e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Πάνω απο 8 εκατ. το μήνα δίνει το Δημόσιο για ενοίκια


Το υπέρογκο ποσό των 8,3 εκατομμυρίων ευρώ πληρώνει σε μηνιαία βάση το Δημόσιο τη στιγμή μάλιστα που απαιτεί με αιμοδιψή μέτρα από τους πολίτες. Όπως προκύπτει από στοιχεία που κατέθεσε στη βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, το ποσό που απαιτείται ξεπερνά τα 8 εκατ. ευρώ και αντιστοιχεί μόνο σε ακίνητα που ξεπερνούν τα 200 τ.μ, δηλαδή στο ποσό δεν υπολογίζονται τα μισθώματα για τα μικρότερα ακίνητα.

Παγκόσμιο ρεκόρ για πίνακα πορτογαλίδας ζωγράφου


Ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για την ζωγράφο Μαρία 'Ελενα Βιέιρα ντα Σίλβα καταρρίφθηκε σε δημοπρασία στο Παρίσι, όταν μια ελαιογραφία της σε καμβά πωλήθηκε αντί 1.544.701 ευρώ.

Ο μεγαλύτερος παραγωγός ελαιόλαδου στον κόσμο είναι Έλληνας

Στον κατάλογο των πλουσιοτέρων κατοίκων της Δυτικής Αυστραλίας φιγουράρει και το όνομα ενός ομογενή. Είναι ο Μαρκ Καΐλης, ο οποίος - σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο - είναι πλέον και ο μεγαλύτερος παραγωγός φυσικής καλλιέργειας παρθένου ελαιόλαδου στον κόσμο!

Λαμπρινίδης - Τιτόφ για επενδύσεις στην Ελλάδα


Οι ρωσικές επενδύσεις στην Ελλάδα αλλά και η διεύρυνση των ελληνορωσικών σχέσεων, σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο, κυριάρχησαν στη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Λαμπρινίδη Λαμπρινίδη με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Βλάντιμιρ Τιτόφ. Ο κ. Τιτόφ επεσήμανε την αμοιβαία επιθυμία για εμβάθυνση των ελληνορωσικών σχέσεων και στο ενδιαφέρον που υπάρχει από τη ρωσική πλευρά για επενδύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διευρύνεται το spread εν αναμονή των αποφάσεων

Σε ανοδική τροχιά κινείται σήμερα το spread του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου, εν αναμονή των αποφάσεων που αναμένεται να ληφθούν κατά την αυριανή ιδιαίτερης κρισιμότητας Σύνοδο Κορυφής.

Παπανδρέου στις τράπεζες: Στηρίξτε το κούρεμα


Στήριξη από τις τράπεζες, αποδεχόμενες το κούρεμα που αναμένεται να αποφασιστεί στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής, ζήτησε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο στο πλαίσιο της ενημέρωσης του προέδρου της Δημοκρατίας για την πορεία των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες.

Καταγγελία Γλέζου για τις παρελάσεις των εθνικών επετείων

Τη διαστρέβλωση του νοήματος των εθνικών επετείων καταγγέλλει ο Μανώλης Γλέζος, ζητώντας οι παρελάσεις να γίνονται μπροστά στα μνημεία και όχι ενώπιον των κρατικών και κυβερνητικών Αρχών.

Αντίο με «γιουχάισμα» για τον Τρισέ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Ζαν Κλοντ Τρισέ κατά την τελευταία του προγραμματισμένη ομιλία, προτού αποχωρίσει από το τιμόνι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).

Γιούχαραν τη Madonna στο κόκκινο χαλί


Μια αντίδραση που σίγουρα δεν περίμενε, συνάντησε η Madonna από τους θαυμαστές της, στην πρεμιέρα της ταινίας, 'W.E.' που η ίδια σκηνοθέτησε και πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Λονδίνο. Η βασίλισσα της pop εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, αλλά το πλήθος αντί να την αποθεώσει, τη γιούχαρε...

Φέκτερ: Δεν επενδύουμε άλλα κεφάλαια για την Ελλάδα


Κατηγορηματικό όχι σε νέες επενδύσεις κεφαλαίων για τη διάσωση της Ελλάδας λέει η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ.

Fitch: Η Ελλάδα είναι αφερέγγυα, αναπόφευκτη χρεοκοπία

Νέα πυρά κατά της χώρας μας εξαπέλυσε ο διεθνής Οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings καθώς αναλυτές του επισημαίνουν πως η Ελλάδα είναι οικονομικά αφερέγγυα ενώ το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας είναι πλέον αναπόφευκτο. Παράλληλα, εμφανίζονται εντελώς απαισιόδοξοι για την εξεύρεση λύσης στη Σύνοδο της Τετάρτης.

Βενιζέλος: Διασφαλισμένα τα ταμεία παρά το "κούρεμα"

Καθησυχαστικός για τα ασφαλιστικά ταμεία εμφανίστηκε από τις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα από το "κούρεμα" των ελληνικών ομολόγων.

Περισσότερο νερό σημαίνει λιγότερο ζάχαρο

Οι άνθρωποι που πίνουν λιγότερα από δύο ποτήρια νερό την ημέρα, είναι πιθανότερο να εμφανίσουν αφύσικα υψηλό ζάχαρο, σύμφωνα με νέα γαλλική επιστημονική έρευνα.Οι ερευνητές, με επικεφαλής την Λιζ Μπανκίρ του γαλλικού εθνικού ερευνητικού ινστιτούτου INSERM, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο διαβητολογικό περιοδικό "Diabetes Care", διαπίστωσαν ότι οι ενήλικες που πίνουν μέχρι μισό λίτρο νερό τη μέρα (περίπου δύο ποτήρια), έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσουν προ-διαβήτη, δηλαδή έχουν αρκετά υψηλό ζάχαρο και κινδυνεύουν να αναπτύξουν την ίδια τη νόσο τα επόμενα χρόνια.

Άστεγος ο αδερφός της Madonna!


Μπορεί η Madonna να απολαμβάνει όλες τις ανέσεις στην πρόσφατα ανακαινισμένη σπιταρόνα της στη Νέα Υόρκη αξίας 32 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως ο αδερφός της δεν έχει ούτε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του. Ο 55χρονος Anthony Ciccone (ο δεύτερος από τα οκτώ παιδιά της οικογένειας) κοιμάται στους δρόμους, όπως αποκάλυψε σε τοπική εφημερίδα...

e-θέα από το Άγαλμα της Ελευθερίας...


Θέλετε να επισκεφθείτε το Άγαλμα της Ελευθερίας για να θαυμάσετε τη θέα του, αλλά δεν τα έχετε καταφέρει ως τώρα; Τέσσερις κάμερες θα καταφέρουν να εκμηδενίσουν τις αποστάσεις και θα φροντίσουν να την απολαύσετε από το... σπίτι.

Προωθείται βαθύ "κούρεμα" και εποπτεία

Στις Βρυξέλλες είναι στραμμένο το βλέμμα της Ελλάδας, αφού από τις αποφάσεις που θα ληφθούν - την Τετάρτη - θα εξαρτηθεί το μέλλον της χώρας αλλά και της κυβέρνησης. Το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης είναι έντονο, ωστόσο σύμφωνα με διαρροές φαίνεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο για τη νέα δανειακή σύμβαση, κύρια χαρακτηριστικά της οποίας θα είναι η πολύχρονη λιτότητα και η εποπτεία.

Ανοίγει ο δρόμος για αποτεφρωτήριο στη Θεσσαλονίκη

Το «πράσινο φως» για τη δημιουργία Κέντρου Αποτέφρωσης νεκρών και οστών «άναψε» το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να προχωρήσει η πρόταση για την κατασκευή του αποτεφρωτηρίου.

Θεοδωράκης: Η Ευρώπη μας οδηγεί στο δρόμο της βίας


Οι ξένοι μας βάζουν όλο και πιο βαθειά το μαχαίρι, ενώ επιδεικνύουν μια τρομακτική αναλγησία εις βάρος του ελληνικού λαού, επισημαίνει ο Μίκης Θεοδωράκης, σε παρέμβαση που έκανε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.Η δήλωση του ιδρυτή του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, που έκανε σε εκπομπή του ΑΝΤ1, έχει ως εξής:

Αναβρασμός στη Bundestag εν όψει EFSF


Ενώ Σύνοδοι Κορυφής, Eurogroup και Ecofin συνεδριάζουν πυρετωδώς από την προηγούμενη Παρασκευή προκειμένου να βρεθεί η λύση στην ευρωπαϊκή κρίση χρέους, επί ποδός βρίσκεται και το γερμανικό κοινοβούλιο.Οι βουλευτές του γερμανικού κοινοβουλίου καλούνται, στη συζήτηση που ξεκινά σήμερα, να δώσουν το «πράσινο φως» στη μόχλευση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).

Σε ρόλο "πυροσβέστη" της κρίσης το ΔΝΤ

Χείρα βοηθείας για την επίλυση του εντεινόμενου προβλήματος της κρίσης χρέους που πλήττει την Ευρωζώνη αναμένεται να επιχειρήσει να δώσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ενισχύοντας το ρόλο του, μέσω της δημιουργίας ενός ταμείου-υποκατάστατου του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).

Κηδεύτηκε ο Καντάφι

Ετάφη τα ξημερώματα της Τρίτης σε άγνωστη τοποθεσία ο Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, επικαλούμενο πηγή του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου (NTC).

Δεν βλέπει λύση στην αυριανή Σύνοδο ο Fitch

Εντελώς απαισιόδοξος εμφανίζεται ο διεθνής Οίκος αξιολόγησης, Fitch Ratings για την αυριανή Σύνοδο Κορυφής καθώς θεωρεί ότι δεν θα βρεθεί καμία λύση.Αναλυτές του Οίκου χαρακτήρισαν τη χώρα μας ως «αφερέγγυα» και συνεπώς η «χρεοκοπία είναι αναπόφευκτη»