e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

H νέα λίστα των συλλήψεων.
42 επιχειρηματίες για χρέη και ΦΠΑ.
Ονόματα – φωτιά από τον «φάκελο Ελβετία».
280 δις οι καταθέσεις 30.000 Ελλήνων.

Ο Μυτιληναίος χτυπάει σ΄ όλα τα μέτωπα


Διαβάστε στην Deal news



Σπάει τα ρεκόρ σε τζίρο και επενδύσεις ο Ευάγγελος Μυτιληναίος.
- Στα 1.139 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 9μηνο.
- 85 εκ. για νέες δουλειές το ίδιο διάστημα.
- Οι «χρυσές» συμφωνίες και το πλάνο ανάπτυξης.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η συμφωνία του «Βγενό» με τον Αμπου Νταμπι



Διαβάστε στην Deal news




Τι φέρνει ο νέος αραβικός «γάμος» για τη MIG .
Ο Βγενόπουλος , ο Ις Κανταρ και το Αμπου Νταμπι.
Τα ναυπηγεία , οι γρίφοι και το παρασκήνιο.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Παιχνίδι από το ΔΝΤ για την 6η δόση


Διαβάστε στην Deal news



Το περίεργο παιχνίδι που παίζεται με την 6η δόση.
Αποκαλυπτικό παρασκήνιο. Επίσης ποιοι και γιατί επεξεργάζονται το σχέδιο με την Ευρώπη δύο ταχυτήτων και το νέο νόμισμα που «επιλέγουν». Τα σενάρια για την Ευρώπη δύο ταχυτήτων με διαφορετικό νόμισμα από το ευρώ. Κίνδυνος παγκόσμιου ντόμινο στα ομόλογα.
Αναλυτικός πίνακας. Κανένα χρέος δεν είναι ασφαλές.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Χαμένες οι θυσίες μας.Πάνω από το 10% το έλλειμμα



Διαβάστε στην Deal news



Στο 10% σκαρφαλώνει το έλλειμμα. Στα 8δις οι καθυστερήσεις πληρωμών. Τα στοιχεία της τρόικας που δείχνουν ότι οι θυσίες πήγαν χαμένες και τι ξημερώνει την επόμενη μέρα. Ο αγώνας δρόμου για να συγκεντρωθούν έσοδα από τις κρατικοποιήσεις. Πόσα λεφτά χρειάζεται το δημόσιο για να βγάλει τη χρονιά και να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Επιχειρηματίες : SOS στην Κυβέρνηση για την αγορά και την ανάπτυξη



Διαβάστε στην Deal news



Επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων, μιλούν στην Deal για την επόμενη μέρα.
Ανάπτυξη τώρα για την αγορά και τις επιχειρήσεις. Όχι σε νέα φορολογικά μέτρα. Άμεση παροχή ρευστότητας από τις τράπεζες. Συγκρατημένη αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.
Πως τοποθετούνται απέναντι στη νέα κυβέρνηση.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Άγριος «πόλεμος» με τους τραπεζίτες



Διαβάστε στην Deal news



Ο Βενιζέλος και η κόντρα με τους τραπεζίτες αλλά και τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Για ποιες λίστες μιλάει. Η ανασυγκρότηση του τραπεζικού συστήματος και γιατί προεξοφλεί την είσοδο των τραπεζών στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Ακόμα τι ζητούν τώρα οι τραπεζίτες από τον Παπαδήμο και οι συγκρούσεις που υποβόσκουν στο παρασκήνιο. Οι μυστικές συσκέψεις για το μέλλον της Αγροτικής και οι τρεις τράπεζες που βγήκαν εκτός των δεικτών MSCI.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η νέα λίστα για τις συλλήψεις



Διαβάστε στην Deal news



Το μεγάλο κυνήγι των φοροφυγάδων και όσων χρωστούν στο δημόσιο.
Έρχονται νέες συλληψεις.
Οι 42 επιχειρηματίες που περιλαμβάνονται στη λίστα – φωτιά του υπουργείου.
Ανοίγει και ο «φάκελος Ελβετία» με τρανταχτά ονόματα.
Τα 280δις φτάνουν οι καταθέσεις 30.000 Ελλήνων στις ελβετικές τράπεζες.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

H Goldman Sachs και η πτώση των κυβερνήσεων



Διαβάστε στην Deal news



Η χρεοκοπία των 8. Πως η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη έριξε οκτώ Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις.
Σάλος με τις αποκαλύψεις για το διευθυντήριο της Goldman Sachs… στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο Παπαδήμος.
Νέα μέλη στο κλαμπ των αδύναμων κρίκων. Ποιες χώρες χτυπούν τώρα οι κερδοσκόποι.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Αναβλήθηκε για αύριο το πρωί το Υπουργικό Συμβούλιο


Αναβλήθηκε για αύριο το πρωί, στις 9:30, το Υπουργικό Συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα.

Να πως θα σώσει ο Μόντι την Ιταλία

Το δρόμο προς την οικονομική εξυγίανση δείχνει ο Μόντι και αυτός δεν είναι άλλος από την ανάγκη νέας οικονομικής ανάπτυξης της χώρας .

Πρωτόπαπας: Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει εικόνα χυλού


Αναβρασμός επικρατεί στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, με τους βουλευτές του κόμματος να τάσσονται ο ένας μετά τον άλλο υπέρ των αλλαγών στο εσωτερικό της παράταξης.

Σαμαράς: Να ξαναζωντανέψουμε τη χαμένη ελπίδα

Αισιόδοξο και ταυτόχρονα ενωτικό προς τους πολίτες ήταν το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, αλλά ταυτόχρονα η δήλωση του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας είχε πολλούς αποδέκτες εντός και εκτός των πολιτικών τειχών.

Κλείνουν σταδιακά σταθμοί του μετρό


Από τις 12 το μεσημέρι έχει ξεκινήσει το σταδιακό κλείσιμο των σταθμών του μετρό που βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσει η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Παπούτσια με στιλ Swarovski

Για όσες αρέσκονται σε λαμπερές εμφανίσεις, ο Dr. Martens, σε συνεργασία με την Swarovski Elements δημιουργούν μια ξεχωριστή συλλεκτική συλλογή η οποία περιλαμβάνει παπούτσια για όλα τα στιλ με υπέροχη "λάμψη".Σε κάθε παπούτσι έχουν τοποθετηθεί κρυσταλλάκια swarovski δίνοντας έτσι ένα μοναδικό στιλ λάμψης στις ψηλοτάκουνες μπότες, στα αρβυλάκια αλλά και στα παπούτσια ανδρόγυνου στίλ της συλλογής!

Μέρκελ: Σε νέα φάση της κρίσης η Ελλάδα

Αλλάζουν τα δεδομένα για τη χώρα μας σύμφωνα με τη Γερμανίδα Καγκελαρίο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία υποστηρίζει ότι Ελλάδα έχει πλέον εισέλθει σε μια νέα φάση της κρίσης.

Reuters: Η δόση θα δοθεί έστω και στο παρά πέντε

Εν μέσω διαπραγματεύσεων για το κούρεμα και την επόμενη δόση και πιέσεων για γραπτές εγγυήσεις από τους εταίρους προκειμένου να εκταμιευτεί η επόμενη δόση του δανείου ύψους 8 δισ., το Reuters εκτιμά ότι η Ευρώπη θα καταβάλει τελικά την επόμενη δόση προς τη χώρα μας.

Citigroup: Θέμα χρόνου μία χρεοκοπία στην ευρωζώνη

Στενεύουν τα περιθώρια για την Ευρωζώνη σύμφωνα με τη Citigroup, η οποία προειδοποιεί για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας μιας χώρας του ευρώ, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. «Ο χρόνος τελειώνει γρήγορα. Νομίζω ότι έχουμε μάλλον λίγους μήνες, μπορεί να είναι εβδομάδες ή και ημέρες, προτού υπάρξει σοβαρός κίνδυνος μιας θεμελιωδώς μη απαραίτητης χρεοκοπίας κάποιας χώρας όπως η Ισπανία ή η Ιταλία. Κάτι τέτοιο θα ήταν μια οικονομική καταστροφή που θα παρασύρει στην κατάρρευση το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα αλλά και τις ΗΠΑ. Πρέπει να δράσουν τώρα» προειδοποίησε ο επικεφαλής οικονομολόγος της Citigroup, Willem Buiter, μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg.

Τα περιττώματα των πάντα κάνουν το... καλύτερο τσάι


Τα περιττώματα των πάντα είναι το κυριότερο λίπασμα σε μία κινεζική φυτεία τσαγιού και ο ιδιοκτήτης της ευελπιστεί να ξεκινήσει έτσι την παραγωγή του ακριβότερου τσαγιού στον κόσμο.

Η γέφυρα του Μωυσή

Μία "αόρατη" γέφυρα, που επιτρέπει στους επισκέπτες να περνούν μέσα από το νερό έχει γίνει τουριστικό αξιοθέατο στην Ολλανδία.

Σόιμπλε: Να μην μεταδοθεί η κρίση στις τράπεζες


Κάλεσμα για επαγρύπνηση ώστε να μην μεταδοθεί η κρίση στις τράπεζες και τις ασφαλιστικές εταιρείες απηύθυνε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μισθοί και συντάξεις «κρέμονται» από μια…υπογραφή


Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο της υπόθεσης, την πίεση που ασκείται τις τελευταίες ώρες στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να υπογράψει την περίφημη δεσμευτική επιστολή των αποφάσεων της 27ης Οκτωβρίου και την αντίσταση που προβάλει.

Γιούνκερ: Καταστροφικό σενάριο η επιστροφή στη δραχμή

Για τις αρνητικές επιπτώσεις μιας ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ έκανε λόγο ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ένα τέτοιο σενάριο ως καταστροφικό.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαιρέσεων στο τέλος ακινήτων

Μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί αναφορικά με την καταβολή του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ - που συνεπάγεται διακοπή της ηλεκτροδότησης σε περίπτωση μη εξόφλησης του λογαριασμού -, το υπουργείο Οικονομικών αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν διευκολύνσεις σε ευπαθείς ομάδες.

Βενιζέλος: Ξεκινούν οι συζητήσεις για το PSI

Την επίσημη έναρξη των συζητήσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους ιδιώτες ομολογιούχους που εκπροσωπούνται από το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), σχετικά με το πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων (PSI), ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος. «Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε μια συναλλαγή, η οποία θα προσελκύσει την ευρύτερη δυνατή στήριξη της κοινότητας των ομολογιούχων», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι «με αυτό το σκοπό, θα ακούσουμε τις ιδέες του IIF, άλλων φορέων της βιομηχανίας και ανεξάρτητων πιστωτών σχετικά με τους καλύτερους τρόπους σχεδιασμού αυτής της συναλλαγής».

Η Fitch "κοκκινίζει" τα ευρωπαϊκά ταμπλό

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησαν οι σημερινές συναλλαγές στα μεγάλα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια, στον απόηχο της προειδοποίησης της Fitch Ratings ότι οι αμερικανικές τράπεζες είναι αντιμέτωπες με τον «σοβαρό κίνδυνο» της εξασθένησης της φερεγγυότητάς τους.

Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν "έπεισε" το ΧΑΑ

Απωλειών συνέχεια στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά καθώς οι επενδυτές φαίνεται πως δεν πείσθηκαν από την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε χθες η νέα κυβέρνηση.

«Κατεβάζει ρολά» το Makedonia Palace


«Λουκέτο» βάζει το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης Makedonia Palace, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος που το διαχειρίζεται καθώς ο όμιλος που το διαχειρίζεται και το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για αναπροσαρμογή της σύμβασης μίσθωσης του κτηρίου.

Στα 19.78 δισ. το ταμειακό έλλειμμα στο 10μηνο

Μειωμένο εμφανίστηκε το ταμειακό έλλειμμα στο δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2011 σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).