e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Πρόστιμα 14.721.500 ευρώ επιβλήθηκαν το 2011 για αδήλωτη εργασία

Το ποσό των 14.721.500 ευρώ καταλογίστηκε συνολικά σε βάρος υπόχρεων εργοδοτών το 2011, για περιπτώσεις ανασφάλιστης εργασίας, όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργου Κουτρουμάνη, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, σχετικά με τα μέτρα για τη μείωση της ανασφάλιστης εργασίας.

Προσχώρηση Μαντούβαλου στον ΛΑΟΣ

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πέτρος Μαντούβαλος προσχώρησε στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Παπακωνσταντίνου: Αποτύπωσα τα πραγματικά στοιχεία

Σφοδρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και κατά του πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας Μανώλη Κοντοπυράκη, εξαπέλυσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προσερχόμενος στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το έλλειμμα.

Νυφικό για... ρεκόρ Γκίνες!


Νυφικό με ουρά μήκους 2.750 μέτρων σκοπεύουν να δημιουργήσουν οι διοργανωτές της έκθεσης γάμου στο Βουκουρέστι "Marriage Fest", φιλοδοξώντας να καταρρίψουν το προηγούμενο ρεκόρ της ουράς νυφικού, συνολικού μήκους 2.488 μέτρων που είχε καταγραφεί τον Δεκέμβριο του 2009.

Περαιτέρω περικοπές του εργασιακού κόστους στον ΟΤΕ


Η πολιτική που ασκεί ο Ρυθμιστής, δηλαδή η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ΕΕΤΤ, έχει εξελιχθεί για τον ΟΤΕ σε μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι η οικονομική κρίση, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Μιχάλης Τσαμάζ στη διάρκεια συνέντευξής του στο Reuters.

Ήρθε η Άνοιξη και... επίσημα


 Άνοιξη ξεκίνησε και επίσημα την Τρίτη, με την εαρινή ισημερία, πιο πρόωρα σε σχέση με άλλες φορές.


Οι αστρονόμοι ορίζουν την ισημερία, που σηματοδοτεί την έναρξη της άνοιξης, ως η στιγμή όπου ο Ήλιος λάμπει ακριβώς κάθετα πάνω από τον Ισημερινό της Γης, ενώ αμέσως μετά «μεταναστεύει» αργά προς τα βόρεια, φέρνοντας σιγά-σιγά το καλοκαίρι στο βόρειο ημισφαίριο, όπου ανήκει και η Ελλάδα.

Ενδείξεις αύξησης του ιού HIV σε ενεργούς χρήστες ουσιών

Ενδείξεις σημαντικής αύξησης του ιού HIV σε ενεργούς χρήστες ουσιών έχει από την αρχή του έτους ο ΟΚΑΝΑ και γι΄αυτό, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υφυπουργού Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη, ξεκινά εξόρμηση για τη δωρεάν διάθεση προφυλακτικών μαζί με σύριγγες στους ενεργούς χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών, αρχής γενομένης από το κέντρο της Αθήνας.

Online το προσωπικό αρχείο του Αϊνστάιν


Το πλήρες αρχείο του επιστήμονα Άλμπερτ Αϊνστάιν - που περιλαμβάνει την άγνωστη έως τώρα προσωπική αλληλογραφία του, καθώς και τα χειρόγραφα επιστημονικά σημειωματάριά του, όπου μεταξύ άλλων βρίσκεται για πρώτη φορά καταγραμμένη η πιο διάσημη εξίσωση στην ιστορία της ανθρωπότητας (E=MC2) - άρχισαν να «ανεβαίνουν» στο Διαδίκτυο από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, το οποίο τα έχει πλέον στην ιδιοκτησία του.

"Θα επιστρεφούν τα χρήματα των επιδομάτων"


Στις δημοτικές αρχές και σε γιατρούς επέρριψε ευθύνες, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, για προνοιακά επιδόματα που δίνονταν σε άτομα που δεν τα δικαιούνταν.

Η Adele ξεπέρασε και τους Pink Floyd!


Η Adele συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ των πωλήσεων του δίσκου της και να ξεπερνάει στις λίστες των charts θρυλικά ονόματα της μουσικής. Την προηγούμενη εβδομάδα το άλμπουμ “21” ξεπέρασε και τους Pink Floyd!

Προσχωρήσεις στους «Ανεξάρτητους Έλληνες»

Την προσχώρηση, το μεσημέρι, στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», της διαγραμμένης βουλευτή της ΝΔ, Μίκας Ιατρίδη προανήγγειλε ο Π. Καμμένος ενώ, όπως είπε, αναμένεται και η προσχώρηση του Π. Μελά. Το κόμμα θα αριθμεί, συνολικά, εννέα βουλευτές, επισήμανε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM.

"Καμία απόφαση για μείωση του εφάπαξ"


Σε κατηγορηματικό τόνο, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης διαβεβαιώνει ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για μείωση του εφάπαξ και σε κανένα Ταμείο.

Νέα μέτρα λόγω αδυναμίας είσπραξης ΦΠΑ


Η σημαντική υστέρηση που παρατηρείται στην συλλογή των εσόδων μέσω του Φόρου Προστιθεμένης Αξίας (ΦΠΑ) δυναμιτίζει την προσπάθεια της Κυβέρνησης για σταθεροποίηση της εισροής κεφαλαίων στα κρατικά ταμεία.

Άντληση 1,3 δισ. με μειωμένο επιτόκιο

Ποσό ύψους 1,3 δισ. ευρώ άντλησε το ελληνικό Δημόσιο στην πρώτη μετά-PSI δημοπρασία εντόκων γραμματίων 13 εβδομάδων.

Συνάντηση Σαμαρά - Χρυσοχοΐδη για τα έκτροπα


Η ανεξέλεγτη αύξηση της εγκληματικότητας, αλλά και οι φόβοι για έκτροπα κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, φέρνουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συζητήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον σχεδιασμό της Αστυνομίας και τους τρόπους αντιμετώπισης των δύο αυτών προβλημάτων.

Kόντρα Μυστακίδη, Mυτιληναίου, Μπόμπολα


Η σύγκρουση του πιο πλούσιου Έλληνα με τους δύο ισχυρούς για τη ΛΑΡΚΟ


Σύγκρουση επιχειρηματικών κολοσσών με έπαθλο τη ΛAPKO. O πιο πλούσιος Έλληνας κατά το 2011, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes, Aριστοτέλης Mυστακίδης, ισχυρός μέτοχος της Glencore International, της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρίας διακίνησης εμπορευμάτων (μεταλλευμάτων και άλλων πρώτων υλών) από τη μία και οι Eυάγγελος Mυτιληναίος και Γιώργος Mπόμπολας από την εγχώρια πλευρά είναι έτοιμοι να συγκρουστούν μεταξύ τους για το «φιλέτο» της υπό αποκρατικοποίηση κορυφαίας βιομηχανίας σιδηρονικελίου.

Στην πρέσα το εφάπαξ δημοσίων υπαλλήλων


Με μια κίνηση άνευ προηγουμένου, μέχρι την εκπνοή του 2012 η Κυβέρνηση θέτει σε... τεχνητό νοκ ντάουν όλες τις αυξήσεις που οι εργαζόμενοι κέρδισαν κατά την περίοδο 2007 – 2009, αφού, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, η συνολική δαπάνη για αποδοχές και εργοδοτικές εισφορές μειώθηκε κατά 8,4%, στο 2011, και θα φθάσει έως -10,1% κατά το τρέχον έτος.

Προσήλωση στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων συστήνει η Λαγκάρντ

Την κρισιμότητα της εφαρμογής επώδυνων μέτρων στην Ελλάδα «με τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη τόσο σε κυβερνητικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό», προκειμένου να επανέλθει η χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης, υπογράμμισε η Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ABC 7.30 Report.

Στην Ολομέλεια η νέα δανειακή σύμβαση

Στην Ολομέλεια της Βουλής εισάγεται σήμερα, προς συζήτηση και ψήφιση, η νέα δανειακή σύμβαση η οποία έγινε χθες δεκτή από την Επιτροπή Οικονομικών με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Ανόδου συνέχεια στο ΧΑΑ


Κόντρα στο αρνητικό κλίμα της Ευρώπης, με κέρδη ξεκίνησε και η σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.