e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Μπαρόζο: Επικίνδυνες πρακτικές στον χρηματοοικονομικό τομέα

Τα σκάνδαλα χειραγώγησης της αγοράς που μαστίζουν τον τραπεζικό τομέα δείχνουν ότι οι ρίζες της οικονομικής κρίσης του 2008 δεν έχουν ακόμα αντιμετωπιστεί πλήρως, εκτίμησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο σε σημερινές του δηλώσεις.

Η ΔΗΜΑΡ θα στελεχώσει τις ΔΕΚΟ

Η Δημοκρατική Αριστερά θα προτείνει στελέχη για τις ΔΕΚΟ, δήλωσε το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος Θ. Μαργαρίτης, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να αξιοποιηθούν και πρόσωπα από την αντιπολίτευση.

Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή

Με ομιλία του Προέδρου του Κινήματος, Ευάγγελου Βενιζέλου θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί της Παρασκευής, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Εθνική Συνδιάσκεψη της διαδικασίας ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ.

«Πρεμιέρα» για τις θερινές εκπτώσεις στις 16 Ιουλίου

Ξεκινά τη Δευτέρα 16 Ιουλίου η περίοδος των θερινών εκπτώσεων, η οποία διαρκέσει έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Facebook: Ξεχάστε το "Like", έρχεται το "Want"

Το Facebook ξέρει ήδη από καιρό τι αρέσει στους χρήστες του και τώρα αποφάσισε να μάθει και τι είναι αυτό που επιθυμούν, αφού σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, ετοιμάζεται να "πατήσει" το ανάλογο κουμπί.

Πέθανε ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Σέρτζο Πινινφαρίνα

Ο ιταλός σχεδιαστής αυτοκινήτων Σέρτζο Πινινφαρίνα, επικεφαλής του ομώνυμου ομίλου, πέθανε τη νύκτα της Δευτέρας προς την Τρίτη στο σπίτι του σε ηλικία 85 ετών έπειτα από ασθένεια, ανακοίνωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Την Πέμπτη η ορκωμοσία του Γιάννη Στουρνάρα

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του Γιάννη Στουρνάρα, ως υπουργού Οικονομικών, και του Σίμου Κεδίκογλου, ως υφυπουργού Επικρατείας, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές.

Στο «κόκκινο» ο Γενικός Δείκτης

Απώλειες καταγράφουν αυτή την ώρα οι τιμές των μετοχών στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, με τα βλέμματα των επενδυτών να παραμένουν στραμμένα στις επικείμενες συζητήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.

Στο σφυρί 25.000 βίλες πλουσίων σε όλη την Ελλάδα

Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια… η οικονομική κρίση -κι όχι ο Βοριάς- θα στα κάνει συντρίμμια, κομμάτια! Ίσως αυτό να σιγοτραγουδούσαν εκείνοι οι επιχειρηματίες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, γιατροί και δικηγόροι, που αποφάσισαν να πουλήσουν τις βίλες τους.

1.500 ευρώ κατά κεφαλήν φόρος

Στη λαιμητόμο της εφορίας θα αναγκαστούν να βάλουν το κεφάλι τους οι φορολογούμενοι καθώς επτά στους δέκα θα υποχρεωθούν φέτος να πληρώσουν υπέρογκα ποσά φόρου για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2011.

Εκτιμήσεις για έξοδο χώρας από το ευρώ

Άσχημη η ψυχολογία των επενδυτών και απογοητευτικό το κλίμα, σχετικά με τις εκτιμήσεις για επιβίωση όλων των κρατών - μελών της ευρωζώνης εντός αυτής.

Πλαίσιο Ακινήτων: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου

Τη μείωση του Μετοχικού της Κεφαλαίου, κατά το ποσό των 3.000.240 ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 29,35 ευρώ σε 13,15 ευρώ και με επιστροφή-καταβολή του εν λόγω ποσού προς τους μετόχους της, αποφάσισε κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της που έλαβε χώρα στις 28/6/2012 η Πλαίσιο Α.Ε. Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ακινήτων, στην οποία η Πλαίσιο συμμετέχει με ποσοστό 20%.

«Δεν είμαι τέλεια αλλά αγαπάω το σώμα μου»

Η Kate Winslet θέλει να εμπνεύσει όλες εκείνες τις γυναίκες που νιώθουν ανασφάλεια για τα παραπανίσια κιλά τους ή τις πληθωρικές καμπύλες τους, γι’ αυτό και δήλωσε ότι δεν έχει τέλειο σώμα, αλλά έμαθε να αγαπάει την εμφάνισή της.

Κίνα: Συμφωνία Apple - Proview για την ονομασία iPad

Η Apple δέχθηκε να πληρώσει 60 εκατ. δολάρια για να τερματιστεί η αντιδικία με μια κινεζική επιχείρηση πληροφορικής για τη χρήση της εμπορικής ονομασίας iPad στην Κίνα, εξέλιξη η οποία τερματίζει τη μεταξύ τους μακρόχρονη δικαστική διαμάχη.

Έχετε μια εβδομάδα να κλείσετε τα μαγαζιά σας"

Ένα ακόμη απαράδεκτο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη δράση του ρατσιστικού μετώπου που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε έξαρση.

Task Force: Αποκρατικοποιήσεις εδώ και τώρα



Πιέσεις για υλοποίηση των ελληνικών δεσμεύσεων, καθώς ο χρόνος λειτουργεί σε βάρος της χώρας
 
Στους άξονες στους οποίους πρέπει να δώσει βάρος η Ελλάδα, προκειμένου να εξέλθει από την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αναφέρθηκε την Τρίτη, από το βήμα του Συνεδρίου του Economist, ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΕ (Task Force) για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ.

Δικαστής ζητά από το Twitter στοιχεία διαδηλωτή



Δικαστής της Νέας Υόρκης ζήτησε από το Twitter να τού διαβιβάσει τα στοιχεία ενός από τους χρήστες του που συμμετείχε στις διαδηλώσεις του κινήματος Occupy Wall Street, σε μία υπόθεση που μπορεί να δημιουργήσει νομολογία για την ελευθερία της έκφρασης στο Ίντερνετ.

"Δεν υπάρχει σκέψη για αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος"

"Δεν υπάρχει σκέψη για αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού, τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή", δήλωσε την Τρίτη ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Α. Παπαγεωργίου, στο περιθώριο ενεργειακού συνεδρίου.

Το σκάνδαλο έφερε νέα παραίτηση στη Barclays

Τρέχουν οι εξελίξεις στη Barclays στον απόηχο του σκανδάλου χειραγώγησης του διατραπεζικού επιτοκίου Libor.

Σε ίδρυση πολιτικής Κίνησης προχωρά ο Μόσιαλος

Θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του

Εκτιμώντας ότι το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του και πρέπει να συμμετάσχει στις διεργασίες που αναπόφευκτα θα γίνουν για τη σύγκλιση των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της χώρας, ο πρώην υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος προχωρά την Πέμπτη σε ίδρυση πολιτικής κίνησης.

Παγκόσμια Τράπεζα «καλεί» Ευρώπη

 Έκκληση προς την Ευρώπη για άμεση λήψη μέτρων προς αποκατάσταση της οικονομικής σταθερότητας απευθύνει ο Τζιμ Γιονγκ Κιμ, ο νέος πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας που ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του.

Στάση αναμονής στο Χ.Α.


Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χ.Α., με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στη στάση που θα τηρήσει η νέα κυβέρνηση κατά τις συνομιλίες της με την τρόικα και στις προγραμματικές της δηλώσεις που αναμένεται να αρχίσουν εντός της εβδομάδας.