e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


Τα επιχειρηματικά «στρατόπεδα» στην Ελλάδα και η αλλαγή ισορροπιών και πολιτικών επιλογών. Ποιοι ψηφίζουν συγκυβέρνηση, ποιοι ισχυροί φλερτάρουν με Βενιζέλο και Σαμαρά. Το παρασκήνιο, οι μυστικές συναντήσεις, η σύγκρουση συμφερόντων και η αγωνία για τη διάσωση.

Το μυστικό ραντεβού Μέρκελ-Λαγκαρτ για την Ελλάδα. Τι αποφάσισαν και γιατί αυτό έπρεπε να κρατηθεί μυστικό. Το τρίτο πλάνο στήριξης που δρομολογείται και η επέλαση της τρόικας στην Ελλάδα.

Διαβάστε στην Deal news



Το σχέδιο δράσης του Κανελλόπουλου για να σώσει την Τιτάν, ο παγκόσμιος συναγερμός για το ελληνικό πετρέλαιο και όσα συμβαίνουν στην επιχειρηματική ζωή του τόπου, ΣΕΛΜΑΝ, Βερόπουλος, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Forthnet, Intracom, ξενοδοχείο Χίλτον.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Η σύγκρουση Κόκκαλη-Κοπελούζου, οι μνηστήρες της Δωδώνης, η κόντρα Μυστακίδη με Μυτιληναίο και Μπόμπολα και οι περιπέτειες του εφοπλιστή Ζολώτα.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Leader.:Θόδωρος Βενιάμης ο πρόεδρος των εφοπλιστών σε αμφισβήτηση


Διαβάστε στην Deal news


 Γιατί έφεραν πόλεμο οι τοποθετήσεις του. Η διαφημιστική Mass, οι φιλίες του που τον έφεραν στο προσκήνιο και η στρατηγική για τη γιγάντωση της Golden Union.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Παρασκήνιο. Τι συμβαίνει με τον ΟΤΕ και το Χρηματιστήριο.


Διαβάστε στην Deal news


Η αγορά μαμούθ του Μαρτίνου, η νέα κίνηση της κόρης του Δασκαλόπουλου, η Neon Energy και ο Μητρόπουλος των Αποκρατικοποιήσεων.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Στο φως τα πάρτι της μίζας στο Δημόσιο


Διαβάστε στην Deal news



 Σταγόνα στον ωκεανό οι τρεις καραμπινάτες υποθέσεις. Τι συμβαίνει με τα κυκλώματα στο υπουργείο Ανάπτυξης .
Πολιτική. Τι αλλάζει ο Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ, οι τέσσερις επιλογές για τον Παπαδήμο και η νέα οικονομική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Αναβλήθηκε η συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Αναστάτωση και αντιδράσεις προκάλεσε στη Βουλή η αναβολή της συζήτησης για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων στις Επιτροπές Οικονομικών Υποθέσεων και Εξωτερικών, λόγω κωλύματος του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο Παπαγιάννης στο Κόντρα


Ο Γιάννης Παπαγιάννης αναλαμβάνει από τη Δευτέρα την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Κόντρα, στη θέση του Τέρενς Κουίκ ο οποίος αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου στο νέο πολιτικό κόμμα του Πάνου Καμμένου και δεν αποκλείεται να πολιτευθεί.

Ανακαλύφθηκε άγνωστο είδος ανθρώπου


Απολιθωμένα οστά, που χρονολογούνται πριν από 11.500 έως 14.500 χρόνια, βρέθηκαν σε δύο σπήλαια στη νοτιοδυτική Κίνα, φέρνοντας στο φως ένα άγνωστο σήμερα είδος παλαιολιθικού ανθρώπου.

ΓΣΕΕ: Οι συλλογικές συμβάσεις πριν από τις 14/2 έχουν αόριστη ισχύ

Οι συλλογικές (κλαδικές ή ομοιοεπαγγελματικές) συμβάσεις που ίσχυαν πριν από τις 14 Φεβρουαρίου, οπότε και τέθηκε σε εφαρμογή ο εφαρμοστικός νόμος του δεύτερου Μνημονίου, εξακολουθούν να έχουν αόριστη διάρκεια εκτός και αν καταγγελθούν, υποστηρίζει με εγκύκλιό της προς τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).

Ποιοι «πολιορκούν» την Τατιάνα Στεφανίδου;


Σε λίγο καιρό λήγει το συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου και οι ιθύνοντες του σταθμού την «πολιορκούν» για να το ανανεώσει. Την ίδια ώρα έχουν φουντώσει οι φήμες που την θέλουν να φεύγει από το κανάλι της Κηφισιάς...

Τεστ: Μάθε σε πιο πολιτικό χώρο - κόμμα κλίνεις

Οι εκλογές πλησιάζουν και εσύ δεν ξέρεις ακόμα τι να ψηφίσεις. Κι όμως η τεχνολογία το έλυσε και αυτό το πρόβλημα καθώς με ένα απλό και γρήγορο ερωτηματολόγιο μπορείς να καταλάβεις σε πιο πολιτικό κόμμα ή χώρο κλίνεις.

Σπυρόπουλος: Στα ταμεία του ΙΚΑ θα επιστρέψουν τα εκατομμύρια…

Την διαβεβαίωση του έδωσε ο Διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος πως ότι κλάπηκε από το ΙΚΑ θα επιστέψει σε αυτό και μάλιστα τόνισε πως οι «ποντικοί» των ταμείων θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Όταν οι υπουργοί γίνονται... τζαμπατζήδες

Πέρασε ένας χρόνος όταν ο Δημήτρης Ρέππας είχε αποκαλέσει τζαμπατζήδες όλους όσοι δεν πληρώνουν διόδια. Τι γίνεται όμως όταν οι υπουργοί, υφυπουργοί και δήμαρχοι γίνονται τζαμπατζήδες;

Σόιμπλε - Παπακωνσταντίνου τα λένε για το «Ήλιος»

Το πρόγραμμα «Ήλιος» θα βρεθεί στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του υπουργού ΠΕΚΑ Γιώργου Παπακωνσταντίνου με το Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Από το απέναντι στρατόπεδο θα συναντήσει τους πρυτάνεις ο Μπαμπινιώτης

Από άλλο πόστο μετά από χρόνια θα συναντήσει αύριο τους υπόλοιπους πρυτάνεις ο πλέον υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης.

Καλπάζει η ανεργία - Στο 20,7% το δ' τρίμηνο του 2011


Σοκ προκαλούν για μια ακόμη φορά τα στοιχεία για την ανεργία, καθώς το σχετικό ποσοστό εκτινάχθηκε κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2011 στο 20,7%, ανεβάζοντας τον αριθμό των ανέργων στα 1.025.877 άτομα.

S&P: Επίπονη δεκαετία για την Ελλάδα

Ιδιαίτερα επίπονη προβλέπει την επόμενη δεκαετία για την Ελλάδα ο Τζον Τσέιμπερς, ο οποίος είναι κορυφαίο στέλεχος του οίκου Standard & Poor's.

Ειδικό Ταμείο Συνοχής και Αλληλοβοήθειας από το δήμο Λαγκαδά

Στην ίδρυση Ειδικού Ταμείου Συνοχής και Αλληλοβοήθειας Δημοτών προχωρά η δημοτική αρχή του Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη. Σκοπός του ταμείου θα είναι να παρέχει οικονομική βοήθεια σε άτομα ή οικογένειες που αποδεδειγμένα στερούνται πόρους επιβίωσης ή επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Παπαδήμος «δύο σε ένα» γιατί... συμφέρει


Ο κύβος ερρίφθη. Στο Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισαν ότι αν την Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την εκλογή του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, υποβάλλει την παραίτηση του, τότε το υπουργείο θα το αναλάβει προσωρινά ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος. Αρχικώς, υπήρχε η άποψη ότι θα μπορούσε να μετατεθεί στο μέγαρο της πλατείας Συντάγματος κάποιο μέλος της παρούσας κυβέρνησης, με πιθανότερο τον κ. Τάσο Γιαννίτση. Στην πορεία, όμως, κρίθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν τίποτα άλλο από «χάσιμο χρόνου», υπό την έννοια ότι μέχρι να ενημερωθεί ο νέος υπουργός θα έπρεπε να παραδώσει στον επόμενο, που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές του Μαΐου.

Φορο-τεχνογνωσία από τη χώρα των καγκουρό;


Η Αυστραλία διατίθεται να προσφέρει τεχνογνωσία στην Ελλάδα σε φορολογικά θέματα, δεδομένης της αρτιότητας του αυστραλιανού φοροεισπρακτικού συστήματος.

Διαθέσιμος ο Mozilla Firefox 11


Στη διάθεση των χρηστών του διαδικτύου είναι πλέον ο Mozilla Firefox 11, η πιο σταθερή και ασφαλής έκδοση του Firefox που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον δοκιμάσουν δωρεάν είτε πατώντας το κουμπί αναβάθμισης στον Firefox είτε κατεβάζοντας τον από το διαδίκτυο.

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία των 85ων Όσκαρ!


Ένα μήνα μετά τη λαμπρή τελετή απονομής των Όσκαρ για τις καλύτερες ταινίες του 2011 η Αμερικανική Ακαδημία ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής της επόμενης γιορτής του κινηματογράφου: 24 Φεβρουαρίου του 2013.

Ανασφάλεια λόγω... κρίσης στο κέντρο της Αθήνας


Αίσθηση προκαλούν τα ευρήματα έρευνας του Παντείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τα οποία οι καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας αισθάνονται ιδιαίτερα "ανασφαλείς" όχι όμως κυρίως λόγω της εγκληματικότητας και της μετανάστευσης, αλλά πρωτίστως λόγω της οικονομικής κρίσης και των συνεπειών της.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, μία μέρα μετά την έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης από την ΕΕ, με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών να παραμένει στο επίκεντρο.«Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών συνεχίζει να επικρατεί... Αναμένουμε θετική διαπραγμάτευση για το σύνολο των μετοχών», ανέφερε η Eurobank [EFGr.AT] EFG Equities στο πρωινό της σχόλιο.

Αυξήσεις έως 26% σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών

Σάλο αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη που θέλει την κυβέρνηση να αποφασίζει αυξήσεις σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών έως και 25,6%, την ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Πως «τσιμπάνε» τα στοιχεία σας από το mail

Τρομακτικές διαστάσεις έχουν πάρει οι απάτες μέσω mails καθώς επιτήδειοι σκαρφίζονται διάφορους τρόπους προκειμένου να αποσπάσουν τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών

Oι 12 αποκρατικοποιήσεις μέχρι και τον Iούνιο


Ποιες δρομολογήθηκαν ήδη και ποιες ακολουθούν για αργότερα


Φουλάρουν οι μηχανές του Tαμείου Iδιωτικοποιήσεων, ώστε μέχρι το τέλος Iουνίου να έχουν γίνει τουλάχιστον 12 ιδιωτικοποιήσεις. Mετά τη ΔEΠA και το ακίνητο στο οποίο στεγάζονταν οι υπηρεσίες του Διεθνούς Kέντρου Tύπου για την ανάγκη των Oλυμπιακών Aγώνων, μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται και η πώληση του 29% του OΠAΠ.