e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-«Κοράκια» made in USA στο Αιγαίο. Θρίλερ με τα πετρέλαια του Αιγαίου. Έβαλαν στο στόχαστρο τα κοιτάσματα. Αποκαλύψεις για τον «άγνωστο πόλεμο» των μεγάλων συμφερόντων.

- Η «αποστολή» της Χίλαρι, οι μυστικές διαπραγματεύσεις. Ο ρόλος της Ρωσίας των Ισραηλινών και του καρτέλ του πετρελαίου.


-Ποιοι και γιατί μεθοδεύουν την συνεκμετάλλευση με την Τουρκία. Τι κρύβει η οργή Ερντογάν.


-Στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα των μέτρων που έλαβε η ΕΕ. Επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάπτυξη. Νέα ανάσα στην Ελλάδα από τις αγορές.

Στο φως το «κύκλωμα» της Μαλαισίας.


Διαβάστε στην Press Time




 Έρευνα του ΣΔΟΕ. Έπαιζαν απίστευτα λεφτά στο στοίχημα. Έρχονται αποκαλύψεις.

Στόχος επίθεσης η Δήμητρα Λιάνη!

 

Διαβάστε στην Press Time


 

Ενισχύθηκε η προσωπική της φρουρά. Η χήρα του Παπανδρέου διαμαρτυρήθηκε στον Παπουτσή.

Οι βουλευτές θα… αποφασίσουν εάν είναι προδότες.

 

Διαβάστε στην Press Time


 

Στη Βουλή η μηνυτήρια αναφορά εναντίον τους. Δεν «καταχωνιάστηκε» στο αρχείο μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα.


Αυστρία: Η Ελλάδα θα μπορέσει να ορθοποδήσει μέχρι το 2014 με αυτή τη στήριξη

"Ανακουφισμένος" μετά το θετικό αποτέλεσμα της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, δήλωσε ο Σοσιαλδημοκράτης καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν, σε συνέντευξή του στη δημόσια Ραδιοφωνία, εκφράζοντας συγχρόνως την ελπίδα πως με την επιτευχθείσα στήριξή της, η Ελλάδα θα μπορέσει να βγει από την κρίση και να ορθοποδήσει μέχρι το 2014.Και βέβαια αισθάνεται ανακούφιση, όπως τόνισε ο κ. Φάιμαν, καθώς η χθεσινή υπήρξε μια πολύ καλή ημέρα, αφού οι πολιτικοί, με τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, μπόρεσαν και αντέδρασαν απέναντι στις χρηματαγορές και στους κερδοσκόπους, που υπαγορεύουν πολλές φορές, κάτι που στον ίδιο προξενεί μεγάλη ανησυχία.

"Ώρα να βάλουν όλοι πλάτη για την ανάπτυξη"

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να τον ενημερώσει, αναφορικά με τις θετικές αποφάσεις της Συνοδού Κορυφής για το ελληνικό χρέος.  

Σε κλίμα αισιοδοξίας η ενημέρωση των υπουργών

Για τα αποτελέσματα της χθεσινής συνόδου κορυφής της Ευρωζώνης ενημέρωσε τα μέλη του υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε μία συνεδρίαση, στην οποία επικράτησε κλίμα αισιοδοξίας. Σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ανέφερε ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιηθούν τα CDS, ενώ ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης είπε ότι δεν θα υπάρξουν ζημιές στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο γερμανικός Τύπος για τα αποτελέσματα της συνόδου

Διχασμένος εμφανίζεται ο γερμανικός Τύπος την επομένη της συμφωνίας κατά τη σύνοδο κορυφής, η οποία αποφάσισε μαζική οικονομική στήριξη της Ελλάδας, ειδικότερα ως προς τις διαστάσεις των αποφάσεων οι οποίες ελήφθησαν στις Βρυξέλλες και τον ρόλο που διαδραμάτισε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγγελα Μέρκελ.Εκεί όπου η Frankfurter Rundschau θεωρεί ότι "η Ευρώπη συνέρχεται", και η Berliner Zeitung διακρίνει "τη γέννηση ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου", η συντηρητική Die Welt, με λιγότερο ενθουσιασμό, επιλέγει να προβάλει ως τίτλο: "Άλλο ένα σχέδιο διάσωσης".

Η στήριξη της Ελλάδας θα αυξήσει το χρέος της Γαλλίας

Αποφασιστικό στάδιο στην ιστορία της Ευρωζώνης χαρακτήρισε τη συμφωνία που επετεύχθη χθες στις Βρυξέλλες ο γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν, ενώ τόνισε ότι θα έχει έμμεσες συνέπειες, καθώς το νέο ευρωπαϊκό σχέδιο βοήθειας για την Ελλάδα θα προκαλέσει αύξηση του χρέους της Γαλλίας κατά περίπου 15 δισεκατομμύρια ευρώ ως το 2014.  

O Fitch θα θέσει την Ελλάδα σε restricted default

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch ανακοίνωσε ότι προτίθεται να θέσει το μακροπρόθεσμο χρέος της Ελλάδας σε καθεστώς «περιορισμένης χρεοκοπίας» (restricted default), μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Αλλαγές στο νομοσχέδιο για ενεργειακές αγορές και υδρογονάνθρακες

Με σειρά βελτιωτικών αλλαγών και τροποποιήσεων, τις οποίες ανακοίνωσε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υιοθετούνται πολλές προτάσεις φορέων και των κομμάτων στο νομοσχέδιο για τη "Λειτουργία Ενεργειακών Αγορών Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου, την Παραγωγή και τα δίκτυα μεταφοράς υδρογονανθράκων".  

Αφαίρεση πινακίδων και δίκες-εξπρές

Παρέμβαση πραγματοποίησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, για το κλείσιμο αεροδρομίων, λιμανιών, κ.λπ. από οδηγούς ταξί και ζητά την αφαίρεση των πινακίδων των οχημάτων, που πραγματοποιούν καταλήψεις, τον σχηματισμό δικογραφιών και την παραπομπή των ιδιοκτητών σε δίκες-εξπρές. 

Οι αποφάσεις θα σταθεροποιήσουν και στην Ευρωζώνη

«Επιλέχθηκε μια ευρεία προσέγγιση, που σημαίνει πως όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και ολόκληρη η κατάσταση στην Ευρωζώνη σταθεροποιείται» δήλωσε στο Austrian State Radio Oe1 η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ, χαιρετίζοντας τις αποφάσεις τυς Συνόδου Κορυφής. Η κ. Φέκτερ τόνισε ότι το δεύτερο πακέτο ελληνικής βοήθειας είναι βιώσιμο μακροπρόθεσμα και βοηθά στη σταθεροποίηση ολόκληρης της Ευρώπης, όχι μόνο της Ελλάδας.

«Η επιτυχία ανήκει στον ελληνικό λαό»

Λίγα λεπτά πριν κλείσουν οι πόρτες  της αίθουσας Συμβουλίων της Βουλής για να αρχίσει το υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε διάγγελμα του, μίλησε για την χθεσινή επιτυχία της Ελλάδας, ότι οφείλεται στις προσπάθειες αλλά και στις επίπονες θυσίες του ελληνικού λαού.  

Θετικά σχόλια από τον διεθνή οικονομικό τύπο

Υποστηρίζει τις αποφάσεις της χθεσινής Συνόδου Κορυφής σχετικά με την στήριξη της Ελλάδας ο διεθνής οικονομικός τύπος, χαρακτηρίζοντάς τες σημαντικές.  

Το νέο σπιτικό του William και της Catherine

Έτοιμοι να μετακομίσουν στο νέο τους σπιτικό, στο παλάτι του Kensington είναι ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Catherine. Ο William μεγάλωσε εκεί ως παιδί, μαζί με τον αδερφό του Harry, τον πατέρα του Κάρολο και την πριγκίπισσα Diana, ενώ έχει ανακαινιστεί πλήρως για να ταιριάζει στα γούστα του ζευγαριού. 

Η κρίση "χτυπάει" και την Εurovision junior

Για διάλυση πάει η Eurovision junior, αφού οι περισσότερες χώρες, που έχουν «γονατίσει» από την κρίση, γυρνούν την πλάτη στον θεσμό.  

Υπόθεση διαφθοράς κατήγγειλε ο Καμίνης

Σοβαρή υπόθεση διαφθοράς και δωροδοκίας, με πρωταγωνιστές τον διευθυντή και τον πρόεδρο του του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του δήμου Αθηναίων, αποκαλύφθηκε απο έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα απο καταγγελία του ίδιου του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στον αρχηγό της Αστυνομίας, αντιστράτηγο Λευτέρη Οικονόμου.  

''Καυτό'' video με τη Merilyn Monroe;


Είναι ή δεν είναι η Merilyn Monroe; Ο κάτοχος του 6,5 λεπτών video που δείχνει την Merilyn (ή κάποια... σωσία της) να κάνει sex πριν ακόμα κλείσει τα 21 της χρόνια, ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για την διάσημη star και ζητάει 500.000 δολάρια για να το ''χαρίσει'' σε κάποιον άλλον...Ο Ισπανός συλλέκτης Μικέλ Μπάρσα, που ζει στην Αργεντινή, έχει πραγματικά στα χέρια του έναν ''θησαυρό''. Αρκεί να καταφέρει να πείσει τους υποψήφιους αγοραστές ότι το εν λόγω video είναι αυθεντικό.

"Έφυγε" ο ζωγράφος και εγγονός του Φρόιντ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ένας από τους πιο διάσημους, ιδιαίτερους - και αμφιλεγόμενους - βρετανούς ζωγράφους. Πρόκειται για τον Λουσιέν Φρόιντ, εγγονό του "πατέρα της Ψυχανάλυσης". Άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σύντομη ασθένεια, στο σπίτι του στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου.  

Αναβάθμισε τη Βουλγαρία η Moody's

Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Moody's Investors Service προχώρησε σε αναβάθμιση της αξιολόγησης του βουλγαρικού κρατικού χρέους σε Baa2 από Baa3.  

«Ανάσα το αναπτυξιακό πακέτο της Ευρώπης για την Ελλάδα»

Βαθιά ανάσα για την Ελλάδα χαρακτήρισε τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.  

Ανάκληση οχημάτων Mercedes-Benz

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε την ανάκληση αυτοκινήτων Mercedes-Benz μοντέλο Vito από την εταιρεία εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου. Η ανάκληση περιλαμβάνει 130 οχήματα, παραγωγής από Οκτώβριο 2007 έως Οκτώβριο 2010, στα οποία ενδέχεται να υπερθερμανθεί το ρελέ ανεμιστήρα συστήματος κλιματισμού υπό διάφορες συνθήκες λειτουργίας (π.χ. σε περίπτωση υψηλής εξωτερικής θερμοκρασίας, υψηλής θερμοκρασίας κινητήρα, συνεχή λειτουργία του συστήματος κλιματισμού). Κατ' αυτόν τον τρόπο ενδέχεται να επιβαρυνθούν οι αγωγοί, οι συγκολλήσεις και τα εξαρτήματα στο εσωτερικό του ρελέ και να προκληθεί βραχυκύκλωμα και βλάβες από κάψιμο ή φωτιά.

Σε διαδικασία απογείωσης ο δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών- Άγγιξε το + 4%

Σε διαδικασία απογείωσης βρίσκεται από το πρωί το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Οι προτάσεις του IIF δεν θα προκαλέσουν πιστωτικό γεγονός

Δεν θα προκαλέσουν πιστωτικό γεγονός ή εξόφληση των CDS οι προτάσεις του IIF για την ανταλλαγή χρέους της Ελλάδας και την επαναγορά ομολόγων καθώς είναι σε εθελοντική βάση, επεσήμανε ο σύμβουλος σύμβουλο της Διεθνούς Ένωσης Παραγώγων Προϊόντων (International Swaps and Derivatives Association) Ντέιβιντ Γκιν.

Οι ιδιοκτήτες ταξί άνοιξαν μπάρες και περιμένουν Ραγκούση

Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί με αιφνίδιες κινήσεις που αποφασίζονται τις πρωινές ώρες. Εκεί όμως που τους κατηγορούσαν για παρεμπόδιση τουρισμού, τώρα διαμαρτύρονται ανοίγοντας μπάρες των κομβικών σημείων των αυτοκινητόδρομων και αφήνουν τους ταξιδιώτες να διέρχονται ελεύθερα. Σήμερα Παρασκευή ήδη 500 ιδιοκτήτες ταξί βρίσκονται στα διόδια της Ελευσίνας και σηκώνουν τις μπάρες ούτως ώστε να περνούν ελεύθερα τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Το ίδιο ακριβώς συνέβη , μέχρι τις 10:30 και στην έξοδο Κύμης στην Αττική Οδό.

Ποιές τράπεζες θα συμμετάσχουν στο πακέτο στήριξης


To Ινστιτούτο Διεθνούς Χρηματοοικονομικής ανακοίνωσε τις τράπεζες που θα συμμετέχουν στο σχέδιο στήριξης της Ελλάδας, μέσω τις συμφωνίας για τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.




Το παρασκήνιο των αποφάσεων σωτηρίας.
Ο κίνδυνος για την επιλεκτική χρεοκοπία παραμένει.
Οι τέσσερις άξονες του σχεδίου και η λύση αλά… Μάρσαλ.
Επαναγορά ομολόγων μέσω EFSF.
Επιμήκυνση της αποπληρωμής δανείου σε 15 χρόνια.
Πτώση των επιτοκίων στο 3,5%.
Ολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξη και επενδύσεων.
Κριτήριο για το αύριο η αντίδραση των αγορών.
Γιατί χρειάστηκε να πάνε στις Βρυξέλλες Προβόπουλος – Ράπανος.

Το σχέδιο για την Ελλάδα

 



Διαβάστε στην Deal news


 
Το παρασκήνιο των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα.
Το σωσίβιο και τα αγκάθια. Οι πρώτες αποτιμήσεις των ειδικών και της αγοράς
Η επαναγορά ομολόγων, μέσω EFSF. Η επιμήκυνση της αποπληρωμής δανείου σε 15-30 χρόνια.
Η πτώση των επιτοκίων και τι προβλέπει το σχέδιο Marsal.




Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν