e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ D€ALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Το παιχνίδι στην αγορά και το ράλι των μετοχών.
Ποιοι και γιατί πάτησαν το γκάζι. Ο ρόλος των εγχώριων και των ξένων δυνάμεων. Οι ευκαιρίες, οι κίνδυνοι, η προεξόφληση και που μπορεί να φτάσει ο δείκτης.

Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το ΕΣΠΑ


Διαβάστε στην Deal news



Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το ΕΣΠΑ και τη χαμηλή απορροφητικότητα, και η πτήση made in China του Jumbo και ο Βακάκης.
Το τσεκούρι στο κεφάλι οι διαφημίσεις και οι καταγγελίες.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news

Το αγκάθι που «τρώει» τον Βερόπουλο, οι καταγγελίες φωτιά του Γιώργου Μπόμπολα, η νέα μεγάλη μάχη του Σωκράτη Κόκκαλη, η πρώτη νίκη του Νίκου Στασινόπουλου και τι ελπίζει τελικά το κράτος να εισπράξει από τους φοροφυγάδες. Η λίστα δεν ήταν τελικά χρυσή.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Ζυμώσεις και δραματικές διαβουλεύσεις του Προβόπουλου με το οικονομικό επιτελείο. Βρέθηκε η χρυσή τομή για το αίτημα των τραπεζιτών με τις προνομιούχες μετοχές.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

-Πτώση εξαγωγών. Υπάρχει αντίδοτο;


Διαβάστε στην Deal news


-Φορολογία επιχειρήσεων. Παράθυρο για την ανάπτυξη ή…

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

-Η ημέρα σταθμός για την Ελλάδα η 13η Φεβρουαρίου.


Διαβάστε στην Deal news



Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά…

-Κάθε άλλο παρά «ζεστές» είναι οι σχέσεις του Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς . Τους οποίους καλεί για μία ακόμα φορά στο Μαξίμου.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



-Πόσο βιώσιμο θα είναι το ελληνικό χρέος, αν όλα πάνε καλά με το PSI; Μια εμπεριστατωμένη ανάλυση και τι λένε οι ξένοι.

-Ποιος είναι ο παγκόσμιος «νονός» των κρατικών ομολόγων και γιατί προσελήφθη από το Μαξίμου.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Κάμερον: Τρέλα ο φόρος επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών

Την αντίθεσή του στην επιβολή φόρου επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, εξέφρασε για μια ακόμη φορά σήμερα από το Νταβός της Ελβετίας ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Γαλλία: 10χρονος έχασε το σχολικό και...πήρε το αυτοκίνητο!

Έχασε το σχολικό του αλλά όχι και την ψυχραιμία του. Ένα 10χρονο αγοράκι στη Γαλλία πήρε τα κλειδιά του Renault Megane του πατέρα του και ξεκίνησε για το σχολείο...!

Παιδιά έφτιαξαν γλυπτό από... σκουπίδια


"Μια λέξη αρκεί για να είναι καθαρή η γη... ανακύκλωση". Το σύνθημα αυτό ήταν αρκετό προκειμένου να "πιάσουν δουλειά" τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Προσφυγικών του Δήμου Βόλου και να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα ανακυκλώσιμα υλικά για να φτιάξουν ένα γλυπτό από… σκουπίδια.

"Δουλεύει τεφτέρι και στις λαϊκές"


Για την κατάσταση στις λαϊκές αγορές, η οποία αποτυπώνει γλαφυρά την εξαθλίωση των πολιτών μίλησε ο γραμματέας Α.Σ. Ελαιώνας και παραγωγός Άρης Ανυφαντής.

Θέμα ημερών το νομοσχέδιο για τα ταξί

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις αρχές του Φεβρουαρίου θα τεθεί σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών ταξί.

Ποιες ουσίες "σκοτώνουν" τα παιδικά εμβόλια;

Μια σειρά από οργανικές χημικές ουσίες που περιέχουν φθόριο και χρησιμοποιούνται ευρέως - όπως σε συσκευασίες φαγητών, αδιάβροχα ρούχα και αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη -, όταν συσσωρεύονται στο αίμα, πιθανώς ευθύνονται για την εξασθένηση της αμυντικής δράσης του ανοσοποιητικού συστήματος κατά των παθογόνων μικροοργανισμών, με αποτέλεσμα τη μικρότερη αποτελεσματικότητα των παιδικών εμβολίων, όπως κατά του τετάνου και της διφθερίτιδας.

"Ανοιχτή" η τροποποίηση του άρθρου 99


Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο τροποποίησης των διατάξεων του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, όπως προκύπτει από έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή και υπογράφεται από τον αναπληρωτή υπουργό Σωκράτη Ξυνίδη, προς απάντηση ερώτησης 15 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Γεφυρώνει τις σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας ο Σαμαράς

Με την ώθηση των δημοσκοπήσεων που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα, ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στη Ρωσία και θεμελιώνει τις γεωστρατηγικές, με πολιτική σημασία, σχέσεις με τους Ρώσους.

Ο Γκέιτς δωρίζει 750 εκ. δολάρια για το AIDS


Ο πρόεδρος της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, δεσμεύτηκε σήμερα να δωρίσει επιπλέον 750 εκατομμύρια δολάρια στo Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS και κάλεσε τις κυβερνήσεις να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους ώστε να σώζονται ζωές.

«Ναι» σε όλες τις δεσμεύσεις από Alpha – Eurobank


Σε απάντηση ερωτήματος που τους τέθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προχώρησαν με ανακοίνωσή τους η Alpha Bank και η Eurobank.Όπως αναφέρεται, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις 23 Ιανουαρίου του 2011, η τελευταία ενέκρινε τη συγκέντρωση, δηλαδή, τη συγχώνευση με απορρόφηση των δύο τραπεζών μετά από παροχή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και αποδοχής από την πλευρά των τραπεζών και της Επιτροπής Ανταγωνισμού ως προς τα εξής θέματα.:

Πολύ πιο ευάλωτη η ανθρώπινη καρδιά

Οι παράγοντες κινδύνου που αντιμετωπίζει η καρδιά ενός ανθρώπου στη διάρκεια της ζωής του, μπορεί να είναι αρκετά μεγαλύτεροι από ό,τι μέχρι τώρα οι επιστήμονες έδιναν στους ανθρώπους να καταλάβουν, σύμφωνα με μια αμερικανική επιστημονική έρευνα.

"Φρένο" στις εξαγωγές πετρελαίου σχεδιάζει το Ιράν

Το ιρανικό κοινοβούλιο θα εξετάσει την επόμενη εβδομάδα νομοσχέδιο που θα απαγορεύει τις εξαγωγές πετρελαίου προς την Ευρώπη, ως απάντηση στο εμπάργκο εναντίον της Τεχεράνης, το οποίο αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Βερολίνο: Μετά τη Σύνοδο η έκθεση της Τρόικα


Εν μέσω των πυρετωδών διαπραγματεύσεων μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Τρόικα, η Γερμανία διαμηνύει σήμερα πως δεν αναμένει την έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα πριν από την ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. της Δευτέρας.

Πέφτει, πέφτει ο υδράργυρος

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει από την Πέμπτη τη χώρα, με κύριο χαρακτηριστικό του καιρού την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις σε ορεινές και πεδινές περιοχές.

Λοβέρδος:Οι βουλευτές είχαν χρόνο να μελετήσουν την τροπολογία

 Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, μετά την καταψήφιση της τροπολογίας που αφορά την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων.

Κρίσιμος διάλογος Κουτρουμάνη – Τρόικα για τα εργασιακά

Με την Τρόικα θα συναντηθεί την Παρασκευή ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, με αντικείμενο συζήτησης τους μισθούς και τα εργασιακά.

"Ανάσα" απασχόλησης για 35.000 ανέργους

Τόνωση στην απασχόληση επιχειρεί να δώσει η κυβέρνηση μέσω του προγράμματος αυτεπιστασίας στους δήμους που στοχεύει στην απασχόληση 35.000 ανέργων το 2012.

Συνάντηση Παπαδήμου με υπουργούς

 Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), Τσαρλς Νταλάρα, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, αναμένεται να συναντηθεί στις 15.00 με τους υπουργούς που εμπλέκονται στη διαπραγμάτευση για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Σόρος: Μια πανίσχυρη ομάδα Ελλήνων θέλει τη δραχμή

Με μια δήλωση που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος, αναφερόμενος στην ελληνική κρίση κάνει λόγο για επιχειρηματικά συμφέροντα στην Ελλάδα που επιθυμούν την επιστροφή της χώρας στη δραχμή.

Επιφυλακτική άνοδος στο Χ.Α.

Ανοδικά κινείται σήμερα το Χ.Α. διευρύνοντας τα μεγάλα κέρδη της προηγούμενης συνεδρίασης, με τις διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα ανταλλαγής χρέους (PSI) να παραμένουν στο επίκεντρο.«Η εγχώρια αγορά πιθανόν θα συνεχίσει ανοδικά αλλά επιφυλακτικά μετά τα αισθητά χθεσινά κέρδη», ανέφερε η Proton Bank [PRBr.AT] στο πρωινό της σχόλιο.