e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Χρηματιστήριο - Κλείσιμο

Σε αρνητικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να υποχωρεί κάτω από τα επίπεδα των 1.400 μονάδων.Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές και κυρίως η μετοχή της Πειραιώς η οποία υποχώρησε κατά 11,76%.

Αναστολή της αυριανής 24ωρης απεργίας στο ΜΕΤΡΟ

Κανονικά θα κινηθεί αύριο και το Μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτό αποφάσισαν να αναστείλουν την 24ωρη απεργία τους. Υπενθυμίζεται, ότι η διοίκηση της ΑΜΕΛ είχε προσφύγει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία.

Ενισχύεται ο εξώδικος συμβιβασμός μέσω της ρύθμισης χρεών

Τη δυνατότητα της διάσωσης της πρώτης κατοικίας και της μερικής απαλλαγής από τα χρέη δίνουν οι ρυθμίσεις του νόμου 3869/2010, καθώς από σήμερα οι υπερχρεωμένοι καταναλωτές μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στα κατά τόπου Ειρηνοδικεία.

Η πρώτη επιχειρησιακή σύμβαση στην Δράμα

Ειδική επιχειρησιακή σύμβαση σύναψε η γαλακτοβιομηχανία Δράμας ΝΕΟΓΑΛ ΑΕ, η οποία προβλέπει μειώσεις μισθών κατά 9% για την επόμενη διετία.

Απάτη χιλιάδων ευρώ σε βάρος οικοδόμων

Ανάστατοι είναι εκατοντάδες οικοδόμοι στους νομούς Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης από την απάτη πολλών χιλιάδων ευρώ, που στήθηκε σε βάρος τους από συγκεκριμένους εργολάβους.Οι τελευταίοι, σύμφωνα με καταγγελίες που ερευνά η εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης, εισέπρατταν τμηματικά από τους οικοδόμους πολλές χιλιάδες ευρώ για καταβολή εργοδοτικών εισφορών (ένσημα) προς το ΙΚΑ, χωρίς όμως ποτέ να τα αποδώσουν στον ασφαλιστικό οργανισμό.

Αντιδράσεις για τα μέτρα μη απόδοσης ΦΠΑ

Επιφυλάξεις σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη θέσπιση της διαδικασίας του αυτοφώρου για όσους συλλαμβάνονται να μην αποδίδουν ΦΠΑ διατυπώνουν τα πολιτικά κόμματα.«Αντί να κλείνουν τους Έλληνες στη φυλακή για τον Φ.Π.Α, ας μαζέψουν τα 4 δισ. από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών», σχολίασε εκ μέρους του ΛΑΟΣ ο εκπρόσωπος του κόμματος Κωστής Αϊβαλιώτης, τονίζοντας ότι είναι αδικία «ο Έλληνας να φυλακίζεται και το παραεμπόριο να βασιλεύει στο κέντρο της Αθήνας».

Μίχαλος: Αναγκαία η άμεση εφαρμογή του επενδυτικού νόμου


Tην άμεση εφαρμογή του επενδυτικού νόμου ζήτησε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Λιγότερο ζουν οι υπέρβαροι

Σύμφωνα με νέα μελέτη, το υπερβολικό βάρος μπορεί να αφαιρέσει χρόνια από τη ζωή των ανθρώπων, ακόμα και αν δεν πάσχουν από σοβαρές παθήσεις. Τα πορίσματα της νέας μελέτης, η οποία διεξήχθη από ερευνητές του Αμερικανικού Εθνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου και δημοσιεύεται στο έντυπο «New England journal of Medicine», «θα πρέπει να θέσουν τέλος στη συζήτηση για τη σχέση μεταξύ του υπερβολικού βάρους και του κινδύνου για πρόωρο θάνατο» αναφέρει ο δρ Ali Mokdad, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον.

Διαφωνίες στο πόρισμα για την υπόγεια αποθήκη φυσικού αερίου

Διαφωνίες όχι μόνο για τον τρόπο αλλά και για τη σκοπιμότητα υλοποίησης της επένδυσης για την μετατροπή του υπό εξάντληση κοιτάσματος "Νότια Καβάλα" σε υπόγεια αποθήκη φυσικού αερίου προκύπτουν από το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που συγκροτήθηκε για τη μελέτη του έργου. Πρόκειται για επένδυση εκτιμώμενου ύψους 400 εκατ. ευρώ, η πραγματοποίηση της οποίας θα διασφαλίσει 300 θέσεις εργασίας, και θα συμβάλει στην ενεργειακή ασφάλεια της Ελλάδας αλλά και των χωρών της περιοχής με τις οποίες υπάρχουν ή θα κατασκευαστούν τα επόμενα χρόνια διασυνδέσεις φυσικού αερίου.

Pimco: Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, έξω από το ευρώ

Ο Άντριου Μπόσομγουρθ, κορυφαίος μάνατζερ της επενδυτικής εταιρίας Pimco, θεωρεί αναμενόμενη την αναδιάρθρωση του χρέους των τριών χωρών της περιφέρειας της Ευρωζώνης, Ελλάδας, Ιρλανδίας, και Πορτογαλίας, και προτείνει την έξοδο αυτών των χωρών από το ευρώ."Ενόψει του αυξανόμενου ρίσκου για Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιρλανδία δεν ρίχνουμε πλέον χρήμα στις τρεις χώρες και έχουμε αποσυρθεί κατά μεγάλο μέρος από αυτές", λέει κ. Μπόσομγουρθ σε συνέντευξή του στη σημερινή 'Sddeutsche Zeitung' 'SZ' (Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ 04.01.11). "Δεν επενδύουμε ούτε σε χώρες που κινδυνεύουν να μολυνθούν μολονότι είναι φερέγγυες, όπως η Ισπανία και η Ιταλία. "Έχουμε μειώσει αισθητά το βάρος αυτών των χωρών", αποκαλύπτει ο μάνατζερ της Pimco, της μεγαλύτερης εταιρίας επενδύσεων σε κρατικά ομόλογα παγκοσμίως. Ο κ. Μπόσομγουρθ, ο οποίος διαχειρίζεται 122 δις ευρώ επενδύσεων σε κρατικά ομόλογα, λέει για τους υπουργούς Οικονομικών Ελλάδας και Ιρλανδίας ότι "κάνουν δύσκολη δουλειά σε δύσκολους καιρούς" και σε περίπτωση αποτυχίας "δεν θα είναι δική τους η ευθύνη".

Καταργείται η κλιμακωτή χρέωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Καταργείται η κλιμακωτή χρέωση στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ για τα νοικοκυριά, με τα νέα τιμολόγια που εγκρίθηκαν από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου.Αυτό σημαίνει ότι όλη η κατανάλωση ενός νοικοκυριού θα τιμολογείται με τη χρέωση ανά κιλοβατώρα που ισχύει για το αντίστοιχο κλιμάκιο, ενώ έως τώρα οι καταναλωτές πλήρωναν προοδευτικά, χαμηλότερες τιμές για τις πρώτες π.χ. 800 κιλοβατώρες, υψηλότερες για τις επόμενες 800, κ.λπ.

Πατάτα σε σχήμα καρδιάς

Μία πατάτα σε σχήμα καρδιάς "χάρισε" ένα μικρό περιβολάκι στο χωριό Μράτοβο της Κροατίας, στην ιδιοκτήτριά του, Μάριτσα Τζέλιτς, η οποία, όταν αντίκρισε την... εκκεντρική πατάτα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.Σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας "Croatian Times", αρχικά η κα Τζέλιτς υποψιάστηκε ότι πρόκειται για κάποιο αστείο του συζύγου της, όμως, όταν πήγε κοντά, ανακάλυψε ότι η πατάτα κάθε άλλο παρά αστείο ήταν.

Για το 40% των Γάλλων και των Γερμανών το Ισλάμ αποτελεί "απειλή"

Για περίπου το 40% των Γάλλων και των Γερμανών το Ισλάμ αποτελεί "μάλλον απειλή", σύμφωνα με μία δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στη γαλλική εφημερίδα Le Monde.

Το τάνγκο ως... εναλλακτική μορφή θεραπείας

Ο χορός και η μουσική έχουν χρησιμοποιηθεί από καταβολής του κόσμου για θεραπευτικούς σκοπούς. Σήμερα, ο χορός αποτελεί μία εναλλακτική μορφή θεραπείας, ενώ τα τελευταία χρόνια επαγγελματίες από το χώρο της υγείας έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν ως «θεραπευτικό εργαλείο» το τάνγκο. «Η τανγκοθεραπεία είναι ένας τρόπος να δουλέψεις θεραπευτικά, με μέσο το τάνγκο. Σ' αυτή τη μορφή θεραπείας, το τάνγκο χρησιμοποιείται ως ένα όργανο για την επίτευξη των επιδιωκόμενων θεραπευτικών στόχων», αναφέρει η Αργεντίνα ψυχολόγος-ταγκοθεραπεύτρια, Ντανιέλα Γκαλίτσια, η οποία ήρθε στην Ελλάδα (Πειραιά), τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η κρίση κρατάει τους νέους στο πατρικό τους...

Ποσοστό 61% των Ελλήνων ηλικίας 18-34 ετών, οι οποίοι ζουν με τους γονείς τους επικαλούνται ως κύρια αιτία του τόπου διαβίωσής τους την οικονομική κρίση, όπως επισημαίνει η Επίτροπος για θέματα Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Νεολαίας και Πολυγλωσσίας της ΕΕ, Α. Βασιλείου, έπειτα από ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Γ. Παπανικολάου για την αδυναμία οικονομικής ανεξαρτητοποίησης των νέων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ειδικότερα, ποσοστό 46% των νέων ενηλίκων ηλικίας 18-34 ετών στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθούν να ζουν τουλάχιστον με έναν από τους γονείς ενώ φαίνεται ότι οι νέοι Έλληνες (61%), Ούγγροι (64%) και Πορτογάλοι (62%) έχουν την τάση να προβάλλουν ως αιτία την έλλειψη οικονομικών πόρων ακόμη πιο συχνά από ό,τι οι νέοι σε άλλα κράτη μέλη.

Αναστολή των κινητοποιήσεων στα ΜΜΜ

Σε αναστολή των κινητοποιήσεών τους, με τη μορφή της 24ωρης απεργίας, προχώρησαν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μετά τη σκληρή στάση που τήρησε το Υπουργείο Μεταφορών, το οποίο έδωσε...

Ο ΣΔΟΕ εντόπισε 17 χιλιάδες μαϊμούδες

Επιχείρηση εντοπισμού μεγάλης ποσότητας παράνομου εμπορεύματος έγινε με τη συνεργασία και τη συμμετοχή των υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων, του Σ.Δ.Ο.Ε. και την παρουσία εισαγγελέα.Πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε τέσσερα κτήρια της Αθήνας με παράνομα εμπορεύματα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μενάνδρου 20 μέσα σε μια αποθήκη εντοπίστηκαν 9000 αντίγραφα επώνυμων προϊόντων.

Η Ναυτίλία έφερε 140 δισ. ευρώ στην δεκαετία

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το διάστημα 2000-2010 η ναυτιλία έφερε στη χώρα μας 140 δισ ευρώ σε συνάλλαγμα.

Τα οιστρογόνα υπεύθυνα για καρκίνο σε νεαρές γυναίκες


Όπως υποστηρίζει ομάδα επιστημόνων από τις Η.Π.Α., τα οιστρογόνα (γυναικείες ορμόνες) μπορεί να τροφοδοτούν καρκίνους της κεφαλής και του λαιμού σε νεαρές γυναίκες, εξηγώντας γιατί η νόσος βρίσκεται σε έξαρση στην εν λόγω ομάδα.

Κεγκέρογλου: "Οι τράπεζες να ανταποκριθούν στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά "

Πρόσκληση στις τράπεζες να ανταποκριθούν στις αιτήσεις για συμβιβαστική ρύθμιση των χρεών απηύθυνε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Κεγκέρογλου. «Σήμερα αρχίζει η εφαρμογή του νόμου 3869/2010 για τη ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων. Οι υπερχρεωμένοι πολίτες που βρίσκονται σε μόνιμη αδυναμία πληρωμής ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και να πετύχουν τη ρύθμιση των χρεών τους με βάση τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Η μόλυνση του περιβάλλοντος κάνει τα παιδιά πιο κοντά


Σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα, τα παιδιά τα οποία εκτίθενται σε υψηλά επίπεδα χημικών ουσιών που ρυπαίνουν το περιβάλλον, γίνονται πιο κοντά από τους συνομήλικούς τους. Οι ερευνητές, υπό την Τζέην Μπερνς της Σχολής Δημόσιας Υγείας του αμερικανικού Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Pediatrics» της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, μελέτησαν επί τρία χρόνια περίπου 500 αγόρια ηλικίας οκτώ και εννέα ετών σε μια περιοχή της Ρωσίας, η οποία θεωρείται άκρως μολυσμένη λόγω της παρουσίας ενός χημικού εργοστασίου.

ΔΕΗ: Όχι άλλες αιτήσεις για φωτοβολταικά

Διακοπή της παραλαβής νέων αιτημάτων για φωτοβολταϊκούς σταθμούς σε τουλάχιστον 16 νομούς της χώρας ζητάει, σύμφωνα με... πληροφορίες, η ΔΕΗ από τη ΡΑΕ και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς η συνολική ισχύς των αιτήσεων που έχουν ήδη κατατεθεί ξεπερνά τις δυνατότητες των τοπικών δικτύων αλλά και τη ζήτηση. Η ΔΕΗ έχει ολοκληρώσει μια πρώτη καταγραφή της δυναμικότητας των δικτύων μέσης τάσης από την οποία προκύπτει ότι σε 16 νομούς της χώρας τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρηθούν κορεσμένα.

Πρόταση για ενίσχυση του ΟΠΑΠ από αμερικανικό fund

Σχέδιο για την αύξηση της αξίας του ποσοστού του δημοσίου στον ΟΠΑΠ από τα 1,4 δισ. ευρώ που είναι σήμερα στα 16 δισ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο, υπέβαλε η αμερικανική εταιρεία Fernbank Partners LLC στο υπουργείο Οικονομικών.Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μέσω του fund της κατέχει μετοχές του ΟΠΑΠ, ως μακροπρόθεσμη επένδυση.

Τα μυστικά των επιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας

Δεκάδες επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα είναι έτοιμες να υπογράψουν επιχειρησιακές συμβάσεις εργασίας με τις οποίες θα καταβάλλουν στους εργαζόμενους, μειωμένους μισθούς χωρίς πλαφόν για ένα συν ένα έτος.Ήδη από τα στοιχεία που διαθέτουν Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα κυρίως της Βορείου Ελλάδας εκτιμάται ότι δεκάδες επιχειρήσεις θα προχωρήσουν άμεσα σε επιχειρησιακές συμβάσεις σε μία προσπάθεια να περιορίσουν το κόστος εργασίας.

Φεβρουάριο ο συμψηφισμός ΦΠΑ και χρεών προς Δημόσιο Προτεινόμενο

Τον επόμενο μήνα θα ολοκληρωθεί σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών το ζήτημα του συμψηφισμού ΦΠΑ που οφείλει το κράτος με οφειλές των επιχειρήσεων στο κράτος, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής επί του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου.Ο κ. Ρήγας παραδέχθηκε τις μεγάλες καθυστερήσεις στην επιστροφή του ΦΠΑ, σημειώνοντας ότι η νέα κυβέρνηση είχε να επιστρέψει ΦΠΑ από το 2005 ύψους 1,4 δισ. και από αυτά επιστράφηκε το 2010 ποσό 1,2 δισ ευρώ.

Δελτίο για τις τιμές σε 341 φαρμακευτικά προιόντα που κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην αγορά

Τιμές σε 341 φάρμακα που κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά έδωσε το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με το με αριθμό 1/2011 Δελτίο Τιμών Φαρμάκων.Το Δελτίο θα έχει ισχύ από την επομένη της ανακοίνωσης του στον Ημερήσιο Τύπο και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.gge.gr/37/index.asp.

Ακτινογραφίες και Τομογραφίες αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου σε παιδιά και εφήβους!

Μια νέα έρευνα αμερικανικής επιστημονικής ομάδας δείχνει ότι τα παιδιά και οι έφηβοι, που εκτίθενται συχνά σε ακτινοβολίες μέσα από τις ακτινογραφίεςκαι κυρίως τις αξονικές τομογραφίες, έχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο αργότερα στη ζωή τους. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το μέσο παιδί στις ΗΠΑ θα κάνει περισσότερες από επτά διαγνωστικές ακτινολογικές εξετάσεις μέχρι τα 18 χρόνια του. Οι περισσότερες από αυτές τις εξετάσεις αφορούν απλές ακτινογραφίες (ακτίνες Χ), όπου η ακτινοβολία είναι σχετικά μικρή, όμως ανησυχητική θεωρείται η αυξητική τάση που καταγράφεται στις αξονικές τομογραφίες, οι οποίες εκπέμπουν πολύ περισσότερη ακτινοβολία και αυξάνουν περισσότερο τον κίνδυνο για καρκίνο.

Αύξηση του πληθωρισμού της Ευρωζώνης το Δεκέμβριο

Αυξήθηκε το ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού στην ευρωζώνη τον Δεκέμβριο στο 2,2% από 1,9% που ήταν τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Eurostat.Η προκαταρκτική εκτίμηση της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας τοποθετεί τον πληθωρισμό ελαφρώς υψηλότερα από τον επίσημο στόχο του 2% που έχει θέσει η ΕΚΤ, για πρώτη φορά από το Νοέμβριο του 2008.

Στα 2,5 δισ. τα έσοδα από τους ημιυπαίθριους

Σε 366.735 ανέρχεται ο αριθμός των αιτήσεων που κατατέθηκαν στις πολεοδομικές υπηρεσίες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2010 για ρυθμίσεις των ημιυπαίθριων και άλλων χώρων που έχουν αλλάξει χρήση, έναντι 362.867 που ήταν στις 28 του ίδιου μήνα και 283.567 στις 6 του περασμένου Δεκεμβρίου.Ο αριθμός των αιτήσεων και των αντίστοιχων χώρων εκτιμάται ότι θα αποδώσει έσοδα περίπου 800 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά υπολογίζεται ότι οι χώροι που θα ενταχθούν στη ρύθμιση είναι γύρω στο 1,5 εκατ. και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από 2,5 δισ. ευρώ.

Πανάκριβη και η μήνυση... +1.000% το παράβολο

Από 23 Ιανουαρίου 2011 αυξάνεται 1.000% το παράβολο υποβολής μήνυσης, δηλαδή από δέκα ευρώ που είναι σήμερα αυξάνεται στα 100 ευρώ, ενώ παράλληλα αυξάνεται κατά 500% το παράβολο δήλωσης παράστασης πολιτικής αγωγής (αυξάνεται από τα δέκα ευρώ στα πενήντα).Σύμφωνα με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης (υπ’ αριθμ. 123827/2010) αυξάνονται τα δικαστικά έξοδα στην ποινική διαδικασία. Ειδικότερα, σύμφωνα με την εν λόγω υπουργική απόφαση:

Κάτω από τις 1.400 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Ο τραπεζικός κλάδος μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο χρηματιστηριακό ταμπλό, που ξεκίνησε στο βαθύ κόκκινο και κάτω από τις 1.400 μονάδες(-1,40%).

Ξεκινά ο δανεισμός του 2011, υπό τη σκιά υποβαθμίσεων

H δημοπρασία εντόκων γραμματίων για το 2011, αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιανουαρίου και θα επαναληφθεί στις 18 Ιανουαρίου, ενώ την ίδια ώρα τα επιτελεία των ξένων οίκων αξιολόγησης, ετοιμάζουν νέο "χτύπημα" για την ελληνική οικονομία, ίσως με βαρύτερες υποβαθμίσεις.

Στα 91,54 δολάρια η τιμή του αργού

Στις 09:29 (ώρα Ελλάδος), η τιμή του αμερικανικού ελαφρού αργού υποχωρούσε οριακά κατά ένα σεντ στα 91,54 δολάρια το βαρέλι, παραμένοντας κοντά στα 92,58 δολάρια στα οποία ανήλθε χθες - το υψηλότερο επίπεδο από τις αρχές Οκτωβρίου του 2008.

Παρουσίαση του επενδυτικού προγράμματος του ΟΛΠ

Ο πρόεδρος του ΟΛΠ, Γιώργος Ανωμερίτης, θα παρουσιάσει σήμερα το μεσημέρι το επενδυτικό πρόγραμμα του Οργανισμού Λιμένα Πειραιώς, ύψους 1 δισ. ευρώ, παρουσία του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννη Διαμαντίδη.