e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

- Σπατάλη και σκάνδαλα χωρίς τέλος! Την ίδια ώρα που οι Έλληνες πληρώνουν το «τίμημα» της κρίσης, 113 εκατομμύρια ευρώ πήραν τα κόμματα το 2010 - 237 εκατομμύρια ευρώ για τις μετακινήσεις των πολιτικών υπαλλήλων του ΥΕΘΑ. 7 εκατομμύρια αντί 700 χιλιάδων ευρώ κόστισε ο κοριός της ΕΥΠ - 4,5 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν για το κανάλι της Βουλής. Ο Πεπόνης ψάχνει το site του ΙΚΑ.

- Συμβιβασμός σκάνδαλο. Σκύβουμε το κεφάλι στη Siemens.

- Η τρόικα απαιτεί τώρα 200.000 απολύσεις. Το σχέδιο για το Δημόσιο. Αποφασίστηκε ο «διωγμός» αλά… Βουκουρέστι. Αδίστακτος εκβιασμός για να πάρουμε βοήθεια…

Οι ιερές business του Ιερώνυμου


Διαβάστε στην Press Time





Το χρυσάφι από τα ακίνητα, οι άραβες και οι άποροι!

Ο νέος… Ομέρ Πριόνης


Διαβάστε στην Press Time



Γιώργος Καμίνης: Ζήλεψε την δόξα του προκατόχου του. «Καμίνη το πάρκο θα μείνει»…

Ύποπτο παρασκήνιο για το Σκοπιανό



Διαβάστε στην Press Time




Η ονομασία της ΠΓΔΜ βάζει «φωτιά» στη συγκυβέρνηση

Να βγουν στο φως οι καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία



Διαβάστε στην Press Time



Έπρεπε να μιλήσει ο ομογενής βουλευτής; Τι θα κάνετε τώρα κύριε Βενιζέλο; Αναβρασμός επικρατεί από την αποκάλυψη για το «μπλόκο» στις τράπεζες.

Μέρκελ: Η επίλυση της κρίσης θα πάρει χρόνια

Συνεχίζει το βέτο κατά της έκδοσης ευρωομολόγου η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, εάν δεν έχει προηγηθεί η πλήρης δημοσιονομική σύγκλιση στην ευρωζώνη.

Το AIDS θερίζει στην Ελλάδα


Ο αριθμός ρεκόρ των 34 εκατομμυρίων ανθρώπων ζούσαν σε όλο τον κόσμο με τον ιό HIV, κυρίως λόγω της μεγαλύτερης πρόσβασης που έχουν σε θεραπείες, οι οποίες συνέβαλαν στο να μειωθούν σημαντικά οι θάνατοι από AIDS, σύμφωνα με την έκθεση της υπηρεσίας του ΟΗΕ για το AIDS (UNAIDS).

Ξεκινά η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2012


Το απόγευμα της Παρασκευής ξεκινά στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2012, η οποία θα διαρκέσει πέντε ημέρες.

Βερολίνο: Υφυπουργός με αρμοδιότητα... την Ελλάδα


Υφυπουργό για την προώθηση και παρακολούθηση προγραμμάτων που θα χρηματοδοτούνται από τα κονδύλια της ΕΕ, τα οποία δεν έχει εκταμιεύσει η Ελλάδα, όρισε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σε μια προσπάθεια να αναζωογονηθεί η ελληνογερμανική φιλία και συνεργασία στη βάση συγκεκριμένων στόχων.

Στις 12 Δεκεμβρίου η έλευση της Τρόικα

Έρχεται η Τρόικα στις 12 Δεκεμβρίου για την επιτόπου εξέταση της κατάστασης αλλά και να συζητήσουν τις πιθανότητες για το νέο πρόγραμμα.

Ο γαλλογερμανικός άξονας σε ρόλο "ευρω-σωτήρα"


Ασπαζόμενοι το δόγμα "η ισχύς εν τη ενώσει", Γερμανία και Γαλλία προχωρούν συντεταγμένα για την "επανίδρυση" της Ευρώπης - όπως δήλωσε ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί -, ζητώντας αυστηρότερους κανόνες και κυρώσεις και πιέζοντας για αναθεώρηση των Συνθηκών.

Απειλούν με μπλακάουτ μέσα στα Χριστούγεννα


Την έντονη αντίδραση των εργαζομένων σε ορυχεία και μονάδες της ΔΕΗ έχουν προκαλέσει οι ανισότητες στις μισθολογικές μειώσεις, οι οποίες ενώ για τους ίδιους κυμαίνονται στο 25% για τους διοικητικούς περιορίζονται στο 9%.

Στο Πειθαρχικό ο αρχηγός της σχολής Ευελπίδων


Στο Πειθαρχικό της Σχολής Ευελπίδων - με το ερώτημα της αποπομπής - παραπέμπεται ο αρχηγός της Σχολής, ο οποίος φέρεται να πρωταγωνίστησε στην αμαύρωση της επετείου του Πολυτεχνείου, ενώ επιβάλλεται ποινή φυλάκισης 20 ημερών στους ευέλπιδες - πλην των πρωτοετών - που "απήγγειλαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου".

Ελληνικό το καλύτερο πρόγραμμα Τάβλι σε pc

Το διάστημα από 18 έως 26 Νοεμβρίου διεξήχθη στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας ο 16ος ετήσιος διαγωνισμός επιτραπέζιων παιχνιδιών για προγράμματα υπολογιστών, αλλιώς γνωστός και ως ολυμπιάδα προγραμμάτων παιχνιδιών (Computer Olympiad, http://www.grappa.univ-lille3.fr/icga/competition.php?id=3), με 59 συμμετέχοντες σε 18 αγωνίσματα.

"Το τέλος ακινήτων δεν καταργείται αλλά διορθώνεται"


Διευκρινίσεις για το τέλος ακινήτων, η καταβολή του οποίου γίνεται μέσω της ΔΕΗ και συνδέεται με διακοπή της ηλεκτροδότησης, έδωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, τονίζοντας ότι το μέτρο δεν θα καταργηθεί - προκειμένου να προωθηθεί η διαδικασία δημοσιονομικής εξυγίανσης - αλλά θα υπάρξουν βελτιωτικές ρυθμίσεις, με τις οποίες θα αντιμετωπιστούν πολλά προβλήματα.

Σε θετικό έδαφος το Χ.Α.


Σε θετικό έδαφος κινείται σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με την προσοχή να είναι στραμμένη στην επικείμενη συνεδρίαση του ΔΝΤ για την εκταμίευση της έκτης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα.