e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή
Η Press Time αποκαλύπτει

- «Υπουργέ, πούλα την παράνομη βίλα σου». Επίθεση κατά του Παπακωνσταντίνου από τη ΓΕΝΟΠ για την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ.

- «Πέντε εκατομμύρια ευρώ χάθηκαν από την εκτύπωση των σχολικών βιβλίων». Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου καταγγέλλει την Άννα Διαμαντοπούλου για «επιλεκτικό μοίρασμα» των χρημάτων. Τι απαντά το Υπουργείο

Μιχαλολιάκος:«Θέλουν να τα οικονομήσουν».



Διαβάστε στην Press Time







«Λαύρος» ο δήμαρχος Πειραιά για το «ιπτάμενο τρένο». Κατηγορηματικά αντίθετος με το έργο ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος. Μιλάει στην “PRESS” και αποκαλύπτει…

Ο Γιώργος δίνει το «δαχτυλίδι» στον Βενιζέλο


Διαβάστε στην Press Time




Το δίλλημα του «τσάρου» για τη δυαρχία και το σχέδιο εξόντωσης του Ανδρέα Λοβέρδου

Η Εθνική και το δάνειο του ΔΟΛ.



Διαβάστε στην Press Time




Έκθετος ο Παπανδρέου. Οι καταγγελίες του ΓΑΠ και οι απαντήσεις από ΕΤΕ και Ψυχάρη.

Ελλάδα όπως…Σουδάν

 Δευτεραθλήτρια η Ελλάδα, πίσω από το Σουδάν, στην παγκόσμια ύφεση σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Economist Intelligence Unit.

Ο μεγαλύτερος φόβος της Demi Moore

Ο γάμος κατέρρευσε μετά τις αποκαλύψεις ότι ο άντρας της την απατά. Εκείνος φαίνεται να προχωρά στη ζωή του, ενώ εκείνη παραμένει εγκλωβισμένη στο παρελθόν και τις ανασφάλειές της. Η Demi Moore μίλησε στο περιοδικό BAZAAR για τον μεγαλύτερο φόβο της.

Σώμα Δίωξης Παραεμπορίου προτείνει ο Μίχαλος


Για «ασυνεννοησία και ανικανότητα» στην πάταξη του παραεμπορίου έκανε λόγο σήμερα ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, προτείνοντας για ακόμη μία φορά τη δημιουργία Σώματος Δίωξης Παραεμπορίου.

Προς κοινοποίηση οι παρενέργειες του Septrin

Μετά από παρέμβαση του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή Νικηφόρου Διαμαντούρου, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκου αναγκάσθηκε να άρει τις αντιρρήσεις του και θα κοινοποιήσει τις σχετικές εκθέσεις του, οι οποίες αναφέρονται στις παρενέργειες που προκαλούνται στους ασθενείς από το Septrin, φάρμακο για την θεραπεία των βακτηριακών λοιμώξεων.

Για κίνδυνο ύφεσης προειδοποιεί το ΔΝΤ

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ύφεσης στη Ευρώπη το 2012 ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ζου Μιν.

"Βουτιά" στις πωλήσεις αυτοκινήτων το 2011

Μεγάλη πτώση 31,3% κατέγραψαν στο σύνολο του 2011 οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα (η μείωση στα επιβατηγά αυτοκίνητα ανήλθε σε 30%), επιτείνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου.

Πέρασε τα σύνορα με σκαναρισμένο διαβατήριο

Ένας 33χρονος Καναδός, παρότι ξέχασε το διαβατήριό του, κατάφερε να περάσει από τα σύνορα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τη βοήθεια του iPad του, που είχε χρησιμοποιήσει για να σκανάρει το έγγραφο.

67.000.000 επισκέπτες σε ένα μήνα για το Google+


Περισσότερους από 67 εκατομμύρια επισκέπτες προσέλκυσε το νέο site της Google, Google +, μόνο τον περασμένο Νοέμβριο.

"Βουτιά" στις νέες άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων


Σημαντική υποχώρηση της τάξης του 31,3% κατέγραψαν το 2011 οι νέες άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Στίβεν Χόκινγκ: "Οι γυναίκες είναι ένα μυστήριο"

Ο καθηγητής Στίβεν Χόκινγκ, η θεωρητική εργασία του οποίου για τις μαύρες τρύπες έδωσε νέα ώθηση στην κατανόηση της γένεσης του Σύμπαντος, παραδέχθηκε την "ήττα" του σε έναν τομέα, αυτών των γυναικών.Παρότι θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες όλων των εποχών, ο καθηγητής Χώκινγκ ομολόγησε, ότι όπως όλοι οι άνδρες, έτσι και ο ίδιος, αφιερώνει πολύ χρόνο από τη ζωή του σκεπτόμενος και αναλύοντας το γυναικείο φύλο.

Τριήμερο με καταιγίδες και τσουχτερό κρύο

Χαλάει και πάλι ο καιρός, αρχής γενομένης τα Θεοφάνια, πρώτα στη βορειοδυτική Ελλάδα και σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές. Βασικά χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες και οι θυελλώδεις άνεμοι έντασης 8 με 10 μποφόρ.

Μια ανάσα πριν τη χρεωκοπία η Kodak


Ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία βρίσκεται η εταιρεία φωτογραφικών προϊόντων Kodak καθώς η διοίκηση ετοιμάζεται να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να ζητήσει την προστασία του Άρθρου 11, δηλαδή του αντίστοιχου Άρθρου 99 στις ΗΠΑ.

Παπαδήμος: Μείωση εισοδημάτων, στο βαθμό που είναι αναγκαίο

Κρίσιμες επαφές με του κοινωνικούς εταίρους είχε χθες ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, με αντικείμενο το καυτό ζήτημα των εργασιακών, την ώρα που η Τρόικα ασκεί έντονες πιέσεις για περικοπές στο μισθολογικό κόστος του ιδιωτικού τομέα.

Στο «σφυρί» τα όπλα των Μπόνι και Κλάιντ

Μπορεί να έχουν περάσει ογδόντα χρόνια από τις ληστείες και τους φόνους του θρυλικού ζευγαριού Μπόνι και Κλάιντ, όμως η τα κατορθώματά τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τον κόσμο.

Στο "κόκκινο" και πάλι το ΧΑΑ

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησαν οι σημερινές συναλλαγές στο χρηματιστήριο της Αθήνας, με τον Γενικό Δείκτη τιμών να μην καταφέρνει να ορθοποδήσει από το πτωτικό σερί των τριών πρώτων συνεδριάσεων του νέου έτους.