e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALNEWS

Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Παύση πληρωμών στο Δημόσιο.
Εκατοντάδες επιχειρήσεις λυγίζουν επειδή τους χρωστάει το κράτος.
Τα «φέσια» σε κατασκευαστές, νοσοκομεία, προμηθευτές, εταιρείες πληροφορικής, διαφημιστικές και λοιπά.
Η επιστροφή του ΦΠΑ και η πολιτική που ακολουθείται.

Ο τζίρος του Μουντιάλ


Διαβάστε στην Deal news


Στα 120 δις ο τζίρος στην «επιχείρηση» Μουντιάλ. Οι χρυσές δουλειές για τους χορηγούς, την tv, το στοίχημα. Η μάχη των πολυεθνικών και μία οικονομική προσέγγιση του θεσμού που συγκεντρώνει τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη.
Ακόμα Ποσειδώνια 2010. Η μεγάλη συνάντηση των εφοπλιστών. Τα deal, οι προοπτικές και το παρασκήνιο από τα πάρτι.

Οι πιέσεις Βωβού

Διαβάστε στην Deal news


Αποδίδουν οι πιέσεις Βωβού στην Μπιρμπίλη. Ο Βοτανικός θα προχωρήσει όπως τον θέλει ο εργολάβος που τώρα  λέει αντίο και από την ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου.

Μαϊλης σε περιπέτειες

Διαβάστε στην Deal news


Τίτλοι τέλους για τον Μαϊλη και τη βιομηχανία των 5 ηπείρων. Χάνει τον έλεγχο της εταιρείας που περνά σε τράπεζες και δανειστές.

Ανοίξτε τώρα τη Βεύη


Διαβάστε στην Deal news


Να επαναλειτουργήσει τώρα το λιγνιτωρυχείο της Βεύης. Το αίτημα των κατοίκων που πλήττονται και από την ανεργία και τα οφέλη του Δημοσίου. Γιατί το κράτος όχι μόνο δεν θα πληρώσει αλλά θα έχει και έσοδα, εάν κάνουμε το αυτονόητο. Τι συμβαίνει με τον διαγωνισμό.

Χάνουν τους ξένους, Μπόμπολας-Περιστέρης


Διαβάστε στην Deal news


Απειλούν να φύγουν από την Ελλάδα οι ξένοι συνεταίροι του Μπόμπολα και του Περιστέρη στις κατασκευές. Γιατί; Ποιες εξελίξεις δρομολογούνται και γιατί οι εργολάβοι στρέφονται στην ενέργεια.

Το χρυσό διαζύγιο και το παριζάκι


Διαβάστε στην Deal news


Το χρυσό διαζύγιο των 300 εκ. λιρών. Η πάμπλουτη ελληνίδα του City, Αμβροσιάδου και πως οδηγείται στα δικαστήρια με το μέχρι τώρα σύζυγο της Κάουαρντ.
Ακόμα. Κώστας και Μανώλης Δομαζάκης. Τα αδέλφια και η περιπέτεια τους με το παριζάκι. Πως έχασαν την πρωτιά στην Ελλάδα. Οι καταγγελίες φορέων εναντίον τους ακόμα και για το περιβάλλον και τα δάνεια.

Ανεστάλη η απεργία των πρακτόρων του ΟΠΑΠ

Ανοικτά θα είναι αύριο και μεθαύριο τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε ολόκληρη τη χώρα, αφού πριν απο λίγο αναστάλθηκε η 48ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει και η οποία συνέπιπτε με τις δύο πρώτες μέρες ένερξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που  γίνεται στην Ν. Αφρική.
Ετσι οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν κανονικά να ...ασκήσουν το δικαίωμα τους στα κέρδη και ο ΟΠΑΠ

Το χτύπημα των κερδοσκόπων

Διαβάστε στην Deal news






Δεν βλέπουν χρεοκοπία ή αναδιάρθρωση του χρέους οι μεγάλοι ξένοι οίκοι. Διαφωνούν οι αμερικανικές χρηματιστηριακές. Τι παίζεται στο παρασκήνιο;


Πως χτύπησαν πάλι οι κερδοσκόποι και η αναμενόμενη αντίδραση της αγοράς.


Πως θα μπει φραγμός στα ξένα παιχνίδια και πως θα κινηθεί η Ελλάδα μετά το κλείδωμα της δεύτερης δόσης του δανείου. Θα βγούμε δοκιμαστικά στις αγορές με έντοκα γραμμάτια;

Ο Κόκκαλης και η Siemens

Διαβάστε στην Deal news







Γιατί η Siemens πουλάει το κτίριο της στο Μαρούσι; Ποιος επιχειρηματίας το αγοράζει και πόσο; Οι πληροφορίες ότι εγκαταλείπει οριστικά την Ελλάδα και ποιοι επιχειρηματίες τρέμουν με νέες αποκαλύψεις.


Μετά από τόσα χρόνια κάλεσαν τον Σωκράτη Κόκκαλη. Τι θα πει για το σκάνδαλο, πως θα αλλάξουν δραματικά οι εξελίξεις εάν η έρευνα ξεκινήσει από τις πρώτες μέρες που η πολυεθνική «κατακτούσε» την Ελλάδα.

Καυτά νούμερα από την Alpha Bank

ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΕΠ ΣΤΟ -3% ΓΙΑ ΤΟ 2010

H πτώση του πραγματικού ΑΕΠ το 2010 αναμένεται -3% το 2010, με πτώση της ιδιωτικής κατανάλωσης κατά -1,9%, από 1,4% στο πρώτο τρίμηνο του 2010, με πτώση της δημόσιας κατανάλωσης κατά -10,5%, με πτώση των επενδύσεων παγίου κεφαλαίου κατά -7,5% και των αποθεμάτων κατά -42%, με...

Τρισέ: Πολύ αξιόπιστο νόμισμα το ευρώ

Καθησυχαστικός σε ό,τι αφορά το ενιαίο νόμισμα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Ζαν-Κλοντ Τρισέ, διαβεβαιώνοντας πως είναι ένα πολύ αξιόπιστο νόμισμα.

Υπενθυμίζεται πως η ισοτιμία του ευρωπαϊκού νομίσματος έναντι του δολαρίου

Χ.Α.: Ανοδος 1% με μικρό τζίρο

Με θετικό πρόσημο έκλεισε την Πέμπτη ο γενικός δείκτης τιμών παρά τις πιέσεις σε ΕΤΕ, ΟΤΕ [OTEr.AT] και ΔΕΗ.

Πελέ: «Βραζιλία και Ισπανία οι καλύτερες»

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, Βραζιλία, και την Ισπανία χαρακτήρισε ως τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Πελέ.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror», ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Βραζιλία και η Ισπανία είναι τα μεγαλύτερα φαβορί για να κερδίσουν το Μουντιάλ, αν και στο όνειρό του βλέπει μία αφρικανική ομάδα να φτάνει στον τελικό της διοργάνωσης...

Siemens: Κόκκαλη, Λάμπρου και Σκαρπέλη θα καλέσει η Εξεταστική

Ομόφωνα δεκτή έγινε η πρόταση του Δημήτρη Παπαδημούλη να κληθούν να καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή οι κύριοι Σ. Κόκκαλης, Πέτρος Λάμπρου (πρωην διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ) και Γιώργος Σκαρπέλης (πρωην αναπληρωτής γ.δ. του ΟΤΕ).


Ηρθε ο Κοζώνης, αλλά δεν...θέλει την ΑΕΚ!

Τους τρέλανε, πάλι, ο Μπομπ Κοζώνης. Ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας του Real Estate αποφάσισε, επιτέλους, να έρθει στην Ελλάδα. Συναντήθηκε στο Πεντελικό με τον Γιάννη Φιλίππου, αλλά, με γραπτή δήλωση του ο τελευταίος ενημέρωσε τους φίλους της ΑΕΚ ότι ο συνομιλητής του δεν...έχει ενδιαφέρον για την ομάδα μπάσκετ! Ηταν μια συνάντηση γνωριμίας λεει. Και ποιος θα τον πιστεύει από εδώ και πέρα?  

Απόφαση για άρση του απορρήτου των τηλεφώνων και «σπάσιμο» των κωδικών των δίσκων ΗΥ, που κατασχέθηκαν

Αναμένεται από τους εφέτες, που χειρίζονται την υπόθεση της Siemens







Στην αξιολόγηση σημαντικού υλικού, που κατασχέσθηκε από τη Siemens με τη βοήθεια των αρμόδιων υπηρεσιών, προχωρούν οι δύο εφέτες ειδικοί ανακριτές, που χειρίζονται την υπόθεση, Μαρία Νικολακέα και Ιωάννης Φιοράκης.

Οι δύο ...

Ο Γλυφάδας Μίλτος...

Mια και λέγαμε για τ' αδερφάκι του, να σας θυμίσουμε ότι ο Μίλτος το παλεύει μ' όλες του τις δυνάμεις. "Και χωρίς χρίσμα εγώ θα κατέβω" λέει, για να...
...φτάσει το μήνυμα στα αυτιά του προέδρου. Παράλληλα στέλνει κι ένα άλλο μήνυμα στην Αλεξάνδρα Πάλλη (κόρη της Φάνης Πετραλιά) να μην μπερδεύεται στα πόδια του...

Έπιασαν γνωστό παντρεμένο επιχειρηματία με την παράνομη σχέση του

Παρέα με τον σύντροφό του



Άσχημα μπερδέματα έχει γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης πολύ γνωστού εστιατορίου καθώς αστυνομικοί, πριν από μερικά 24ωρα, τον τσάκωσαν στο αυτοκίνητο του με τον σύντροφο του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένος. Ο γάμος του όμως...



Κλήθηκε να καταθέσει ο Κόκκαλης, χαμός μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών

Ένας χαμός γίνεται με επιχειρηματίες και πολιτικούς με αφορμή την εξεταστική για τη Siemens. Oι πολιτικοί τους την έχουν πέσει και του καλούν να καταθέσουν για την υπόθεση. Τελευταία εξέλιξη όπως σας...

Απαγορεύτηκε η είσοδος στο μνημόσυνο του Michael Jackson

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου, από τον αιφνίδιο θάνατο του Michael Jackson. Κι ενώ οι fans του ετοιμάζονται να κατακλύσουν το νεκροταφείο για να υποβάλουν τα σέβη τους στον Βασιλιά της Ποπ, η αστυνομία τούς αρνείται την είσοδο.



Θύματα κλοπής οι διεθνείς στη Νότιο Αφρική

Θύματα κλοπής οι διεθνείς στη Νότιο 
Αφρική
Το ποσό των 3.000 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι από το ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι διεθνείς μας στξη Νότιο Αφρική. Το απρόοπτο αυτό γεγονός επισκίασε την ηρεμία της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας, που προετοιμάζεται ενόψει της έναρξης της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα γιόρτασε ο Παναθηναϊκός

Το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα γιόρτασε ο Παναθηναϊκός
Σε γνωστό κέντρο της παραλιακής γιόρτασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Οι πράσινοι γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό το άκουσμα του τραγουδιών του Πάνου Κιάμου.

Το αρχαιότερο δερμάτινο παπούτσι...

Το αρχαιότερο δερμάτινο παπούτσι ηλικίας 5.500 ετών




Μια διεθνής ομάδα αρχαιολόγων ανακάλυψε σε ένα σπήλαιο στην Αρμενία το αρχαιότερο δερμάτινο παπούτσι που έχει βρεθεί ποτέ. Είναι σχεδόν άψογα διατηρημένο (τα κορδόνια του είναι άθικτα) και έχει ηλικία 5.500 ετών, είναι δηλαδή 1.000 περίπου χρόνια παλιότερο από την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο και 400 χρόνια παλιότερο από το Στόουνχετζ στη Βρετανία.


Η ανακάλυψη έγινε από μια διδακτορική φοιτήτρια, την Ντιάνα Ζαρνταριάν του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας της Αρμενίας. Το εύρημα παρουσιάστηκε από τον αρχαιολόγο δρα Ρον Πινχάσι του ιρλανδικού University College του Κορκ, στο περιοδικό PloS ONΕ.

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για ξεπούλημα του ΟΣΕ

Για ξεπούλημα του ΟΣΕ και διάλυση του δημοσίου πλούτου κατηγορεί την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Λαφαζάνης.Με ερώτηση που κατέθεσε προς τους υπουργούς Οικονομικών και Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, ο κ. Λαφαζάνης...

Βαν Ρόμπεϊ: Η Ελλάδα δεν θα πτωχεύσει

Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ σε συνέντευξή του στο βελγικό περιοδικό Trends, ενώ διαβεβαίωσε ότι κανένα κράτος δεν θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη...

Μετέθεσαν χθες στις 14.45 τον διοικητή της μονάδας της Τρίπολης που παρενέβη για την μετάταξη στον γιο του Μάκη

ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΗΝ....ΤΡΙΠΟΛΗ

Σε σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αναδεικνύεται η υπόθεση με την μετάταξη του γιου του Τριανταφυλλόπουλου από το Πεζικό στο Μηχανικό με άνωθεν ρουσφετολογικές παρεμβάσεις!.

Με απεργίες στο Μουντιάλ προειδοποιούν τα συνδικάτα

Τα συνδικάτα των δημοσίων υπαλλήλων στη Νότια Αφρική απέρριψαν την προσφορά της κυβέρνησης για αύξηση του μισθού τους και εξετάζουν το ενδεχόμενο να απεργήσουν στη διάρκεια του Μουντιάλ, ανακοίνωσαν σήμερα εκπρόσωποί τους.

Μπύρα που μεγαλώνει το γυναικείο στήθος!

Μία καινούρια μπύρα παρασκευάστηκε στην Βουλγαρία η οποία βοηθάει τις γυναίκες να αποκτήσουν πλουσιότερο στήθος.Η μπύρα Bοhza, αρχικά δημιουργήθηκε σαν προιόν για την καταπολέμηση προβλημάτων θηλασμού που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες μετά την γέννα. Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι μεγαλώνει το γυναικείο στήθος κατά δύο νούμερα.

"Μου ζήτησαν να παίξω σε ταινία πορνό"

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε ότι του έχουν κάνει πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.''Με έχουν πλησιάσει για ταινία ερωτικού περιεχομένου, όπως έχουν πλησιάσει και κάποιους άλλους ηθοποιούς. Είναι η εποχή της τσόντας φαίνεται'', δηλώνει ο νεαρός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ. Φρόντισε όμως να διευκρινήσει ότι η πρόταση που περιλάμβανε ούτε την Τζούλια Αλεξανδράτου ούτε την Μαριάνα Ντούβλη.

Σχολικό μάθημα το περπάτημα με ψηλοτάκουνα παπούτσια!

Κάποιες γυναίκες δυσκολεύονται να περπατήσουν πάνω στα ψηλά παπούτσια γι'αυτό στην Αγγλία αποφάσισαν να το κάνουν μάθημα στα σχολεία.

Στο 11,6% η ανεργία το Μάρτιο

Στο 11,6% από 12,1% που ήταν τον αμέσως προηγούμενο μήνα υποχώρησε το ποσοστό ανεργίας το Μάρτιο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.). Ένα χρόνο νωρίτερα, η ανεργία είχε διαμορφωθεί στο 9,2%.

Ακυρώνεται η συναυλία του Κοστέλο

Μετά την Γκρέις Τζόουνς, σειρά στις ακυρώσεις έχει ο Έλβις Κοστέλο. Η συναυλία του Κοστέλο και των Sugarcanes που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 3 Ιουλίου στο Θέατρο TerraVibe Park στη Μαλακάσα, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σε θετικό έδαφος το Χ.Α.

Σε θετικό έδαφος πέρασε ο γενικός δείκτης τιμών στο Χ.Α., διευρύνοντας τα κέρδη της χθεσινής συνεδρίασης, παρά το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις υπόλοιπες χρηματιστηριακές αγορές της Ευρώπης.

Ευρωπαϊκή Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών: Ο ελληνικός φόρος στις τηλεοπτικές διαφημίσεις είναι «ακατάλληλη και άνιση αντίδραση στην κρίση»

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών (ACT – www.acte.be) που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι κάλεσαν την ελληνική κυβέρνηση να αναθεωρήσει...

Δεν θα γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ για το 2010

Το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής ανακοίνωσε σήμερα ότι ΔΕΝ θα γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ για όλο το 2010. Ταυτόχρονα θεσπίζεται Κοινωνικό...


Ανατροπή στα εργασιακά με διαδικασίες-εξπρές

Με διαδικασίες- εξπρές, εντός του καλοκαιριού, έρχονται και οι ανατροπές στα εργασιακά που προβλέπουν χαμηλότερες εισαγωγικές αποδοχές και για τους νέους σε ηλικία, ανατροπές στον θεσμό των συμβάσεων εργασίας, στις ομαδικές απολύσεις αλλά και στις αποζημιώσεις λόγω απόλυσης.

Απίστευτος θησαυρός: Διαμάντια στη Βόρεια Ελλάδα

Τα διαμάντια εμφανίζονται ως εγκλείσματα σε διάφορα ορυκτά όπως το ζιρκόνιο, ο γρανάτης και ο βιοτίτης, και έχουν μεγέθη που κυμαίνονται από 2 έως 150 χιλιοστά του χιλιοστού.



Υπάρχουν διαμάντια στη Βόρεια Ελλάδα; Σύμφωνα με τον επίκουρο καθηγητή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος), Δημήτρη Κωστόπουλο, υπάρχουν, αν και δεν πρόκειται περί διαμαντιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πολύτιμοι λίθοι, αλλά σε πλήθος άλλων βιομηχανικών εφαρμογών.

Απεργία σε ΟΣΕ - Προαστιακό

Κανένα δρομολόγιο του ΟΣΕ αλλά και του Προαστιακού, δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, με εξαίρεση τα λεγόμενα δρομολόγια «κοινωνικών αναγκών», λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων για την αποκρατικοποίηση του ΟΣΕ.

Aνανέωσε για άλλα δύο χρόνια ο Ομπράντοβιτς

Την επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σέρβο προπονητή Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έως το καλοκαίρι του 2012 ανακοίνωσε την Τετάρτη ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος, κατά τη διάρκεια της φιέστας των «πρασίνων» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συνάντηση με τον Μαντέλα ζήτησε ο Μαραντόνα

Συνάντηση με τον Νέλσον Μαντέλα έχει ζητήσει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ήδη οι Αργεντινοί διπλωμάτες εργάζονται προκειμένου να ικανοποιήσουν το αίτημα του ομοσπονδιακού τεχνικού της «μπιανκοσελέστε».

Το iPhone 4 είναι γεγονός! - Μάθετε τα πάντα γι' αυτό

Ο Steve Jobs, στα πλαίσια του WWDC, ανακοίνωσε και επίσημα πλέον το νέο iPhone τέταρτης γενιάς με την ονομασία iPhone 4.


24% πιο λεπτό, κατασκευασμένο από γυαλί και ατσάλι και με μεγάλη ανάλυση στην οθόνη του θα είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 4,