e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Το παρασκήνιο στο επιχειρείν


Διαβάστε στην DEAL

Θεοδωρίδης:


Ψάχνει εφοπλιστές – επενδυτές





Απόστολος Βακάκης:


Το μετέωρο βήμα του Mr Jumbo





Αθανάσιος Πάπιστας:


Η περιπέτεια μετά το Βατοπέδι




Ισκαντάρ Σάφα:


Οι κρυφές συναντήσεις με Βενιζέλο





Ο πόλεμος στα super market

Διαβάστε στην DEAL

Η μετωπική στα super market


Σκλαβενίτης vs ΑΒ Βασιλόπουλος

• Τα μερίδια και η μάχη για τα εκπτωτικά καταστήματα





Η περπέτεια της ΦΑΓΕ

Διαβάστε στην DEAL
 
Κυρ. και Γ. Φιλίππου:• Η αποχώρηση από την αγορά γάλακτος
Οι συγκρούσεις και τα λάθη που «λάβωσαν» τη ΦΑΓΕ


• Οι απώλειες μεριδίων

• Η παράμετρος Αμερική

• Οι συζητήσεις με πολυεθνικό κολοσσό



Σαφάρι για τα...τρυπάνια του Αιγαίου

Διαβάστε στην DEAL 


 Στο Ελ Ντοράντο του Αιγαίου. Οι Έλληνες επιχειρηματίες που επενδύουν σε γεωτρύπανα και ποντάρουν στο «μαύρο χρυσό» στους νέους Πρίνους των θαλασσών μας.
Ακόμα, τι έδειξαν οι έρευνες για τα νέα κοιτάσματα πετρελαίου που πιθανόν είναι εκμεταλλεύσιμοι σε όλη τη χώρα. Οι εξελίξεις, η ελπίδα και οι γρίφοι που φέρνουν οι σχέσεις μας με την Τουρκία.

Το σχέδιο των αποκρατικοποιήσεων

Διαβάστε στην DEAL

Στο φως όλο το σχέδιο της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις. Τι βγαίνει τώρα στο σφυρί. Οι πιέσεις της τρόικας και τι περιλαμβάνει το δεύτερο πακέτο ιδιωτικοποιήσεων με στόχο να εισπραχθούν συνολικά 7 εκατομμύρια ευρώ.
Τα 9 πρώτα project και ποιοι επιχειρηματίες κινούνται. Τι θα συμβεί με ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΠΕ και ΟΠΑΠ.

Τα χρέη των εισηγμένων

Διαβάστε στην DEAL





44 δισεκατομμύρια ευρώ χρωστούν οι εισηγμένες. Ποιες κινδυνεύουν πραγματικά και ποιες βρίσκονται στο όριο. Ακόμα, τι θα συμβεί τώρα στο Χρηματιστήριο. Το αναμενόμενο «χτύπημα» των κερδοσκόπων και η ευκαιρία ανάκαμψης.
Η έκθεση της Deautsche Bank, οι αναλύσεις των ειδικών και οι εκτιμήσεις των ξένων οίκων.

Ελπίδα για την ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία;

   Διαβάστε στην DEAL  
t 
Τι μπορεί να συμβεί. Τώρα. Ο πρωτοπόρος της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή. Πρόταση από ξένη χώρα να παράγει εκείνη τα ελληνικά αυτοκίνητα.





Πότε θα βγούμε στις αγορές



Διαβάστε στην DEAL 



Το σχέδιο σωτηρίας της ελληνικής οικονομίας. Τα 4 συν 1 βήματα που επεξεργάστηκε το «τρίγωνο του διαβόλου». Οι αποφάσεις που μας αφορούν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής.
Πότε θα βγούμε στις αγορές. Πότε προβλέπεται η επιστροφή στους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Οι μεταρρυθμίσεις που προτείνονται και τα μυστικά της επιμήκυνσης της αποπληρωμής του χρέους μας.


Ρεκόρ ανεργίας!

Τα χειρότερα έρχονται! Στο 12,4% σκαρφάλωσε η Ανεργία στο τρίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος, από 11,8% που ήταν το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.). Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας 10ετίας.

Στην ευρωζώνη το ποσοστό Ανεργίας διαμορφώθηκε στο 10,1% τον Σεπτέμβριο, παρά την υποχώρηση στη Γερμανία, σύμφωνα με τη EUROSTAT.

Η Μέρκελ ξαναχτυπά!

Η θέσπιση του Μόνιμου Μηχανισμού Οικονομικής Σταθερότητας της Ευρωζώνης θα βρεθεί στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων που θα έχουν σήμερα, Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση της Γερμανίας σε πιθανό αίτημα των περιφερειακών κρατών της Ευρωζώνης για συζήτηση επί του ευρωομολόγου. Αν και το θέμα της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής των δανείων που λαμβάνει η Ελλάδα από τον μηχανισμό στήριξης δεν βρίσκεται στην ατζέντα της Συνόδου αναμένεται με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να γίνει αναφορά και στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Επεσε...0,4% ο πληθωρισμός! Να πανηγυρίσουμε;

Μείωση από 5,2% σε 4,8% σημείωσε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα το Νοέμβριο σε σχέση με τον Οκτώβριο, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat.

Στην ευρωζώνη ο πληθωρισμός παρέμεινε αμετάβλητος στο 1,9% το Νοέμβριο σε σχέση με τον Οκτώβριο, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν 0,5%.
Την ίδια περίοδο, στην ΕΕ ο πληθωρισμός παρέμεινε αμετάβλητος στο 2,3%, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν 1%.

Χατζηδάκης: "Δεν αισθάνομαι μίσος".

«Δεν αισθάνομαι κανένα μίσος για όσους μου επιτέθηκαν χθες», δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος έπεσε θύμα προπηλακισμού και επίθεσης από εξαγριωμένους διαδηλωτές την Τετάρτη.

«Όλοι είναι ανάγκη να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με το μίσος και με τη βία. Αντίθετα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση».

Επιτέλους, ήρθαν και οι...άσπρες μέρες για την Ελλάδα!

Έντονες χιονοπτώσεις σημειώνονται στις περισσότερες περιοχές της βόρειας Ελλάδας, με αποτέλεσμα τα σχολεία στους περισσότερους νομούς να είναι κλειστά. Ειδικότερα, με απόφαση των κατά τόπους νομαρχιών, κλειστά είναι τα σχολεία σε: Λάρισα, Κοζάνη, Καστοριά, Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Ημαθία, Φλώρινα, Ιωάννινα, Κιλκίς, Σέρρες, Καβάλα, Πέλλα, Τρίκαλα, Δράμα και Μαγνησία (εκτός από Βόλο, Ν.Ιωνία και Σποράδες).

Προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση σε Χατζηδάκη!

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση που δέχθηκε την Τετάρτη ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να εξακριβωθεί από ποιους και υπό ποιες συνθήκες δέχθηκε την επίθεση ο πρώην υπουργός, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες για τη διάπραξη σοβαρών αδικημάτων, όπως αυτό της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ο κ.Χατζηδάκης δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων, μέχρι στιγμής, δραστών.

ΠΑΕ ΠΑΟ: "Τι μπορούσαμε να κάνουμε εμείς;"

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κοινοποιεί το περιεχόμενο της επιστολής την οποία απέστειλε στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, απαντώντας σε αντίστοιχη επιστολή η οποία κοινοποιήθηκε και στη Superleague και δημοσιοποιήθηκε σήμερα σε αθλητική ιστοσελίδα.
«Κύριε Πρόεδρε,
Σε απάντηση σχετικής επιστολής σας θα ήθελα να ξεκινήσω επισημαίνοντας το παράδοξο να εκδηλώνετε εσείς ως γηπεδούχος στον συγκεκριμένο αγώνα τον προβληματισμό σας για τα όσα συνέβησαν προς εμάς που ως φιλοξενούμενοι δεν έχουμε ούτε την ευθύνη αλλά ούτε καν την αντικειμενική δυνατότητα να ελέγξουμε τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.