e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Το σκάκι εξουσιών και ευθυνών στην Ευρώπη. Η μυστική έκθεση της Nomura, τα μέτρα που πάρθηκαν και οι συμβιβασμοί.
Έρχονται νέα σκληρά μέτρα. Οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι για τη Σύνοδο Κορυφής και τα καμπανάκια κινδύνου.
Όλες οι λεπτομέρειες απ΄τις καυτές εξελίξεις των Βρυξελλών.

Διαβάστε στην Deal news



Ατζέντα Παπαδήμου στις Βρυξέλλες. Να μην είμαστε πάλι παρόντες απόντες κύριε πρόεδρε.
Οι πιέσεις που δεχόμαστε από τις ΗΠΑ για το πετρέλαιο που παίρνουμε από την Τεχεράνη και οι κίνδυνοι.
Το σχέδιο για τη δημιουργία τριών Ελεύθερων Οικονομικών Ζωνών σε Μακεδονία , Θράκη, Ήπειρο και οι πρώτες ντουφεκιές αντίδρασης.
Όλα όσα αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο. Ο Βωβός, ο Θεοδωρίδης, τα Carrefour με το Μαρινόπουλο, ο Λάτσης, ο Στέγγος και οι τρεις έλληνες εφοπλιστές που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Επίσης
Τι θα συμβεί τώρα με το Alter, το κανόνι της Leo Burnet, αναλύσεις για το χρηματιστήριο , sport, αυτοκίνητο και παρασκήνια που θα συζητηθούν.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Κατάθεση ψυχής από τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Οι ξένοι οίκοι άρχισαν να μιλούν για μια δραχμή υποτιμημένη κατά 57,6% έναντι του ευρώ.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Η Cleary Gottlieb που προσελήφθη από την ελληνική κυβέρνηση διαρρέει ότι δουλεύει για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Τι γνωρίζει το Μαξίμου.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα.


Διαβάστε στην Deal news



 Ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και αποτυχία του hair cut βλέπει ο Τόμσεν, την ώρα που τα επικίνδυνα παιχνίδια με τη δραχμή επιστρέφουν.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Το σκάκι εξουσιών και ευθυνών στην Ευρώπη.


Διαβάστε στην Deal news



 Η μυστική έκθεση της Nomura, τα μέτρα που πάρθηκαν και οι συμβιβασμοί.
Έρχονται νέα σκληρά μέτρα. Οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι για τη Σύνοδο Κορυφής και τα καμπανάκια κινδύνου.
Όλες οι λεπτομέρειες απ΄τις καυτές εξελίξεις των Βρυξελλών.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

"Οι καλόγριες να παίρνουν αντισυλληπτικά"

Η Καθολική Εκκλησία θα πρέπει να καλύπτει τα έξοδα, προκειμένου να λαμβάνουν οι καλόγριες αντισυλληπτικά χάπια, ώστε να μειώνεται ο επιπλέον κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου που προκύπτει εξαιτίας του όρκου αγνότητας, ανακοίνωσαν αυστραλιανοί ειδικοί στον καρκίνο.Οι 94.790 καλόγριες σε ολόκληρο τον κόσμο "πληρώνουν πολύ ακριβό τίμημα για την αποχή τους" εξαιτίας του αυξημένου κινδύνου να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού, των ωοθηκών και της μήτρας.

Βορίδης: Δυσκολίες στα έργα αυτοκινητοδρόμων

Ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Μάκης Βορίδης εκτιμά ότι είναι δύσκολη η διαπραγμάτευση με τους παραχωρησιούχους για την υπέρβαση των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί και έχουν «παγώσει» τα έργα των αυτοκινητοδρόμων. Όπως επεσήμανε κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής για το ζήτημα, «πρόθεση του υπουργείου είναι να υπάρξει απεμπλοκή στη χρηματοδότηση, ώστε να προχωρήσουν τα έργα, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «αυτό δεν εξαρτάται από την βούληση του Δημοσίου».

Προς δανειοδότηση του ΔΝΤ με 150 δισ. η ΕΕ

Κοντά σε συμφωνία για τη χορήγηση διμερών δανείων ύψους 150 δισ. ευρώ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο βρίσκεται η ΕΕ σύμφωνα με το Reuters.

Στο στόχαστρο του υπουργείου Υγείας το ηκετρονικό τσιγάρο

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει βάλει στο «μάτι» το υπουργείο Υγείας με στόχο να βάλει φρένο στην πώλησή του.

Στο 2,9% ο πληθωρισμός το Νοέμβριο


Στο 2,9% διαμορφώθηκε ο πληθωρισμός το Νοέμβριο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Στο "σφυρί" τα ημερολόγια ιστορικού πολεμικού πλοίου

Τα χειρόγραφα ημερολόγια και σηματολόγια του πολεμικού πλοίου "Άρης" του Υδραίου Αναστασίου Τσαμαδού θα δημοπρατηθούν στις 21 Δεκεμβρίου από γνωστό οίκο δημοπρασιών, στην Αθήνα.

Περισσότερα κεφάλαια για λιγότερες παραγγελίες πλοίων

Αυξημένα κατά 2 δισ. δολάρια ήταν κεφάλαια που επένδυσαν οι Έλληνες πλοιοκτήτες για την ναυπήγηση νέων πλοίων το τελευταίο 10μηνο.Σύμφωνα με τα στοιχεία της Golden Destiny, η ελληνική εφοπλιστική κοινότητα επένδυσε 8,373 δισ. δολάρια για ναυπηγικά συμβόλαια για το διάστημα Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2011, ενώ το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010 είχαν τοποθετηθεί σε παραγγελίες πλοίων 6,671 δισ. δολάρια.

Σε "ελεύθερη πτώση" η βιομηχανική παραγωγή

Σημαντική πτώση της τάξης του 12,3% σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή της χώρας τον Οκτώβριο του 2011 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Μπαρόζο: Σώστε την ευρωζώνη

Έκκληση προς τους ευρωπαίους αξιωματούχους απηύθυνε ο επικεφαλής της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, να «κάνουν τα πάντα» για τη διάσωση της ευρωζώνης.

Οι γυναίκες στην Ευρώπη το σκέφονται να γίνουν μαμάδες

Ογδόντα εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας, ενώ στην Ευρώπη ένα στα έξι ζευγάρια αντιμετωπίζει προβλήματα σύλληψης. Μόνο το 2003, το συνολικό ποσοστό γονιμότητας στην ΕΕ των 27 μειώθηκε σε 1,47 γεννήσεις ζώντων νεογνών ανά γυναίκα.Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από ευρωπαϊκή έκθεση, με θέμα "Η γονιμότητα έχει σημασία", η οποία παρουσιάστηκε σε εκδήλωση από τον καθηγητή Μαιευτικής- Γυναικολογίας και Ανθρώπινης Αναπαραγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Ταρλατζή.

Facebook: Επίθεση αλλοίωσης προφίλ ελλήνων χρηστών

Μία πρωτοφανής μαζική επίθεση εναντίον Ελλήνων χρηστών του Facebook, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορία που κοινοποιήθηκε στο SecNews. Σύμφωνα με τον ανώνυμο αναγνώστη, ο οποίος απέστειλε τις λεπτομέρειες της επίθεσης, hacker με το ψευδώνυμο «Vib3s» κατόρθωσε να αποκτήσει τους κωδικούς πρόσβασης σε πάνω από 200 προφίλ Ελλήνων χρηστών του Facebook.

Έλληνας ο νέος δήμαρχος του Ντάρεμπιν Μελβούρνης

«Είναι μια ξεχωριστή, ιδιαίτερα τιμητική μέρα για μένα, αλλά και για την ομογένεια. Ο θείος μου Πίτερ Τσίτας ήταν ο πρώτος, γεννημένος στην Ελλάδα, δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή - το 1970 - και αυτός με ενέπνευσε».

Πωλητήριο στο σπίτι του Frank Sinatra

Το υπερπολυτελές σπίτι του Frank Sinatra, γνωστό και με την ονομασία «Farralone», πωλείται έναντι του αστρονομικού ποσού των 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο 17,5% η ανεργία το Σεπτέμβριο

Στα ύψη κινήθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας και το Σεπτέμβριο του 2011, καθώς παρά τη μείωση που κατέγραψε σε σχέση με τον Αύγουστο, διαμορφώθηκε στο 17,5%, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 36,6% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους.

Πέθανε ο γηραιότερος σκύλος του κόσμου

Η Ιαπωνία, συνηθισμένη στα ρεκόρ μακροβιότητας των ανθρώπων, κατέγραψε αυτή την εβδομάδα το θάνατο και του γηραιότερου σκύλου στον κόσμο, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 26 ετών και εννέα μηνών.

Πιέζει για ισχυρή συμφωνία ο Γιούνκερ

Καθώς τα περιθώρια για τη λήψη αποφάσεων κατά την σημερινή Σύνοδο Κορυφής στενεύουν επικίνδυνα, ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ άσκησε σήμερα νέες πιέσεις για την επίτευξη μίας οριστικής συμφωνίας στην ΕΕ εκφράζοντας την ελπίδ ότι η Βρετανία δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κάτι τέτοιο.

«Καμπανάκι» Λεονετί για την τύχη του ευρώ

Των κώδωνα του κινδύνου κρούει ο γάλλος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ζαν Λεονετί για το μέλλον του ευρώ επισημαίνοντας ότι «η κατάσταση στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι σοβαρή. Το ευρώ μπορεί να εκραγεί και η Ευρώπη να διαλυθεί».

"Προβάδισμα Λοβέρδου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ"

Προβάδισμα του υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου στην κούρσα για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ καταδεικνύει δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα "Το Ποντίκι", σύμφωνα με την οποία μάλιστα ένας στους δύο ψηφοφόρους του κόμματος θεωρεί μεγάλη ή αρκετά μεγάλη την πιθανότητα διάσπασης του Κινήματος στο άμεσο μέλλον.

Προς μείωση επιτοκίου η ΕΚΤ

Ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ κατά τη διάρκεια της οποίας οι ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται να λάβουν αποφάσεις για την επίλυση της κρίσης χρέους, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, συνεδριάζει σήμερα προκειμένου να προχωρήσει στη μείωση του βασικού της επιτοκίου κατά τουλάχιστον 0,25%.

Με καθυστέρηση οι συντάξεις του ΙΚΑ

Στις 22 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΙΚΑ, ενώ το δώρο κανονικά στις 16 του μήνα, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης.Σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ 99,5, έκανε λόγο για προβλήματα ρευστότητας στο ΙΚΑ, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με τα έσοδα, λόγω ύφεσης, ανεργίας, μειωμένων μισθών (άρα και εισφορών).

Ελαφίνα ερωτεύτηκε... κριάρι!

Ο έρωτας μεταξύ ενός ελαφιού και ενός... κριαριού συγκλόνισε κινεζικό ζωολογικό κήπο, σε τέτοιο βαθμό ώστε τα σχέδια χωρισμού τους ακυρώθηκαν, αφού οι αντιδράσεις τους ράγισαν την καρδιά των υπευθύνων.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού

Σταδιακή βελτίωση του καιρού στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο και εξασθένηση των ανέμων προβλέπει για την Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ετοιμάζονται να τυπώσουν εθνικά νομίσματα οι Κεντρικές Τράπεζες

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης επεξεργάζονται κεντρικές ευρωπαϊκές τράπεζες, καθώς θέλουν να είναι έτοιμες για ενδεχόμενη έξοδο χωρών από την ευρωζώνη ή τη συνολική διάσπαση αυτής.

Μικρή άνοδος στο Χ.Α.

Ελαφρώς ανοδικές τάσεις επικρατούν σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.

ΟΟΣΑ: Η ελληνική κυβέρνηση δεν παράγει έργο

Στον «τοίχο» στήνει την ελληνική κυβέρνηση ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ), λέγοντας πως είναι ανίκανη για μεταρρυθμίσεις. Ο ΟΟΣΑ καταλογίζει στην ελληνική κυβέρνηση δομικές αδυναμίες και ενδημικές ανικανότητες, σε μια προσπάθειά του να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο η χώρα δυσκολεύεται τόσο πολύ να προωθήσει τις «μεγάλες μεταρρυθμίσεις», που θεωρούνται απαραίτητες για να συγχρονίσει το βήμα της με τις άλλες ευρωπαϊκές οικονομίες και κοινωνίες.

Ξεκινά ο διαγωνισμός για το Ελληνικό

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα η πρόσκληση ενδιαφέροντος για τον ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την αξιοποίηση της έκτασης των 6.200 στρεμμάτων στο πρώην αεροδρόμιο στο Ελληνικό.