e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Δίνει τον ΠΑΟ ο Τζίγγερ στον Βγενόπουλο!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δίνει στον Ανδρέα Βγενόπουλο την ΠΑΕ Παναθηναικός, αλλά περιμένει πρόταση. Πότε να προλάβει να γίνει ο έλεγχος των ορκωτών; Πάει, θα τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί αυτό το καλοκαίρι...
«Περιμένω συγκεκριμένη πρόταση», ήταν μέσες άκρες η απάντηση του Τζίγγερ, θέτοντας και αυτός "τελεσίγραφο"

Η σειρά ρούχων της Madonna και της κόρης της








ΘΥΜΙΖΕΙ... MADONNA





Το σκίτσο που βλέπετε ειναι απο τα σχέδια της Madonna και της κόρης της Λούρδης για τη νέα σειρά ρούχων που σχεδιάζουν μαζί και που...

Αγιογραφίες... 1.500 ετών!

Τις παλαιότερες τοιχογραφίες των αποστόλων ανακάλυψε στη Ρώµη µια οµάδα συντηρητών έργων τέχνης. Οι τοιχογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται οι απόστολοι Ανδρέας, Ιωάννης, Πέτρος και Παύλος, εντοπίστηκαν στην κατακόµβη της Αγίας Θέκλας στην Αιώνια Πόλη χάρις σε µια νέα τεχνική µε ακτίνες λέιζερ.

Πτώση σε ποσοστό 2,83% στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ισχυρές πιέσεις, για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση, δέχθηκαν οι τιμές των μετοχών, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας και αρνητικού κλίματος στις διεθνείς αγορές. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.525,53 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 2,83%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 82,113 εκατ. ευρώ.

"Ποδοσφαιρικά πορτραίτα" της Μ. Βαλυράκη στην Φλωρεντία

"Ποδοσφαιρικά πορτραίτα" της Μ. Βαλυράκη στην 
Φλωρεντία

Στην πόλη που σπούδασε και λατρεύει εγκαινίασε ακόμα μια έκθεση της η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη. Απο την Παρασκευή 11 Ιουνίου , φιλοξενείται η έκθεση με τίτλο : «Ποδοσφαιρικά Πορτραίτα», στην οποία η Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη παρουσιάζει σειρά από αθλητικά της έργα με θέμα το ποδόσφαιρο, μαζί με τη σειρά των έργων footballers του μεγάλου Ιταλού ζωγράφου Renato Guttuso (1911-1985). H έκθεση εγκαινιάστηκε παρουσία πολλών γνωστών προσωπικοτήτων, ανάμεσα στους οποίους...

Στο τιμόνι του ΟΤΕ για ακόμη ένα χρόνο ο Π. Βουρλούμης

Στο κενό οι προσπάθειες του υπουργείου οικονομικών για αντικατάστασή του.Παρά τους λεονταρισμούς της κυβέρνησης που έκαναν λόγο για αλλαγές της διοίκησης του ΟΤΕ απεδείχθη από τη νέα σύνθεση του ΔΣ ότι οι Γερμανοί της Deutsche Telekom έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον οργανισμό.

Στο Λιτόχωρο στις 25 και 26 Ιουνίου η 64η Σύνοδος Πρυτάνεων

Θέματα ακαδημαϊκής πολιτικής, θεσμικής, οικονομικής και διοικητικής φύσης, που αφορούν τα ελληνικά πανεπιστήμια, θα εξετάσει η 64η Σύνοδος Πρυτάνεων και προέδρων διοικουσών επιτροπών, που θα διεξαχθεί, μεθαύριο, Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Ιουνίου, στο Λιτόχωρο Πιερίας, υπό τη διοργάνωση του ΑΠΘ.

Άρχισε η δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου για το δημόσιο τομέα

Σε λειτουργία τέθηκε η διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης σχετικά με το σχέδιο νόμου που αφορά την «κατάργηση, συγχώνευση υπήρεσιών, οργανισμών και φορέων στο δημόσιο τομέα», ανακοινώνει η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

Αλμούνια: «Ικανοποιητική η επάρκεια των ελληνικών τραπεζών»

«Ικανοποιητική η κεφαλαιακή επάρκεια των ελληνικών τραπεζών» απαντά ο Επίτροπος Ανταγωνισμού Χοακίν Αλμούνια στην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κυρία Ρόδη Κράτσα.

Αρραβωνιάζεται στα 52 του ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό

Ο 52χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάζεται με τη Nοτιοαφρικανή κολυμβήτρια, Σαρλίν Γουίτστοκ, 32 ετών.

Vivartia: Διαψεύδει επαφές με Danone

Σε διάψευση των σεναρίων που αφορούν επαφές της με τη Danone για την πώληση του Κλάδου Γαλακτοκομικών στον γαλλικό όμιλο, προχώρησε σήμερα η Vivartia.

Κυπριακό: Επί τάπητος το περιουσιακό

Το περιουσιακό τέθηκε επί τάπητος στη σημερινή συνάντηση του Δημήτρη Χριστόφια με τον Τουρκοκύπριου ηγέτη. Συζητήθηκαν κάποιες ουσιαστικές πτυχές του Κυπριακού, είπε ο ειδικός σύμβουλος του γ.γ. του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ και πρόσθεσε: «Αυτό είναι που θέλουν να βλέπουν τα Ηνωμένα Έθνη».

Το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,03%


Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,03% και διαμορφώνεται στα 1,2273 δολάρια. Το...


Σόρος: Η γερμανική πολιτική αποτελεί κίνδυνο για την Ευρώπη

Ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος κρίνει ότι "η γερμανική πολιτική αποτελεί κίνδυνο για την Ευρώπη" και ότι θα μπορούσε να "καταστρέψει το ευρωπαϊκό σχέδιο" σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί στη Γερμανία.

Ερευνα με αφορμή καταγγελίες Βγενόπουλου στο χώρο της Υγείας

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή καταγγελίες στον Τύπο αλλά και του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου όσον αφορά το χώρο της υγείας, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράικου.

Χρυσοχοΐδης: Στοίχημα φέτος να μην καούμε

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Υποδεχόμενος τον κ. Χρυσοχοΐδη, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την χθεσινή αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπουργού στο Λιμάνι της Πάτρας.

"Η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει από το Ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται ούτε από τις συνθήκες"

Δηλώνει ο ιταλός οικονομολόγος Λουίτζι Σπαβέντα







«Ο δρόμος που ακολουθεί η Ελλάδα για την οικονομική της εξυγίανση αποτελεί και την μόνη ρεαλιστική λύση",δήλωσε ο ιταλός οικονομολόγος και αναλυτής Λουίτζι Σπαβέντα.

Ο κ. Σπαβέντα, καθηγητής...

Μνημόνιο συνεργασίας με Τουρκία για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς

Μνημόνιο συνεργασίας για θέματα που αφορούν την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς θα υπογράψει με τον Τούρκο ομόλογό του ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.

Εως τις 10 Ιουλίου ανακοινώνεται ο διάδοχος του Ότο

Έως τις 10 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινώσει η ΕΠΟ το όνομα του νέου προπονητή που θα διαδεχθεί τον Ότο Ρεχάγκελ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Πρώτος υποψήφιος, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα, Φερνάντος Σάντος, όπως επιβεβαιώνει και η ΕΠΟ.

ΠΓΔΜ: Στο 33,5% η ανεργία το πρώτο τρίμηνο

Στο 33,5% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας στην ΠΓΔΜ το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, αυξημένο κατά 2,9% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας της χώρας.

Παρατείνεται έως την 1/10 η υποχρεωτική χρησιμοποίηση ταμειακών στους εφημεριδοπώλες

Μετατίθεται για την 1η Οκτωβρίου, από την 1η Ιουλίου, η ημερομηνία για την υποχρεωτική χρήση ταμειακών μηχανών από τους επιτηδευματίες που διαθέτουν λιανικώς στο κοινό εφημερίδες και περιοδικά εκτός εγκατάστασης, είτε από σταθερά σημεία διάθεσης (πάγκους) είτε πλανοδίως.

Επίσκεψη Γερουλάνου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Μακρά συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε ο Ελληνας υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των χωρών-μελών της Διαβαλκανικής Συνεργασίας (SEECP).

Θεσσαλονίκη: "Χαρίστε το ΦΠΑ στους πελάτες"

Να χαρίσουν το σύνολο του ΦΠΑ στους καταναλωτές, εν όψει της εκπτωτικής περιόδου, παροτρύνει τις εμπορικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης...O εμπορικός σύλλογος επισημαίνει ότι η κίνηση αυτή θα διαμορφώσει θετικό κλίμα στην αγορά και στην ψυχολογία των υποψήφιων αγοραστών.

Αγρίεψε η Τρόικα! - Ζητεί μέχρι περικοπή της 13ης και 14ης σύνταξης!

Νέα σκληρά μέτρα ζητούν μέχρι την τελευταία στιγμή οι ελεγκτές της Τρόικας πιέζοντας για επώδυνα μέτρα και στον ιδιωτικό τομέα. Ηρεμία στην Βουλή. Εντονες αντιδράσεις από συνδιακαλιστές του ΠΑΣΟΚ σε συνεδρίαση με τον γραμματέα του κόμματος.

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Παπαγεωργόπουλος

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, το Νοέμβριο, θα ανακοινώσει, σε 10 λεπτά, σε ειδική συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασ. Παπαγεωργόπουλος.

Η κρίση και οι αντικαπνιστικοί νόμοι σβήνουν τα κουβανέζικα πούρα

Κατακόρυφη πτώση της παραγωγής

Σημαντικό πλήγμα την βιομηχανία πούρων της Κούβας και κατ’ επέκταση την οικονομία της χώρας έχει επιφέρει η παγκόσμια οικονομική κρίση και η κίνηση για την απαγόρευση του καπνίσματος.

Νέα πρόταση αγοράς του ΠΑΟ έκανε ο Βγενόπουλος στον Τζίγγερ!

Ποιος είπε ότι φεύγει ο Ανδρέας Βγενόπουλος από τον Παναθηναϊκό; Ο πρόεδρος της MIG έκανε νέα πρόταση στον Τζίγγερ για την αγορά της ΠΑΕ! 
Ιδού η επιστολή του:
 23/06/2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
Έκανα σήμερα την κάτωθι πρόταση στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη
«κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη
Ηρώδου Αττικού 12Α
Μαρούσι
23 Ιουνίου 2010
Γιάννη,
Παρόλο που όπως γνωρίζεις δεν ήταν στις προθέσεις μου να αγοράσω τις μετοχές σου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η επιλογή σου να τερματισθεί επί της ουσίας η πολυμετοχικότητα και οι δυσάρεστες εξελίξεις που φοβούμαι ότι προδιαγράφονται για την αγαπημένη μου ομάδα με αναγκάζουν να σου καταθέσω την παρακάτω πρόταση:
1. Είμαι διατεθειμένος να αγοράσω τις μετοχές σου στην αναλογική καθαρή θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως αυτή θα προσδιορισθεί μετά τη διενέργεια του απαραίτητου οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ σε συμφωνία των Ορκωτών Λογιστών των δύο πλευρών. Η αξία που θα προκύψει θα προσαυξηθεί και από την εύλογη αξία του προπονητικού κέντρου της Παιανίας που θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσει την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένο με την λειτουργία της ομάδας.
2. Μετά την ολοκλήρωσή της συναλλαγής θα καλύψω επιπρόσθετα και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 23 εκατ. ευρώ που υπολογίζω ότι θα χρειασθούν, ώστε ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια. Προς τούτο σε ενημερώνω ότι εφόσον αποδεχθείς την πρότασή μου ο κ. Ν. Πατέρας έχει δεσμευθεί ότι θα αναλάβει Πρόεδρος της ΠΑΕ τουλάχιστον για δύο χρόνια και θα έχει όλη τη διαχείριση της ομάδας εν λευκώ.
3. Εάν από την αποδοχή της πρότασής μου μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής προκύψει ουσιαστική αποδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας ή βέβαιη απώλεια εσόδων από αυτά που σήμερα προϋπολογίζονται το τίμημα θα μειώνεται αναλογικά.
4. Ορίζω ως Ορκωτούς Λογιστές των αγοραστών την εταιρεία Grant Thornton (κ. Β. Καζάς) και σαν δικηγόρους το νομικό γραφείο V&P (κ.κ. Λουκάς Ρούφος και Αλέκα Τατάγια) και επιθυμώ, εάν η πρότασή μoυ γίνει αποδεκτή, να προχωρήσουμε τις διαδικασίες άμεσα.
5. Η πρότασή μου ισχύει μέχρι τις 23 Ιουλίου 2010.
Με τιμή,
Ανδρέας Βγενόπουλος»
-Επιθυμώ να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι εφόσον η πρότασή μου γίνει αποδεκτή θα προχωρήσω άμεσα στην εφαρμογή της πραγματικής πολυμετοχικότητας βάσει όλων των αρχών και των εξαγγελιών που έκανε η ΠΕΚ πριν δύο περίπου χρόνια.
Εφόσον η πρότασή μου δεν γίνει αποδεκτή ισχύει η τελευταία μου δήλωση περί αποχώρησης. Σ΄αυτή την περίπτωση, για το συμφέρον της ομάδας δεν πρόκειται ποτέ να κάνω αντιπολίτευση και θα χαίρομαι ή θα λυπάμαι για τα αποτελέσματα μαζί με όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Αδυνατεί ο ΟΑΕΔ να καλύψει το μισθό των νεοπροσλαμβανόμενων

Διαψεύδει τον υπουργό Εργασίας



Ο ΟΑΕΔ δεν έχει τα χρήματα και δεν έχει τα κοινοτικά κονδύλια για να καλύψει το μισθό των νεοπροσλαμβανόμενων, δηλώνει ο υποδιοικητής του Οργανισμού.

Ιαπωνία: Νέο δάνειο 1,8 δισ. δολ. στην Ελλάδα

Νέο δάνειο ύψους 160 δισ. γιεν [JPY=X] (1,8 δισ. δολ.) συμφώνησε να χορηγήσει η Ιαπωνία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει βάσει του μηχανισμού στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ , σύμφωνα με την εφημερίδα Nikkei [.N225] .

Η Gazprom για τη μείωση της παροχής φ.αερίου στη Λευκορωσία

Ανακοίνωση για τη μείωση των παροχών φυσικού αερίου στη Λευκορωσία κατά 60% συνολικά, εξέδωσε η Gazprom σημειώνοντας πως από τις 10.00 π.μ. (ώρα Μόσχας) σήμερα, το ρωσικό αέριο που προορίζεται για την Ευρώπη, μεταφερόταν μέσω της Λευκορωσίας κανονικά.

Αύξηση του αριθμού των εκατομμυριούχων στη Μέση Ανατολή

Ο αριθμός των εκατομμυριούχων στη Μέση Ανατολή αυξήθηκε κατά 7,1% το 2009 και έφθασε τους 400.000, επιστρέφοντας στο επίπεδο του 2007, αυτό που ήταν πριν από την παγκόσμια οικονομική κρίση, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα.

Δεκατέσσερα χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα


Δεκατέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, συμπληρώθηκαν σήμερα Τετάρτη 23 Ιουλίου 2010. Τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου 1996 ο Ανδρέας Παπανδρέου χάνει τη μάχη με το θάνατο, μετά από οξύ ισχαιμικό επεισόδιο στο σπίτι του στην Εκάλη. Παρά το γεγονός οτι η υγεία του ήταν κλονισμένη, μετά την νοσηλεία του επι μακρόν στο Ωνάσειο, η είδηση πέφτει σαν βόμβα.




Ασφαλές το πόσιμο νερό σε 44 δήμους της Ανατολικής Αττικής κατόπιν ελέγχων


Ασφαλές είναι το νερό που καταναλώνουν οι κάτοικοι σε 44 δήμους και κοινότητες της Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με ελέγχους που διενήργησε η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με διαπιστευμένο εργαστήριο.

Διευρύνονται spread, CDS

Άνοδο σημειώνει σήμερα το κόστος ασφάλισης κρατικών ομολόγων έναντι αθέτησης πληρωμών, καθώς περιορίστηκε η διάθεση για ρίσκο στις διεθνείς αγορές, στηρίζοντας τη ζήτηση για ασφαλή Bunds και οδηγώντας σε διεύρυνση τα spreads...

Θερμό καλοκαίρι «υπόσχεται» η εφορία


Καυτό καλοκαίρι υπόσχεται η εφορία στους φορολογουμένους, οι οποίοι θα κληθούν τις επόμενες εβδομάδες να πληρώσουν μια σειρά από τακτικούς και έκτακτους φόρους συνολικού ύψους άνω των 18 δισ. ευρώ. Στην απόδοση αυτών.....

Εξετάσεις Ειδικών Μαθημάτων

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ κλπ) και τους κατόχους πτυχίου Β’ κύκλου ΤΕΕ θα διενεργηγούν από τις 24 Ιουνίου μέχρι και στις 2 Ιουλίου.

Αύξηση στα διόδια


Νέες αυξήσεις στα διόδια της Αττικής οδού αλλά και των Εθνικών δρόμων αναμένουν τους οδηγούς από την 1η Ιουλίου του 2010, εξ αιτίας της αύξησης του Φ.Π.Α.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις κάρτες διαρκείας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενόψει της νέας αθλητικής σαιζόν εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των καρτών διαρκείας. Αντιλαμβανόμενη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία για τη χώρα οφείλει να προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων και ευθυγραμμιζόμενη με τη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα, ανακοινώνει τη μείωση των τιμών για τους περσινούς κατόχους Κάρτας Διαρκείας για το σύνολο των θυρών του γηπέδου, με την εξαίρεση των διακεκριμένων θυρών.

Οι μεγάλες τράπεζες μπροστά σε μεγαλύτερες αποφάσεις


Με μικρά βήματα φαίνεται να προχωρά η μεγάλη συγχώνευση που θα αναμορφώσει συνολικά το τραπεζικό τοπίο στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Alpha Bank, Γιάννης Κωστόπουλος, ανέφερε χθες ότι το μικρό μέγεθος των ελληνικών τραπεζών για τα....

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά, δεμένα παραμένουν τα πλοία

Στους καταπέλτες των πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκονται από νωρίς σήμερα το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ με στόχο να εμποδίσουν τον απόπλου των πλοίων, σε ένδειξη συμπαράστασης της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) και η «Στέφενσον» και η οποία κρίθηκε παράνομη από το Πρωτοδικείο Πειραιά.

Διαθήκη σε σκυλίτσα

Μια 67 πέθανε και άφησε για τη μικρή σκυλίτσα της το ποσό των 27.000.000 δολλαρίων και μηνιαία για διατροφή της το ποσό των 3.000 δολλαρίων καθώς και δύο σωματοφύλακες!

Στην Κωνσταντινούπολη ο Γ. Παπανδρέου

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συναντάται σήμερα με τον πρόεδρο της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ και τον πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής των χωρών - μελών της Διαβαλκανικής Συνεργασίας (SEECP) στην Κωνσταντινούπολη. Το απόγευμα ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι.

Ρεχάγκελ: "Φεύγω μόνος μου"

"Πρόεδρε, ξέρω πως σκέφτεσαι. Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτε. Θα σε βγάλω από τη δύσκολη θέση, ανακοινώνοντας μόνος μου την αποχώρησή μου".

Αυτά είναι τα λόγια του ...

Την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ενημερώνει ο Γ.Παπακωνσταντίνου



Ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: «Προσαρμογή του Ελληνικού Δικαίου στο...

Ασφαλιστικό: ποιοι γλιτώνουν

Με αλλαγές της τελευταίας στιγμής κατατίθεται την ερχόμενη Δευτέρα το νομοσχέδιο του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου (αφορά όλα τα Ταμεία εκτός Δημοσίου).


Με το νομοσχέδιο επέρχονται ανατροπές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και στον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων...

Γι αυτό έγινε η δίωξη στην ΕΡΤ

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, για έξι αδικήματα, που αφορούν οικονομικές ατασθαλίες στην ΕΡΤ το χρονικό διάστημα από το 2004 έως το 2009, ασκήθηκαν χθες από την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου. Η δίωξη αφορά 7 υψηλόβαθμα στελέχη της πρώην διοίκησης της ΕΡΤ, ενώ η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται για δύο ακόμη πρόσωπα και έπεται συνέχεια από παράλληλη έρευνα, που...