e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Βρετανίας


Στο επίκεντρο η προετοιμασία της συνόδου της G20

Τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή των ηγετών της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας και θέμα την πρετοιμασία της συνόδου της G20 καλεί σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

Παράταση έως 14/9 για τακτοποίηση αυθαιρέτων

Μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου 2012 παρατείνεται η διαδικασία υποβολής δηλώσεων τακτοποίησης των αυθαιρέτων. Την απόφαση αυτή έλαβε η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ μετά από κύκλο συναντήσεων συνεργασίας με τη διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), το οποίο πρότεινε, μεταξύ άλλων, την παράταση «για προφανείς κοινωνικούς και οικονομικούς λόγους, που αντιμετωπίζουν οι έλληνες πολίτες, για λόγους που υπαγορεύονται από το δημόσιο συμφέρον, αλλά και λόγω προβλημάτων που αφορούν σε δυσλειτουργίες της διοίκησης».

Να σταματήσουν τα τελεσίγραφα προς την Αθήνα"

Ο ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι και ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, κατά τις χθεσινές τους συνομιλίες, στάθηκαν ιδιαίτερα στην κρίση της χώρας μας, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να σταματήσουν τα τελεσίγραφα προς την Αθήνα», όπως αναφέρεται σε σχόλια του ιταλικού τύπου.

Δείκτης του Ευτυχισμένου Πλανήτη: 83η η Ελλάδα

Οι Έλληνες θα μπορούσαν να παρηγορηθούν ίσως από το γεγονός ότι η Ελλάδα σε μία παγκόσμια κατάταξη, αν και βρίσκεται κάτω από τη μέση, ξεπερνά την πιο ισχυρή χώρα του κόσμου, τις ΗΠΑ.

Ο οίκος Ferragamo πάει Λούβρο


Η παρουσίαση της συλλογής Resort 2013 του οίκου Ferragamo ήταν κυριολεκτικά μοναδική.

Στη τσιμπίδα του ΣΔΟΕ οι σκαφάτοι


Τα τσουχτερά τεκμήρια διαβίωσης έχουν αναγκάσει τους σκαφάτους να ρίξουν άγκυρα στα σκάφοι αναψυχής τους με τις πολυτελείς θαλαμηγούς που ελλιμενίζονται, να αυξάνονται κατακόρυφα.

Στο στόχαστρο οι μεγάλες καταθέσεις εξωτερικού


Περίπου 550 ιδιοκτήτες ακινήτων στη Βρετανία και 23.500 φορολογούμενοι που εισπράττουν τόκους από καταθέσεις στο εξωτερικό μπαίνουν στο στόχαστρο της Εφορίας, προκειμένου να γίνει έλεγχος για το αν έχουν, παράλληλα, ληξιπρόθεσμα χρέη.

Έκρηξη με τραυματία κοντά στο σπίτι του Καμμένου


Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία όταν σημειώθηκε δυνατή έκρηξη λίγο πριν τις 11 το πρωί της Παρασκευής.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, επί της οδού Ήρας, στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Οι οικονομικοί διευθυντές στην διάθεση της νέας Κυβέρνησης

Προσφέρουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στην πατρίδα

Κίνηση με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς την πατρίδα κρίνεται η απόφαση του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (ΣΕΟΔΙ) να προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες και την πολύτιμη εμπειρία του στο Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να παρασχεθεί στην κυβέρνηση που θα προέλθει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου η απαιτούμενη τεχνογνωσία.

Προεκλογικό μήνυμα Παπανδρέου

Για Κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας κάνει λόγο ο πρώην πρωθυπουργός

Μήνυμα προς τον ελληνικό λαό, δύο ημέρες πριν από τις εκλογές, απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι μόνος στόχος της Ελλάδας πρέπει να είναι η πραγματοποίηση μεγάλων αλλαγών στη χώρα, να δείξει φερεγγυότητα και αξιοπιστία έναντι των εταίρων και αυτό μπορεί να το κάνει μια κυβέρνηση «ευρύτατης συνεργασίας, μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, για τη συνέχιση της προσπάθειας να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές που αντιμετωπίζουν τη ρίζα του προβλήματος».

Εκπνέει εντός των επομένων ωρών η προεκλογική μάχη, με τα κόμματα να προετοιμάζουν τις τελικές συγκεντρώσεις τους.