e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Τρόμος στο περιβάλλον του Παπανδρέου. Απόρρητες αναφορές τον χαρακτηρίζουν στόχο τρομοκρατικής επίθεσης. Δρακόντεια πλέον τα μέτρα προστασίας. 160 αστυνομικοί για να τον «φυλάνε» στο Καστρί, το Μαξίμου και στις μετακινήσεις του. Σε «κλοιό ασφαλείας» συγγενικά του πρόσωπα και πολλοί υπουργοί. Έξτρα φρουρά και για την προστασία των Τροικανών.

Στα άδυτα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:


Διαβάστε στην Press Time




Ο επικεφαλής των «Πουαρό του Διαδικτύου», Μ. Σφακιανάκης, ανοίγει για πρώτη φορά του τμήματός του και μιλά για όλους και για όλα.

Μια Ωνάση τρώει από τα σκουπίδια.


Διαβάστε στην Press Time




Φωτογραφία σοκ. Η 91χρονη Όλγα Ωνάση ξαδέλφη του μεγιστάνα ζει στην απόλυτη φτώχεια.

Οργή λαού.

Διαβάστε στην Press Time

Οι δανειστές μας ήθελαν να χυθεί αίμα. Ένας συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του στα επεισόδια ΠΑΜΕ κουκουλοφόρων. Και όμως όλοι είναι ακόμα στις θέσεις τους. Κυβέρνηση, υπουργοί, ηγεσία της ΕΛΑΣ...

Έκθεση- σοκ του ΟΗΕ για τη χώρα μας:



Διαβάστε στην Press Time


«Τρόικα και κυβέρνηση καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα». Ο συντάκτης της έκθεσης Cephas Lumina ειδικός για θέματα χρέους και ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ μας «ξυπνάει». Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν την αλήθεια.. Η Ελλάδα δεν θα καταντήσει πρωτεκτοράτο. Επιτέλους πείτε όχι στους εκβιασμούς.

Α.Σαμαράς: Είμαστε η μόνη βιώσιμη λύση

Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς επισημαίνει την αναποτελεσματικότητα του σχεδίου που εφαρμόζεται για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

Οι 147 κυρίαρχοι του κόσμου


Εν μέσω πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών διαδηλώσεων οι οποίες επεκτείνονται από τον αραβικό κόσμο και την Ευρώπη και φτάνουν μέχρι τη Wall Street. Εν μέσω οικονομικής κρίσης η οποία έχει ως επίκεντρο την Ευρωζώνη και επεκτείνεται και στον υπόλοιπο πλανήτη, το ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας, δημοσιοποίησε μια ανάλυση για τις σχέσεις μεταξύ 43.000 πολυεθνικών εταιρειών.

Στη Σύνοδο της Τετάρτης οι τελικές αποφάσεις


Σε δυο στάδια θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και θα κορυφωθεί την Τετάρτη οπότε και θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.

Επιδεινώθηκε το επιχειρηματικό κλίμα στη Γερμανία


Από το κακό στο χειρότερο το επιχειρηματικό κλίμα στη Γερμανία, με τον σχετικό δείκτη του ινστιτούτου Ifo να υποχωρεί στις 106,4 μονάδες τον Οκτώβριο από 107,4 μονάδες που ήταν το Σεπτέμβριο.

Δεν είχε ιδέα τι φάρμακο του έδινε….


Κατά την διάρκεια της δίκης για την δολοφονία του Michael Jackson από τον γιατρό Conrad Murray, o εμπειρογνώμονας γιατρός Steven Shafer δήλωσε στο δικαστήριο ότι υπήρξε πλήρης άγνοια για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Χαιρέτησε το πολυνομοσχέδιο ο Τρισέ

Παρά τις έντονες κοινωνικές και πολιτικές αντιδράσεις, την πολιτική κρίση μέσα στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ όπου βουλευτές παραιτούνται και διαγράφονται εν όψει του πολυνομοσχεδίου το οποίο έγινε πλέον νόμος του κράτους. Παρά τον νεκρό στα επεισόδια του Συντάγματος, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλόντ Τρισέ χαιρέτησε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου υποστηρίζοντας ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της οικονομικής κρίσης της χώρας και των κοινωνικών αναταραχών.

Τέλος οι λαθρεπιβάτες σε Μετρό και ΗΣΑΠ-Έρχονται οι μπάρες

Ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης μεταβίβασε στη Βουλή έγγραφο, με το οποίο έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός για την εγκατάσταση σταθερών πυλών εισόδου-εξόδου των επιβατών με ανοιγόμενες θύρες, στους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού.

H Osbourne σε άγρια κόντρα με την Aguilera


Τα μέλη της οικογένειας Osbourne δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το να είναι ειλικρινείς, ακόμα κι αν η ειλικρίνεια τους, τους φέρει σε κόντρα με άλλους αγαπημένους celebrities!

Μία Ωνάση ψάχνει στα σκουπίδια


Η φωτογραφία δείχνει μια λιπόσαρκη, ρακένδυτη ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια, που έχουν συσσωρευτεί στο δρόμο της Αθήνας. Η εικόνα μπορεί να είναι "συνηθισμένη", δεν είναι όμως και η γυναίκα...

Από 90 λεπτά έως 1 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης

Από 90 λεπτά έως 1 ευρώ το λίτρο διαμορφώνεται η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ανά την Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ παραμένουν προβλήματα στον εφοδιασμό της αγοράς και των καταναλωτών λόγω της απεργίας των τελωνειακών και των ρυθμίσεων που τέθηκαν εφέτος σε εφαρμογή για τη φορολογία και τη διανομή του πετρελαίου.

Χωρίς "φρένο" η ανεργία

Καλπάζει η ανεργία και τον Σεπτέμβριο καθώς οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ άνεργοι αυξήθηκαν κατά 109.000, φθάνοντας τους 774.059, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού.

Αγορές Ελπίζει σε λύση και ανεβαίνει το ΧΑΑ


Στο «δρόμο» που χάραξαν τα ευρωπαϊκά ταμπλό τα οποία ανεβαίνουν, κινείται σήμερα και το Χρηματιστήριο Αθηνών το οποίο άνοιξε με θετικό πρόσημο.Οι επενδυτές είναι αρκετά αισιόδοξοι καθώς ελπίζουν πως μέχρι την Τετάρτη οπότε θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη Σύνοδος Κορυφής, ότι θα βρεθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα. Ωστόσο η αβεβαιότητα παραμένει καθώς Γαλλία και Γερμανία φαίνεται να μην τα «βρίσκουν» για τον τρόπο μόχλευσης των κεφαλαίων του μηχανισμού διάσωσης της ευρωζώνης.

Commerzbank: Πτωχεύστε!


Προκλητικές ήταν οι δηλώσεις του επικεφαλής της δεύτερης γερμανικής τράπεζας, της Commerzbank, Μάρτιν Μπλέσινγκ, ο οποίος καλεί την Ελλάδα να κηρύξει στάση πληρωμών, καθώς θεωρεί ότι η εθελοντική συμμετοχή του τραπεζικού τομέα στην αρωγή προς την Ελλάδα δεν θα είναι αρκετή.

Από Σύνοδο σε Σύνοδο η λύση


Στα άκρα έχει φτάσει η κόντρα του γαλλο-γερμανικού άξονα ο οποίος δεν μπορεί να βρει κοινά αποδεκτή λύση για την κρίση χρέους που πλήττει την Ελλάδα αλλά και την Ευρωζώνη ολόκληρη.