e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Δεν θα βγουν αύριο τα λεωφορεία στους δρόμους - Δεν μπήκαν τα χρήματά τους παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου

Παρά τη γραπτή διαβεβαίωση του υπουργείου Μεταφορών ότι τα χρήματα θα μπουν στο λογαριασμοί, αυτά δεν εμφανίστηκαν και οι οδηγοί ΕΘΕΛ τραβούν χειρόφρενο αύριο.


Οι οδηγοί των λεωφορείων αποφάσισαν να μην βγουν αύριο στους δρόμους της Αθήνας, καθώς η διορία που είχαν δώσει στο αρμόδιο υπουργείο για να πιστωθούν τα χρήματά τους μέχρι το απόγευμα, πέρασε χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Δύo πνιγμοί ηλικιωμένων στις ελληνικές θάλασσες

Χωρίς τις αισθήσεις τους, ανασύρθηκαν 79χρονος, από τη θαλάσσια περιοχή «ΦΟΝΙΑΣ» παραλίας Ελευσίνας και 81χρονος, από τη θαλάσσια περιοχή Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας.

Α. Κόoυλ: "Μισώ την Αγγλία και τον γαμ***νο κόσμο της!"

Από το βράδυ της Κυριακής ένα ολόκληρο έθνος, το αγγλικό, έχει βάλει "μαύρες πλερέζες" για τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας στη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την "άσπονδη εχθρό" Γερμανία, ωστόσο δεν φαίνεται αυτή η απογοήτευση να διακατέχει όλους τους παίκτες του Φάμπιο Καπέλο...

Μέλισσες στα αερoδρόμια

ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ



8 αεροδρόμια στη Γερμανία συμφώνησαν να βάλουν μελίσσια δίπλα τους. Ο λόγος; Οπως ολα δείχνουν οι μέλισσες ειναι οτι καλύτερο για να μπορέσουν να ελέγξουν την ρύπανση της ατμόσφαιρας στην περιοχή του αεροδρομίου.

Νέο Top Gun;

Νο 2



Το Top Gun ίσως επιστρέψει στους κινηματογράφους σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή, στη δεύτερη ταινία του. Λέγεται οτι υπάρχει εδώ και καιρό η ιδέα, έχουν γινει κάποιες συζητήσεις και πολύ πιθανό το εγχείρημα να πάρει σάρκα και οστά. Πρωταγωνιστής θα ειναι και πάλι μάλλον ο Tom Cruise και αν όλα πάνε καλά μιλάμε απο τώρα για μια τεράστια εμπορική επιτυχία.

Πηγή: troktiko

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Πτωτικοί όλοι οι δείκτες του τουρισμού για το 2009

Μείωση εμφανίζουν στο σύνολό τους οι δείκτες του ελληνικού τουρισμού για το 2009 σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ενώ η εκτίμηση είναι ότι στα ίδια πτωτικά επίπεδα θα κινηθεί και το 2010.

Της άρπαξε την αλυσίδα από το λαιμό

Τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε, άρπαξε από μία γυναίκα άγνωστος στο Περιστέρι.

Ο δράστης πλησίασε λίγα λεπτά πριν τις 12:00 σήμερα τη γυναίκα, την ώρα που βρισκόταν στην οδό Αντιφάνους 14.

Ο Κηφισός… ζει!

Μεγάλους πληθυσμούς από ποταμοκέφαλους και μπριάνες εντόπισαν στον Κηφισό τα μέλη της ιχθυολογικής ομάδας του Ινστιτούτου Εσωτερικών Υδάτων του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών μετά από δυο δειγματοληπτικές επισκέψεις, αποδεικνύοντας ότι το ποτάμι αναπνέει.

«Στο σφυρί» μπούκλα από τα μαλλιά του Ναπολέοντα

Έναντι 13.000 δολαρίων πωλήθηκε σε δημοπρασία στη Νέα Ζηλανδία μία μπούκλα που αφαιρέθηκε από τα μαλλιά του Ναπολέοντα Βοναπάρτη μία ημέρα μετά το θάνατό του 1821.

Σχεδόν αμετάβλητος έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στο Χ.Α.

Με οριακές απώλειες -0,01% έκλεισε η σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με το Γενικό Δείκτη Τιμών να διαμορφώνεται στις 1.434,22 μονάδες. Ο τζίρος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 115.485.950 ευρώ.

Μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής στα «Νέα σχολεία»

Η ενίσχυση της κυκλοφοριακής αγωγής βρέθηκε στο επίκεντρο της 2ης συνεδρίασης της Εθνικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Δημήτρη Ρέππα, και με τη συμμετοχή της Υφυπουργού Παιδείας, κ. Εύης Χριστοφιλοπούλου, του υφυπουργού Υποδομών κ. Νίκου Σηφουνάκη, καθώς και άλλων φορέων.

Οι αστροναύτες δεν πρέπει να κάνουν σεξ!

Χωρίς σεξ περνούν τις μέρες τους οι αστροναύτες της NASA.Το γεγονός ότι τον Απρίλιο έχουν μπει 4 γυναίκες στα μέλη του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού ενώ αρχικά ήταν αποκλειστικά άνδρες, έχει διαμορφώσει κανόνες συμπεριφοράς για τους αστροναύτες. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο διοικητής της NASA, Alan Poindexter σε συνέντευξη Τύπου στο Τόκιο.

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ από ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Παγκόσμιο ρεκόρ κάλυψης απόστασης με μία και μοναδική φόρτιση, έκανε το Daihatsu Mira, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κατασκευάζει η ιαπωνική εταιρεία Japanese Electric Vehicle Club.

Ναόμι και Μία Φάροου μπορούν να καταθέσουν στη δίκη Τέιλορ

Η Ναόμι Κάμπελ, το διεθνούς φήμης μοντέλο, και η Μία Φάροου, η διάσημη ηθοποιός, μπορούν να καταθέσουν στη δίκη του πρώην προέδρου της Λιβερίας Τσαρλς Τέιλορ, ο οποίος δικάζεται στη Χάγη για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ανακοίνωσε το Ειδικό Δικαστήριο για τη Σιέρα Λεόνε (TSSL).

Σύλληψη για παράβαση του νόμου “Περί Hθών”

Συνελήφθη χθες (29-6-2010), βραδινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 22χρονη αλλοδαπή, για παράβαση του νόμου “Περί Ηθών”.
Συγκεκριμένα, η ...

Δήλωση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ σχετικά με δραστηριότητες τουρκικού ερευνητικού σκάφoυς



Σε περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας.






"Εντοπίστηκε το τουρκικό υδρογραφικό και ωκεανογραφικό σκάφος "Τσεσμέ" στη θαλάσσια περιοχή του Βορείου Αιγαίου, μεταξύ της ηπειρωτικής ακτής της Θράκης και της Σαμοθράκης, σε περιοχή εκτός ελληνικών χωρικών υδάτων, εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Σύμφωνα με ...

Tο υδρογραφικό σκάφος "Τσεσμέ" διεξάγει έρευνες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης & Θράκης


Οπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, από χθες στις 5.20΄το πρωί το τουρκικό υδρογραφικό σκάφος "Τσεσμέ", διεξάγει έρευνες στη...

Ποινή φυλάκισης 3 ετών επιβλήθηκε σε Κούρδo


Επειδή πέταξε ένα παπούτσι εναντίον του Ερντογάν

Ενας Κούρδος συριακής καταγωγής καταδικάστηκε σήμερα σε ποινή φυλάκισης τριών ετών επειδή το Φεβρουάριο πέταξε ένα ...

Τρικυμία εν κρανίω στην κυβέρνηση για το πάγωμα των μισθών - Πιέσεις σε ΓΣΕΕ για συμφωνία με τους εργοδότες

Ενα περίεργο παιχνίδι παίζεται τις τελευταίες 2 ημέρες μεταξύ κυβέρνησης - συνδικάτων και εργοδοτών. Πριν από 2 ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τριετές πάγωμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

Η δήλωση αυτή αναστάτωσε εργαζόμενους και συνδικάτα παραμονή μάλιστα...

Τι ένωσε γνωστά Μοντέλα/Barmen/Φιλάθλους σε κοινή φωτογράφιση….?

Οι Κώστας Φραγκολιάς, Κώστας Γκρέκας, Νίκος Αναδιώτης και Στέλιος Χανταμπάκης, φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο γνωστού Τηλεπεριοδικού.Αφορμή ήταν η αυθεντική Vuvuzela, που θα πωλείται μαζί με το περιοδικό αυτήν την εβδομάδα, σε όλα τα...

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά



Στη Βουλή κατατέθηκε την Τετάρτη το σχέδιο νόμου για τη ρύθμιση των χρεών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων, μετά και τη σχετική γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται και ρυθμίσεις για τα ...

Τροχαίο ατύχημα στη Σύρο



Μια στιγμή απροσεξίας ήταν αρκετή για να συμβεί το τροχαίο με θύμα 30χρονο στη Σύρο.

Το περιστατικό συνέβη χθες, στις 19:20, όταν αυτοκίνητο...

Yπερψηφίστηκε νόμος διαφάνειας - όλα στην φόρα μέσα στo διαδίκτυo


"Υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής ο νόμος για την «Ενίσχυση της Διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση όλων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο – πρόγραμμα Διαύγει@»
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο υπουργός τόνισε ότι το «πρόγραμμα Διαύγει@» είναι μια πλατιά, βαθιά αλλαγή στη λειτουργία του κράτους.
Μια βαθιά αλλαγή που φέρνει μια νέα νοοτροπία στη λειτουργία του. Επιβάλλει ότι κάθε απόφαση στο κράτος και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα θα δημοσιοποιείται υποχρεωτικά. Κάθε απόφαση, κάθε δαπάνη, ως το τελευταίο ευρώ...

Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ...

Ο Βουλγαράκης μικρή σχέση έχει με το Βατοπέδι, παρόλα αυτά παραπέμφθηκε και με ψήφους βουλευτών της ΝΔ. Αυτό που πλήρωσε ήταν η περίφημη φράση του "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" -φράση που συνετέλεσε και στον στιγματισμό της κυβέρνησης Καραμανλή. Ο ίδιος χαρακτηρίζει προειλλημένη την απόφαση...

Ρ. Κορομηλά: "Δεν ήμουν έτοιμη να βγω, αλλά δεν είμαι μοντέλο"!

Η Ρούλα μίλησε για όλους και για όλα...
Τρεις μήνες μετά το πρώτο live του "Greek Idol", η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στο "Κους Κους" για την επιτυχία της εκπομπής και την...

«Μαχαίρι» στα μπόνους των golden boys

Ευρωπαϊκή Ένωση και ευρωβουλευτές συμφώνησαν να περιοριστούν από την επόμενη χρονιά τα μπόνους των χρηματιστών και των τραπεζιτών.


Ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λήμνου, Μυτιλήνης και Τσανάκαλε





Ακτοπλοϊκή σύνδεση του Τσανάκαλε με τη Λήμνο άρχισε ήδη να λειτουργεί με την υπογραφή πρωτοκόλλου μεταξύ του νομάρχη του Τσανάκαλε και του νομάρχη της Μυτιλήνης, Παύλου Βογιατζή.

«Οι εργασίες για τη σύνδεση είχαν αρχίσει εδώ και καιρό» λέει ο Τούρκος νομάρχης, Αμπντουλκαντίρ Αταλίκ, και τονίζει ότι «το Τσανάκαλε είχε μείνει πολύ...

Η παρουσία του σταυρoύ στα δημόσια σχολεία στην Ιταλία επιστρέφει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων


Η παρουσία του σταυρού στα δημόσια σχολεία στην Ιταλία συζητήθηκε σήμερα έντονα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η υπόθεση αυτή είχε προκαλέσει κατακραυγή στην Ιταλία, όπου η καταδίκη της τον περασμένο Νοέμβριο για το θέμα αυτό από το δικαστήριο του...

"Moνο κλήσεις ξέρει να στέλνει ο Δήμος Πειραιά;"



"ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ 2 ΚΑΔΟΥΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ 3 ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ...

Προκαλούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο- “Ψάχνουν για πετρέλαιο” με συνοδεία πολεμικού πλοίου

-Έχουν “λοκάρει” περιοχή βόρεια της Σαμοθράκης
- Κίνηση-απάντηση στις ελληνικές έρευνες για πετρέλαιο
- Ελληνικά πολεμικά παρακολουθούν τις κινήσεις
- Άλλα δύο πολεμικά των Τούρκων στην περιοχή

Έντονη ανησυχία επικρατεί στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας από τη νέα κίνηση-πρόκληση των Τούρκων. 
Μετά το “Πίρι Ρέις” και το “Σισμίκ” ένα ακόμη ερευνητικό σκάφος έρχεται να προστεθεί στα ερευνητικά σκάφη που...

ΕΕ: Πρόστιμο σε χαλυβουργίες για καρτέλ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, φύλακας του ανταγωνισμού στην Ευρώπη, επέβαλε σήμερα πρόστιμα 518 εκατομμυρίων ευρώ σε 17 χαλυβουργίες που είχαν συστήσει παράνομο καρτέλ, από τα οποία τα 276 πρέπει να καταβάλει η μεγαλύτερη βιομηχανία του τομέα, η ArcelorMittal.

«Τελεσίγραφο» από τους εργαζομένους της ΕΘΕΛ



Προθεσμία μέχρι το απόγευμα δίνουν οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ στο Υπουργείο Μεταφορών προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα που παρατηρήθηκε με ...

Βρέθηκε λύση; Θα μπούν τα χρήματα λέει το υπουργείο - Αν δεν τα δούμε δεν βγάζουμε λεωφορεία αύριο στους δρόμους λένε οι οδηγοί

Πριν από λίγο το υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε οτι θα καταβληθούν τα χρήματα στους εργαζομένους και απέδωσε την καθυστέρηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Σκότωσε την κόρη του γιατί τον “ενοχλούσε” όταν έβλεπε... μουντιάλ!

Απίστευτο και σοκαριστικό. Άνδρας κατηγορείται ότι σκότωσε τη θετή του κόρη διότι τον "ενοχλούσε" στην διάρκεια του ματς ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Γκάνα.


Ένας κάτοικος του Τέξας κατηγορείται για την δολοφονία της δίχρονης θετής του κόρης στην διάρκεια ενός αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Σαββατοκύριακο, διότι τον "ενοχλούσε", ανέφερε χθες Τρίτη τοπική εφημερίδα.

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ -ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ

Γράφαμε νωρίτερα ότι ο Μαρκόπουλος είναι ο εκλεκτός του Σαμαρά για γραμματέας της ΝΔ και ότι ο Λυκουρέντζος κακώς περιμένει το χρίσμα. Από εκείνη την ώρα, έχει γίνει το "έλα να δεις" στη Ρηγίλλης. Ο Λυκουρέντζος πήγε στον Σαμαρά και του είπε φόρα παρτίδα ότι δεν θα ανεχτεί άλλο ρίξιμο εκ μέρους του και ότι θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος. Ο αρχηγός...

Χταπόδι - μέντιουμ, κάνει προβλέψεις για τους αγώνες του Μουντιάλ!

΄Eχει προβλέψει σωστά , τον νικητή σε τέσσερις αγώνες !

Ένα χταπόδι, το οποίο ενδέχεται να έχει υπερφυσικές ικανότητες καθώς, έχει προβλέψει σωστά, τον νικητή στους τέσσερις αγώνες που συμμετείχε η Γερμανία στο Μουντιάλ !

Εκδόθηκε νέο δελτίο τιμών φαρμάκων με αυξημένo συντελεστή ΦΠΑ 11%


Εκδόθηκε την Τετάρτη από το υπουργείο Οικονομίας το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων (με αριθμό 3/2010), που θα έχει ισχύ από 1η Ιουλίου. Σε αυτό περιλαμβάνονται νέες λιανικές τιμές σε 11.898 φαρμακευτικά προϊόντα, οι οποίες υπολογίστηκαν με το νέο συντελεστή ΦΠΑ 11%...

Αφεντικό και με την... βούλα ο Μαρινάκης

Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν προσύμφωνο για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έρχεται και υπογράφει ο Μοντεστό.

Προσοχή για τα laptop Sony Vaio!!!!!!


Κίνδυνο υπερθέρμανσης αντιμετωπίζουν ορισμένα μοντέλα της γνωστής σειράς φορητών υπολογιστών Sony Vaio και η ιαπωνική εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση, εφιστώντας την προσοχή στους κατόχους τους....

Χταπόδι - μέντιουμ, κάνει προβλέψεις για τους αγώνες του Μουντιάλ !



 ΄Eχει προβλέψει σωστά , τον νικητή σε τέσσερις αγώνες !

Ένα χταπόδι, το οποίο ενδέχεται να έχει υπερφυσικές ικανότητες καθώς,  έχειπροβλέψει σωστά,  τον νικητή στους τέσσερις αγώνες που συμμετείχε η Γερμανία στο Μουντιάλ !

Ο Πολ, ένα χταπόδι ηλικίας δύο ετών, γεννημένο στην

Θα πληρώνουν και τα AMΕΑ ολόκληρο εισιτήριο στα αστικά λεωφορεία των Τρικάλων


Με την καταβολή ολόκληρου του αντιτίμου του εισιτηρίου, θα μετακινούνται από αύριο τα ΑμΕΑ και στα αστικά λεωφορεία των Τρικάλων. Αυτό αποφάσισε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, καθώς δεν υπογράφθηκαν τα νέα συμφωνητικά για το έτος 2010 και δεν...
έχουν εξοφληθεί τα τιμολόγια του 2009, που έχουν σταλεί ήδη, στο Υπουργείο Υγείας.


Από τις 7 Ιουνίου 2010, είχε ζητηθεί η τακτοποίηση της οφειλής μέχρι και τις 30 Ιουνίου και αυτό δεν έγινε. Έτσι από αύριο τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα καταβάλουν ολόκληρο το αντίτιμο του εισιτηρίου, που μέχρι σήμερα ήταν είτε μειωμένο κατά 50% ή δινόταν το δικαίωμα δωρεάν μετακίνησης.
 troktiko

Ανακοίνωση του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Μιχάλη Ζολώτα

Παρακολούθησα πολύ προσεκτικά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχω καταλήξει στα κάτωθι συμπεράσματα:


Αύξηση των τροχαίων κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ



Ανησυχητικά αυξημένα ποσοστά παρουσιάζουν τα σοβαρά τροχαία ατυχήματα τον Απρίλιο του 2010, συγκριτικά με ...

Αρνηθηκε η Κοσιωνη να παει ΑΝΤ1...

Εξακολουθεί το τμήμα ενημέρωσης του ΑΝΤ1 να μην έχει αποφασίσει ακόμη για το πώς θα πορευτεί από την νέα σεζόν με τις ειδήσεις. Μαθαίνουμε ότι ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, Στρατής Λιαρέλλης έχει υποβάλει έναν φάκελο με τις προτάσεις του στον ιδιοκτήτη του σταθμού προκειμένου να τον...

Λοβέρδος σε ΣΕΒ και ΓΣΕΕ: Καταλήξτε σε συμφωνία για τα Εργασιακά κι εγώ θ' αλλάξω το νόμο!

Κάλεσμα σε ΣΕΒ και ΓΣΕΕ να υποβάλλουν κοινή πρόταση για τα εργασιακά από τον Ανδρέα Λοβέρδο. Δεσμεύθηκε να κάνει δεκτή την πρόταση τους.

Γ.Παπανδρέου: Δεν θα ξαναγυρίσουμε στην Ελλάδα της παρακμής


Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο...

πρωθυπουργός, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου γιά τη διαφάνεια στο Δημόσιο.
“ Φτάσαμε στο χείλος της καταστροφής. Αυτό που χρεοκόπησε είναι το φαύλο, πελατειακό, σπάταλο σύστημα που διέλυσε κράτος και διοίκηση. Όλες οι επιλογές μας...

Τέσσερις ιατροί φέρονται να ευθύνονται για την ενδοφθαλμίτιδα



Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας του ΣΕΥΥΠ, σχετικά με τα περιστατικά ενδοφθαλμίτιδας που παρουσιάστηκαν σε 13 άτομα, τα οποία είχαν..