e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ D€ALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

 
Παρέμβαση Λάτση στο… παρά πέντε.
Το επτασφράγιστο μυστικό του μεγαλοτραπεζίτη.
Ήλθε στην Αθήνα για την «τελευταία» κίνηση.
Με ποιες προϋποθέσεις μπορεί να ξανανοίξει το θέμα Alpha – Eurobank.

Ο Λαβίδας «χτυπάει» τα φαρμακεία Έτοιμος για την «απελευθέρωση»


Διαβάστε στην DEAL news




Η απελευθέρωση της αγοράς των φαρμάκων ανοίγει τον δρόμο στον φαρμακοβιομήχανο Θανάση Λαβίδα να προχωρήσει στη δημιουργία αλυσίδας λιανικού εμπορίου φαρμάκων. Άρχισαν, ήδη, οι πρώτες διερευνητικές επαφές σε φαρμακεία με το ερώτημα εάν ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε όμιλο.
* Τα σχέδια του επιχειρηματία και ποιοι μπορούν να ακολουθήσουν

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

«Πεντελικόν»: Κράτηση Στο «δωμάτιο 99»


Διαβάστε στην DEAL news

«Πεντελικόν». Ορατότητας μηδέν ή σωτηρία. Γιατί οδηγήθηκε στο άρθρο 99 ο ιδιοκτήτης του πασίγνωστου ξενοδοχείου Χαράλαμπος Βάρδης.
Η εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι τράπεζες και πως έφθασε στο χείλος.
Ακόμα: η «ιστορία» που έγραψε το ξενοδοχείο. Από την ταινία του Φώσκολου «ορατότης μηδέν» ως την κρίση στο ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τη συνάντηση της Goldman Sahs με τον Γιώργο και τη συμφωνία Βγενόπουλου-Βαρδινογιάννη για τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό.

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο mr Chipita μπαίνει σε ξένα χρηματιστήρια


Διαβάστε στην DEAL news


* Ο στόχος του Λονδίνου και
Το άνοιγμα στις αγορές της
Μ.Ανατολής
* Ανοικτό το ενδεχόμενο να
Διεκδικήσει την προεδρία
Του ΣΕΒ
* Οι τεταμένες σχέσεις του με
Τον Μπακαλόπουλα και η
αναζήτηση ισχυρών κεφαλαίων


Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

Ο ΛΑΤΣΗΣ ΗΡΘΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ τους ΞΕΝΟΥΣ ΣΕ ALPHA KAI EUROBANK


Διαβάστε στην DEAL news




Το μήνυμα της HSBC προς EUROBANK «Συνεργασία μόνο στο εξωτερικό».
Η απάντηση της BNP Paribas στον Κωστόπουλο της ALPHA BANK. «Σε ένα χρόνο βλέπουμε».
Η άρνηση των ξένων που χαλάει τουλάχιστον προς το παρόν στη συγχώνευση –ALPHA BANK-EUROBANK και γιατί ήρθε στην Αθήνα καταβάλλοντας μία ύστατη προσπάθεια ο Σπύρος Λάτσης.
Η «βόμβα» Καραμούζη, η στάση της Επιτροπής κεφαλαιαγορά, οι ψίθυροι, οι διαρροές και οι αντίθετες θέσεις που εκφράζονται από επιτελείς και των δύο τραπεζών.
Γιατί δεν μπορεί να προχωρήσει τώρα η συμφωνία, με ποιες προϋποθέσεις μπορεί να ξανανοίξει το θέμα και ποιοι θεωρούν κρίσιμο το επόμενο 7ήμερο

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ


Διαβάστε στην DEAL news

Το ταξίδι Παπανδρέου-Παμπούκη στις ΗΠΑ. Τι μπορεί να αποδώσει. Οι πρώτες επαφές με παγκοσμίως γνωστή αμερικανική εταιρεία που επιθυμεί να επενδύσει στην Ελλάδα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και με 250εκ. ευρώ το χρόνο.
Η κατ’ αρχήν συμφωνία με private equity του Λουξεμβούργου, οι επαφές με Ντόναλντ Τράμπ αλλά και με τους εκπροσώπους των αμερικανικών αμυντικών βιομηχανιών.


Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ 4 ΔΙΣ


Διαβάστε στην DEAL news

Οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες και τα σχέδια για να καλυφθούν τα 4 δις «μαύρης τρύπας» των εσόδων
Ποιες από αυτές υποδέχεται θετικά η αγορά και για ποιες εκπέμπει σήματα sos. Μιλούν στην DEAL news κορυφαίοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.
Ακόμα τι θα συμβεί με τον Φ.Π.Α, η ευκαιρία της περαίωσης, νέες λεπτομέρειες για το φορολογικό, τα ΚΕΠ, για τις επιχειρήσεις και εκπτωτικά κίνητρα




Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

«Κομμένα φτερά» στην Athens Airways


Διαβάστε στην DEAL news

«Κενά αέρος» στην Athens Airways μετά τις ζημιές και ο αγώνας επιβίωσης κόντρα στους ισχυρούς για τον Σάκη Ανδριανόπουλο. Ο αποκλεισμός της εταιρίας από τις άγονες γραμμές έφερε την καθίζηση στην «πτήση» την ώρα που η κρίση χτύπησε και τις άλλες «μικρές» εταιρίες του κλάδου. Τι θέλει να κάνει τώρα ο Ανδριανόπουλος που στο παρελθόν κατηγορήθηκε για τη φιλική του σχέση με την Φεβρωνία Πατριανάκου.


Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

Ζημιές στην πληροφορική για Οικονόμου


Διαβάστε στην DEAL news

Ο εφοπλιστής Γιώργος Οικονόμου –«Mr Forbes» και η αποτυχημένη είσοδος στην πληροφορική . Η οικονομική αιμορραγία της PC System και πώς ο ίδιος θέλει να απεμπλακεί. Οι λεπτομέρειες του «γάμου» που έγινε πριν από 4 χρόνια και η πορεία.




Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

-Νέες πιέσεις Βωβού αλλά και υποσχέσεις.


Διαβάστε στην DEAL news



Ο Βωβός πήρε και την διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου θα προωθηθεί ο Βοτανικός. Σε ποιο σχέδιο του νόμου θα ενταχθεί. Η καθυστέρηση , οι ανακοινώσεις , η δυσαρέσκεια στο υπουργείο και η κάθοδος της μετοχής.
Γιατί ο επιχειρηματίας με όπλο τους εργαζόμενους μετά τις απολύσεις πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις.


Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

ΤΙΤΑΝ-ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Μετά το «σφυροκόπημα» ,εργοστάσιο στην Αλβανία.

Διαβάστε στην DEAL news

Οι συναντήσεις του Ανδρέα Κανελλόπουλου στο road show του Λονδίνου και το «σφυροκόπημα» που δέχτηκε από τους αναλυτές.
Τα προβλήματα του ΤΙΤΑΝ στην Ελλάδα, αλλά και στις ΗΠΑ μετά την ύφεση της αγοράς και η στρατηγική του ομίλου. Στοίχημα στην Τουρκία και στην Αίγυπτο και «χτύπημα» στην Αλβανία με την δημιουργία του νέου εργοστασίου.

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

Ο Φέσσας για τα ΕΛΤΑ

Διαβάστε στην DEAL news


Ο Θ. Φέσσας έτοιμος να διεκδικήσει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αντίπαλοι του μόνο ξένοι . Τα υπέρ και τα κατά για την διεκδίκηση του στόχου του.

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

Τα κόλπα των «σορτάκηδων».


Διαβάστε στην DEAL news

Οι «σορτάκηδες» χτύπησαν στο χρηματιστήριο. Στόχος τους οι τράπεζες. Τι θα αλλάξει σύντομα μετά τις ευρωπαικές αποφάσεις για την κερδοσκοπία.
Τι φέρνει στο ταμπλό η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας και όλα τα μυστικά από τα road show του Λονδίνου.

Το γράφει η Deal είναι αλήθεια

Χαμηλό το ποσοστό προσέλκυσης ξένων φοιτητών στα ελληνικά πανεπιστήμια

Τα ανώτατα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα παρουσιάζουν σαφή υστέρηση στο βαθμό προσέλκυσης ξένων φοιτητών σε σχέση με τα αντίστοιχα ιδρύματα των περισσοτέρων κρατών μελών της Ε.Ε.

Οι άνδρες κοιτάζουν το σώμα, οι γυναίκες το πρόσωπο!

Τα δύο φύλα τείνουν να αποφασίζουν με διαφορετικά κριτήρια, όταν διαλέγουν σύντροφο για το επόμενο ραντεβού. Οι άνδρες κοιτάζουν περισσότερο τις καμπύλες του σώματος μιας γυναίκας, ενώ οι γυναίκες είναι πιο… ανοιχτόμυαλες και κοιτάζουν πιο πολύ το πρόσωπο του άνδρα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Αρση πλαφόν και απεργιακής απειλής

Η γρήγορη ομαλοποίηση της αγοράς καυσίμων από την Κυριακή το βράδυ ως προς την τροφοδοσία των πρατηρίων και τη διαμόρφωση των τιμών οδήγησε την κυβέρνηση στην απόφαση να άρει το πλαφόν στην τιμή τους από χθες τα μεσάνυχτα.

Μαθήματα βίας από το νηπιαγωγείο

Κλοπές, ξυλοδαρμοί, κακοποιήσεις. Συμπλοκές και απειλές για μαχαιρώματα από μαθητές δημοτικών και γυμνασίων, που συσπειρώνονται σε συμμορίες και δρουν σε τάξεις και προαύλια, διογκώνοντας το πρόβλημα της βίας στα σχολεία.

Έως τις αρχές Νοεμβρίου θα απεγκλωβιστούν οι μεταλλωρύχοι

Ο μηχανικός Ρενέ Ογκιλάρ που έχει τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας διάσωσης των 33 μεταλλωρύχων στη Χιλή, δήλωσε ότι ελπίζει ο απεγκλωβισμός τους να έχει λάβει χώρα έως τις αρχές Νοεμβρίου. Πρόκειται για νέα εκτίμηση που τοποθετεί τη διάσωση νωρίτερα από όσο είχε προβλεφθεί.

Καλούν Καραμανλή στην προανακριτική! Η κατάθεση της συζύγου Βουλγαράκη "καίει" τον πρώην πρωθυπουργό

- Κατ' αρχήν ναι από τα κόμματα

- Την Τρίτη η τελική απόφαση
- Οργισμένος ο πρώην πρωθυπουργός με όσα είπε η σύζυγος του Γ. ΒουλγαράκηΟρατό είναι πλέον το ενδεχόμενο κλήσης του Κώστα Καραμανλής στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, μετά την κατάθεση - βόμβα της Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη οτι εκείνος πήρε όλες τις αποφάσεις.