e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Το Σογιούζ συνδέθηκε με το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Το ρωσικό διαστημόπλοιο Σογιούζ συνδέθηκε, την Τετάρτη με το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, δύο ημέρες μετά την εκτόξευσή του από το διαστημικό κέντρο του Μπαϊκονούρ, στο Καζακστάν.

Η θερμοκρασία σε άνοδο

Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες, τα μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, η κατά βάση εξασθένηση των ανέμων στα πελάγη και η άνοδος του υδραργύρου, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα :

Στην τελική ευθεία η αναμόρφωση του ΕΣΥ

Με τη διοικητική και ανά περίπτωση λειτουργική συγχώνευση των μεγαλύτερων νοσοκομείων της χώρας στον «άξονα της Βασ. Σοφίας» στο κέντρο της Αθήνας, ξεκινά ο πολυσυζητημένος «Καλλικράτης στην Υγεία». Οπως εξήγγειλε ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος, η αναμόρφωση του ΕΣΥ μπαίνει στην τελική ευθεία, αρχής γενομένης από το κέντρο.

Ισχυρός μετασεισμός 7,1 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Δεν έχει κλείσει ακόμα ο κύκλος δυστυχίας για τους Ιάπωνες οι οποίοι δεν έχουν ακόμη συνέλθει από την τραγωδία της 11ης Μαρτίου και σχεδόν ένα μήνα μετά θρήνησε ακόμη τρεις νεκρούς, θύματα του μετασεισμού της Πέμπτης.Ο επίσημος απολογισμός των ιαπωνικών αρχών κάνει λόγο για τρεις νεκρούς και τουλάχιστον 132 τραυματίες, εκ των οποίων οι 17 σε σοβαρή κατάσταση, από τα 7,1 Ρίχτερ που συγκλόνισαν την επαρχία Μιγιάγκι.

Καταδικάστηκε και τίθεται σε διαθεσιμότητα ο Ψωμιάδης

Καταδίκασε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, με την απόφαση του το Εφετείο Θεσσαλονίκης.Ο κ. Ψωμιάδης καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος. Κατά τον ισχύοντα νόμο ο κ. Ψωμιάδης πρέπει να τεθεί σε διαθεσιμότητα έως ότου αποφανθεί αμετάκλητα ο Άρειος Πάγος.