό στην ΕΡΤ»

Απάντηση στον υπουργό Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο, για τα περί αξιολόγησης του προσωπικού της ΕΡΤ και για μετατάξεις του πλεονάζοντος προσωπικού, έδωσε από τη συχνότητα του ΒΗΜΑ 99,5 ο αντιπρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Λουκάς Πανουριάς.Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων τόνισε ότι όχι μόνο δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, αλλά υπάρχουν ελλείψεις ενώ δήλωσε την σύμφωνη γνώμη της ΠΟΣΠΕΡΤ για την αξιολόγηση.

Διευθυντής τράπεζας σε καρτελ ναρκωτικών

Τρεις Έλληνες, κάτοικοι Φλώρινας, συνελήφθησαν καθώς κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε διεθνή εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Ελλάδα, Σκόπια και Σερβία. Η οργάνωση αυτή επιχείρησε να μεταφέρει κοκαΐνη βάρους 123 κιλών με εμπορευματοκιβώτιο, μέσω του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Τυφλοί έβλεπαν επιδόματα

Οι περισσότεροι έχασαν το "φως" τους από τη βρεφική ηλικία με γνωμάτευση μιας υγειονομικής επιτροπής που είχαν ορίσει οι πολιτικές αρχές σε προεκλογικές περιόδους. Ερευνα για να διαπιστωθεί πόσοι από αυτούς λαμβάνουν το προνοιακό επίδομα νόμιμα .

Στο σκαμνί και πάλι η Ελλάδα


Δεν μας φτάνει ο διεθνής διασυρμός με τα προβλήματα που προκαλούν οι ταξιτζήδες, η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας έρχεται να προστεθεί και η νέα καταδίκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για την κράτηση αλλοδαπού, ο οποίος ζητούσε άσυλο στη χώρα μας. 

"Ανεπαρκές" το δεύτερο πακέτο της Ελλάδας


Την ανάγκη ύπαρξης μεγαλύτερου haircut υπογράμμισε ο οικονομικός σύμβουλος της γερμανικής κυβέρνησης, Lars Feld, χαρακτηρίζοντας το δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας ως "ανεπαρκές".  

Νευρικότητα στο Χ.Α.

Νευρικότητα επικρατεί σήμερα στο Χ.Α., με την προσοχή να είναι στραμμένη στην έκθεση του ΟΟΣΑ για την ελληνική οικονομία και στην ανακοίνωση εταιρικών αποτελεσμάτων.  

Το MTV έγινε 30!


Σκοπός της λειουργίας του MTV ήταν να παίζει- τι άλλο; - τραγούδια τα οποία μάλιστα παρουσιάζαν οι Vj's! Ωστόσο, η επιρροή του καναλίου στην μουσική βιομηχανία και την λαική κουλτούρα ξεπέρασε τον αρχικό του στόχο και σύντομα του MTV απέκτησε τα "αδελφάκια" του ανά την υφήλιο, τα δικά του βραβεία (μουσικά και κινηματογραφικά) όπως και εκπομπές όχι αμιγώς μουσικές... Χαρακτηριστικές στιγμές στα 30 αυτά χρόνια του MTV:

«Απογοητευμένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ οι πιο ακραίοι ταξιτζήδες»

Σε προδομένους και απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ τα ρίχνει ο Γιάννης Μανόλης τα όσα έκτροπα γίνονται αυτές τις μέρες από ιδιοκτήτες ταξί σε λιμάνια, αεροδρόμια και δρόμους. 

Δανείζεται 400 εκατ. το ΙΚΑ


Στον άμεσο δανεισμό 400 εκατ. ευρώ προσφεύγει το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τα «ΝΕΑ».  

Στo "κόκκινο" οι αποδόσεις των ομολόγων

Νέα υψηλά 14 ετών καταγράφουν οι αποδόσεις των ισπανικών και ιταλικών 10ετών ομολόγων, γεγονός που υποδεικνύει ότι οι ανησυχίες για τον κίνδυνο μετάστασης της ελληνικής κρίσης δεν έχει περιοριστεί. Το spread του ισπανικού 10ετούς ομολόγου κινείται στις 409 μονάδες βάσης, με την απόδοσή του στο 6,45%, ενώ του ιταλικού διαμορφώνεται στις 386 μ.β. με απόδοση 6,23%, που είναι το υψηλότερο επίπεδο από το 1997. Το spread του 10ετούς πορτογαλικού τίτλου διαμορφώνεται στις 885 μ.β. με απόδοση 11,16% και του ιρλανδικού στις 884 μ.β. με απόδοση 11,14%.

Συνεχίζουν απτόητοι οι ιδιοκτήτες ταξί

Την ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει τη σκληρή της στάση στο θέμα της απελευθέρωσης της αγοράς των ταξί, οι ιδιοκτήτες απειλούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.