e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οδοντίατροι:Ο Λοβέρδος υπεύθυνος για το αλαλούμ στην Υγεία

Την κατάρρευση της Δημόσιος Υγείας αποδίδουν οι οδοντίατροι στον Ανδρέα Λοβέρδο τον οποίο μάλιστα κατηγορούν για παλινωδίες και καθυστερήσεις.

Ο ιππότης... σχεδιαστής των iPod

Ο Βρετανός σχεδιαστής που έκανε γνωστά τα πιο διάσημα προϊόντα της Apple στο ευρύ κοινό, τιμήθηκε με τον τίτλο του "ιππότη".

Υποδοχή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στον Πειραιά


«Η Ελλάδα γίνεται πλέον πιο φιλική επιχειρηματικά και πιο προσιτή στις επενδύσεις», δήλωσε το μεσημέρι ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στον ΟΛΠ, για την υποδοχή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου της χρονιάς, το MSC MAGNIFICA, που ήρθε στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί, με 3.200 επιβάτες και 1.100 μέλη πλήρωμα.

Ο Πάγκαλος ζητά 2 εκατ. ευρώ από την «Παρασκευή+13»

Δύο εκατομμύρια ευρώ ζητά από την εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή και 13 ως αποζημίωση για ηθική βλάβη ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ολιβιέ Μπαγί: Δεν θα βγει η Ελλάδα από το ευρώ

Την διαβεβαίωση του πως δεν υπάρχει «πρόθεση ή σχέδιο» κάποιο κράτος μέλος του ευρώ να εγκαταλείψει την ευρωζώνη το 2012 ή αργότερα, έδωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβιέ Μπαγί.

«Όχι» Βάιντμαν στην αναβάθμιση της ΕΚΤ

Κατά της αναβάθμισης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι ο νέος πρόεδρος της Bundesbank, Γενς Βάιντμαν, χαρακτηρίζοντας «θεμελιώδες λάθος» τη μετατροπή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) σε δανειστή της ύστατης καταφυγής.

Η γυναίκα του Patrick Swayze έβγαλε βιβλίο

Πόσες φορές έχουμε δει το «Dirty Dancing» και έχουμε θαυμάσει τον απίστευτο χορό του και την υπέροχη μορφή του. Δυστυχώς, ο καρκίνος νίκησε τον Patrick Swayze το 2009 και τώρα η γυναίκα του Lisa Niemi Swayze κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, που περιγράφει τη ζωή τους.

Χιλιάδες ψάρια εκβράστηκαν μυστηριωδώς στη Νορβηγία

Ρέγγες εκβράστηκαν κατά χιλιάδες στα παράλια της Νορβηγίας, προκαλώντας ερωτηματικά στους ειδικούς για τα αίτια ενός τόσο μαζικού φαινομένου, έγινε γνωστό από το νορβηγικό Ινστιτούτο Θαλάσσιων Ερευνών.

Καταχωρήθηκε έφεση για την υπόθεση της τραγωδίας με το αεροσκάφος της «Ήλιος»

Έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο κατά της αθωωτικής απόφασης του Κακουργιοδικείου στην υπόθεση της τραγωδίας με τη συντριβή του αεροσκάφους της εταιρείας «Ήλιος», κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 119 άνθρωποι, καταχώρησε σήμερα η Γενική Εισαγγελία.

"Δεν τίθεται θέμα μείωσης του κατώτατου μισθού"

Όλα τα ανοικτά ζητήματα -μισθολογικό ασφαλιστικό κ.α - θα τεθούν στις αυριανές διαδοχικές συναντήσεις του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΒΕΕ, κ.α).

Αυξήθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές ελαιολάδου στη Ρωσία


Σημαντική άνοδο σημείωσαν οι εξαγωγές ελαιολάδου το 2010 από την Ελλάδα στη Ρωσία, καθώς τόσο οι εξαγωγές όσο και το μερίδιο της χώρας μας επί του συνόλου αυξήθηκαν κατά 134,1% και 8,8% αντίστοιχα.

Καπελέρης: "Δεν έκανα κάτι με το οποίο να έχει ζημιωθεί το ελληνικό Δημόσιο"

Για μια κοινή απόφαση στο υπουργείο Οικονομικών παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων αλλά και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου μίλησε ο πρώην Γ.Γ. Τελωνειακών και Φορολογικών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών Ι. Καπελέρης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Η ΕΕ ζητά επιστροφή επιδοτήσεων 424,8 εκ. ευρώ

Την επιστροφή 424,8 εκατ. ευρώ και μάλιστα εντόκως, ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την Ελλάδα. Το ποσό αφορά -όπως αναφέρεται- σε "παράνομες" κρατικές ενισχύσεις που δόθηκαν μέσω του ΕΛΓΑ στους αγρότες την περίοδο 2008-2009.

Αλλαγή εμφάνισης για την Google

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στην κεντρική της σελίδα πραγματοποίησε η Google, χάριν της καλύτερης εξυπηρέτησης των χρηστών, ωστόσο το μεγάλο στοίχημα για την εταιρεία είναι η διατήρηση της μινιμαλιστικής εικόνας της.

Νέες εξηγήσεις καλούνται να δώσουν οι οικονομικοί εισαγγελείς

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Φώτη Μακρής, κάλεσε τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, εντός δύο ημερών να καταθέσουν εγγράφως τι εννοούσαν με τις δηλώσεις τους, αλλά και να δώσουν εγγράφως (και πάλι) στοιχεία ή ονόματα, εφόσον τα έχουν, για πρόσωπα που επιχείρησαν παρέμβαση στο έργο τους.

Να ανακληθούν οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ ζητά η ΓΣΕΒΕΕ

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο απέστειλε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), ζητώντας την άμεση ανάκληση των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Πούλησαν όσο όσο 4 Ελληνικά Airbus

Κοψοχρονιά πούλησε τέσσερα αεροσκάφη τύπου Airbus A340-300 στην εταιρεία Apollo Aniation Group το ελληνικό Δημόσιο, μετά από απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων.

Γερμανία: Η ανεργία στο χαμηλότερο επίπεδο της τελευταίας 20ετίας

Ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία έφθασε κατά μέσον όρο τον περασμένο χρόνο τα 2,976 εκατομμύρια άτομα, στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1991 και 263.000 λιγότερα από το 2010, ανακοίνωσε η Υπηρεσία για την Απασχόληση.

Ρεκόρ στα κερδοσκοπικά "στοιχήματα" κατά του ευρώ

Τα hedge funds (κερδοσκοπικά επενδυτικά ταμεία) αύξησαν την τελευταία εβδομάδα του 2011 τα στοιχήματά τους κατά του ευρώ, εντείνοντας την πίεση στο κοινό νόμισμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Καρτάλης: Να ανοίξουν οι διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ για νέο αρχηγό χωρίς Παπανδρέου

"Περιμένω να ανοίξουν οι διαδικασίες αύριο. Aυτό πλέον απαιτεί η δημοκρατική ευαισθησία του κάθε στελέχους του κόμματος. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Παπανδρέου έχει εκείνη την δημοκρατική ευαισθησία ώστε να ανοίξει αύριο τις διαδικασίες για τον επόμενο πρόεδρο του κινήματος όποιος και αν είναι αυτός", δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ενόψει της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου.

Πρεμιέρα το Μάρτιο για το Smartphone-ready ρολόι


Μέσα Μαρτίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το νέο ρολόι της Casio, G-Shock GB-6900, στην αγορά της Ιαπωνίας και στη συνέχεια στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου. Μπορεί το G-Shock GB-6900 εμφανισιακά να μοιάζει με ένα συνηθισμένο ρολόι της γνωστής σειράς της Casio όμως δεν είναι αφού μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth LE, με κάποιο smartphone.

WSJ: Το PSI κινδυνεύει

Στους κινδύνους που ελλοχεύουν για τη χώρα μας από τις διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή ομόλογων (PSI) αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Μπαράζ συσκέψεων με το "βλέμμα" στην Τρόικα

Σειρά συναντήσεων με υπουργούς θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος εν όψει της έλευσης της τρόικας στην Αθήνα στις 16 Ιανουαρίου.

Αποζημίωση από τη Halliburton ζητά η BP

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ BP και Halliburton. Όπως προκύπτει από σχετική αίτηση που κατέθεσε ο δικηγόρος της πετρελαϊκής εταιρείας, Ντον Χέικραφτ, στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ, η BP ζητά τώρα από τη Halliburton την καταβολή αποζημίωσης για τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εταιρείες έχουν εμπλακεί σε μια νομική διαμάχη και με τη δίκη που θα πραγματοποιηθεί φέτος αναμένεται να διευθετηθεί το θέμα των αποζημιώσεων.

Γεμάτη 100χρονίτες η Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ζουν 193 κάτοικοι (131 γυναίκες και 62 άνδρες) 100 ετών και άτομα, που η ηλικία τους υπερβαίνει τον έναν αιώνα, σύμφωνα με στοιχεία της υπηρεσίας έκδοσης δελτίων ταυτότητας της χώρας.

Μπριζίτ Μπαρντό: "Μία ελεύθερη γυναίκα"

Το "μυστήριο" της Μπριζίτ Μπαρντό, της γυναίκας που εξύφανε το θρύλο της αδάμαστης ανεξαρτησίας εγκαταλείποντας την κινηματογραφική καριέρα της για να αφοσιωθεί στην προστασία των ζώων, αποκρυπτογραφεί μια νέα, εγκωμιαστική βιογραφία της πρώην ηθοποιού.

Μελετούν ελληνικά κεραμικά για να φτιάξουν διαστημόπλοια!

Επιστήμονες από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, οι οποίοι σχεδιάζουν πυραύλους και διαστημόπλοια, μελετούν τα αττικά κεραμικά, καθώς πιστεύουν ότι θα πάρουν ιδέες για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις θερμικές «ασπίδες» των διαστημικών σκαφών τους, όταν αυτά επανέρχονται, μετά τα ταξίδια τους, στη γήινη ατμόσφαιρα.

Οι υπερχρεωμένοι ισχυροί της παγκόσμιας οικονομίας

Μπορεί το ελληνικό χρέος να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα, από ότι φαίνεται όμως τα χρέη των ισχυρών της παγκόσμιας οικονομίας είναι αυτά που κλέβουν την... παράσταση. Οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου και συγκεκριμένα, οι χώρες της Ομάδας των Επτά, καθώς και οι Ρωσία, Ινδία και Κίνα, θα πρέπει να αποπληρώσουν μέσα στο 2012 κρατικά ομόλογα ύψους 7,6 τρισ. δολαρίων (από 7,4% πέρυσι), την ώρα που οι αναλυτές προβλέπουν περαιτέρω αύξηση του κόστους κρατικού δανεισμού

Νευρικότητα στο Χ.Α.

Νευρικότητα επικρατεί και σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά την απογοητευτική πρώτη συνεδρίαση του 2012.Αυτή την ώρα (11:04), ο γενικός δείκτης τιμών υποχωρεί κατά 0,5% στις 670,36 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,52 εκατομμύρια ευρώ.

"Τρύπα" στην ιαπωνική αγορά αναζητά η Samsung

Στην ιαπωνική αγορά ενδιαφέρεται να ξαναμπεί η Samsung Electronics Co Ltd, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες.

Ροδόπη: Η φωτιά που "διώχνει" τους Καλικάντζαρους

Στα βάθη των αιώνων χάνεται το έθιμο του Σαγιά, που αναβιώνει και φέτος, παραμονή των Φώτων (5 Ιανουαρίου), στο χωριό Ασκητές της Ροδόπης, από το Σύλλογο Καππαδοκών και Μικρασιατών Ροδόπης "Ο Μέγας Βασίλειος" και το Σύλλογο Γυναικών Ασκητών.Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του "Μέγα Βασίλειου" Χαράλαμπος Φαρασόπουλος, το έθιμο ήταν διαδεδομένο στους ορθοδόξους πληθυσμούς όλων των χωριών της Καππαδοκίας και το έφεραν "από την πατρίδα, στη νέα πατρίδα" οι 35 οικογένειες που εγκαταστάθηκαν στους Ασκητές από το Αναργυράσιο (Αγιρνάς) της Καισαρείας.

Ελληνική πρωτιά στις αγορές πλοίων


Παρά το γεγονός ότι η κρίση επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις αγορές μεταχειρισμένων πλοίων με το 2011 να χαρακτηρίζεται χειρότερο και από το 2008, ωστόσο οι Έλληνες εφοπλιστές συνέχισαν τις επενδύσεις με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην κορυφή της λίστας με τις αγορές μεταχειρισμένων πλοίων.

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Καπελέρης


Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του και έπειτα από σχετικό αίτημα του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Γιάννης Καπελέρης, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα Τελωνειακών και Φορολογικών Υποθέσεων.

Καψής: Κρίσιμο τρίμηνο για την Ελλάδα

 Για την κρισιμότητα των επόμενων τριών – τεσσάρων μηνών για τη χώρα μας προειδοποίησε για άλλη μια φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, επισημαίνοντας ότι πρέπει να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση αλλιώς «είμαστε εκτός αγορών και εκτός ευρώ».

Πολυνομοσχέδιο - "φωτιά" για να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα

Τα «καυτά» μέτωπα της ελληνικής οικονομίας που εκκρεμούν από το προηγούμενο έτος και που έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης θα επιχειρήσει να κλείσει το πολυνομοσχέδιο – σκούπα που αναμένεται να συζητηθεί στο προσεχές Υπουργικό Συμβούλιο.