e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Στο Ίδρυμα "Νιάρχος" το κυπέλο του Σπύρου Λούη


Το ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" απέκτησε το ασημένιο κύπελλο του μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη έναντι 544.000 ευρώ στη διάρκεια δημοπρασίας του Οίκου Christie's.

Οι δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για την παροχή ρευστότητας στην αγορά

Τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για την παροχή ρευστότητας στην αγορά, παρουσίασε ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Την Πέμπτη το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ

Τα οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των επικείμενων εκλογών της 6ης Μαΐου, θα παρουσιάσει αύριο, Πέμπτη, στις 12:00 στο Ζάππειο Μέγαρο ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.

Μπαράζ διασταυρώσεων φορολογικών στοιχείων


Τράπεζες, χρηματιστήριο, ασφαλιστικές εταιρείες, ασφαλιστικά ταμεία, εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ) θα πρέπει να αποστείλουν ως τις 20 Αυγούστου στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, τα στοιχεία για τις συναλλαγές των πελατών τους, προκειμένου να ξεκινήσει μπαράζ διασταυρώσεων με τα εισοδήματα και τις δαπάνες που καταγράφουν στις φορολογικές τους δηλώσεις.

Υπουργική απόφαση για την κατανομή χρόνου μεταξύ των κομμάτων στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ

Ολοκληρώθηκε ύστερα από περίπου τρεις ώρες η πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, με βασικό θέμα συζήτησης την κατανομή του χρόνου προβολής των κομμάτων στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Οι Γερμανοί "ανακαλύπτουν" την Αμμουλιανή


Γερμανούς τουρίστες στο μοναδικό κατοικημένο νησί της Χαλκιδικής, την ειδυλλιακή Αμμουλιανή, φιλοδοξεί να φέρει ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, ανοίγοντας νέες προοπτικές για το νησάκι των 4,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων με τη γαλαζοπράσινη θάλασσα, τους γιγαντόσχημους βράχους, τη βλάστηση και την ψιλή αμμουδιά.

Υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών;


Μπορεί πράγματι να υπάρξει αλλά και να διατηρηθεί στον χρόνο αγνή και άδολη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών;

Νέο μοντέλο σχέσης: Και μαζί και μόνοι


Νέα ήθη και μοντέλα σχέσεων καλλιεργούνται στο εξωτερικό και σιγά σιγά θα εγκατασταθούν και στην Ελλάδα αφού κάτι τέτοιο ευνοεί και η οικονομική πραγματικότητα.

ΕΕ: Ανίκανη η Ελλάδα να διαχειριστεί τα οικονομικά της


Παρά τις θυσίες και τα αιμοδιψή μέτρα η ΕΕ συνεχίζει να κουνά το δάχτυλο στην Ελλάδα και να συνεχίζει με επιτακτικό ύφος να κάνει συστάσεις για...ανάπτυξη.

Δημαράς: Συμφωνήσαμε με τον Τσίπρα, διαφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεργαστεί με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» εξήγησε ο επικεφαλής του «Άρματος Πολιτών» Γιάννης Δημαράς.

Στο ΔΝΤ ρίχνει το... μπαλάκι ο Σόιμπλε

 Αυξημένες προσδοκίες για την περαιτέρω συμβολή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην επίλυση της κρίσης χρέους διατηρεί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε.

Πάγκαλος: Δικαιώνομαι για το "Μαζί τα φάγαμε"


«Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει ανεύθυνος πολίτης» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, υποστηρίζοντας ότι δικαιώνεται για τη φράση του «μαζί τα φάγαμε».«Εγώ μίλησα για ρουσφέτια, φοροδιαφυγή και για πολλά άλλα, που αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα» είπε ο κ. Πάγκαλος.

Η τελευταία πτήση του Discovery


Το τελευταίο του ταξίδι, πάνω σε αεροσκάφος πραγματοποίησε το διαστημικό λεωφορείο Discovery, πριν μεταφερθεί στο Εθνικό Μουσείο Αέρος και Διαστήματος, όπου θα εκτίθεται εφεξής.

Αλβανοί μετανάστες ιδρύουν εταιρίες στην πατρίδα τους


Στη σύσταση επιχειρήσεων προχωρά μερίδα των μεταναστών που επιστρέφουν στην Αλβανία από την Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, δήλωσαν εκπρόσωποι του κεντρικού μητρώου επιχειρήσεων της χώρας (NRC) στο πρακτορείο ειδήσεων «ΑΤΑ».

Ο Δημαράς στον Καμμένο το Άρμα στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιάννης Δημαράς αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο αλλά επτά από τα μέλη της Γραμματείας του Άρματος Πολιτών, εξέφρασαν την αντίδρασή τους και είναι πιθανό ακόμη και σήμερα να ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιδοτούν την πρόσληψη ανέργων άνω των 50 ετών

Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα όλο και μεγαλώνει το φάσμα της ανεργίας και κυρίως στις ηλικιακές ομάδες των 50 και άνω, βυθίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην απόγνωση, στη μακρινή Αυστραλία το κράτος επιδοτεί τις επιχειρήσεις να προσλάβουν άνεργους της παραπάνω ηλικιακής ομάδας.

Στον... πάγο η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών


Από παράταση σε παράταση οδεύει η ιστορία της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, κατά πάσα πιθανότητα οδεύουμε για μετά τις εκλογές στην όποια λύση θα δοθεί καθώς τα εμπλεκόμενα μέρη δεν δύνανται να βρουν μια χρυσή τομή.

Συνεργασία της INTERAMERICAN με τον Δήμο Αθηναίων για τους άστεγους και άπορους

Στην ευρεία δέσμη ενεργειών που έχει σχεδιάσει η INTERAMERICAN για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων αποτελεί κορμό η συνεργασία της εταιρείας με τον Δήμο Αθηναίων και ειδικότερα το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης.

"Εξιλαστήριο θύμα ενός διεφθαρμένου συστήματος ο Άκης"

Ούτε πληρωμένη καταχώρηση να έβαζε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung η οποία τον παρουσιάζει ως «Εξιλαστήριο θύμα ενός διεφθαρμένου συστήματος». Αυτός μάλιστα είναι ο τίτλος του κεντρικού ρεπορτάζ της Süddeutsche Zeitung στις οικονομικές της σελίδες.

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.

Ευμετάβλητη είναι σήμερα η εικόνα στο Χ.Α., με τον γενικό δείκτη να κινείται σε στενό εύρος τιμών και με συνεχείς εναλλαγές προσήμου.

«Κόλλησε» την Αττική….η βροχόπτωση

Μια βροχή και παρέλυσε το κέντρο αλλά και οι γύρω περιοχές του λεκανοπεδίου.
Προβλήματα έχει προκαλέσει σε αρκετούς δρόμους η δυνατή βροχή που πέφτει από νωρίς το πρωί στο λεκανοπέδιο. Για το λόγο αυτό η Τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών.

Δωρεάν είσοδος σήμερα σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Δωρεάν θα είναι την Τετάρτη 18 Απριλίου η είσοδος σε δημόσια μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μνημείων.

Κι άλλο αίμα…με τη σφραγίδα της Κομισιόν


Εσωτερική χρεωκοπία με στάδια, είναι οι τέσσερις λέξεις που μπορεί να περιγράψει κανείς τις απαιτήσεις των εταίρων στο όνομα -πάντα- της διάσωσης της χώρας.

Οι νέοι γιατροί εγκαταλείπουν τη χώρα

Η οικονομική κρίση «διώχνει» τους Έλληνες γιατρούς από τη χώρα.
Τα στοιχεία του μεγαλύτερου ιατρικού συλλόγου της χώρας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), μέσω του οποίου διεκπεραιώνεται η σχετική διαδικασία της «φυγής» των γιατρών στο εξωτερικό, είναι αποκαλυπτικά για το κύμα της ιατρικής μετανάστευσης. Την τελευταία τριετία ο αριθμός των λειτουργών του Ιπποκράτη που φεύγουν από την Ελλάδα έχει διπλασιαστεί!

Στο σφυρί το κύπελλο του Σπύρου Λούη

Η ιστορία στο σφυρί....Πιο συγκεκριμένα σε δημοπρασία από τον Οίκο Κρίστις του Λονδίνου βγαίνει σήμερα το κύπελλο του Σπύρου Λούη που κατέκτησε στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896.