e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Πέθανε 5χρονο παιδί γιατί το ξέχασαν στο αυτοκίνητο

Τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του, βρήκε αγοράκι πέντε ετών.

Ο πατέρας του - ιατρός στο επάγγελμα - ξέχασε το παιδί στο όχημα ύστερα από κλήση που έλαβε για επείγον περιστατικό, σε ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα. Σύμφωνα με ...

όσα κατέθεσε ο ίδιος στην κυπριακή αστυνομία, πήγαινε την Τρίτη το πρωί το παιδί του στο νηπιαγωγείο, όταν κλήθηκε για έκτακτο περιστατικό στην ιδιωτική κλινική όπου εργάζεται στην πόλη της Λάρνακας.

Μετέβη στην κλινική και άρχισε τις χειρουργικές επεμβάσεις, ξεχνώντας όμως το μικρό αγοράκι μέσα στο αυτοκίνητό του.

Γύρω στις 16:30 το απόγευμα, η μητέρα του αγοριού πήγε στο νηπιαγωγείο για να πάρει το παιδί της, αλλά της είπαν ότι αυτό δεν είχε πάει σχολείο.

Η μητέρα επικοινώνησε αμέσως με το σύζυγό της για να μάθει που ήταν το παιδί της και αυτός την ενημέρωσε ότι το παιδί ήταν μαζί του.

Εκείνη τη στιγμή όμως, θυμήθηκε ότι δεν κατέβασε το παιδί από το αυτοκίνητο και έστειλε την αναισθησιολόγο της κλινικής και μία νοσοκόμα για να δουν τι γίνεται.

Οι δύο γυναίκες βρήκαν το αγοράκι αναίσθητο στο αυτοκίνητο και δίπλα του η τσάντα για το νηπιαγωγείο και ένα άδειο μικρό μπουκάλι νερό.

Ανέβασαν άμεσα το παιδί στην κλινική αλλά ήταν ήδη αργά.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο σε εξωτερικό χώρο της κλινικής.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο το μικρό αγοράκι να πέθανε από θερμοπληξία λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στη Λάρνακα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αγοριού αναμένεται να εξακριβωθούν από τη νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρνακας.

Πηγή: TA NEA