e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

- Έφοδος του ΣΔΟΕ στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Τι ψάχνουν οι «ράμπο». Στο μικροσκόπιο και οι υποθέσεις για παράνομους διορισμούς.

- Τα διόδια της απάτης. Η Ολυμπία οδός εισπράττει 6 εκατομμύρια ευρώ. Που πάνε τα λεφτά; Η… Εθνική οδός-καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών. Ο βουλευτής που ζητεί άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα.

Παπαθεμελής κατά της Γερμανίας.



Διαβάστε στην Press Time 




Κίνημα για τον συμψηφισμό του κατοχικού δανείου. Το χρέος μας και η διεκδίκηση 1,1 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Τα διόδια της απάτης


Διαβάστε στην Press Time 




Η Ολυμπία οδός εισπράττει 6 εκατομμύρια ευρώ. Που πάνε τα λεφτά; Η… Εθνική οδός-καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών. Ο βουλευτής που ζητεί άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα.

Ανοίγουν οι φυλακές για το Βατοπέδι.


Διαβάστε στην Press Time




Ανατροπή δεδομένων. Ο Πάπιστας η πρόταση της ανακρίτριας και αυτοί που ακολουθούν.

Εικόνες ντροπής με τους «πράσινους υπουργούς».


Διαβάστε στην Press Time



Η Ελλάδα «σβήνει» κι αυτοί ενδιαφέρονται για τα εσωκομματικά τους.
Κλονίζεται η κυβέρνηση – Λύση ο ανασχηματισμός. Τα γκάλοπ δείχνουν την αποστροφή του λαού από το πολιτικό σύστημα αλλά οι «κρατούντες» θέλουν τις καριέρες τους. Πόσα παίρνουν. Τα προνόμια των βουλευτών. Οι μισθοί τα επιδόματα και η «μάχη» για τα αναδρομικά.

Μικρή πτώση στο Χ.Α.

Με μικρές απώλειες, της τάξης του 0,64% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο οποίος διαμορφώθηκε στις 655,91 μονάδες.

Λοβέρδος: Να φύγουν οι «εισαγόμενες» πόρνες

Η έκρηξη των κρουσμάτων του AIDS στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας οφείλεται στις αλλοδαπές ιερόδουλες.

Οικονόμου και Αγγελικούσης στο top-10 της ναυτιλίας

Στη χρυσή 10αδα των 100 από τα μεγαλύτερα σε επιρροή ονόματα της ναυτιλίας φιγουράρουν δύο Έλληνες εφοπλιστές.

Έρχονται οι... αδιάφθοροι


Στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής μπαίνουν 975 επίλεκτη του Υπουργείου Οικονομικών, έργο των οποίων είναι η αναγκαστική είσπραξη οφειλών στις μεγάλες ΔΟΥ της Αττικής.

Τζομπς: Πολύ έξυπνος για να πεθάνει

Πίστευε τόσο στον εαυτό του και τις δυνατότητές του, που παραμέλησε την υγεία του και δεν δέχθηκε να ακολουθήσει τη συμβατική θεραπεία, κατά του καρκίνου. Αυτός ήταν ο Στηβ Τζομπς, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες και κοντινούς φίλους του.

Στην κορυφή του Google... ο γάμος


Ο γάμος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton μονοπώλησε το διαδικτυακό ενδιαφέρον σε πολλές κατηγορίες το 2011. Το ίδιο συνέβη και στην κατηγορία των top αναζητήσεων όρων στο internet.

Focus: Δεν θέλαμε να θίξουμε τους Έλληνες αλλά...

Στο δικαιολογημένο ενδιαφέρον για την Ελλάδα απέδωσαν οι κατηγορούμενοι, υπεύθυνοι του γερμανικού περιοδικού Focus, το δημοσίευμα με πρωτοσέλιδο την Αφροδίτη της Μήλου, στη δίκη για την υπόθεση που συνεχίστηκε την Πέμπτη.Με κοινή δήλωση τους, ο εκδότης και πέντε δημοσιογράφοι του περιοδικού αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης διά του Τύπου, εξύβρισης και προσβολής εθνικού συμβόλου και υποστήριξαν ότι δεν είχαν πρόθεση να θίξουν τους Έλληνες.

Τετ α τετ Παπαδήμου - Παπανδρέου

Κρίσιμη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου θα έχει στις 16.00 στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος. Θα προηγηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με το δήμαρχο Αθηνών, Γιώργο Καμίνη, στη 1.00 μ.μ, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Έρχονται fast track συγχωνεύσεις τραπεζών


Το δρόμο για αναγκαστικές συγχωνεύσεις εμπορικών Τραπεζών άνοιξε το Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου η οποία κυρώθηκε στο υπουργικό έπειτα από εισήγηση του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στα 1,1 δισ. ευρώ το εμπορικό έλλειμμα της Ευρωζώνης

Μειωμένο εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2011 το εμπορικό έλλειμμα στην ευρωζώνη, καθώς διαμορφώθηκε στο 1,1 δισ. ευρώ έναντι 3,1 δισ. το 2010. Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση της Eurostat, συγκριτικά με το Σεπτέμβριο του 2011, οι εποχικά προσαρμοσμένες εξαγωγές μειώθηκαν κατά 1,9% και οι εισαγωγές κατά 0,7%.

Ανοίγει - χωρίς χιόνι ! - το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

Ξεκινάει τη λειτουργία του, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, όπως γνωστοποιεί σε ανακοίνωση της η εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα.

Τρίτο νομοσχέδιο για τα ταξί στα "σκαριά"

Μετά τα σφοδρά πυρά που εξαπέλυσε κατά του Γιάννη Ραγκούση για το καυτό ζήτημα της απελευθέρωσης των ταξί, ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης, σχεδιάζει να παρουσιάσει πριν από τις γιορτές, προκειμένου να ψηφιστεί εντός του Ιανουαρίου, ένα νέο νομοσχέδιο, το τρίτο κατά σειρά, για την απελευθέρωση του κλάδου.

Χρεοκοπίες και αποχωρήσεις από το ευρώ "βλέπει" η WSJ


Με μελανά χρώματα παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρωζώνη σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal, το οποίο "βλέπει" μελλοντικά ένα επερχόμενο κύμα χρεοκοπιών, αποχωρήσεων από τη νομισματική ένωση, ή ακόμη και τη διάλυσή της. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και συνταξιοδοτικά ταμεία στη Βόρεια Ευρώπη έχουν μειώσει την έκθεση τους σε κρατικό χρέος και στρέφονται είτε σε ακίνητα, είτε σε ασφαλέστερες αγορές όπως της Γερμανίας.

Τέσσερις επείγοντες στόχους θέτει ο Βενιζέλος

Για θετικές ενδείξεις από τις διαβουλεύσεις για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI), αλλά και για τέσσερις επείγοντες στόχους έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής, ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Λοβέρδος - Καμίνης αναλαμβάνουν δράση για το κέντρο

Ανάσα ζωής στην πολύπαθη περιοχή του κέντρου της Αθήνας επιχειρούν να δώσουν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης από κοινού με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο.

Ανοδική διάθεση στο ΧΑΑ

Μετά το επεισοδιακό Υπουργικό της Πέμπτης όπου άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση σημαντικών εκκρεμοτήτων και με το βλέμμα στραμμένο στο Παρίσι όπου αρχίζουν οι νέες διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων (PSI).