e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Έρχονται νέα μέτρα- σοκ. Η 6η δόση δεν σώζει τους Έλληνες. Τι θα πληρώσουμε. Αναλυτικά, τα χαράτσια που μας επιβάλλονται.

-Μας εκβιάζουν οι Ευρωπαίοι σε στημένο παιχνίδι. Γιατί απειλούν την Ελλάδα τώρα με στάση πληρωμών. Όλο το παρασκήνιο. Ποιοι ωφελούνται.

- Στην Ελλάδα της φτώχειας της ασυδοσίας και της παράνοιας. 13,5 εκατ. ευρώ «πέταξε» η ΕΛΑΣ κατά των διαδηλωτών. Σοκάρουν οι αριθμοί για το κόστος καρκινογόνων χημικών.

Έκρηξη τιμών μετά το Μνημόνιο.



Διαβάστε στην Press Time




Ακρίβεια +36% στα ράφια των σούπερ μάρκετ.
Τα όσα είπε η Λιάνα Κανέλλη στη Βουλή ήταν απλά μια γεύση του δράματος.

Φάκελος υποκλοπές : Η κυβέρνηση Καραμανλή άνοιξε την πόρτα στις ΗΠΑ.


 
Διαβάστε στην Press Time





Δολοφόνησαν τον Τσαλίκιδη. Ήξεραν τα πάντα και επέτρεψαν στους Αμερικανούς να παρακολουθούν όλους μας.

«Μόνοι τους έβγαλαν το ύψος του ελλείμματος».



Διαβάστε στην Press Time





Τι καταγγέλλει ο συνήγορος του πρώην αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, για Παπακωνσταντίνου-Γεωργίου.

Ο Ερντογάν βρυχάται εμείς… σιωπούμε.



 
Διαβάστε στην Press Time




Εθνική ήττα και προκλήσεις χωρίς όριο. Και ασκήσεις με πραγματικά πυρά στη Λέσβο.

Διαψεύδει τα περί κεφαλαιακής ενίσχυσης τραπεζών η Κομισιόν


Στη διάψευση των δημοσιευμάτων περί ύπαρξης σχεδίου κεφαλαιακής ενίσχυσης ευρωπαϊκών τραπεζών προχώρησε η Κομισιόν. «Δεν υπάρχει μεγάλο ευρωπαϊκό σχέδιο για την κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών στην Ευρώπη», τονίζει η Κομισιόν, με τον εκπρόσωπό της Ολιβιέ Μπεϊγί να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι ευρωπαϊκές τράπεζες έχουν ήδη ενισχυθεί με κεφάλαια ύψους 420 δισ. ευρώ και είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι πριν από τρία χρόνια.

Επανέλαβε πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ανάγκης

Επιμένει στην πρότασή της για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ανάγκης με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής και με μέλη πολιτικούς και τεχνοκράτες, η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είπε ότι σε μια τέτοια κυβέρνηση θα συμμετάσχουν "όσοι είναι διατεθειμένοι να βάλουν το κεφάλι τους στο ντορβά" και κατηγόρησε τις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ότι "παίζουν το παλιό κομματικό θέατρο σκιών".

Μ. Φάμπερ: Αφήστε τους Έλληνες να χρεοκοπήσουν αξιοπρεπώς


Αιχμές κατά της Ελλάδα άφησε ο γνωστός οικονομικός αναλυτής Μάρκ Φάμπερ, λέγοντας πως η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη και να κηρύξει πτώχευση, τονίζοντας ότι πλέον είναι και θέμα αξιοπρέπειας των Ελλήνων.

Διαψεύδει τα περί εφεδρείας στα νοσοκομεία ο Λοβέρδος


Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια περί εφαρμογής του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Μειώνουν μισθούς και ωράριο στον ΟΤΕ


Μετά από διαπραγματεύσεις η ομάδα της ΟΜΕ-ΟΤΕ και της διοίκησης του Οργανισμού κατέληξε σε συμφωνία, στο πλαίσιο σύναψης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Δεύτερη μέρα καθόδου με οδηγό τις τράπεζες


Στο χαμηλό16ετίας στο οποίο βυθίστηκε την Πέμπτη ο γενικός δείκτης του ΧΑΑ έρχεται να προστεθεί και η υποβάθμιση 8 ελληνικών τραπεζών από τη Moody's με συνέπεια ο Γενικός Δείκτης να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Καταρρέει η θεωρία του Aϊνστάιν(;)

Υποατομικά σωματίδια τα οποία ταξιδεύουν ταχύτερα από το φως ανακάλυψαν επιστήμονες του CERN, αποκάλυψη που αν επιβεβαιωθεί ανατρέπει έναν από τους βασικότερους νόμος της φυσικής που διέπουν το Σύμπαν.

Bloomberg: 90% πιθανή μια ελληνική χρεοκοπία

Η Ελλάδα «εφηύρε» την κρατική χρεοκοπία τον 4ο αιώνα π.Χ., όταν 10 ελληνικοί δήμοι αθέτησαν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο ναό της Δήλου. 24 αιώνες αργότερα, η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της μεγαλύτερης χρεοκοπίας που έγινε γίνει ποτέ, γράφει το Bloomberg.

Θέλει την Ελλάδα σο ευρώ ακόμα και χρεοκοπημένη


Τη διαφορά έρχεται να κάνει ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ, Μίχαελ Μάιστερ ο οποίος τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ ακόμη και στην περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε πτώχευση.

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή


Τηλεφώνημα από άγνωστο για βόμβα στο γκαράζ της Βουλής. Στο σημείο μεταβαίνουν πυροτεχνουργοί. Ο άγνωστος έδωσε χρονικό περιθώριο 40 λεπτών. Κλειστή για προληπτικούς λόγους η λεωφόρος Αμαλίας.

Στον αέρα η αύξηση στρατιωτικής θητείας


Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα για το εάν και πότε θα αυξηθεί η στρατιωτική θητεία καθώς στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας φαίνεται να μην βιάζονται ιδιαίτερα.Όπως επισημαίνει με έγγραφό του ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης θα πρέπει να ολοκληρωθεί με «συντεταγμένο και σοβαρό τρόπο η διαδικασία της ανασυγκρότησης και της νέας δομής δυνάμεων καθώς και η αξιολόγηση των αναγκών εθνικής άμυνας».

Αγορές Ανεβαίνει ο «μαύρος χρυσός»


Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου, με τους επενδυτές να προχωρούν σε αγορές μετά τη μεγάλη πτώση της χθεσινής συνεδρίασης που οδήγησε τις τιμές στα χαμηλότερα επίπεδα από τις αρχές Αυγούστου.

O Rafael Nadal μοντέλο του Armani

Μετά τη σέξι φωτογράφιση της Rihanna για τα εσώρουχα του Armani, ήρθε η σειρά του Rafael Nadal, ο οποίος πήρε επάξια τη σκυτάλη από τον Cristiano Ronaldo, ως πρόσωπο, ή μάλλον σώμα της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου.

Στα χαρτιά των ευρωπαίων η χρεοκοπία

 Το ενδεχόμενο χρεοκοπίας φαίνεται πως σκέπτονται και οι ευρωπαίοι τραπεζίτες με την αρχή να κάνει ο Ολλανδός κεντρικός τραπεζίτης Κλαας Νοτ, ο οποίος σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, είναι ο πρώτος ευρωπαίους κεντρικός τραπεζίτης που προειδοποιεί για την πιθανότητα ελληνικής χρεοκοπίας.

Συνεχίζει τις υποβαθμίσεις η Moody's


Έπιασε δουλειά ο οίκος αξιολόγησης Moody's, καθώς μετά την υποβάθμιση οκτώ ελληνικών τραπεζών προχώρησε σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Σλοβενίας από "Aa2" σε "Aa3", ενώ προειδοποιεί για περαιτέρω υποβάθμιση, δύο ημέρες μετά την πτώση της κυβέρνησης σε μία κρίσιμη στιγμή για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Η Moody's διατηρεί υπό αρνητική επιτήρηση της ζώνη του ευρώ, ενώ όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «τον αυξανόμενο κίνδυνο η κυβέρνηση να κληθεί και πάλι να επέμβει για να στηρίξει το τραπεζικό σύστημα της χώρας», το οποίο πλήττεται από την οικονομική κρίση.