e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Η Deal αποκαλύπτει όλες τις κινήσεις στην τραπεζική σκακιέρα. Είχε προαναγγείλει το «γάμο» Πειραιώς-ΑΤΕ και τώρα ρίχνει φως σε όλα όσα έρχονται. Στην Alpha η Εμπορική, στην Εθνική «οδεύει» το Τ.Τ. Οι συζητήσεις του Κωστόπουλου με την Credit Agricole. O Προβόπουλος και οι τρείς δρόμοι της Eurobank. Τι θα συμβεί με Γενική και Attica Bank.

Ποιοι και γιατί αφήνουν την Ελλάδα εκτός ευρωπαϊκού σχεδιασμού. OSI. H τελευταία ευκαιρία ή απλά μια πατάτα.
Ακόμα το σχέδιο για το διπλό νόμισμα.  Ευρώ και δραχμή. Η πρόταση, η μυστική σύσκεψη, και οι λεπτομέρεια.

Kate & Harry στο No1 των πιο καλοντυμένων

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονται στην κορυφή της διεθνούς λίστας με τους πιο καλοντυμένους που καταρτίζει το περιοδικό Vanity Fair, ύστερα από μια χρονιά κατά την οποία τα νεαρά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συγκέντρωσαν τα βλέμματα της δημοσιότητας.

Πιο αποτελεσματικό από το "Παπ" το τεστ του HPV

Το τεστ για τον ιό HPV των ανθρωπίνων θηλωμάτων μπορεί να προβλέψει σε βάθος χρόνου καλύτερα, σε σχέση με το τεστ «Παπ», την πιθανότητα μία γυναίκα να εμφανίσει ή όχι καρκίνο του τραχήλου, σύμφωνα με μία νέα συγκριτική αξιολόγηση που έκαναν Αμερικανοί και Βρετανοί ερευνητές.

Επιβεβαιώνει το ΑΑΑ της Γερμανίας η S&P

 Ψήφο εμπιστοσύνης στη γερμανική οικονομία δίνει η Standard & Poor's. Η S&P επιβεβαίωσε σήμερα την πιστοληπτική αξιολόγηση ΑΑΑ της Γερμανίας, διατηρώντας παράλληλα «σταθερή» την προοπτική της, επικαλούμενη τα «ισχυρά οικονομικά θεμελιώδη» στη χώρα.

Στον Σούπερ... Μάριο τα βλέμματα

Μάχη κορυφής αναμένεται να δοθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, που την προηγούμενη εβδομάδα, είχε δεσμευθεί ότι η ΕΚΤ «θα κάνει ό,τι χρειασθεί για τη διάσωση του ευρώ» καλείται να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις της Bundesbank.

Λαγκάρντ: Δεν φεύγουμε από την Ελλάδα

«Το ΔΝΤ δεν εξετάζει απόσυρση από τις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό πρόγραμμα».

Με αυτή την κατηγορηματική δήλωση η επικεφαλής του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ απάντησε στην ερώτηση που της τέθηκε αναφορικά με το κατά πόσον το ΔΝΤ σκέφτεται να αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση.

Σε βαθμό πλημμελήματος για κερδοσκοπικά παιχνίδια

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος εκπροσώπων του διεθνούς χρηματοπιστωτικού οίκου Morgan Stanley για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας κατά τη διάρκεια του επιχειρούμενου «γάμου» μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Bank (τον Ιανουάριο του 2011), ο οποίος ναυάγησε.

ΕΕΤ: Άδικη η περικοπή δανείων για όσους δεν δανείστηκαν

Oποιαδήποτε περικοπή του τραπεζικού χρέους σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αλλιώς τραπεζικά δάνεια, θα οδηγήσει σε ανακατανομή του πλούτου, αλλά εις βάρος όσων δεν έχουν δανειστεί ή αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης, υποστήριξε ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Χ. Γκόρτσος.

Μαύρα σύννεφα στον τουρισμό

Απαισιόδοξοι είναι οι Έλληνες ξενοδόχοι για το τρίτο τρίμηνο του 2012 που εκτιμούν ότι θα κλείσουν τη χρονιά με απώλειες σε πληρότητα αλλά και στα έσοδα.

Γονίδιο υπεύθυνο για τύφλωση στα βρέφη

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο γονίδιο που ευθύνεται για μια σπάνια κληρονομική νόσο του αμφιβληστροειδούς που πλήττει τα βρέφη και οδηγεί σε τύφλωση, ανοίγοντας έτσι το δρόμο σε πιθανές θεραπείες, σύμφωνα με τη βρετανική επιστημονική επιθεώρηση Nature Genetics.

Στάση αναμονής στο ΧΑΑ

Με ήπιες μεταβολές ξεκίνησαν οι σημερινές συναλλαγές στην ελληνική Χρηματιστηριακή αγορά, στον απόηχο της συμφωνίας των κυβερνητικών εταίρων για το περίγραμμα των μέτρων 11, 5 δισ. ευρώ και ενόψει της έναρξης της διαπραγματευσης με την τρόικα.

Moody's: Αρνητικό το outlook για τις ελληνικές τράπεζες

Την ώρα που ο εγχώριος χρηματοπιστωτικό κλάδος βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι κρίσιμων ανακατατάξεων, οι εκτιμήσεις της Moody's για το μέλλον του ελληνικού τραπεζικού συστήματος παραμένουν δυσοίωνες.

Πέρασε το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

 Με 163 υπέρ και 101 κατά, ψηφίστηκε τελικώς στη Βουλή το επίμαχο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στο νόμο Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ.

Άστατος ο καιρός

 Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης) κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Στα 6.6 δισ. οι ληξιπρόθεσμες του Δημοσίου

Στα 6.618 εκατ. ευρώ εκτοξεύτηκαν τον Ιούνιο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα.

Άνοδος με το βλέμμα στην ΕΚΤ

 Σε ανοδική τροχιά κινούνται οι τιμές των ευρωπαϊκών μετοχών κατά την εκκίνηση των σημερινών συναλλαγών, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην κρίσιμη σημερινή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).

Αντίστροφη μέτρηση για τα μέτρα

Την εκκίνηση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα σηματοδότησε η χθεσινή συμφωνία των κυβερνητικών εταίρων για το περίγραμμα του πακέτου των μέτρων 11,5 δισ. ευρώ.