e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

"Έφυγε" μια μεγάλη φίλη της Ελλάδας


Στην καθεδρικό ναό του St. James στο Σίδνεϊ, και ανάμεσα σε συγγενείς, φίλους και πολιτικούς κάθε απόχρωσης, έγινε η κηδεία της Μάργκαρετ Ουίτλαμ, η οποία πέθανε σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ σε ηλικία 92 ετών.

Προκαταρκτική εξέταση για εταιρίες- παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί αν εκτός από τις εταιρίες Energa και Hellas Power υπάρχουν και άλλες που δεν απέδωσαν νομίμως και εμπροθέσμως στο δημόσιο τα ποσά από την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων στους λογαριασμούς ρεύματος, διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης.

Δεν επιστρέφει στο διάλογο για το φορολογικό η ΝΔ

Παρά την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να αποσύρει τη διάταξη για τα τεκμήρια σε πατάρια, σοφίτες και υπόγεια που «τακτοποιήθηκαν» με τον νόμο περί ημιυαπίθριων, η Νέα Δημοκρατία αρνείται να επιστρέψει στον διάλογο για το φορολογικό.

Το Google Docs βελτιώνει τον έλεγχο ορθογραφίας

Το Google Docs αναβάθμισε την επιλογή ελέγχου ορθογραφίας και πλέον θα χρησιμοποιεί το διαδίκτυο. Τα αρχεία θα ελέγχονται για ορθογραφικά λάθη και λέξεις, που συχνά οι χρήστες μπερδεύουν, όπως «see» και «sea» ή το “you’re” και “your.”, θα υπογραμμίζονται πλέον με κόκκινο χρώμα.

Ναι, στις πολιτικές συμμαχίες λέει ο Κουβέλης!


Για μια νέα εποχή στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό μίλησε ο Φώτης Κουβέλης παρουσιάζοντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του.

Καρατζαφέρης: Αποδείχθηκε ότι η Μέρκελ μπλοφάρει


"Θυμίζω αυτό που είπα κατ’ επανάληψη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ότι: "Η κ. Μέρκελ "μπλοφάρει", και δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει την Ελλάδα σε πτώχευση. Δεν πρόκειται ποτέ να διώξει την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ζώνη", δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας σχετική συνέντευξη της καγκελαρίου.

«Κούρεμα» εισακτέων σε 85 σχολές

Σε δραματική μείωση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση προχωρά το υπουργείο Παιδείας σε περίπου 85 σχολές.

Επικίνδυνος και ο λίγος και ο πολύς ύπνος


Όταν πρόκειται για την υγεία της καρδιάς τους, οι άνθρωποι πρέπει να βρίσκουν τη χρυσή τομή ανάμεσα στον πολύ και στον λίγο ύπνο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία διαπίστωσε ότι οι ενήλικες που κοιμούνται λιγότερο από έξι ώρες και αυτοί που κοιμούνται περισσότερο από οκτώ ώρες το βράδυ, κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν καρδιολογικά προβλήματα.

Οικονόμου: Μόνοδρομος οι χώροι κράτησεις λαθρομεταναστών

"Μονόδρομο" χαρακτήρισε τη δημιουργία χώρου κράτησης λαθρομεταναστών ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου.

Στο Κατάρ για το Ελληνικό ο Πάγκαλος

 Η προσέλκυση επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένης της αξιοποίησης του Ελληνικού, θα βρεθεί στο επίκεντρο της επίσκεψης που πραγματοποιεί σήμερα στο Κατάρ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

Αναδρομικό «ψαλίδι» στις επικουρικές


Αναδρομικά από την αρχή του έτους μπαίνει το "ψαλίδι" στις συντάξεις που καταβάλλονται από συγκεκριμένους φορείς επικουρικής ασφάλισης αρμοδιότητας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Γλέζος: Οι φετινές εκδηλώσεις χαρακτηρίζονται από καταισχύνη και γελοιότητα

Τα τεκταινόμενα των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου σχολίασε ο Μανώλης Γλέζος, λέγοντας ότι «οι φετινές εκδηλώσεις προς τιμή της Επανάστασης του 1821 χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία, καταισχύνη και γελοιότητα».

Γιατί κάποιοι αρρωσταίνουν πιο σοβαρά από γρίπη;

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν για πρώτη φορά μία συγκεκριμένη γονιδιακή ποικιλομορφία που εξηγεί γιατί μερικοί άνθρωποι αρρωσταίνουν πιο σοβαρά από τη γρίπη σε σχέση με άλλους.

Γιατί ερευνητές σκανάρουν... παγωτά;


Έρευνα που ίσως φέρει "επανάσταση" σε μία από τις πιο γλυκές απολαύσεις της ζωής πραγματοποιούν φυσικοί με ειδικότητα στο σχηματισμό χιονοστιβάδων, σκανάροντας... παγωτά.

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες


Νεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τη Δευτέρα, ενώ θα υπάρξει σταδιακή ενίσχυση των βορείων ανέμων.Στην Αττική, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 ενισχυμένοι από αργά το βράδυ σε 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Γερμανική ώθηση στο ευρώ


Σε ανοδική τροχιά κινείται το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, αντλώντας ώθηση από τα ενθαρρυντικά στοιχεία για το επιχειρηματικό κλίμα στη Γερμανία.

Καψής: Εκλογές στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου

Στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εκλογές, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, ο οποίος έδωσε λίγες πιθανότητες στο σενάριο να διεξαχθούν οι εκλογές στις 13 Μαΐου.

Αποσύρονται οι διατάξεις για σοφίτες και πατάρια

Σε συνέχεια της σχετικής προαναγγελίας του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, το Υπουργείο ανακοίνωσε την απόσυρση των διατάξεων για τον τρόπο υπολογισμού και το ύψος του τεκμηρίου δαπάνης των υπόγειων χώρων, των παταριών και των σοφιτών, που τακτοποιήθηκαν με τις διατάξεις του ν.4014/2011. Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, οι εν λόγω διατάξεις θα αποτελέσουν αντικείμενο του φορολογικού διαλόγου που διενεργείται στο Υπουργείο Οικονομικών και ύλη του υπό κατάρτιση Εθνικού Φορολογικού Συστήματος.

Αυξήσεις – φωτιά στα τιμολόγια της ΔΕΗ


Σαν να μην έφτανε το χαράτσι που πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ, η επιχείρηση ετοιμάζει νέες αυξήσεις – φωτιά στα τιμολόγια, της τάξης του 20%-30%, δηλαδή πολύ ψηλότερα από το μεσοσταθμικό 12,2% που είχε ανακοινωθεί.

Σε Ελβετία - Φινλανδία για την ενέργεια ο Παπακωνσταντίνου

Περιβαλλοντικά και ενεργειακά θέματα θα βρεθούν στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχει σήμερα και αύριο, σε Ελβετία και Φινλανδία αντίστοιχα, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Οι τράπεζες "ρίχνουν" το ΧΑΑ


Τα γύρισε το Χρηματιστήριο Αθηνών, χάνοντας τα αρχικά κέρδη, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες.