e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο η Press Time αποκαλύπτει




-Αποκάλυψη: Το σκάνδαλο με τα «τυφλά» F-16. Μόνο μια παρυφή του αποκάλυψαν τα αρχεία του wikileaks. Η νύχτα της «συνομωσίας» και της μεγάλης ανατροπής.

Press ελεύθερη φωνή.

 

Διαβάστε στην Press Time



 

Γράφουν: Αλ. Βέλιος, Ευρ. Στυλιανίδης, Νικ. Νικολόπουλος, Χρ. Αράπογλου, Κυρ. Βελόπουλος, Μαν. Μπεντενιώτης, Αδ. Γεωργιάδης, Γιω. Νούλας, Θοδ. Δρίτσας, Βας. Κορκίδης, Π. Σταυριανάκης, Γ. Τσούκαλης, Στ. Τζουλάκης, Β. Μιχαλολιάκος.

Οι Έλληνες προσκεκλημένοι στο «γάμο της χρονιάς».

 

Διαβάστε στην Press Time








 Οι φίλοι του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Το άγνωστο ταξίδι στην Κέρκυρα και οι σχέσεις του με τον τέως.

Τα «φέσια» των δήμων.

 

Διαβάστε στην Press Time

 

Οι υπερχρεωμένες τοπικές αυτοδιοικήσεις. Μαύρη τρύπα 2 δις «ταφόπλακα» για τον Καλλικράτη





Δεν κόπηκαν τα πλοκάμια της μαφίας.

 

Διαβάστε στην Press Time







 Παρά την επιτυχία της ΕΛΑΣ με τους 217 νονούς. «Μηδέν» εις το Πηλίκον» και με τις προηγούμενες υποθέσεις.

Σε κλοιό ο υπουργός με τα 178 εκατ. ευρώ.

 

Διαβάστε στην Press Time

 

Φύλλο και φτερό τον κάνει το ΣΔΟΕ. Στη Βουλή το θέμα.
Η πολυτελής ζωή του και η εμπλοκή του σε άλλες «υποθέσεις».

Αποκάλυψη: Το σκάνδαλο με τα «τυφλά» F-16.

 

Διαβάστε στην Press Time


 

Μόνο μια παρυφή του αποκάλυψαν τα αρχεία του wikileaks. Η νύχτα της «συνομωσίας» και της μεγάλης ανατροπής. Οι κουμπαριές, οι φιλίες, οι παρεμβάσεις και οι «λογικές» που έβγαλαν εκτός παιχνιδιού το ήδη επιλεγέν καλύτερο F 15. Lockheed Martin, Boeing, Σημίτης, Άκης, Παπαντωνίου, Μητσοτάκης, Έβερτ. Ο Αμερικανός πρέσβης, ο Λιακουνάκος, ο Κόκκαλης και ο Πλέσσας.. Η πρεσβεία των ΗΠΑ ανέκρινε Έλληνες αξιωματικούς μέσα στο Πεντάγωνο!

Χάνει έδαφος ο χρυσός

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται οι τιμές του χρυσού στις συναλλαγές της Παρασκευής μετά τα τελευταία στοιχεία για την αγορά εργασίας στις ΗΠΑ που αποδείχθηκαν καλύτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών.

Κόντρα για τον έλεγχο του αμερικανικού χρηματιστηρίου

Κοινή πρόταση κατέθεσαν σήμερα οι εταιρείες NASDAQ ΟMX και IntercontinentalExchange (ICE) για την εξαγορά της εταιρείας που διαχειρίζεται το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, NYSE Euronext. Η προσφορά ανέρχεται συνολικά σε 11,3 δισ. δολάρια και περιλαμβάνει την καταβολή 42,50 δολαρίων σε μετρητά και μετοχικό κεφάλαιο ανά μετοχή. Όπως δήλωσαν οι δύο εταιρείες, η προσφορά προβλέπει την καταβολή πριμ ύψους 19% βάσει της τιμής που έχει ήδη προτείνει η ανταγωνίστρια Deutsche Boerse AG για εξαγορά της NYSE. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της πρότασης, η μετοχή της NYSE Euronext εκτινάχθηκε κατά 12% στην προχρηματιστηριακή διαπραγμάτευση, ενώ η τιμή της Deutsche Boerse, από την άλλη, έκανε βουτιά 3% στο γερμανικό χρηματιστήριο.

Σεισμική δόνηση μεταξύ Κρήτης και Καρπάθου το μεσημέρι της Παρασκευής

Ιδιαίτερα αισθητή


Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Ρόδου και Καρπάθου.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και έγινε αισθητός μέχρι το Λεκανοπέδιο.

Δεν έβγαλε απόφαση το Εφετείο Κακουργημάτων για το «παραδικαστικό»

Η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε ότι δεν ήταν έτοιμη για την έκδοση της ετυμηγορίας


Στο … παρά πέντε αναβλήθηκε χθες η έκδοση της απόφασης των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για την υπόθεση του αποκαλούμενου «παραδικαστικού κυκλώματος». Μετά από πολύμηνη διαδικασία και διακοπή για διάσκεψη περίπου 20 ημερών η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε στους κατηγορούμενους ότι δεν ήταν έτοιμη για την έκδοση της ετυμηγορίας .

ΕΛ.ΑΣ.: «Δώσαμε αποφασιστικό χτύπημα στην εγχώρια Μαφία»

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και νέος γύρος συλλήψεωνν


Στοιχεία για δολοφονίες, πωλήσεις όπλων, ναρκωτικών, ξυλοδαρμούς διαιτητών μέχρι και για στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο έχουν καταγραφεί από τον σούπερ- κοριό της ΕΥΠ στα πλαίσια της επιχείρησης «Πάνορμος». Τις επόμενες ημέρες όταν και θα ολοκληρωθεί η ανάγνωση των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών των νονών αναμένεται να υπάρξει νέος γύρος συλλήψεων ατόμων που σε πρώτο επίπεδο δεν συμμετέχουν σε κάποια από τις 4 εγκληματικές οργανώσεις, αλλά έχουν αναπτύξει άλλου είδους εγκληματικές δραστηριότητες με το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσα από εταιρείες, και ποδοσφαιρικά σωματεία.

"Xειρότερα και από τα ελληνικά τα αμερικανικά ομόλογα"

Τα ομόλογα που εκδίδει το αμερικανικό δημόσιο έχουν μικρή αξία, λόγω τους αυξανόμενου χρέους των ΗΠΑ, αναφέρει σε έκθεση του ο Μπιλ Γκρος, επικεφαλής της Pimco, του μεγαλύτερου ταμείου επενδύσεων σε ομόλογα στον κόσμο, σύμφωνα με το Bloomberg. Όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, ο Γκρος σημείωσε στη μηνιαία επενδυτική επισκόπησή του ότι οι ΗΠΑ έχουν μη καταγεγραμμένο χρέος 75 τρις. δολαρίων που είναι κοντά στο 500% του ΑΕΠ της χώρας, στο οποίο περιλαμβάνονται εκτός από τα ομόλογα και οι υποχρεώσεις για την κοινωνική ασφάλιση και την υγεία.

H χειρότερη χρονιά της 50ετίας για το ΧΑ το 2010

Πρωτοφανείς ήταν οι ζημιές ύψους 3,1 δισ. ευρώ των εισηγμένων εταιριών για το 2010. Παράλληλα, το ποσοστό των εισηγμένων που κατέστησαν ζημιογόνες ανήλθε στο 62%. Συμφώνα με τα στοιχεία της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ, οι κερδοφόρες εταιρείες διαμορφώθηκαν στις 101. Από αυτές οι 26 αύξησαν τα κέρδη τους, οι 62 εμφάνισαν συρρίκνωση της κερδοφορίας και οι 13 επέστρεψαν στα κέρδη μετά από ζημιογόνα χρήση.

Καρχαρίας στα Γρεβενά!

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο! Δόντι κήτους που έζησε πριν από 30 εκατομμύρια χρόνια βρήκε δάσκαλος σε υψόμετρο 800 μέτρων στα Γρεβενά. Το τριγωνικό δόντι έχει διαστάσεις 4Χ5 και παραδόθηκε στο Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς, όπου εκτίθεται μαζί με εκατοντάδες απολιθώματα προϊστορικών ζώων.Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, πριν από 30 εκ χρόνια, κατά την περίοδο του Ολιγόκαινου η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας βρισκόταν στο βυθό της Τηθύος Θάλασσας, η οποία εκτεινόταν από τον Ατλαντικό έως την Ασία.

Δημιουργία πλαστικών από... πούπουλα κοτόπουλου!

Ακούγεται σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά αμερικανοί ερευνητές προτείνουν ένα πρωτότυπο τρόπο για να αξιοποιηθούν οι τόνοι φτερών και πούπουλων από κοτόπουλα, που κάθε χρόνο πετιούνται.

Στη Μεσσηνία το αρχαιότερο κείμενο στην Ευρώπη

Γραφή σε πήλινη πινακίδα, που βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Ίκλαινα της Μεσσηνίας, είναι το αρχαιότερο γνωστό αποκρυπτογραφημένο κείμενο στην Ευρώπη, σύμφωνα με μελέτες.

Σε επίπεδα ρεκόρ παραμένει το πετρέλαιο θέρμανσης

Πάνω από ένα λεπτό ακρίβυνε η αμόλυβδη την περασμένη εβδομάδα, μετά τις ανατιμήσεις των τελευταίων ημερών, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης επέστρεψε στο υψηλό ρεκόρ του Μαρτίου.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία από το Παρατηρητήριο Τιμών η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώνεται σήμερα στο 1,671 ευρώ έναντι 1,658 την προηγούμενη Παρασκευή. Αυξήθηκε δηλαδή κατά 1,3 λεπτά το λίτρο. Το υψηλό ρεκόρ για τη βενζίνη ήταν 1,68 ευρώ, στις 16 Μαρτίου.

Βαθαίνει η κρίση στον κατασκευαστικό κλάδο

Δεκάδες εταιρείες οδηγούνται σε πτώχευση


Ανησυχητικά στοιχεία για την κρίση που διέρχεται ο κατασκευαστικός κλάδος παρουσιάσθηκαν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ανωνύμων, Περιορισμένης Ευθύνης και Προσωπικών Τεχνικών Εταιρειών (ΣΑΤΕ), την Πέμπτη.Ο πρόεδρος του ΣΑΤΕ κ. Γιώργος Βλάχος κάνοντας τον απολογισμό της διοίκησης, δήλωσε πως μεγάλο πλήθος των κατασκευαστικών επιχειρήσεων, μεγάλων μεσαίων και μικρών, βιώνει τραγικά τις συνέπειες της κρίσης.

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Λειτουργικό το TAXISNet


Την έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής Δηλώσεων Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων 2011 ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ηλεκτρονική υπηρεσία υποβολής Δηλώσεων Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων οικονομικού έτους 2011 στο σύστημα TAXISNet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών τέθηκε σε λειτουργία σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου 2011, σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί.

Πέντε μορφές συγχωνεύσεων νοσοκομείων ανακοίνωσε ο Ανδρ.Λοβέρδος

Διάλογος μέχρι την 1η Ιουλίου


Σε πέντε διαφορετικούς άξονες θα κινηθεί το σχέδιο συγχώνευσης νοσοκομείων που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Παραίτηση Χ. Σταματόπουλου από ΟΠΑΠ


Παραιτήθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, κ. Χάρης Σταματόπουλος, σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικού στελέχους.

Λουκέτο στην ασφαλιστική Ευρωπαϊκή Πρόνοια λόγω έλλειψης κεφαλαίων

Ακάλυπτοι 154.000 οδηγοί


Ακάλυπτοι μένουν 154.000 οδηγοί, καθώς λουκέτο έβαλε μία ακόμη ασφαλιστική εταιρεία του κλάδου ζημιών, ενώ πληθαίνουν οι φήμες στην αγορά και για άλλες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.Η Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεµάτων της Τράπεζας της Ελλάδος αποφάσισε την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας Ευρωπαϊκή Πρόνοια ΑΕΓΑ. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο των ζηµιών στην Ελλάδα από το 1995 και κυρίως στον κλάδο αστικής ευθύνης αυτοκινήτου και διέθετε, σύµφωνα µε πληροφορίες, χαρτοφυλάκιο 154.000 συµβολαίων αστικής ευθύνης αυτοκίνητων, αριθµός που αντιπροσωπεύει περίπου το 2% της συνολικής αγοράς.

Νέο «όχι» του Βρετανικού Μουσείου στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Συνέντευξη του Νιλ ΜακΓκρέγκορ


Την άρνηση του Βρετανικού Μουσείου να επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα επανέλαβε ο διευθυντής του μουσείου Νιλ ΜακΓκρέγκορ, υποστηρίζοντας πως έχει προσφερθεί να τα δανείσει στην Ελλάδα, αλλά για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Moto Cross με... γαϊδούρια στο Πήλιο

Έλληνες και ξένοι, 28 συνολικά κορυφαίοι motocross αναβάτες και ισάριθμα… γαϊδουράκια δίνουν ραντεβού αυτή την Κυριακή στο Βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο και υπόσχονται την πιο ανατρεπτική, διασκεδαστική και μία γεμάτη προκλήσεις off-road αναμέτρηση, το «Donkey Cross». Ο αγώνας θα διεξαχθεί για τρίτη φορά, φέτος στη γραφική Μακρινίτσα στη μία το μεσημέρι.Έμπειροι εκπρόσωποι του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο Βασίλης Ορφανός που αγωνίζεται και στο φημισμένο ράλι Ντακάρ, αλλά και μία γυναίκα από τη Ρουμανία, μόνον εύκολη αποστολή δεν θα έχουν...

Economist: Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιρλανδία έχουν χρεοκοπήσει

Το βρετανικό περιοδικό σε άρθρο του υποστηρίζει ότι επιδεινώνεται η οικονομική κατάσταση των χωρών της Ευρωζώνης με ευθύνη των ηγετών της


«Έχουν χρεοκοπήσει. Ας το παραδεχτούν» είναι ο τίτλος του άρθρου του περιοδικού Economist, που αναφέρει ότι τόσο η οικονομία της Ελλάδας όσο και της Ιρλανδίας συρρικνώνονται και οι επενδυτές δεν πιστεύουν ότι θα διασωθούν.